Парламентът върна хартиената бюлетина

Предложението получи подкрепа от 124 депутати, против гласуваха от ПП, ДБ, Възраждане и "Български възход"

Обратно в новината

Коментари - Парламентът върна хартиената бюлетина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кефя се, че връщат хартиената бюлетина! Представете си, че както сме тръгнали да дигитализираме всичко и вземат да направят електронна и тоалетната хартия...

Трябва да махнат и поправката ДПС, прокарана чрез ИТН, довела до разкриването на огромнен брой допълнителни секции в Турция, където турците карат под строй проформа български граждани, гласуващи "както трябва".

С какво мутрата подкупи корни и тези от бсп че са готови да заковат последния пирон в ковчега на 130г партия

Когато искат мангали да те управляват , то връщаш тоалетната хартия и мъртвите души. Сега станахме отново + 1 милион население.

Почти два часа няма коментар. Смяната на руслямските тролове, плюещи по хартиената бюлетина, използвана в европейските държави, е приключила.

Насран г.з за какво си мечтае - еми за хартия, разбира се! Хем да се изтрие, хем да се прикрие.

С техните камъни по техните глави.Самозабравата се наказва тежко от самите самозабравили се.Сами си изкопаха гроба и техните избиратели от Хартиената Коалиция.Натрапници не са нужни никому!!!

Тези свине трябва да бъдат наказани за престъпленията си.

Престъпниците станаха прекалено много в този парламент през годините какво очаквате тогава от такива за честни избори ли?! Истината е че искат хартията щото се манипулира най-лесно и просто не че машините не могат но определено по-малка е възможността за злоупотребата защото не всеки Сульо и Пульо може да пипа

Е, нали това е проблема на Киро Пульов - че сега има кодовете на машините, т.е. влияние върху 100% вота. А сега малко ще му намалее влиянието. Особено и като се приключи с електронно генерирания протокол

Да се легитимират и костинбродските бюлетини и чувалите,носени от гербавите депутати и купените цигански гласове- това ни подготвят!!!!

Нормалността се върна Палячовците към Канада а педала Асен на магистралата

А Тиквата с двете присъди, който "сам си избира" прокурори, Доган и Нинова са във възход. Гарантирано от ГРОБ.

Му е нормалното бе пендел нищо нормално няма в тази държава а щом за теб всичко случващо се дотук е така значи си за психиатър

"Почтените" мошеници вият на умряло

А ДПС и комунистите доволно потриват ръце.

Справедливостта възтържествува. Не може българите в чужбина, във всяка секция да имат право на избор между хартия и машина, а в БГ да действа някаква авторитарна система със 100%машинно гласуване като в Бангладеш, Индия, Венецуела...

Само гербераст може да твърди, че справедливостта е "възтържествувала" с помощта на Доган и комунистите.

Но, защо да провежданме избори, след като според политиците, те са манипулирани. И това че изборите, или политиците са фалшиви, е доказан факт. И то по нрпоколебим начин, чрез вота на онези 65 процента от българите, които не гласуваха. Разберете, политиците превърнаха изборите, в спор между 2 вълка, коя офца да изядат на вечеря. С хартия или без, те просто искат да не останат гладни

И защо, след като точно според герберастите изборите бяха манипулирани, те не поискаха резултатите да бъдат анулирани?

Духай бе троле

Неудобен въпрос ли зададох, глупако?

Но, защо не ми слагате плюсове, или минуси. Дали защото, казвам истината, която ви е страх да чуете. Или свикнахте с лъжите, на които искате да вярвате

