Няма да събарят незаконен строеж, ако е единствено жилище

Парламентът може да наложи мораториум върху премахването и забраната за ползване на някои незаконни строежи. С такова решение се дава шанс да бъдат узаконени ромските гета.

Обратно в новината

Коментари - Няма да събарят незаконен строеж, ако е единствено жилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде да видим сега къде е големия националист Сидеров, защото ако ГРОБ и Атака са против, това безумие няма да може да мине. Сидерчо обаче вече сви знамената, а ГРОБ са верна опора на мангалите, та да познаем какво ще стане?

ВАЖНО Е ДА СЕ ИЗЯСНИ: НЕ ГИ СЪБАРЯТ ИЛИ ГИ УЗАКОНЯВАТ. АКО САМО ВЛИЗАТ В РЕЖИМ НА ТЪРПИМИ - ДОБРЕ!

Сега вече и бараките им ще са законни и ще могат да живеят където си поискат. Така ще могат да си крадат на воля, а ти българино спи и се надявай да те пропуснат!

браво на бсп, това е социална партия, мисли не само за богатите , но и за най-бедните, това е престъпление при тази мизерия при тази криза, при това отчаяние на гражданите, да се блъскат къщичките на хората, които едва връзват двата края, как да си построят циганите, като са безработни, защо мръсните гербаджии не им намериха работа, циганите са хубав народ и трябва да им сепомага, защо по време на социализма всички работеха и всички си строеха къщи, а сего дори нямат пари и за храна. Силно вярвам в това правителство, че нама да разреши блъскането на къщите на на хората, много и недочакаха умряха от несправедливостта на придишните управляващи и от кривосъдната система в България

Боже, Катерина, ама Вие сериозно ли?

Не виждаш ли, че Катерина, Ваня ..Мая са все една си ъща кук..ца:))

пийте си хапчетата, моля!

Е ако сега отида и си спретна едно катунче пред президентството ще ми го узаконят, хайде хора събирайте кой какъвто материал докопа и да ходим да си строим гета за баба, за дядо, за леля, кой където си е харесал пред Народно събрание, пред министерства, посолства и всякакви други. Бързо, че не останаха свободни места.

ДОЙДЕ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО МИСЛИ И ЗА ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД, БОГАТИТЕ И ПРАВОИМАЩИТЕ СИ УРЕЖДАТ НЕЩАТА ПО ТЕЛЕФОНА И ЗА ТЯХ НЯМА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ, А ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ ,НА КОЙТО МУ ЕДИНСТВЕНО ЖИЛИЩЕ И ОТ ДВЕ СТАЙ МУ УНИЩАЖАВАТ ЖИВОТА С ТЕЗЕ ТЕЖКИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ДА СИ ГО ОЗАКОНИ, ДОРИ УМИРА И НЕ ДОЧАКВА ВРЕМЕТО ЗА МОРАТОРИУМ ТЕЖКО НА ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД, ВЯРВАМ ЧЕ ТОВО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ПОМИСЛИ ЗА НАРОДА И ЩЕ ДАДЕ АМНИСТИЯ НА ХОРАТА ЗА ДА СИ УЗАКОНЯТ СТРОЕЖИТЕ, ПОСТРОЕНИ В ТЯХНА ЗЕМЯ.

Ваня, това, че един човек е беден не му дава право да върши своеволия и незаконни неща! Но, "Беден човек - жив дявол" или по-скоро "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава"! Разликата е, че аз не искам да му давам, а ме карат на сила - по комунистически!

започвам да строя жилище,само едно щом е законно за мангалите законно е и за мен.

kgb777kgb

Както вече писах по повод парите за НЕвлезлете в детски градини , откакто влезнаха във властта тези мръсни комуноиди приеха САМО закони с които се дават пари на циганите !!! Сега и ще им узаконят гетата и тогава можете да почнете да измирате спокойно БЪЛГАРИ , за вас място в тази държава НЯМА !!!

