Един от последните сблъсъци в НС - за бюджета (обновена)

На извънредно заседание парламентът ще обсъди и гласува на първо четене актуализацията на държавния бюджет. ГЕРБ и ДПС са "за", БСП е категорично против.

Обратно в новината

Коментари - Един от последните сблъсъци в НС - за бюджета (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Чобака баш иконома не знае да смята. На каква Агенция за икономически анализи и прогнози е бил шеф? Явно и там прогнозите не са се сбъдвали. Ех, куклошарски, куклошарски. С кой фенер ги търси твоите експерти?

Хубав коментар под снимката!

Като марокански скакалци са тези комундели , където минат всичко опоскват и после за следващите нищо, само ядове и непосилни задачи! Какви ли още скрити капани са заложили в бюджета , а и не само там! И сега искат да не се актуализирал бюджета...! То ако се мине само с една актуализация след тяхното "експертно" "управление" ЩЕ Е ДОБРЕ!

Ти гледай Бат Бойко как от тези милиарди заеми с лекота ще уреди своите приятелчета милионери в КТБ като Веждичката,Кеца.....

от стамболов да боце /и гоце/ се туркофили, ...фили, .....фили, ....филии, ....филии ...филии .... ... ....

И как точно герб и дпс защитават народният интерес с тази безумна "актуализация", при която с новият милиарден заем ще се натовари населението, но ще се облекчи откраднатото от банкера на борисов от КТБ ? Очевадно е как другарят борисов стриктно изпълнява нарежданията на американците, при които беше преди два месеца - нови заеми от МВФ ! Да ни е честита новата турско-милиционерска продажна сган !

Банкера на Борисов или банкера на Пеевски, Доган и Станишев ?

Каква стана тя, боко тиквата и доганчо обраха банката, а сега искат ние да платим грабежа??

Откога на Станишев му казват "боко тиквата"?

А откога станишев е виновен за порзиите на банкера на бойко . цветанмо василев ? Я си спомни кога цветанчо василев разцъфтя ? Кога купи БТК и Булгартабак ? Къса милиционерска памет чалгаджио !

Тя при вас винаги е - КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! НЯМА ПРОМЯНА У ВАШАТА ПАРТИЯ НЕ МИКОВ , АМИ ГОСПОД ДА ДОЙДЕ И НЕГО ЩЕ ОПОРОЧИТЕ! СРАМА НЯМАТЕ!

ЕЙ КАТО ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ СТЕ ТОВА КОМУНИСТИТЕ!

Вярно е! Показателен пример - членът на БКП, другарят Бойко Методиев Борисов!

Депутатите имат финансовата и морална възможност да покрият "дупките" със собствени пари.И пак ще им останат!

данчо ментата, социалистическото крупие, когато беше "забранен"хазарта в неребето, първа писта по всички управленските въпроси. крадеца бисеров хросто къде е???? изпратихте го по живо по здраво с чувалчета мангизи да си живурка в разкош. а ние баламурниците ще ви плащаме над 20 милиардните кражби само за година, уроди нагли комунистически. изпихте кръвта на хората в булгаристан на доган. всеки, ама лвсеки, който е имал допир до бкп и дс е нагъл вампир до безумие. съвсем изперкахте бе нещастници

Да, ама сега ще изкараме Борисов виновен.

извинявай, но през 2009 година главно обещание на герб беше справедливост, крадците в затвора, изброени поименно. Нищо такова не стана, например масларката с петте милиона общ.поръчка на синовата фирма от МТСП и 11 милиона от стара загора, днес ми дава акъл от разни телевизии, изпълзя от дупката от богата по-богата, даганчо/сава се оказа велик хидроинженер, бедствията и авариите бяха овладяни и т.н. После неосъдените другари му забиха нож в гърба със спретнатите кървави протести. Днес ми е приготвил сметка за плащане над 20 милиарда докато дойде на власт, и ме информира чрез ц.цветанов ,че няма да има реваншизъм. Какво стана с референдума, мълчат като п...ки, и защо ще ходя на избори на празника на турците. След 2-3 години буздуган ще му забият. И да ви информирам, ако отворите отчетите на ирено-пеевските медийни групи и ктб в Търговският регистър, растежа на активите е през 2010-2012 година. А милиардите 6-7 на Южен поток АД с 50% участие на българската държава и русия са разпределени до стотинка за възнаграждения на управителния съвет и 13 души персонал - ОПР-тата са в Търговския регистър

Какво ти е мнението за сегашните служби?

