Сблъсъци и арест пред парламента (видео)

В ареста за 24 часа остава Филип Николов - един от протестиращите срещу промените в Изборния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци и арест пред парламента (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалка картинка като цяло,полицаят май има стаж в натфиз,ще питам при комиците дали има места.

Знаете ли, какво мисля за съвременния български полицай. Че, са долни, мръсни продажници, който за малко повече пари и майки ще си продадат. Имам чувството, че тия ченгета не са тука, за да ни пазят и защитават, а за да държат местните туземци в подчинение и преклоненост ( не, че обиждам бг хората ). Ква е ползата от полицията. Никаква. Ограбват те. Пишат протокол и си отиват. Пребиват. Вместо, да хванат престъпника, ти казват, че не знаят кой е. Като си караш колата, те спират, едва ли не, на сила и почват да те изнудват. Чуди се за какво да се захване, да се заяде с тебе, само и само да му дадеш едни 50 лв. бакшиш, да се черпи човека бира и цигари. Пък и да имаш късмета да им се изрепчиш нещо, ще те пребият като куче и дори няма да разберат другите.

Болен и Чуки липсваха! Лъскат на Альошка шмайзера сигур?

очите ти или невиждащи. Защо недолюбвате Волен, нали беше борец(според вас) за демокрация(че и главен редактор на пародията т.н. вестник "Демокрация"). Имаш ли чувството, че не само лъскаш нечий пищов, ами си го захапал яко?

е пълно недоразумение и абсурд! Ей това нашите полицайчета го владеят най-добре - сценки , постановки , свидетелстване в съд, подкрепяйки си един друг мафийката , която са си създали -МВР. Оня , дето си късаше пагоните , сигурно реве по форумите , че нямали нови униформи - ми пазете си ги ! Срам ме е от тия жалки пародии на правоизпълнителни служители , яд ме е че са с най -големи привилегии , с пари оскубани от бедните трудещи се граждани!

опитай да отвориш очите си и не се явявай адвокат.

Посипвам си главата с пепел, че съм гласувал за РБ, въпреки че бях наясно, че с ДСБ този блок ще тръгне да връща стари и неприлични политически практики. Снощният протест показа едно:Когато змията умира, хапе най-силно. ДСБ показа истинския си образ на хибридното отроче на ноеболшевишкия хитлерофашизъм. Протестърската фирма "Цона и ко" спонсорираше мероприятието. Очаквайте на следващия им протест боядисани глави с цървена боя.

Около поредните изцепки на хунтата, наречена ДСБ и ПМ, най-после осъзнах, че ДСбарите са на крачки от времето, когато ще ги обявим за преки наследници на Сталинисткото БКП. Няма по-подходящи претенденти за този отрязък от историята на столетната партия.

Борисов и Бъчварова, дръжте здраво фронта - взимайте пример от Запада, при подобни случаи - арест.От къде на къде всеки ще си прави в тая държава каквото му скимне?

Този ник от сбирка на тиквите ли идеш стик.

Протестиращите - престанете да се лигавите - народа не ви понася! Само плашите хората - до кога все така? Голяма част от нас вече не желаем да гледаме новините, защото сте тъпи навлеци и продажници.

Омръзнахте ми с вашите протести и каламбури - какво ли не правите за пари- продажници и негодници колкото искаш в тая държава. Управляващите, не се поддавайте, дръжте здраво нещата в ръцете си - народа затова ви е избрал! Борисов, Симеонов, Каракачанов, Зеленогорски - разчитаме на вас!

Поредната лигавщина и наглост на кукловоди да пращат платени протестиращи!Не може ДАНС да не знае кой ги праща и кой им плаща!Трябва много бързо да бъдат изобличени,това не може да продължа по принцип!Тези боклуци пречат на истинските протести,като оскверняват изобщо смисъла на протеста!Също заловения умишлено се е натикал и провокирал за да го арестуват,също като дъщеря си!Сценария е прозрачен,предварително подготвен,всичко си личи по думите на уж "случайния"свидетел и на адвоката! Но никаква промяна на кодекса,няма да се пидлагат пак на турската партия!

Секнат ли Евро Фондовете,и заемите,Борисов,сам ще си отиде,заробвайки ни със 30млд евра до тук заем,който ще трябва да платим,ние нашите деца и внуци.

ВЪРНАХА НА ВЛАСТ ГРОБАРИТЕ, НЕКА ДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ПРОТЕСТИРАЩИ. ВИЙ ПЛАТЕНИ СОРОСОИДИ, АКО ОБИЧАТЕ ОТГОВОРЕТЕ ЗАЩО ВЪРНАХТЕ МУТРИТЕ НА ВЛАСТ БЕ ???!!!