Циганистан. Друго какво да кажа? Тръгвам към летището докато все още има полети да се спасявам. :)

Ясно, евреина си. С постоянно предлаганото решение, как да се махнем по-бързо от България. Ние сме поставени в изкуствени условия на геноцид. Това се извършва основно от евреи и американци. Проумейте го най-после. От премахването на този проблем ще започне възстановяването на България. Нарочно поддържат, с помощта на продажни политици бедност, за да ни изкупят недвижимости, икономика. За това раздават кредити, така се правят роби и зависими. Превръщаш ги в слуги. Как ще си обясните, че за последните 5 години от България е изнесена мед за над 5 млрд. Злато за няколко милиарда. И от всичко това българския народ получава практически НИЩО. Проблема трябва да се решава от корен. А ти гостенина от Израел с популистките лозунги си стой в Израел.

От кого другиго да бъде предложен такъв законопроект, освен от Главния разрушител на държавата - г-н Станишев. Ето я пътечката по която ще минат аверите на Станишев, за узаконяване на всичко построено в нарушение на закона. Браво Другарю Станишев. Вие сте образцов служител на държавата-мафия, на която Вие сте почетен председател...???

ГНУСНО ,ГНУСНО ,МАФИЯТА В ПАРЛАМЕНТА БЪРЗА ДА ОЗАКОНИ БЕЗЗАКОНИЯ И ЦИГАНСКИ БЕЗОБРАЗИЯ САМО ЗА ДА ЗАПАЗИ СВОИТЕ МАФИОТСКИ СТРОЕЖИ!!!

Ако приемат това БЕЗУМИЕ , с малко пари ще си осигуря строителни материли и една химическа тоалетна. За отрицателно време ще бъде вдигната някаква постройка пред парламента. Идеално се връзва със закона за тротоарно право Предполагам че няма да съм единствен.

логиката на триглавата ламя има нещо общо с садистите дето отвличат деца и ги държат с години на сух хляб, бой и секс. след години тормоз народа вече няма да знае кое е черно и кое - бяло кое е добро и кое - гнусно. Европа ли хе хе? в цяла Европа от 82-ра година насам прилагат срещу престъпността теорията на счупените стъкла - само при нас карат на обратната - хляб и зрелища! значи ОНИЯ народи са готови да живеят добре а наште имат мозък колкото плебеите отпреди 2000 години и затова за нас - само популистки 2000-годишни методи - ние още не сме дорасли до рационално управление но пък много обичаме като ни таковат да ни повтарят че това е за благото ни - е как да не сме педофилски жертви всичките!!!

Да е честито новото правителство на простия български народ! Честито и на протестиращите и електората на Атака! Едва ли точно това са очаквали, че ще е резултатът, да докарат коминустите и турците на хранилката пак, но уви това е резултатът!! Простият народ си остава прост и след 25 и 50 години...Комуноидите дошли, недошли и започнаха с наглите лъжи и идиотщината, а и всички сме видяли как "оправят" ;)). За мене остава забавлението от сиира, а за вас един Голям! Отново - честито и поздрав! :))

Еха, ставам мангал. Представете си дядо да се събуди на село и в двора му две цигански бараки изникнали през ноща! Няма гонене, те нямат друг дом. Е това ще направи новата власт!

Какво се пените бе герберасти! Това го правим за братята роми, нашият електорат, но и за прокурорските социално слаби деца с хотелчета по морето без налична документация и предобити на социални цени, както и онези строители на Нова България възродили черноморието по НАШЕ време с бетон и желязо! Тези мили хора, които оцеляха след герберските репресии и гнет, вече ще спят спокойно!!!

Вече не желая да плащам данъци. Никакви!

E, тя и Маргарет Тачър е прозряла, че "проблемът на социалистите е, че в един момент парите на другите свършват", но ти си чист саботьор, защото не искаш да вникнеш в нуждите на братята-роми и на братята-хотелиери;о)))

Като гласувате за бсп и турците- това ви се пада!

и за атака, включително...

Връщаме цигарения дим в кръчмите, незаконните строежи стават законни и куп други безумия. "Честито" на всички ни. Ретроградния престъпен режим набира скорост. Скоро очаквайте и други цивилизационни постижения!

