Депутатка от ДБ анатемоса "Възраждане" в пленарната зала (видео)

Възмущението на Кремена Кунева бе заради позицията на партията на Костадин Костадинов за признаването на Гладомора в Украйна за геноцид

Обратно в новината

Коментари - Депутатка от ДБ анатемоса "Възраждане" в пленарната зала (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голям предател на България и българския интерес от Костадинов няма. Обграден е от мазни плужеци като Цончо, лапат пари от Русия и се гаврят с парламентаризма в родината. Лошото е, че има безкрайно неук и комплексиран народ, който ги подкрепя. Към сляпо вярващите на Копейкин- вие не виждате ли, че тоя предава точно вас, избирателите си и симпатизанти. Измисля си истории, безсрамно. Лъже в ефир, нагло увърта, преструвайки се на смел мъж и играе роля. А когато копейките спрат да идват? Видяхме в Волен Сидеров какво стана, предстои същото забвение. Ама хора, защо подкрепяте лъжеца? Отречете се и той ще спре да има значение, защото е кухо яйце.

А НАСКО ЖАБАТА И ПИНОКИО ЩЕ ГИ БУЛЯСВАТ

За ДБ - ами педераси,сър.

За съжаление толкова си могат...

С всичките си действия в последните седмици, големите демократи и "мислещи" за България всъщност наливат в канчето на Костадинов. Колкото повече внимание обръщат към външните събития на фона на това, което се случва в и от което има нужда България, толкова повече отвращават собствените си избиратели. На следващите избори Възраждане ще си качат процента.

И какво като ги анатемосала?Ще обръсне на Герги греждея.Да го духа тази пачавра.

Тези и от детска ясла ще ги изгонят, безумен парламент.

Това е и последният парламент в който стъпва възрожденската Комунистическа мръша.

Иска ви се ,ама няма.На следващите избори даже ще си вдигнат процентите.

от Възраждане, ще им се оттепаме на демократите от ДъеБа!

ще гласувам за Възраждане и то с кеф!

Американските и руските подлоги се скарали.

Боже, боже какъв смях какво щастие струи от видеото. Даже вофдът на Възраждане за първи пък го виждаме усмихнат и се смее искрено както един истински патриот. Баси какви кретени сме набутали в парламента, българи имаме много голям проблем !!!!

Каквото и да им кажеш или направиш на продажниците от Вгъзраждане ще им е малко.

Ти си DW , а не DR !

"депутатите от "Възраждане" са я заплашвали, затова тя е отишла до банките им, за да им каже, че "няма нужда да ме заплашват седнали и че са срам за България" И след като приключила да им се обяснява започнала да вика "Анатема" така че всички да я чуят!? Въпреки че не става дума за църковен казус и навярно има по подходящи политически термини. Абе дай им все с глупости да се занимават! И за какво е нужно да признаваме събития от преди 90 години в Украйна? Това как помага на който и да било след като отговорниците за това събитие отдавна са мъртви и доведе до преименуването на цяла нация? Освен да се правят на много солидарни към голяма кауза. И да трупат точки по "кой е по солидарен" от другите нации.

се надупила на Костадинов... ебати интересната новина....

Нали сте наясно ком.копелдаци,че съдбата ви зависи от Украйна! После капут.

Не е случайно, че са наречени "психодесни". Те всички са предварително освидетелствани иначе не могат в групата. Много точно им е мястото заедно с другите психоатлантици. Да им е честито 5-то място на следващите избори.

Трябва да си не добре развит умствено за да подкрепиш тези отвратителни не бръснати мазни американски подлоги

Тия келяви прорушняшки комунисти - копейкинци, трябва с камъни да ги изкарат от НС и право в пандиза! Същото се отнася и за герберастите, дпс и бсп!

прокопиев трол скапан ... тричане за вас сган

Духай силно

Боже сЪбери си вересиите.Какви дупедатки се разкарват из парламента

днес им е празник, ше и плюят на путката ритуално,

ОФца сър....

смърт за зелените соросоидите смърт майката ви дейба

Че аз като го начуках на твоята майка, виж какво червено, рядко лайно се пръкна, смърдиш навсякъде!

Това беше майка ти

кремена тъпото изакана в кенефа на балканите и хоп станала соросоидка ! хахахха умри мри смърт за всички от дб и техните гласоподаватели !

ДБ са си сектанти. Това са Затоплистите и жендьр идеолозите.

Ей това е гладомор, по Британски образец: "Британската империя е всеизвестна със своите бруталности, с които е постигала икономическите си аспирации. По времето на британската колонизация на Индия значителна част от населението измира от глад. Първия голям глад идва през 1770, последван от още няколко вълни през 1783, 1866, 1873, 1897 и последно през 1943-44 по времето на Уинстън Чърчил. Всичко това може да се обясни много просто – Великобритания иска ресурсите на Индия, но многобройното население трябва да бъде редуцирано. По времето, когато Османската империя е избивала българите, живеещи под нейно робство, Великобритания е правила същото в своите колонии. Ето защо Великобритания е била от „Великите сили“, която дейно е подкрепяла Османската империя и е била против освобождаването на поробените от нея народи. „Мразя индийците, те са животни с животинска религия, които се размножават като зайци“, това заявява Уинстън Чърчил, който е последния британец, положил усилия за физическото изтребление на индийците. Очевидно лицемерния алкохолизиран циник Чърчил мрази индийците, защото Великобритания от векове наред е колонизирала страната им ли? Или пък е негова работа каква религия изповядват в собствената си държава? Това е британското високомерие и наглост, което продължава и до днес. Само през първия гладомор по време на британската колонизация през 1770-1773г. са измрели от глад приблизително 10 млн.души, милиони повече от официално обявените еврейски жертви през Холокоста! Това означава, че британците са успели да избият близо една трета от цялата популация в Бенгал. В своята книга „Невижданият свят“ Джон Фиск описва „Бенгалския глад“ като много по-смъртоносен и зловещ дори от Черната чума, която е тероризирала Европа през 14 в. Великобританците безмилостно разграбвали ресурсите на Индия, но и принуждавали всеки обикновен селянин да изплаща данък 15% от печалбата от реколтата им. И това британците не наричали „данък“, а „лепта“. Реколтата обаче не е гарантирана за разлика от британската „лепта“, която при всяко положение трябва да се изплаща от всеки селянин…"

бих ликвидирал тази кремена с един удар бих изклал цялото и гнусно семейство !!!!!!