няма сегашни служби

ДА ПОДКРЕПИШ ЕДНА ПРЕСТЪПНА СХЕМА С КОЯТО ДПС ПРЕХВЪРЛЯ КАТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА РАЗХОДИ НЕОБХОДИМИ ЗА "СПАСЯВАНЕТО" НА ЕДНА ИЗТОЧЕНА ОТ ОБРЪЧА ОТ ФИРМИТЕ ИМ БАНКА ОЗНАЧАВА ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО СЕ ТОЛЕРИРА И ОТ ПРОКУРАТУРАТА И ОТ СЪДА !! БРАВО БОРИСОВ , МАШАЛЛА, ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОДАДЕ НАРОДА СИ ! ГОЛЯМ ПОДАРЪК ЗА РАМАЗАНА !!

Браво другарю. Продължавайте в същия дух. Да се надяваме, че така ще свалим преднината на ГЕРБ до около 10% на предстоящите избори.

Ако знаете и двамата ко-о-о-олко сте заблудени, но...ще го разберете.

че някога на простаци като теб ще светне, че няма БСП, ГЕРБ , ДПС !!! ИМА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО СЕ ДЕЛИ НА ЛЕВИ И ДЕСНИ , НА СИНИ И ЧЕРВЕНИ , НО ИДЕЯТА ИМ Е ЕДНА ДА НИ ИЗГЪРБЯТ !! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИДИОТИ КАТО ТЕБ ЗАСЕГА УСПЯВАТ !! ЗАСЕГА !!

А какво да кажем за бсп ,с малки букви ,,САМО,,26г.,......бсп=ДПС Нека и други партии да бъдат с ДПС ,защо нсамо бсп??? За това ли ревнувате ,друзъя?

ТРУДНО Е ДА СЕ ОБЯСНИ НА ЧЕХАЛЧЕТА КАТО ТЕБ, ЧЕ ИГРАТА НА ПАРТИИ СЕ СВЕЖДА ДО ЕДНО - тези които избираме да се облагоделестват за наша сметка , предоставяйки ни да плащаме сметките от техния грабеж !! Защо , аз и други нормални като мен да плащат милиарди за една фалирала частна банка каквато е тази на ДПС !! ЗАЩО БЕ ПРОСТАКО ??

Срам ни е от депутатите в този парламент.Няма нито един държавник.За пореден път те доказаха,че са некомпетентни,невъзпитани и се държат като най-долнопробни махленки.Най-жалкото е ,че демонстрират омразата си към народа си.

дано да влезе в парламента ама ще видим явно май трябва нов костинброд 2

всичко е добре държавата е в добро финансово състояние безработица няма открихме 200 000 работни места само за една година банките са много стабилни няма фалирали банки

Банките са фирми и за тяхното състояние отговаря управителя и собственика и а не правителството.Сигурен съм ,че Цветан Василев -главния виновник е демократ до мозъка на костите си.Само се чудя на ГЕРБ или РБ е привърженик.

на пеевски е привърженик

Фен е на Гениалното на Мама и на Мамка Му най-вече!

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ " Кризата с КТБ е една от причините за исканата актуализация на държавния бюджет" !! БОРИСОВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА НЕРАЗБИРАЩ КАКВА СМЕТКА НИ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ПЛАЩАНЕ ДРУГАРИТЕ ОТ ДПС !! Над 3.5 млрд. лв ще отидат за да заличат грабежа на една банка, ЧРЕЗ КОЯТО ЕДНО ЛИЦЕ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА и най вече в "ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ" чрез които съществуваше партията ДПС !!!!! Предлаганата ни от организираната престъпна група "схема" се състои в това "ОБРЪЧАОТ ФИРМИ" да бъде изкупен обртно от собственика им на 15% от задължението към КТБ!!!!! Лицето Христо Бисеров може да ни обясни кои са "обръчите от фирми", защото ПРОКУРАТЕРАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ , а ЦАЦАТА се оказа не каква да е дребна риба, а масонско отроче прикриващо истините за ОПГ на ДПС !! На тъпия български народ му е отредено правото да плаща грабежа на Доган и "обръча му от фирми !!