Много правилно "гост" - не държава, а цигански развъдник!!!!

Първите стъпки на новото правителство - закони за увеличаване на помощите за соц слаби /предимно цигани/, обезличаването на ГДБОП, узаконяване на гетата и бетона по курортите, лов на вещици срещу представители на ГЕРБ!? Така ли смятат да "борят" безработицата с нови 250 хил. работни места, да правят мин. заплати 1000 лв. и да "борят" битовата престъпност....

За първи път в Столипиново на изборите първа сила не е ДПС а БСП!!!С над 70%!!! Не сещам кой някой да коментира този "прецедент". Втори факт : ДПС в Пловдив е под 4%,но областен управител ще е тяхен,а БСП си натискат"структурите" да си мълчат!!! Жалка държава. И защо ГЕРБ да са били най-кошмарното правителство. Тия ще бият всички!!!

мисля, че Волен ефенди трябва да подкрепи коалиционните партньори от БКП- Евророма

Комунистите пак се заиграват с циганите , КОЕТО ДОКАЗВА ,ЧЕ ТОВА НЕ СА ДЪРЖАВНИЦИ ! Има железни правила ,които др.Станишев не иска да спазва и компрометира държавата ! Ако е държавник поне ще създаде възможност за оземляване на тези хора и да ги принуди да работят и изхранват децата си ЧЕСТНО С ТРУД !

Писнами да ги хрантутим тия роми. Не се измисли закон,който да ограничи раждаемвостта и да ки накара да работят и да дават принос ,с труда си за тая държава. Ама кой бие по електората си/ Ние я пълним те я изпразват ,крадат то от тяхните набези нищо не остана. Професия безработен и социално слаб за десет поколения напред. Една стотинка не внасят в държавата под никаква форма. А ние българите се късаме да бачкаме и от бачкане гърбати станахме.. ама богати .. никога. Не получавам семейни за 2 деца, вече 10 години,защото съм 20 лв. над базата.. ама ромката през две улици-получава за 6 деца,моята заплата. Ето ти социална справедливост...какво по-вече... докъде са ни докарали.. електората на БСП те с гласа си ги докарват на власт и си живеят както си знаят. Колко е гордо да се наречеш "Българин"

Ето доказателството , че циганите гласуват за БСП, отвратен съм от политиците в България, мъчат се да затрият държавата, чрез беззаконие и насърчаване на кражбите, защото трудещите се хора не могат да се защитят от крадливите цигани, ако го направят ще бъдат осъдени и вкарани в затвора. Сами сме си виновни, трябва да има по голяма избирателна активност, иначе БСП и ДПС ще продължават да управляват и ще става по-лошо. Трябва да се свалят от власт докато е време.

Закон за устройство на територията - Чл. 40. (1) Всяко жилище трябва да има самостоятелен вход, най-малко едно жилищно помещение, кухня или кухненски бокс и баня-тоалетна, както и складово помещение, което може да бъде в жилището или извън него. Допустимо е помещенията да бъдат пространствено свързани с изключение на тоалетни и бани-тоалетни. (2) Санитарни помещения над жилищно помещение, над кухня или килер за хранителни продукти се допускат само в жилището, което обслужват.

С всеки изминал ден все по- тъжно и по- безнадеждно за честния данъкоплатец става в тази наша държава. Привилигироват циганите и мутрите. А раята остава само да плаща, плаща, плаща и отделя от залъка си.

Ей ще съсипят държавата с по-бързо темпо, отколкото подозирах, че могат! Браво, така се прави, другари - пример сте за високо ефективна, добре сработена и солидно подплатена машина за изцеждане на къде-що-може лев..:( Тежко ни

БСП, ДПС и Атака спечелиха с купени гласове на циганите, и сега ще им узаконят гетата. Какво ли ни очаква още?

Могат да оставят и гаражните клетки ако са "единствени" на потърпевшите!

нормално грижат се за електората....тъй и тъй ще са мнозинство след някоя и друга година :)))

Ако Атака допусне този закон, ще се превърнат в най-големите предатели на България. И съучастници в унищожението на България.

