Рекордьор: Данаил Кирилов говорил в НС 572 пъти

За пътувания до избирателните си райони депутатите са похарчили над 1 милион лева последната една година.

Обратно в новината

Коментари - Рекордьор: Данаил Кирилов говорил в НС 572 пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той говори,но какво казва този пелтек?

Прякорът на този филиз на кретена Цвъки е Барни Ръбъл. Без да обиждаме приятелят на Фред Флинстоун, има визионна прилика с него, както и с невинната му глуповатост.

Този е толкова противен и тъп, колкото останалите гербаджии!

готин, Господ да го Богослови! скромен, наемен от Цвъков, юрист, харесва ми и за миг не бих се замислила да пусна в урната за него,

Пусни и аз ще ти го пусна !

Герберастчето Даниту многу е говорилу? Какво ли е казало? Прост човек и да говори много, нищо не може да каже!

напоследака гейберастете пускат сичкия буйлук или независимете дупетате? А? щото идват нови избори , исички да се уакяле и стиктат столчето!! а пък волен като се пенционира и че ритне куалициата!!!

то изказването добре но глупостите са прекалено много и прекалено джендарски

Само от тази статистика с приказките на тоя без даже да добавят съгрупировчиците му доказва защо е толкова нисък рейтинга на нс и защо никой нормален не долюбва ''работягите'' дето за половин гонина максимум присъствие взема за 10 години пенсиите на наистина работилите...

Леле колко глупости е наговорил тоя....Поне родата му се е отървала от това да ги слуша...

Рекордьор: Данаил Кирилов говорил в НС 572 пъти. Значи, 572 пъти коефициента за интелигентност в залата е падал под критичното ниво от 19 точки.

И този е чУл една книга - "Граф Монте Кристо", Омбашията им - "Оцеола", а пък помиярът (умее само да залива с помия) цв. - виден борец с "АЛТИЗМА", а май беше с "ОТИЗМА" ... бе май страда от ИДИОТИЗМА. Некадърни мйлоумници - това са герб!

казва се оНбашия , а не Омбашия...празноглавец ... чул недочул !!!

Този и цъки,доказаха пред цяла България че са по-глъмави и от боко-тиквето.След,като е най дейния в НС,представете си какво представлява то,и до къде ще ни докара.Не се срамувам че съм Българин,но ми е тъжно че съсипахеме България с михлюзи,като този на сниката.

Този Пипин Къси се изказвал най-много??? Кога бе? Елате през работно време във фитнеса на Ситняково да го видите "къде се изказва". Мята шкембе наляво надясно. Изказвал се бил. Смях във залата ... на фитнеса.

МНОГО ГОВОРИ НО ......НИЩО НЕ КАЗВА !!

След 10 години членство в БКП/БСП, през 2007 г. това момченце Кирилов заедно с Божидар Димитров напускат левицата и стават верни привърженици на тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов. С две думи - има добро чувство за пласиране. Та какво да очакваш от ветропоказател.

А Цв Цв ,нали и той плямпа често ! Оставка и нови избори без намеса на САЩ !

572 пъти е говорил тази Калинка , празни думи без съдържание ! Цялата им Партия ГЕРЛБ са такива празнодумци и празнословци , тяхната фурия е Финансови Афери -нали Шиши !

Дежурните говорители на ГЕРБ. Поне да ги бяха избрали малкои по-умни. Не виждам сред "героите" Цвъцко Цветанов. Той също често взема думата, особено когато трябва да си мълчи.

В държавата на тиквата Данаилчо с румените бузки е първенец.

Това момченце с вид на дебил е от някое помощно училище.6 волтов е.

По-важното е какво е казал?!Освен за граф Монте Кристо..?С какво ще запомним този герберски идиот??!!

ми оправиха покрива. За един милион би трябвало да се очакват колосални резултати!

има стенограми от които се вижда че този неграмотен топ идиот на снимката освен глупости друго не е казал между впрочем това се отнася за цялата парламентарна група на герб

Бил говорил не знам колко стотин пъти! Ама какво е казал? А да, че и граф Монте Кристо е възирал от затвора. Това сякаш е най-същественото му изказване и то с цел да подчертае, че е гледал филма. Други пък се изказват само и само да разсеят съмненията, че са глухонеми. А и що броите изказванията на мамин Шиши? Ясно е, че не се е изказал ни веднъж, т.е. почти толкова, колкото са присъствията му в тая сграда. И що им броите километрите? Ми те ходят насам натам да събират "пичитления", че после кат седнат да пишат мемоари, да има какво да кажат и да подчертаят колко пот са ляли на полза роду...

ходих до котката в дувар да видя как е международното положение и имат ли там обрачи !

