Коментари - Десет страни от Северна Европа ще защитават подводната инфраструктура на Балтийско море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато гръмнаха СП1 и СП2 написах, че на бомбаджиитеи и най-вече на техните слруги тази авантюра ще им излезе през гъза. Днес вече няма защитена подводна инфраструктура - петролопроводи, газопроводи, електропроводи и комуникации. Всичко под вода днес вече е обект на злонамерени действия от новородени извратеняци. Сега точно тези, които най-много се радваха на взривяването на СП1 и СП2 ще плащат луди кинти да си охраняват своята подводна инфраструктура. А как се охраняват хиляди морски мили инфраструктура, някоя от тях свързваща и Европа и Северна Америка. И за САЩ не се грижете - те нямат изградени подводни газопроводи и петролопроводи с изключение на тези в Мексиканския залив между добиващите платформи и брега и между тях и Мексико. Обаче евро-атлантическия дебил слугинажни и подложен е вързан яко с такава инфраструктура. Норвежците трябва да далдисват яко и да си оглеждат тръбите за да не се появи някой водолаз от Хамаз например със самоубийствен колан с експлозиви лазещ по газовата тръба между Норвегия и Великобритания, по газовата тръба между Норвегия и Германия, по газовата тръба между Норвегия и Полша, по газовите тръби между северна Африка и ... Италия, Франция, Испания например. Честито на извратеняците бомбещи подводна инфраструктура.

Ай стига бе защитници и с вас и без вас живота СУ върви по тези места вече СУМАТи години ,,,,,, е да ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА това от българите

Само ще отварят работа на психолозите после...

На гробарите повече...

Щели да защитават те... Видят ли руска тръба и буум! :) Защитничетата на мама крава!

Да внимават , че може да има големи риби, които не са безопасни за обединените сили.

Абе едни добри хора се опитваха да гръмнат газопроводите и в Черно море, ама лошите турци не им дадоха. Просто, защото са много лоши :)

Както винаги желязна логика! Китайски кораб повредил финландски газопровод, взривени руски газопроводи (все още спорят дали са САЩ и Великобритания с подкрепата на Норвегия или е Украйна през Германия) ообачеее, ние предупреждаваме Русия. Станали сме като украинците - боготворят антисемита и расист Бандера, бачкат за евреи, умират за американски и британски интереси и за всичко това обвиняват Русия.

....та те сега просто официално слагат в дежурство наблюдатели сакън да не се пръкне някоя нова тръба и да намалят цените за обикновените парии..... Слава богу чада мои освен Европа у Америка все още има места по-света детобсе живее, като нормален раб божий.....

Даже и да не ни кажете, ние знаем как самички гръмнаха тези взривове

Нещастници..сетихте се... анхлохамериканците ви гръмнаха патоците... на ви сега газ на троина цена и икономика в киреча

Отново васалите ще правят простотии, независимо че са установили, че котва на китайски кораб е засегнала случайно т.н. инфраструктура!!! Но ще плащат за 20 кораба да стоят там. А кво стана със Северен поток?! При вложени милиарди от западни компании, като ОМВ например, не се притесняват въобще, че е са загробени толкова много инвестиции и в полза на европейските народи!!! А Северна богата Европа стана зависима от САЩ и не се притесняват от това!!! И каква работа имат английските гейове в Балтийско море, които по всяка вероятност са взривили Северен поток?! Германия мълчи страхливо, че е принудена да ползва въглищни централи и да губи работни места и приходи, защото нейните корпорации се местят в САЩ, които нагло дават субсидии, за да ги привлекат, след като подчиниха целия ЕС и го направиха напълно зависим от американски скъп замърсяващо добиван шистов газ!!! Малоумници!!!

Руските Хуси ще заамат телекомуникационните кабеляци у Суецкия канал

А тия десет страни ще стигнат ли? Все пак едва когато флотът на НАТО вклучващ кораби от Всички нации се събере изравнява този на Русия. Но Русия разполага с по един такъв флот в Баренцово море, един в Балтийско море и един в Черно море. А специално за Северна Европа при над 1000 км. отворена граница на Финландия и някак си Балтийско море вече не изглежда като толкова ключов фактор. Ама явно някой напълнил гащите и решил да се предприеме нещо. Все пак ученията на НАТО в Черно море пожънаха такъв успех, че Русия загуби цял един кораб, въпреки че кораба е в експлоатация още от преди времето на противокорабните ракети. Макар това да не попречи на Русия да завладее по море повечето южни морски градове на Украйна.

От себе си, или от големия си брат САЩ?

Що, немските подводници решиха да отмъщават за северен поток ли?