Те са предатели, .т.е. Той/Сидеров/ е предател. Ама нали казват: Като вървиш след торен бръмбар- къде ще идеш?

След като допускаме да съществуват двойни стандарти в ежедневието ни, в живота ни, провеждани достатъчно години от поредните управляващите и не реагираме, защо само да продължаваме коментариите помежду си? Аз не съм съгласна това да се случва непрекъснато и ако намеря съмишленици, ще се присъединя към тях.

Единственото ми жилище е 5 звезден хотел застроен на първа линия на морето върху дюните! Досега имах леки притеснения,но мине ли закона ще си пия уискито по спокойно,на брега, заобиколен от знойни красавици! Наздраве!

А някакви червени гниди твърдяха, че циганите и мутрите са гласували за ГЕРБ. Е сега поне на нормалните хора им стан пределно ясно коя е мутренско-циганската партия в България.

Кому е нужно това озаконяване на беззаконието?!?!? Защо не можем просто имаме закони закони, пред които всички да са равни?!?! Защо се потъпква по такъв грозен начин най-важното за една държава - законността?!?!?! Защо???

Едни работят и плащат данъци и осигуровки, други си правят каквото си искат. Тук не се строи държава а цигански развъдник. Законите са за баламурниците дето ходят на работа за да ги стрижат по всячески начин. Други строят гета и незаконни вили и хотели, хора замислете се сериозно върху напускането на това скапано място за живеене.

Ти да не си случайно евреина, дето ни прави пропагандата. Евреите, много държите да се махнем от България. За да дийдете тука и да постоите единственото си жилище. Осъществихте жесток икономически геноцид срещу българите, само и само да ни изгоните от страната ни. Но Бог има, ще си платите за геноцида и опита ви да унищожите българския народ. Решенията на това "правителство" са точно в тази "посока".

Партията се грижи за електората си

Основния електорат на БКП бе компенсиран. Сега вече ще се види на какво "строителство" са способни "новите българи".

Добре де, мене ме кефи Борисовата градина като място за живеене в София. И какво - правя си една барака и започвам да си живуркам и никой не може да ме барне, понеже ми е единствено жилище - пълно безумие. То така мутрите ще започнат да си правят вили по върховете в нацоналните паркове, който го кефи Мусала, друг - Вихрен, трети Ботев и т.н. Тия на маймуни ни направиха...

Ето на това му се вика закон. Аз живея в горите Тилилейски и идвам в София и за една нощ си правя годна за обитаване барака в градинката до парламента, но понеже ми е е единствено жилище не могат да ме пипнат. Както и да си говорим явно е дошло време да се върне жеста към малцинствата блодарение на които БСП е на власт. - По 120 лв за децата, които не са се класирали за детски градини. - Помощи за първокласник обвързани с минимален доход на член от семейството. - детски - да не им пипат незаконните къщи.

Няма толкова тъпа държава, не е истина, това не е правова държава, а гнусен булгаристан

Не обиждай Булгаристан, това е Циганистан

Хора, не се заблуждавайте, не става въпрос за ромите, това е само замазка. Имат в предвид големите баровци с незаконните строежи по морето и къде ли не.

мисли ли си някой ,че това се прави единственно заради циганите....аз не...това е заради богатите другари ,с мангизи от енергетиката и тн....

Аз ходя на работа и си плащам данъците. За да си купя къща, пестя от залъка си. Не се нанасям просто някъде и не живея на гърба на останалите.

6(шест) етажен хотел на първа линия върху дюни е единственото ми жилище ГНУС МЕ Е ОТ КОАЛИЦИЯТА НА бсп дпс атака !!!

Очевидно ромите ще запазят привилегията си да не плащат данък върху имотите си.

Не се издържа повече, ще се пиша циганка и ще си спретна единствено жилище. Мъжът ми понеже също няма на негово има ще си построи барака до моята, така ще имаме двустаен!

Това означава ли че някой може да си построй незаконна къща на жълтите павета в София и няма да му я махнат защото му е единствена?