Много ми хареса,как Джевджет пътувал "по служба"....до Брега на Слоновата кост....какво ли е търсел служебно там!? ПееФски не се бил изказвал....че какво ли би казал? Данаил и Мента-рекордьори.Логорея.Жалко,че не съм ги слушал,изтървал съм уникални мъдрости. 240 броя.Отдавна трябваше да са 120.

Е за какво се оди до Брега на слоновата кост? Кат е такъв начи има слонове, кат има слонове има и слонова кост, което е ясно от заглавието на държавата. Та може да се ходи там по две причини - или да подчертае съпричасността си към защитата на това застрашено животно, което вече май не се среща по тези земи, или за некоя далаверка с тая кост, от което държавата ни да се въздигне икономически. А други канят президента на великата държава Зелени нос, само за да се убедят, че носовете на тия хора не са зелени, че за друго не виждам за кво да го канят...

Кораби с кокаин от Венецуела-КАБО ВЕРДЕ-ГАНА-БСК-Гвинея-Мароко-Испания

Никаква полза няма от тия идиоти в Парламента. Само харчат пари на бедна Б-я. Не трябва да се молим на бога, а просто да се изсипем на площада и да ги изритаме. Дано не сме мазохисти и някой ден гневът изригне в нас.

Злобата която зададоха депутатите в обществото след прехода не е преставала и за секунда. В началото СДС и БСП. Сега ГЕРБ и БСП. Народните представители са рожба на тази злоба. Принципа е нещата ще се оправят сами, ние сме на върха и толкова. В началото се започна със СДС, некомпетентни, незнаещи какво и как трябва да се направи, безотговорни,само съсипваха и трябва да се признае успяха. Сега и на ГЕРБ нещо не им върви, няма ли икономика една държава, пиши я няма такава държава, това направиха нашите политици след прехода. Ние не се месим в нищо и толкова, дори не създадоха закони и достатъчни условия за икономически подем след прехода. Там е грешката на всички управници до сега.

Дани(Граф Монте Кристо)обича много да говори,но за съжаление в България количеството на изговорените думи е обратно пропорционално на височината на интелекта. Този ако не е в НС,ще работи най-много някъде поддръжка на тоалетната хигиена.

Какво да кажа, ако говоря? Аз не говоря-работа върша. Нали не съм арестуван? Ще си вървя при мама, че е късно.

За такива има медицинско определение - логорея

Боже, прибери си вересиите, нали утре ти е ден?

тоя като толко приказва , кога работи? а може би трябва да сме доволни от това. защото от приказките му се вижда че е доказан некадърник, а такъв ако вземе че се разработи ще стане страшно.

Съмнявам се да е казал нещо свястно обаче. Този рекорд сигурно се дължи на диагнозата му - логорея....

abasador

пропуснах, две думи за рекордьорът Данаил, то и великият Радой Ралин да беще жив, щеше да повтори думите на друг велик, който за съжаление също не е между нас..... ако шекеспир беше жив, щеше да каже ... няма какво дакажа! Лек ден.

Недейте така,човекът не е добре...Той е просто един генетично увреден фъфлек! Лошото е ,че има и мисловен дефицит - доста се доближава до физкултурника и лидера си,но и до лъчо мозъка.

abasador

еми, какво да коментираме, според данните на парламента Делян Пеевски, например, не е взел думата нито веднъж през изминалата една година, итова което не казват, че е присъствал на сесии в НС не повече от десет пъти! Но за това пък е получил за 2017 год. средно по 8.500 лв. на месец трудово възнаграждение. За съжаление не е само този тъпан Делян в НС! Добре, че българският народ му плаща заплатата, ако е в чужбина по на запад, до сега да е в затвора. Лек ден.

е способен да счупи тъпомера!

нещо обикновено за мнозинството от ГЕЙберастите

е емблематичният идиот на ОПГ ГРОБ

е единственият му конкурент...

говоря, изразявах споменатото, викано някъде за огласяване на темата, за която повдигнах приказка при спора ни.. Малеее оглаголих се....

Тоест много да говориш, нищо да не кажеш....

Един глупак колкото и да говори, като не казва нищо, само си говори!

по-голям слагач и от цвъчко

Какъвто рекордьорът, такъв и парламентът. Дани е честит Дани!

Глист с 572 изпълзявания до трибуната.

по9голям селю от тиквата

Не селю , а зелю (з е от зелена тиква)

Рекордьор: Данаил Кирилов говорил в НС 572 пъти Някой да си спомня Данито да е казал нещо умно?! Освен последния му умствен проблясък, че "и Граф Монте Кристо е избягал от затвора"?!

572 пъти се е изказвал? това е някаква шега , от както е този парламент не е имало толкова пленарни заседания. Изглежда, че се е изказвал по 5 пъти на заседание независимо от неговата компетенция.

Тоя се оказа,че е по-тъп отколкото изглежда.

Крадливи барабунки!!!