Истерията срещу принципите на европейската демокрация относно вота е показателна, че власт на подобни палячовци не бива да се дава никога. Имам чувството, че живея в лаборатория на Менгеле - мога ли да обеднявам, да мизерствам, да ме управляват идиоти, а аз да приемам всичко с усмивка. Не мога:))). Кряскащи радикални полуграмотници ме убеждават, че живея добре. 500 глупака блъскат канчета за бутанска демокрация, натресени идиоти-политици и мираж за псевдоикономика , презентирана от фалшив идиот с чуждици. Никой не ми е откраднал вота на хартия, вярвам, че и с машините е така. Трябва да могат да гласуват всички и да гласуват както искат. Вота не е на истерика Киро, той е на народа. Не искам да гледам хора без душа в парламента, не харесвам имитатори на милионерско благополучие, не обичам фалшиви хора. Като искаш да диктуваш живота на българите, спечели мнозинство и управлявай. Като нямаш мнозинство - съобразяваш се с тези, които го представляват. След няколко месеца картината може да е свъесем различна, ако има избори. Каквато е - такава. Киро имаше шанса да управлява, оплеска всичко. Ако се беше справил, народа щеше да го подкрепи с машините. Не го подкрепи. Загуби. И коалицията му беше, като управлението - съшита с бели конци. Славчо му счупи управлението, Нинова внесе промените в Изборния кодекс. Иначе машините му ги купи РАдев, с пари, осигурени от Борисов:)))) Детето се сърди. Идиот.

Вотът очевидно е на ДПС, а те никога не са били на страната на народа. Куха ти е демагогията, троле.

Принципите на европейската демокрация не са тролене:))) Не става с обиди и не става с опорки. Само с аргументи. А принципите са аргумент, без който писането на глупости вече не върши работа. Бенгалски огън. Свърши тая с опорките:))) Няма кой да се връзва на фалшив маркетинг. ДПС имат устойчив процент през годините, даже по-висок с машините:)))) Факти и аргументи. Иначе е тролене:))))

Тролската жаба се разкряка

Принципите на европейската демокрация никога не са били прилагани от комуниста Борисов, обединил се с Доган и Нинова, въпреки че довчера ги плюеше и обясняваше как избирателите им не ги искали.

Оче и Кики не може да ги приложи. За него Конституцията е със статут на тоалетна хартия

Очевидно си обсебен от Борисов:))))))))) И от някакви комунисти:))))))) Слез на земята. Борисов не е демокрация, Киро не е демокрация, Доган не е демокрация - това са хора - грешници от плът и кръв. Демокрацията е идея, която има принципи и те са записани в Конституцията. Конституцията не е Борисов, не е идиота Кирчо, нито е Доган. Тя е основен закон и е много над един човек или една партия. Демокрацията е много повече от всички партии и никой не я притежава. Още по-малко я притежава Кирчо, който дори не е демократ.

Kaкто казах - куха демагогия и обикновено политическо проституиране. Точно Тиквата ви обясняваше как никога нямало да работят заедно с ДПС, ама очевидно в неговия случай буквално интересът клати феса. За Нинова и комунистите от БСП даже няма и да коментирам. Интересно ми е само чрез какво Тиквата е обещал да се отплати за подкрепата на антибългарските партии.

Ох, а психо десните могат да се сродяват с БКП,.... ъъъ БСП. Сигурно защото родителите на такива като Ицо Лодката Маджов, културната връзка на Бобокови, са до един БКП активисти

Сиреч Боко Тиквата е същият като "психо десните", Маджов, Бобокови и т.н.? Това ли се опитваш да кажеш, троле?!

ГЕРБ ДПС И БСП - Проклети да сте!

Напред, стремглаво към миналото и мутрищината! Няма как да има прогрес, на терминал 2 с електронен билет, че тък хартията те убива бавно и незабешязано, като те лишава от бъдеще -недекларирани кеш пари, невалидни бюлетини за опонента, хартиена администрация..

Кирчовците са изнасилени и ще бъдат принудени вместо с флашки, с хартия да манипулират резултатаите, за да се вредят. Мани, ще трябва много "работа", а те не са научени да работят.

То е лесно като имаш кодовете и братска Сиела ти назначава ИТтата....

Ясно как Тиквата успя да спечели.

Хора, много ви моля, не гласувайте повече за партия БСП, ама никога не гласувайте !!!

Кажи го на Боко-Тиквените избиратели.

Ще гласуваме за Маямата, Татяната, Кирчо Добрев, Архаря, Кадиев и другите милионери, тръгнали да защитават нас, бедняците. Хем са по-богати от Нинова, хем са по-лъжливи и крадливи.

Сигурен ли си, че няма да гласуваш за Тиквата, Доган и Нинова?