И за цялата работа да благодарим на Среж и БСП,които управляват с аркадашите и си ги назначават на ключови места...И не само Доган граби банки.Този номер му го показаха другарите през 97г...Затова и бсп ще получи 10%..Пак са им много..А червените лумпени ще останат без кебапче

ОБЯСНИ МИ АКО СИ В СЪСТОЯНИЕ ЗАЩО ГЕРБ УЧАСТВАТ НА СТРАНАТА НА ПРОТУРСКОТО ДПС В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА КОЯТО НИ ЗАГРОБВА С ВЪНШЕН ДЪЛГ ЦЕЛТА НА КОЙТО НЕ Е ДА СЕ ПОДОБРИ СЪСТОЯНИЕТО НА НАРОДА , А ДА СЕ ПРИКРИЕ ГРАБЕЖА НА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ИЗТОЧИЛА БАНКАТА СИ И ПРЕДСТАВИЛА НА НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ДА ИМ ПЛАТИМ СМЕТКАТА !!!!!! НЕ СА ЛИ И ГЕРБ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПВА ГРУПА!! РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ДА !!! ДА СЕ ТВЪРДИ ОБРАТНОТО СИ Е ЧИСТА ОЛИГОФРЕНИЯ !! ЗА КАКВА ДЪРЖАВА СТАВА ВЪПРОС КОГАТО МИЛИАРДИТЕ СЕ ТЕГЛЯТ ЗА ДА СЕ СПАСИ БАНКАТА НА ДПС !! АФЕРИМ , МАШАЛА БОРИСОВ, На празника РАМАЗАМ БАЙРАМ ще поднесеш най големият подарък на ДПС !!!

Биха ли обяснили другарите от ДПС и ГЕРБ какво роля в тяхната престъпна "схема" изпълнява новосъздадената от финансова пирамида назоваваща се КРЕДИ АГРИКОЛ -БЪЛГАРИЯ в която щели да налеят 3,5 млрд. лв от бюджета на държавата!!!!!!!!!!!!!!!! ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е БАНКАТА КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ ?? СПОРЕД ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ТЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЮРИДИЧЕСКОТО ЛИЦЕ ОТ ФРАНЦИЯ "ИЮБ Холдинг САС" !!!! Кой е собственика на "ИЮБ Холдинг САС" който ще бъде ощъстлевен с тези 3.5 млр лв бе господа от ДАНС ??!!! ИМА ЛИ ДЪРЖАВА И ЗАЩО ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ БЕ ??!!!!! ЗА НИ РАЗИГРАВАТ РАЗНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА НИ ПРИНУЖДАВАТ С ДЪРЖАВНО ГАРАНТИРАНИ ЗАЕМИ ДА ПРИКРИВАМЕ ГРАБЕЖА НА ПРЕСТЪПНИЦИ ПРИКРИВАНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА !!!

АЗ СЪМ МНОГО ДОБРЕ НИКОЙ НЕ МИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ :) ПАК ЗА НАС ГЛАСУВАЙТЕ :)

АЗ СЪМ ДОБРЕ ЗАПЛАТАТА МИ Е В ЕВРО :) ПАК ЗА МЕН ГЛАСУВАЙТЕ :)

ТАКА Е КОГАТО УПРАВЛЯВА ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА БАНДА СЛЕД НЕЯ ВИНАГИ ИМА РАЗРУХА

Купи си калкулатор за да можеш да смяташ новите дългове които Бат Бойко ще изтегли.Държавата е във фалит. Така ще бъде и следващите години независимо кой управлява.Отсега нататък ни чака постоянно увеличаване на държавния дълг.

ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕРГЕЙ Е ДОБРЕ :)

Не се нараниха тия папуняци.Техните дупки да ги запушваме ние.В тази държава няма ли кой да им провери паричките-е-е-е?Саркози луд го направиха.... у нас се свенят дори да споменат името не само на бисеров.Срам нямат!