ИМИТИРАТ ПРОТЕСТИ. На платените протестъри им е платено да направят малко джумбуш пред Парламента за отпускане на напрежението. Се пак парата трябва отнейде да излезе.

Абсолютно вярно!Що не протестираха за заемите,дето ни набутаха,за създаване икономическа програма,а за амужите ревнали!

Е.. се в з.....а с тия заеми! Цял свят живеят така! След като се погасяват тия заеми, какъв е проблема, манипулаторе ? Добре е да се скриеш в миша дупка, негоднико, освен да мразиш и съсипваш друго не можеш.

Касата за днешните протестиращи ще работи до 14.00 часа. След този час хонорари няма да се изплащат.

Сал ченгетата-милиционери са безплатни и спонтанни.

"Тя обясни, че Филип Николов е баща на Деси Николова момичето, станало известно при протестите срещу правителството на Пламен Орешарски." Ами така е , всеки разбира по различен начин семейния бизнес- едни правят хотелчета, други транспортни фирми, трети някакви ферми за какво ли не , тези развиват протестърството. Всеки има право да се прехранва по някакъв начин, нали.

"В следствие на това се стигна до ситуация, при която един от протестиращите понечи да мине" Понечи да мине?!! На видеото се видя че се качи на капака на парирания автомобил, за да се направи на мъж... Само за това трябваше веднага да го арестуват.

Едно е ясно, но шефовете на МВР удобно го забравят - отличителните знаци на полицаите! Ако работят законно, защо е необходимо да се крият зад анонимност? Такава е демократичната практика. А в полицейската държава е друго.

Когато искаш да протестираш - ТРЯБВА ДА НАРУШИШ РЕДА , АКО ИГРАЕШ ХОРО И ПУШИШ ЦИГАРИ - НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ. А СТОЛИЧНА ОБЩИНА СИ Е ЗА ЛИНЧ. УВЕЛИЧАВАТ БИЛЕТИТЕ НА 1.60 - КОЙ СЕ ВОЗИ В АВТОБУСИТЕ, НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЛИ, МУТРИТЕ ЛИ - НЕ, БЕДНИТЕ СЕ ВОЗЯТ. ВСЕ ОТ БЕДНИТЕ ЛИ ЩЕ СИ ПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА !!!!!!!!

Искаме СЪД и СМЪРТ за тези, които подариха Софийска Вода на ВЕОЛИЯ УОТЪРС и за тези които подариха ЕНЕРГЕТИКАТА НИ НА ЧЕЗ, ИВН, ЕНЕРГОПРО (ЕОН), АЕС и КОНТУР ГЛОБАЛ!!!!!!!!! Ако не, то смъртта ще застигне не само ВАС, но и ТЯХ и целите им семейства и внуци!!!!!

nirvana

Неееее.!!!! Готов съм да изляза на друг протест-въоражен. Стига близалки и глупости.УУУУУУУУУУУУУУ искаме да се видиме очи в очи

И аз. Кой ще ни раздаде оръжие и кога тръгваме? От нас мога да донеса права лопата, тръби, бутилки за Молотовки, но нямам "пиротехника" все още :(. Въжета за бесене трябват, както и винкели за набучване.

nirvana

Ти луд ли си да ти кажа кой ????

насилието ражда насилие бясно комунистическо куче

Сладко мамино педалче. Има една поговорка, ако не изядеш противника, той ще те изяде. Припомни си я, преди да те изпапкат батковците "бежанци" или друг.

Дочух че на Борисов му струвало на ден по 50.000лв да плаща на Умните и Красиви да скачат Пред Парламента за заема който беше тегли Орешарски от 1млд,до оставката му.И като се охарчи толкова много пари,имайки предвид колко дни стачкуваха Лумпените,както се беше Изразил Волен Сидеров,Мутрата реши да думне КТБ-то,за да си върне загубите.

Какво да коментираме - пълен хаос е в държавата.ПЪЛЕН ХАОС ! И това с хора неспециалисти не се оправя. То не че останаха специалисти в България де.

Много слабо представяне! Искаме окупация.

Даваш мъни, ще има не само окупация, ами направо капитулация! Не даваш мъни....сори за мерси не работим! ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА!

Като видя полицай с ръце в джобовете, без да гледам опознавателните знаци, знам че е български полицай.