Ако БСП не беше предложила и подкрепила хартиените бюлетини, сега ГЕРБ и ДПС, щяха да духат супата!!! БСП е главен виновник!!!

А герберастите и ДПС, които драпат да им върнат чувалите с бюлетинки още откакто паднаха от власт, нямат вина, така ли?

_stankow

Никакво значение няма как се гласува - (не)доверието на избирателите не зависи от това, как е изразено. Но като гледам как геройски се тръшка Кирил Петков, сещам се за два варианта: 1. излъгали са го от Козяк, че могат да му "помогнат" да спечели, като "пипнат" софтуерчето 2. търси си причина да изкара до пролет без да управлява, щото се е задала чудна зима ...

Ако нямаше значение, герберастите и депесарите нямаше да драпат с всички сили да върнат хартишките.

А на другия бряг Киро Истината изпада в истерия в ефир, защото му отнемат играчките на Мадуро

_stankow

Значи вариант 1. Всяка от политическите сили държи на системата, с която ще спечели. За ПП това е чрез машините, за другите - чрез бюлетините. Но пак ще кажа - не могат да върнат доверието на избирателите. Гласуваха 37%, сега, като гледат какво "голямо значение" има как се гласува - още по-малко ще отидат. При една честна избирателна система не трябва да има значение как и с какво се гласува, кой брой и прочие. Трябва да се отчитат правилно предпочитанията на гласоподавателите. А то излиза, че партиите разчитат на обратното - някакво специално преброяване, в тяхна полза. Това е изкривяване на смисъла на конституцията и разбира се, на демокрацията.

А вчера ОЛАФ пак изиска България да връща заради измами и злоупотреби милиони от евросредства, "усвоени" от Боко Тиквата. Избран с хартиени бюлетинки.

С Кики и Асенка в управлението, само след 6 месеца, разходите по дълга нарастнаха с 5млрд лева на година! А 30млн на месец към посредниците на газ... Медно

Ти си кръгъл глупак бе, Станкоу. Да не мислиш, че гербо-депесарите искат хартиени бюлетинки, защото разчитат на "доверието на избирателите"? Или според теб българската избирателна система, в която най-мразеният в момента политик в България някак успява да спечели изборите, е "честна"?!

Ален Прост си ти. Това си факти, защо си заравяш главата в пясъка, щраус?

A това, че герберастието и депесарите драпат да се върнат чувалите с бюлетини какво е, троле?

Глупости Stankw, глупости пишеш !

_stankow

Ами пишете вие умни неща, хайде да видим ! Отдавна не сме чели нещо от вас ... :)

Естествено - ГЕРБ и ДПС! Сга вече и с партията-кърмилница на Бочко БСП.

Днес гледах Кирчо да истерясва, да крещи и да тропа от парламентарната трибуна. Единственото, което мога да кажа, е че за ПП всичко приключи. А за Кирчо е редно лекарите да дойдат...

Явно Кики Шизофренията знае колко много е изгубил

Единственото, което мога да кажа, е ГЕРБ и ДПС. To стига.

Кики Шизофренията, Асенка Василева крадлата, Тошко Африкански, Ивка Фъфлева, стрина Корнела, Рашков Дамаджаната... Страхотен отбор

По въпроса за крадлата - новина от вчера: Европейската служба за борба с измамите със средства от бюджета на ЕС (ОЛАФ) съобщи, че е завършила проверката по четири случая, два от които в България. Службата препоръчва нашата страна да възстанови близо 12 милиона евро по проверените проекти заради открити нередности. В първия случай разследването на ОЛАФ е установило, че пречиствателна станция за отпадъчни води у нас, завършена през 2012 г. като част от европейски проект, никога не е започнала да работи. Съоръжението създава заплаха за общественото здраве и околната среда, се посочва в съобщението. След приключване на разследването ОЛАФ препоръчва да бъдат възстановени 4,8 милиона евро. По втория случай в нашата страна е проверен проект за водоснабдяване и отпадъчни води. След сигнал от анонимен източник са били оценени пет договора за строителство и надзор по проекта. Събраните доказателства предполагат, че са били представени фалшиви документи в процеса на възлагане и че необичайна дейност е била одобрена като част от изпълнението. ОЛАФ препоръчва да бъдат възстановени 6,9 милиона евро, както и да бъде заведено дело. Ето така се заработват две присъди за клевети, герберасти. Като се опитваш да викаш "дръжте крадеца".