Само ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Копейкин, плитък да ти е гроба, копейкин, и тежка пръста!

Анатема е много остро за инфантилните селски пръчки от Възраждане! Тези са толкова смешни и жалки , че стават само за градински джуджета като Тошко Африкански.

Интересно да раздаваш одеала ползвани от болни от шарка европейци на индианците пример за хуманизъм ли е, първите концлагери в света устроени от гордите британци за бурите в Южна Африка що е , да разстрелваш индийци вързани за дула на оръдия какво е, тия са жалка секта с изпържени мозъци

Не е лесно да си психично нестабилна гъска.

Неонождана.

Явно за сегашното НС е по-важно какво се е случило в Украйна преди 100 години отколкото какъв гладомор преживяваме българите сега. P.S. А декларация за избитите индианци кога?

Във следващия парламент всички депутати да минат психотест,който не го издържи - не влиза.

В

това е един стар виц "- Искам да стана депутат! - Ти луд ли си? - А това задължително условие ли е?"

Израждане-капут до капута,леки дибили избирани с конкурс.

Таз като е толкова загрижена да вземе да анатемоса и политиките на Англичаните в Индия, заради които милони загиват. Какво да кажем за факта, че Унистън Чърчил изнася ориза на Бенгал през 1943 и това допринася за глад който убива близо 3 милиона и половина бенгалци. Дейба и политическите коври.

След идващите избори тая ше надува свирки край магистралата, а бсп и възраждане ще са с доста повече проценти.

Ако процентите на ИТН са верни БСП може да гледа НС от коня.

Кремена Кунева е още едно доказателство, че всъщност "Демократична България" си е маймуна с автомат. В тия няма нищо българско! Точно тия когато влизат в парламента си завързват очите за да не гледат паметника на Александър-II /Цар Освободител/. ГЕРБ и "Продължаваме промяната" само си обръщат главите, но и те са от същия дол дренки.

Браво Кремена и респект!

Че вие утре може да гласувате и за геноцида над турците от Армения. Нищо чудно вече да се осведомени за това събитие от Брюксел или Вашингтон. Само че, това не променя АБСОЛЮТНО НИЩО.

Анатема за хората които мислят за България и "амин" за всички педераси, джендъри , лизачи на меки западни пишки срещу някое евро. Госпожо, моите уважения но вие нямате работа в парламента. Вземайте един кол и ходете да се мушкате по дупките.

Тъпата булка Кремена Кунева не е и ясна нито думата "ГОЛОДОМОР", нито "анатема". Тя прави плонжове пред едно амбасадорство за да си заслужи порцията...

Такова отношение показва пълна политическа импотентност. Но в компанията на ген. Гном и Ицко Мравояда, няма какво друго да очакваме. Жалко за хора като д-р. Симидчиев. Как да гласуваш за такива. Гласуваш за д-р. Симидчиев, получаваш Нексимир Онаниев. Или друг политически онанист. Или секретарка минетчийка НАТО Надежда Йорданова. Или Курнела. Знаеш ли им акъла колко им е на тия. Ей го утре Кокорчо има празник. Ще ходи на Горна баня скултуриста Спецов. И с други педали. Долни леви педали и средни десни. Всякакви педали. Абе половината от ПП ще са там.

Тя Кремито си е такава от малка. Толкова си може. Не и се сърдете или присмивайте. Има нужда от помощ.

Само Възраждане, останалите са слуги на чичо Сам

Само възраждани и да се присъединим към матушка че не се трае вече,,,,

Когато изразните средства са в дефицит, клетвите и заклинанията взимат връх. И тия грозни тъпаци били умнокрасиви.

Долни боклуци е най-жалка формация съставена от траневропендвли, че направо не е за вярване

За геноцида над индианците декларации ще се гласуват ли?

Те краварите имат най-лицемерния празник - деня на благодарността. Празнуват, че индианците спасили първите заселници от гладна смърт. За благодарност сега индианците са в резервати кати изчезващ вид

Гладомора през 1932-1933 година, обхваща основните зърнени райони на бившия СССР - Украйна, Северен Кавказ, Долна и Средна Волга, Казахстан, Западен Сибир и Южен Урал. Парламента е толкова тъп да признае и голодомора в Русия.

Не може да е имало гладомор.Невъзможно!

Напред братя българи, да подкрепим мангала Копейкин, той е новият Спасител на малоумниците!

Отдавана се двоумях , но ти току-що ме убеди и аз взех решението си за кого да гласувам - САМО ВЪЗРАЖДАНЕ в името на спасението на България !

Възраждане са поредното менте,което да събере гласовете на тъпите наивници. Удобно управяема опозиция.

По- добре него отколкото тея американски анални лизачи от дб

Ще спаси според тебе "малоумните" а такива жендари соросоидни като тебе кой ще спаси