Няма ги статиите за "умните и красиви" протестъри. Няма я снимчицата на онази непълнолетната целувачка на полицаи с цветенце в ръка. Пропагандната машина иска да и се налеят пари, а те са в милиардера Боко Борисов и мафията му ГЕРБ. Затова протестърите на Радан са обречени. Няма кинти за хиляди платени нехранимайковци, както беше при предишните протести.

Е Казано : - Не давай парите-Си на Серсеми.

Не вярвам на политиците, полицаите, журналистите, лекарите..... а сега и на протестърите! Защото всичко в тази държава се купува!

НАВСЯКЪДЕ по света се купува всичко, ма френд. В България просто цените са многооооо ниски, затова е толкова масово и толкова грозно.

На запад не минава номера с плащането, защото там контрола на финансовите потоци е максимален! Такива цветни идиотии (цветни революции) са възможни само там където хората са паплач!

Въпрос : - арест на 'нашто' 'управление' ? (ЕдновременноНавсякъде)

А къде отидоха нашите профсъюзи, те няма ли да защитят изборните права на българските граждани? Те не защитават трудовите права, поне да ни защитят за нещо друго.

Са част от 'системата' на 'наште', Колега.

Да, те са винаги част от системата, без значение кой е на власт.

Ех как ми се иска да излезем 15-20 хиляди и да ни падне на всички пердето.. А тиквите и НС кой и как ще ги опази не знам.... Само че добре съзнавам, че няма и 5 хиляди да излезнат. Защо ли? Защото трябва някой да им плати за да излязат. Умните ,красивите и интелигентните,протестъри те няма да излязат защото в момента са на власт, а властта е хубаво нещо -не бяха във властта искаха си я, а сега как да я дадат на други, кой ще обира еврофондовете? Сега времената са за голямото крадене от европейските средства, затова са и готови на всичко за да са във властта. Затова е и този ИЗ да ги бетонира на власт, а българите....бе духайте супата бе материалчета, ама нека ви, нали сами си ги искахте и си ги избрахте.

Вместо пред парламента, никой да не отива да гласува на следващите избори.

Ами да, като не гласува никой на изборите, после ще изменят изборния закон и вместо санкции, ще ни дават стимули за да ходим да гласуваме.

Докато не се изсипят поне 10-20х човека пред тази опорочена сград парламент няма оправия и за внуци!!!

Ако,ви кажа че това всичко е скалъпено от Герб,няма да ми повярвате нали????

nirvana

Никога няма да забравя това лайно което опозори същноста на Анархията когато запали гумата на мерцедеса пред парламента. БОКЛУК- ЯЖ МИ КУРА- ПЛАТЕН ЧИКИДЖИЯ. Актьор от много ниска класа.

С платените протестиращи се приспива обществото. Хората си мислят - има кой да защитава интересите ни и НЕ ИЗЛИЗАТ, не се организират, когато има сериозен повод за протест, какъвто е напр. нахлуването на незаконни имигранти в страната, изкупуване на земи от чужди граждани, създаване на неоосманистки партии, ограбване на природните ни богатства от чужди фирми, циганското насилие по селата и наличието на НПО-та, които де факто го ПООЩРЯВАТ, тъй като внушават на това население, че има повече права ... и още, и още... ЗАЩО ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ не излизат по такива важни поводи? - Отговор - не им се плаща за това. Не е ли истински ПОЗОР това?!?

единственият смислен коментар , браво !!!!

Ама как?Никой не иска да протестира срещу това правителство. Но срещу правителството на Орешарски "целият народ "беше против".Сега има само "платени"протестиращи! СРАМОТА!

Ами ако Кърджали и Разград масово не гласуват ? Ами ако на другия ден заявят че понеже им е отнето правото на глас в тези два града ще се проведе референдум за откъсването им от Република България ? Наясно ли сте че Америка и Европа ще подкрепят безусловно Кърджали и Разград ?

За Разширяване на ЕС до сев.бряг на Босфора ? - Възможно.

За пореден път, група полицаи, протестиращи срещу промените в избирателния закон са хвърляли яйца по сградата на парламента, я един от тях е скочил върху капака на автомобил, паркирал на място за инвалиди. Защитавайки законността, протестиращите полицаи са били отблъснати от нашите членове на "Протестна мрежа. Докога тези самозабравили се полицаи ще безчинства пред парламента ни.

nirvana

Сапунен протест. Смешен.Жалък. Не в десятката. Глупав.Актьори. Отвличане на вниманието !!!!!!!

Същото си го помислих като виях репортажите. Абсолютно театро. Отнемат на народа инициативата, отблъскват хората от истински протести.

