17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хфърчилото изобщо не си тржи на мястото! И кога ще забранят БСП,нали е терорестична организация? Пък и Курнела кой ли я брой за нещо?

ББ се прави на умряла мишка, но Гешев е негов проект. Стара истина е, че ББ ако предложи едно магаре за гл. прокурор, пак ще бъде избрано от независимия ВСС. На времето ББ сам го каза за Плевнелиев

Щях да накарам Нинова утре да излезе с предложение главен прокурор и тогава каквото ВСС покаже. От това, което виждам, Нинова иска не само тя да прави предложения за назначения, но и те да нямат конкуренция от други структури в държавата.

Хайде Бойко издигни там някаква кандидатура да има нинова за какво да се пеняви горката.Ами ако вземе та спечели конкурса, ще има материял за протести за цяла година.

Нинова обвини Борисов за това, че Радев върна указа за Гешев? Или с дуги думи: Нинова обвини изпълнителната власт, че не се меси в съдебната и не нарушава конституционната независимост и разделение на властите, докато в същото време се оплаква от намеса на изпълнителната власт в провеждането на изботите, което е прерогатив на изпълнителната власт.

Радев имал правомощията да върне избора. Но той го усеща като свое задължение, не като право. Правителството трябва да се нагади, премиерът трябва да бъде обвинен в нещо! Стана му навик на Радев да говори по повод и без повод за злоупотреба с власт, корупция и беззаконие. И понеже никога не говори конкретно и с факти, той е си остава един евтин и кисел опозиционер. Но още две години и ще си ходи. Ще почакаме!

Нинова обвини Борисов. Това за какво въобще го казват? На вън вали, Нинова обвини Борисов. Земетресение уби 12 на обратната страна на луната, Нинова обвини Борисов. Някой кихна в метрото, Нинова обвини Борисов. Егати смешката :-D

Ама разбира се, че Борисов е виновен за поредната простотия, няма да е виновен Радев я?. Много ми е интересно какво щеше да се говори ако правителството беше предложило кандидат за главен прокурор. В обобщение - поредната илюстрация защо БСП и ДеБа не могат да вземат властта въпреки зулумите на калинките от ГЕРБ. И една гореща препоръка към президента - по-малко да слуша жена си, когато става въпрос за държавни дела.

Представяте ли си какво щяха да говорят сега Нинова и Радев, ако Бойко беше издигнал кандидат за Главен прокурор?! Ами ако той беше избран? Нинова вече щеше да насочва крайцерът Аврора по Перловската река и да обстрелва директно Парламента!

Не, че следя работата на Народното събрание - предпоюитам bTV Комеди. Но за първи път чувам за Ципов от ГЕРБ? Някаква нова калинка ли е, имайки предвид, че човек с 3,75 успех е министър на правосъдието? С цялото ми уважение към съратника на Фред Барни Ръбъл.

Като цяло си прав, с една забележка. Успехът 3,75 на Барни е от държавните изпити. И съобразно времето, по което тези изпити са положени, по сегашен курс се равнява на около 5,50.

Дядо се опитва да прави с*кс с бабата, но не му се получава... И става от леглото с думите: - Така е, щото Бойко е на власт... Бабата, учудено: - Какво ти е виновен тук Бойко?! - Виновен е, виновен е... Щото по времето на Живков това никога не се е случвало..

Дядо дядо... знаеш ли че разправят че кирилицата идва от македония ? Че кой идиот разправя тез глупусти моето момче ? Това е българска азбука а македонска нация не съществува Дядо дядо ама путин го е казал.... Ааа знаеш ли като се замисля кирилицата наистина идва от македония.

Хайде тролове -време е! Или величието МУ не е дало заповед!

А тримцата от квотата на бсп защо и те подкрепиха гешев ? Сега нинова да атакува себе си.....

Направо да пише писмо до Посланиците!!!

???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????@