Е, не могат да се мерят с Асенка Крадлата - работодателя да ти даде работа, да ти плаща, да ти даде условия и ти да го обереш като в Столипиново

Асенка като е крала, Гешефта защо си мълчи и си трае?

Мрръъссссна, крадлива, продажна мутренско-хартиена сганнн..!!!

Като много знаете, няма дави дадем кодовете.

Няма изборна система измислена която да спре нашите от властта и да лъжат и крадат. Хартиена или електрона бюлетина – все едно.

С машините можеш да откраднеш повече. Няма нужда да търчиш след хиляди неуки цветнокожи, след като може да, се уговориш с няколко интелигентни хакерчета

И колко точно открадна Боко Тиквата, за да спечели изборите?

Питай Кики - кодовете са в него.

Изведнъж почнахте много да вярвате на БСП, а, герберасти?

Разгеле. Край с Мунчо-Мъдуровските изборни измамници, лъжци и престъпници! Гешев ги чака! И тях, и Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, разбира се!

Навсякъде в Европа могат да избират между хартия и други начини на гласуване... Не може в Европа да са по-тъпи от нас и ако беше надежден варианта с машините - да не го използват. Не мога да ги виня в Западна Европа, че не вярват на венецуелския софтуер. За какво му е на някой демокрация по Мадуровски

Къде в Европа има Бай Ганьо прави избори . Четете Алеко .

И по тази причина, защото сме ганьовци, дай да приложим модел от третия свят. 100 %машинно на Мадуровки гласуват в Бангладеш, Венецуела, Индия ... Мерси, не са ми пример тези "демокрации". Филипините, след 10 години машинно гласуване, в момента водят дела срещу Смартматик за измами в резултатите. Факти, има ги в Интернет! Абе, четете ги тия факти, най-накрая

Справедливостта възтържествува. Не може българите в чужбина, във всяка секция да имат право на избор между хартия и машина, а в БГ да действа някаква авторитарна система със 100%машинно гласуване като в Бангладеш, Индия, Венецуела...

Помним при първите избори с машини - по новините следобед казват активността при гласуване - във Факултето, Столипиново, Филиповци, Максуда и тн водещи цигански квартали - активност между 0,5 и 1%. Тоест 99% от циганите не отидоха да гласуват. Явно има защо - трудно им е с машини, и не може да се флашифицира от ДПС и ГЕРБ.

Погледни на тези избори.... 90%... Научиха го маймуните, а ако не се справят - винаги могат да помолят за помощ - както и правят.

И въпреки това ГЕРБ пак победи.

няма оправяне тази държава преди да има яко изчистване от БКП корените. Ни Шенген, ни евро ще видите преди това

_stankow

Направо ни стимулирате да се държим за БСП. Щом само те са преградата през Шенген и еврото. За какво са ни ?

Kирчовисти, как върви протеста?

"Почтените"мошеници вият на умряло.

последният се смее най-добре

И кой е той!?

В Банкянският зайчарник днес е национален празник!

Все си мислех, че вече няма как да стане по-зле и тия тиримата от снимката го опровергават - мултака Рашидов председател на НС, Данчо ментата и Росен, дето напечата бюлетините в Костинброд, зам. председатели - и тези връщат хартиената бюлетина, а раят гледа и безропотно мълчи.

През 2019 г. един ром се кандидатира за кмет В ЕДНО ЛОВЕШКО СЕЛО. Това че е ром няма значение, проблемът бе че не можеше да чете и за малко да го изберат. Бе от онези путински партии и от Герб.

ТОВА СА ПЪЛНИ КРЕТЕНИ, ДА ИМ СЕ ВЗЕМАТ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ , ДА СИ ПИШАТ ХАРТИЕНИ ПИСМА . ДАЛАВЕРАДЖИИ ОТКРИТО БЕЗ СРАМ.

