13/13 Ана Баракова се отцепи от ББЦ (обновена)

Учителката Ана Баракова, която измести 2-я в листата на ББЦ в Пловдив с преференция, ще става независим депутат. Това е подмяна на вота, заявиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - 13/13 Ана Баракова се отцепи от ББЦ (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много ми е интересно, как така се попада в кандидат депутатските листи случаино?! да не би да избират чрез телефонния указател?

А като те сцепваше Барека - не се цепеше, нали?!

Това показва ,че не само на БСП избиратели са тези,които не са разбрали как се гласува,а във всички партии има такива.Второ-още не влезли в НС и не са се заклели и започват да се разцепват??Тая вуйна може да не се откаже от мястото си,защото е избрана,но да си остане в парламентарната група,където и е мястото.А тя веднага независима-ама една вечер в тъмното два тупаника и ще седи в Пирогов,а не на депутатското място.То вече наглостта минава всички граници.

Хак му е на Бареков!

Скоро от групата на капута ще остане само...... Капута. :-)

Тия на Бареков са ясно, но по принцип тая история с цепенето при партийно гласуване наистина не е редна. То е ясно, че за някои партии като ББЦ са гласували хора дето не правят разлика между кръг и квадрат, но разпознават кебапче от кюфте, само че поне на теория хората гласуват за партията/коалицията, а не само за един човек. Ако е избран мажоритарно - разбирам, ама тия "независими" вече веднъж обърнаха волята на хората, сега ще е по-трудно, но пак може да стане, просто не е редно.

Партиите са враг на демокрацията! С това всички други коментари отпадат. Гласуваш за един човек и ако се издъни го тикаш в пандиза или му режеш главата. Нека следващият да се дъни. Има ли наплив тогава, ами няма, защото зелката му ще се катурне. Удряме катинара на територията България и готово. Народе прост, имаш ли си на представа колко хрантутници са се наредили да ти стрижат вълната и да те доят, като единствено искат да те реанимират за да има държава която уж да управляват, а всъщност само ти стрижат вълната и те доят. Народе прост удари им кепенците на държавата, да видим какво ще крадат тогава. Народе прост спри да плащаш всичко, данъци, такси,ток вода и удряй кепенците. Отдавна няма държава. Колко време ще ти отнеме да го разбереш народе прост. Само циганите постъпват умно, нищо не плащат, не работят и пак живеят на твоя гръб. Е народе прост, кой мислиш че ще оцелее...айде на бас

Отидоха му парите на Барека на вятъра. Така става като купуваш гласове...

Наборе, те да не мислиш, че са негови тези пари? Негови са само хонорарчетата от: "Само да те гепна..."

Преференции та преференции, на Ви преференции.Трябва да дадем възможност на българския избирател да избере най-качественото 15/15, 9/9, 18/18, 13/13 ха ха ха...........от умрял к.. бебе не чакай, ама има хора/гласоподаватели/ които се надат.

В предишния парламент НБ си купи депутати и имаше представителство.Без да е участвал в избори.Е сега след участие в избори ще му го върнат тъпкано.

Проблемът не е в който яде зелката а който го дава. Не е виновна учителката а тъпите избиратели. Тъпи избиратели има гласували за всички партии (за някои по-малко, за други повече). Но резултатите от тези избори като цяло показват че огромен брой избиратели са тъпи. Четящите тук, като правило се изключват, но фактът си е факт.

Ето и първият депутат в случая депутатка която се продаде.Била много известна,къде е била известна на околовръстното ли?

Е.АСИ ТЪПИЯТ К..ВОЛЯК ДУПЕДАТ

Ние останахме доволни от учителката в нашата махала.

Майтап - дъщерята на Бараков се отцепи от Бареков...

А при нас в ГЕРБ заплахи нямаше, всички се оттеглихме абсолютно доброволно, без Вождът Борисов да упражнява какъвто и да е натиск върху нас. Вервайте ни!

Ако това е нашият учител как децата ни ще уважават тази престижна професия учител.Къде сте мили учители, защитете се. Благодаря на бога, че това не се случваше с децата ми.

Спокойно, русо гладно няма!

е платила джуките и? Бареков, Барекова, Барекови.... Значи няма разлика от фамилярните хави.

гледай я по НОВА. След малко ще я дават хахах

Каквото повикало, такова се обадило. Този грозник Барека не се ли хвалеше , че има парламентарна група още преди да участва в избори? Не дърпаше ли продажни депутати от други парламентарни групи? Една плюнка повярвала си , това е той.

Трябва да се лекува болестта, а не симптомите. В случая, трябва да се спре порочната практика - нискообразовани купени ЕГН-та да гласуват под строй и команда. Така се получава тази грешка. Проблемът с недостатъка на изборната система е само симптом на болестта.

Тиквата вече пазарува.

А "съществува" ли изобщо "партия" ББЦ?????? Това е ПЛАТЕНА група от хора , които в 43 НС ще бъдат "патерица "на ДПС!!!!???!????

Говори се, че Бареков е Целувал ръка на Борисов. Досущ като в мафиотски филм.

Това са т.н. политици! Как да вярваш на депутати! Какво може да се очаква от това меркантилно същество? Тази жена е учила децата ни! Ужас ...

Каквато партията, такава и "учителката"

не, не е вярно че вожд на една партия е целувал ръката на вожд на дуга; целувал му е гъзъ

"ББЦ: Това е подмяна на вота" Тъй, тъй - подмяна е. Сега да попитам обаче как му се вика, когато се заложиш в листите за бг депутат, оревеш орталъка как ще работиш в България "за бедните и онеправданите", как "ще спасяваш поминъка на миньорите" и как ... и накрая като те изберат , вземеш че духнеш към Брюксел?

