ЕС е ”крайно обезпокоен” от арестите на политици в Турция

Европейският съюз е "крайно обезпокоен" от арестите на депутати от прокюрдска опозиционна партия и свика среща на посланиците на страните от ЕС в Анкара.

Обратно в новината

Коментари - ЕС е ”крайно обезпокоен” от арестите на политици в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами наложете на Ердоган санкции, забрана за внос на турски продукти, за износ на производство на фирми от ЕС в Турция , за пътувания на конкретни лица от управлението. Иначе най- много да си докарате някой инфаркт от безпокойство, нещастни, безпомощни и зависими еврогейски бюрократи! Жив човек не остана невкаран в затвора в Турция под предлог терористична дейност, те изразяват безпокойство, милите, сакън да не разсърдят Падишаха.

Колежката вече има нужда от цялостен фейслифт, няма какво да го прикриваме повече. В бъдеще - и брейн лифтинг.

Ами нека има санкции и за Турция бе, еврогейци... ама не са ви заповядали още отвъд океана нали....

За България не е ОБЕЗПОКОЕН този ЛИЦЕМЕРЕН МИГРАНТСКО-АЗИАТСКИ-ПОРНО-ЕУРОПОГЕЙСКИ СЪЮЗ

ТУРЦИЯ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА !!! ТАВА Е НЕЗАВИСИМОСТ !!! НЯКАКВИ ЧИНОВНИЦИ В ЕС БИЛИ ОБЕЗПОКОЕНИ ,А ЕРДОГАН ЩЕ ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ !!! ТУРЦИЯ ПРЕДУПРЕДИ ЕС ЗА ВИЗИТЕ АКО НЕ ПАДНАТ ВИЗИТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА 3,5 МИЛИОНА АРАБИ ЩЕ ДОЙДАТ НА ГОСТИ ЗА КОЛЕДА !!!

2 средни пръста в ушите - това показва жената от снимката, като отговор на кандидатурата на Турция за членство в Евросъюза.

бабата на снимката да си ги сложи тези пръсти в дупките

Ще дойде и вашият ред госпожо!

не ви ли омръзнаха опорните точки и това да сте лоши хора, стига вече зло, помислете и за децата си не всички са в Америка и Европа, ще живеят в същата мизерия не материално, а морално

нема морално, каза юнкер! sybil винаги ще губи от сега нататък!

Ако -"Европейският съюз е "крайно обезпокоен" от арестите на депутати от прокюрдска опозиционна партия и свика среща на посланиците на страните от ЕС в Анкара",то ЕС се управлява от крано обезпокоително тъпи политици.Зачи те не са знаели с кой са си партнирали толкова години

могерини, разбрахте ли защо вие сте никои? все пак туркия цензурира българските форуми, от ваше име? крият се коментари в български форуми, защото не са задължително на турски. за да може да ги разбира модератора turk/гега.

Модератора sybil загуби поредната война в полза на "евроатлантическите ценности", като ни показа и задния, кафевия двор на "евроатлантиците". :-))) И "изтритото" остава, защото Истината не Може да бъде изтрита! утре Тя ще се появи с целия си Блясък някъде другаде, модераторе за евроатлантизъм, или ни подготвяте от евросъюза за новото турско робство, начело с цачева? Хахахахааааа...

Много глупости са пишат за Ердоган. 90% от турците сме зад него, защото управи държавата и сега вземаме добри заплати. Не американците и руснаците, а ние турците решаваме кой ще ни управлява!

Аз пък съм обезпокоен от възможността да имаме Пропутлеров президент! С турците все ще се оправим някак си, с тях винаги сме имали проблеми и винаги сме ги решавали успешно!

излишно трихте! на ваш гръб или гъз се казва... ще е всичко! вие сте агенти на путлер. друго обяснение за вас няма!

ердоган да пуска осеменителите на служителките в сороската банда от мвф, както и буркатизаторите на мадам буркини... или могерини.

Ама , неугледна ... госпожо ! Нали точно еврейският съюз наля 3 / три / милиарда еврака в пуйкостан ... Планът за исляминизация на Европа върви по план ... Засега , де ;))) И сега сте " обезпокоени " ..... Няма защо..... Стига лицемерие ! Прибирайте си ислямските главорези , че тесен ще ви се види Стария континент! Великият Български хан Тервел вие е спасил , сега се оправяйте сами ! И не смейте да забърквате неговите потомци в мръсните си хазарски схеми , че Планетата ще ви отеснее !

путинладния се е сбъднала в ес! туркия ке падне трие - народо се радва на "избори"! хахахаха! sybil научи се поне да губиш. твойто не е много - една социалка от сорос за асоциална, антидържавна, турска дейност. :-)))

ЕС е болен. Резултатът е неспособност да се преборят и да не допускат завоевателите, които идват да съсипят Европа. Объркан уплашен ЕС неможещ да върши работа и да защитава границите си. Една група уяли се хора от ЕС ще съсипят Европа. Трябва да не им се съгласяваме на налудничевите идеи.

какво можем да кажем нещо по-различно по темата, освен цензурата на турски и евросъюзки? в европа ли сме, или в путинландия?

Саддам, Асад.... били диктатори ама не струват пред Ердоган.

е вече. След толкова потупване по рамото, даване на парични средства и обещаване на какво ли не още.....Убедени ли са от ЕС, че има действителен преврат - или е само постановка?

Не мисля че беше постановка но имаше предатели и много кръв щеше да се пролее. Мечката като играе в комшията ще дойде и дом.

Ама този ердо е много глупав. Разбърка си сам държавата. Отписах турците като делови партньори - вече не може да се прави сериозен бизнес с тях. Отделно ги отсвирих за почивки. Може и да не е много, но само тази година губи от мен поне 5000 зелени гущера.

Hа този ли репрерсивен президент Eвропа ще маха визите?!

евроатлантиците много обичат и толерират отговори, като на Гега ( нерегистриран ) 04.11.2016 19:38, който призовава от името на модерацията на "демократите" към саморазправа. а отговорите ми към него биват старателно изтрити от "демократите" на цачева, плевенлиев, трайков и радан. ФАКТ!

Колкото по-рано започнат санкциите,ембаргото,военната морска и сухопътна блокада,бомбардировките и операциите по освобождаване на Константинопол и унищожаване на османската ислямска кочина,толкова по-рано ще свършат.

Shte go sanuvash. Skoro ot Bg shte se naloji da davate zemia na TR tapunger

Мен по ме притесняват 500 хиляди турчоля дето живеят в бурса и им дадено право да гласуват е бг като какви се водят , колко отседналост имат в бг, както и тия дето са в америка и ползват двоино гражданство , от тия ли трябва да зависим !!!

Изявлението "крайно обезпокоени" означава неодобряваме и сме против поведението на Турция.

Турция е член на НАТО, каквито и проблеми да има нещата са под контрол! НАТО няма да позволи хаос в един свой член! Нашият проблем е Русия и жужето Путлер!

щерев, ти ли си на смяна бе дървосекач? ми така кажи, знам ти адреса!

Вашият проблем не е този,а е следния:Една майка и много татковци.