Щом се въведоха машините за гласуване - в циганските махали и секциите в Турция гласуването падна с огромен размер!!! Почти никой не гласуваше - най-вече циганите! Това говори достатъчно! Ясно е че с хартиените бюлетини е купения вот, манипулациите и флашификацията!

Да, и в нашия край седяха по пейките и чакаха някой да им даде пари за да си пуснат гласа. Но нямаше такива.

Мутрите връщат мутренското време! Отново ДПС/ГЕРБ шайката иска да граби!

Значи на Пълния Провал и Дай България им паднаха гласоподавателите с по 10 % , значи . От само себе си , щото няма да има машини дето да им ги дават . Едните ще гледат Парламента , като овце през плет , а другите я съберат 30 депутатина , я не . Както щеше да е на тези избори , ако нямаше машини да им генерират гласове.

Днес, Киро простия кряскаше и дивееше като маймуна в НС! Какъв ти е проблема бе Киро? Има нещо гнило щом ПП и ДБ полудяха заради смесеното гласуване. Явно крояха как манипулативно да дойдат на власт да до-счупят държавата с некадърност.

да не си посмял да обиждаш ПП- кълна много лошо.

Видя се до какво доведоха импотентните и психарски действия на Кирил и Асен. Убиха всичко, за което хората висяха по площадите, компрометираха и излъгаха за пореден път "интелектуалците" от десницата, не можаха да се наредят да цоцат парички от каналите на Бойко-Догановата мафия и накрая върнаха статуквото с фанфари. Изиграха ги като тъпи лапета, каквито са всъщност. Ама иначе ИТН им бяха виновни. Кръгли и лъжливи идиоти.

Циганският вот ще влее свежи пари от държавните субсидии в партийните каси на ГЕРБ, ДПС и БСП. Народът така и не може да разбере колко го крадат и лъжат всеки ден.

Ами всички ще ставаме цигани и роми. До там ни докараха децата на тези.

В България комунизмът не си е тръгвал никога.

на хартия е опасно, киро канадеца може да не получи мечтаните 4 процента

Доколкото е факт при машинното гласувяане спечели мутренци ГЕРБ. Десито с огромниат апартамент в център софия, кога дойде от Дулово кога го спечели . Киро си е спечелил сам парите които харчи Борисов е крадеца .

колкото и да се пънете, смотльовци, вече не сме в редичката на венецуела, и радевите подлоги са вън от парламента!

Радост за ромите и за традиционно манипулиращите вота партии на мааалата.

Започват се тридневни празненства в циганските махали , палят се скарите и се леят бъчви с вина .... да живее циганията и купения вот

С решението си днес, парламента се подигра с интелигентността на гласоподавателите и директно им показа, че са страшно прости.

Не, показа им че не правят НИЩО и че нямат ценности. Сега Петков и Василев толкова гласуваха з атях. Да бяхме гласували повече. И избирателите са хора без морал. Ще ни управляват цигани и турци с хартиени бюлетини. А нашите деца ще бягат от тук. Защото такава ние ценностанта система на алчни, егоистични и далавераджии.

Ами каквито избирателите, такава и държавата. По-прост от българина очевидно няма.

Бля,бля,бляяяяяя.

Някога проблемите на обикновените хора ще влязат ли в парламента? Ударихме дъното на образование, здравеопазването е в трагично състояние, икономиката е на нулата, ако спрем да правим пушкала , а в парламента - както винаги - папагалят чужди лозунги.

Да върнат и хартиеното гласуване в народното събрание

Едва ли! Ми то... турците и половината герберасти са неграмотни и няма да могат да гласуват

Немит Немит печели приза най-хитър депутат за 2022ра! Естествено заслугата е на целият юридически екип на ДПС, който е много добър. Това трябва да се признае.

Та никой не го разбира.

Лудницата в Карлуково да бъде потготвена,очаква се Киро Простото да премине в мега истерия.Нека да се вземат необходимите мерки за озаптяването му.Двойна бяла риза и голямо червено топче.

Да отиде в теб и другарете ти от мафията ГЕРБ и червената хунта.