Само не мога да разбера, ако не отидеш да гласуваш по уважителни причини, извинителната бележка на кого и къде трябва да я представиш? Вие разбрахте ли?

И кой трябва да издаде тази бележка? Кога трябва да се представи-преди, или след изборите? Пред коя инстанция да бъде представена? Ще ти дават ли входящ номер, за да докажеш, че си я предал?

много въпросителни ...без отговори !

пак неразбрали

Няма да гласувам Не вярвам че депутатите са толкова тъпи че да си отмъстят като ме изтрият от избирателните списъци Вярвам че ако опитат от САЩ и Европа ще ги спрът Ако ли не ще се стигне до конфликт Вие как мислите На чия страна ще бъдат Европа и Америка На страната на хората борвщи се за правото си на глас или на страната на тираните?

Инфото което имам е че тоя Филип Николов и дъщеря му си докарват доста добри парички от професионалната си протестърска дейност, а майката май е в Софийската митница!! Абе семейни далавераджии и търтеи!

а твоята професия е "оплюващ", нали ???

Щом като смяташ, че когато казваш истината е оплюване, то тогава си прав!

Платени протестиращи!!!

Приветствам всяка една форма на протест и мирно изразяване на несъгласие с политиката на което и да е правителство, община или държавен орган. Липсата на гражданско общество, извън Фейсбук, създава в управляващите усещането, че могат да правят каквото си искат. Но не! Мафията направи така, че протест да е мръсна дума.

Определено ! ..а поради Целевите зловредства на 'наште' И в Мрежата (Включая ФБ и Т.) - Започна Необходимото.

Напълно сте прав, но не винаги мирните протести са чути от управляващите. На хората им писва, че не чуват техните гласове и мирния протест някога ескалира, но това не значи, че хората не са прави в исканията си. Онези вътре в парламента се правят на глухи и слепи.

Когато превърнеш протестърството в професия е друго! Тогава си готов да продадеш и майка си за пари!

Абе Я таз на 'наште' Диктатура --> да Ни хване Нас-Всичките за ... !!!

платено му е може още бои да изяде корав е.

Уважавам повода за протеста, но не уважавам протестиращи "НА ПОВИКВАНЕ". И макар да не съм фен на правителството на Борисов, не мога да не отбележа, че както платените протестъри, така и техните РАБОТОДАТЕЛИ заслужават единствено ПРЕЗРЕНИЕ.

Съгласен съм с теб, но като ги гледаш тия какви пачки си получават за протестърската си дейност..... да им завиди човек - по цял ден подскачат наляво-надясно и хоп 100-200 кинта на ден!

Това, че някой е дал пари, някой да протестира, само го е мотивирал. Това се тълкува по следния начин, че въпросните лица наистина са искали да стачкуват. Ако ви дадат и на вас пари или оръжие, вие няма ли да е мотивирате или на вас ви харесва всичко в милата ни родина и няма нужда от стачки?! Защо да стачкуваш стана бизнес в България? Защото всеки иска да стачкува, но е де мотивиран! Са зацепвате ли защо "стачката" стана бизнес?!

Логиката на закона е проста. Щом два пъти поред не гласуваш на парламентарни избори, значи те са ти безразлични, следователно трябва да ти е все тая, дали фигурираш в списъка, или не.

Логиката е грешна, защото отнемат основни граждански права, които са закрепени в Конституцията. Може да искам да гласувам на третия път, дали ще задрасквам бюлетината или няма да се явя е все тая. Ако искаха наистина да накарат хората да гласуват щяха отдавна да са въвели електронно, дистанционно гласуване. В някои страни го направиха, защото всеки има телефон в джоба си. Иначе ако е до забрани - да наложат възрастов и образователен ценз, но тогава електората от необразовани цигани и псевдо такива умира.

тъпанарите в парламента може да заличат целия народ от списъците, просто се чудя дали ще останат хора да гласуват

По колко плащат,за да скачаш и викаш пред Парламента,и колко плащат за да удариш Полицай,и да замеряш Парламента със яйца,или домати????Че се очертава тия дни почивка във Гърция:)

Дойде ми до гуша от ченгеджийски номерца. Пазят крадците! Може ли да бием полицайи който не изпълняват служебните си задължения или т.н. дълг? Ако има юрист тук, моля да сподели!

Сега Деса -ревлата , дето прегръщаше полицаи преди две години пред Парламента , да бега да им извърти и по една "Ода на Радостта" ,че да пуснат ...татко и от ареста !