Ох, как искам да изсуля рядка дрисня на лицето на тая.

Welcome to Bulgaria!

ББЦ като са идиоти да се сърдят на себе си. Ако не я бяха заплашвали, нямаше да има проблем. Ама сега как да се върне като отношенията са вече развалени?? Тя жената е учителка, къде е видяла такава заплата като на депутат??

Като се откаже някои на негово място да не идва друг а мястото му да остане не заето, и няма да има игри и заплахи !

а бе къде е намерихте тази учителка бе тя като я гледам е кривогледа и сигурно плаши децата като учителката СОФКА-купила си човка да плаши децата по училищата.

Това с 'независим' депутат е много голяма далавера. Първият ден ставаш независим. Обаче субсидията върви с човека, а не с партията. Намираш си партия, която да ти получава субсидията с уговорката да ти я плаща кеш, а ти ще 'слушкаш' или поне няма да пречиш. И така: 17 000 лв субсидия + 3000 лв заплата + 1000 дето ги земат за незнам си кво + 1000 лв за мнимо участие в комисии + 1000 лв командировъчни да си седиш у вас на село и да се връткаш до Софето за важно гласуване = 23 000 чисти на месец. и ако имаш късмета да изкараш цял мандат: НАД 1 МИЛИОН! Да пожелаем успех на новите милионери и на добър час!

Че тая субсидия ,всеки месец ли се плаща??

Корнелий

Е на месец. А ако беше на час . . . . Дора идея за размисъл пред новото НС!

А при нас в ГЕРБ заплахи нямаше, всички се оттеглихме абсолютно доброволно, без Вождът Борисов да упражнява какъвто и да е натиск върху нас. Вервайте ни!

На Бареков му потънаха гемиите, пардон, разпаднаха му се Бараките.

Супер селска чалга мадама!

Какъв неутразим стил има учителката - изрусена с розово червило.Разкош

А ти какъв НеУтразим правопис имаш....

Ас съм ЛОРД! А ти? Някакъф селянин...!

Ето го поредното доказателство, че новото НС трябва да заработи само за промяна на избирателния закон и да се отива отново на избори. Преди да е започнало да работи НС партии се разпадат.

И Това пак няма да вкара Фикуса в играта. Той вече ще гледа отстрани

magit@abv.bg

ако има с кой да се коалира за баницата ГЕРБ.

Капута отдавна е в полуразпад.

jingiby

Законът трябва да се промени така, че ако един народен представител е избран преференциално и напусне парламента, за избора на нов да се състоят нови регионални избори. Иначе да махнат преференциалното гласуване. Оказва се, че половината избрани преференциално депутати бяха принудени да се откажат от местата си. Е, тогава къде отива избора на гласободавателите? На кино...

всъщност съм съгласен с теб!

За какво да обсъждме поправянето на безнадеждно изгнилото? Системата просто се заменя със 100% мажоритарни избори с 2 тура - всеки депутат влиза само с над 51% от гласовете и има механизъм за отзоваване от страна на избирателите по всяко време. По-евтино е от оставяне на в момента управляващата олигархо-мафия.

Бих попитала Бареков, а той чии вот подмени, като се писа водач на 2 листи и накрая избра еврозаплатата?

като ги знае какви са защо не се е отказала от тях преди да стане депутат,нали и тя е агитирала хора да гласуват.мисля че и тя трябва да бъде изхвърлена щото е заблуждавала хора да гласуват за тях

Който напуска партията(независимо коя), с която е станал депутат, вън от Народното събрание - да влезе следващият. Иначе се получава, че само заради хубавата заплата се става депутат(което всъщност си е истина за 90% от депутатите). Горко на народа ни!

Депутатите са като спортисти - парите от наградни фондове са едно, ама от реклама са х10. Та и при депутатите е така - едно е заплатата, друго е хонорара за лобиране. Виж тази "лелка", може и за заплата да е влезнала (в сравнение с учителската), ама другите не стоят там за едната заплата.

не става бетка 0+ото е избрана преференциално т.е. все едно мажоритарно!хората са гласували за лицето ана,не за ббц!

Да се забрани отказа от депутатско място, освен по основателна причина, като тежко заболяване непозволяващо да си изпълняват служебните задължения. Аман от ЕООД партии, като ГЕРБ и ББЦ, които натискат депутатите си.

В тоя парламент се събират само куцо, кьораво и сакато.

ДПС ни прецака и с този закон...

Една камара тролове, пишещи постинги за по 5 стотинки бройката и серсеми виещи срещу преференцията, защото са клиентели на местен или държавен бей, пазещи с задниците си неговото статукво, се натрупали тука!?Самите те, обаче, ако бяха на мястото на учителката, щяха да направят, точно като нея!?Това серсемче-бибец обаче, дето в Добрич се е отказало в полза на местен бизнесмен-престъпник, дано да е поискало и получило цената на услугата си!

Тоя идиот предишния Парламент се хвалеше, че има депутати без да е ходил на избори, сега защо реве? Каквото посял, това пожънал, а колко много още има да жъне....

Трябва защита на депутатите от силови методи на натиск, избрали сме я, тези Сталинистки методи за 'доброволно' отказване в полза на Дяко Дяков са престъпление. Трябва малка поправка в закона това де не се получава. За напускане на партията, защо да не, в противен случай партията ще насилва депутатите как да гласуват, всички партии са под диктат на лидера си, което е едноумие, нека да сме демокрация.

А Дудуци чий вот подмени? На тия дето го избраха за депутат в българския парламент.