у нас, в булгаристан на доган съд няма няма и никаква съдебна система от 2007 година ни го повтарят, доклади пишат, санкции налагат и все тая трябва промяна изборни длъжности в съд и прокуратура

И каква стана най-накрая?! Когато преди около половин година, правителството ре-финансира стария заем, на по-изгодни условия, пожарникаря квичеше че, сме се заробвали със милиардни заеми. След това призоваваше, МВФ да дойде и да ни отпуснат още 5-6млрд. (1млрд. за него плюс-минус е без значение!). Сега именно ПГ ГЕРБ, подкрепят тегленето на още един заем!!! Какво ще кажете драги гербечета? Къде е принципността на вашия вожд? Не е ли, нагло и безочливо?! 3.5г. управление, довело страната до ръба. 1г. анти-държавнически действия и опити (успешни) за де стабилизация! Но той едва ли, ще вземе повече от 100 места в следващия парламент (ако има избори). Досещате ли се кой ще коалиционния му партньор.......

ами сега що бягаш от властта изкарай си мандатчето до края или свършиха далаверите вече???

Пожарникаря за пореден път ви би, безапелационно. Не мога да разбера само едно. Той ли е толкова добър политик, или вие сте толкова некадърни? При всяко положение в хубаво да се учите от него, щото явно е каси над вас.

той е с няколко каси над всички, каси ама с бира, защото нищо друго не разбира

Бъркаш адреса пожарникарче! Не съм част от никоя партия. Аз съм част от ония 70% които не отидоха до урните на последните избори. За разлика от вас захлюпени герберчета, гледам на нещата обективно и не мие трудно да разбера че в дъното на сътресенията от последните месеци са именно доган и борисов. Както и задокенските приятелчета на последния.....

За една година комунягите докараха държавата до пълна съсипия. А искаха да управляват четири. Тогава Северна Кория щеше да ни се види курорт.

Абе що се мълчи по документа "Екз.3" на Бареков?

опукаха бюджета спряха им евро фондовете няма повече за крадене и решиха да дават властта на бойко

Бойко ти ли си това?!

За всеки, който малко разбира от финанси, няма нужда от актуализация, рано е прави се около октомври, когато са ясни отчетите, или да се угоди на Б.Б заеми, заеми ?????????????ДОКОГА ?????????????

Кой вземал заемите казваш?

Тoва се прави за да може Бат Бойко да каже на електората си, че комунистите са взели еди колко си заеми и са фалирали държавата.Това ще служи за оправдание да се вземат нови и нови дългове.

ЗА БОЙКО ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО!!!!!

най крадливото правителство си отива за ореха незабавно съд

Празен,но подписан бюджетен чек за Боце и пасмината няма да има!

Най-ужасното управление на България вече започна. Изнудвачи и пладнешки обирджии! ГЕРБ И ДПС!

Да не би да имаше в предвид БСП и ДПС ?

червените тролове се изнервиха опукаха бюджета няма повече за крадене

Чета истеричните крясъци на троловете и ми става приятно на душата. Та кой казвате внесе предложението за актуализация на бюджета ?

всички комундета в кауша заедно с червените тролове които ги избират

борисов отново бърше задниците на крадците на държавни и европейски средства. Да, държавни защото от ктб са източени държавни фирми и общини, раздадените кредити на свои хора няма да се върнат. Защо общини и държавни структори нямат пари за плащане след като по закон трябва да държат една четвърт от парите си в една банка. Как останаха без пари или отново дебелашки лъжи. През 2009 борисов спечели за да има справедлбивост и крадците/които изброяваше поименно/ да си излежат присъдите и да върнат откраднатото. Нищо такова не се случи и същите наглеци му забиха здрав нож в гърба. Днес отново няма съд и присъда за източените 12 милиарда от държавата, даже нагло ни се заявява че ще бачкаме за заемите и ние и още две поколения за да връщаме вече над 20 милиарда, докато например данчо ментата ехидно ще се усмихва от народното събрание и ще ми дава акъл, социалистическото крупие. Къде е бисеров, а уроди нагли. Няма да ви бъде, изкукуригали малоумници, вече не се търпи. Или провеждайте референдум за тотална промяна в изборния закон или ще хвърчат глави

КТБ се разраства най-вече в периода на управление на ГЕРБ, е нЕма такава държава, не съм фен на БСП............

Гузен не гонен бяга!Някой да те е питал ччий фен си??

КАК Е ВЪЗМОЖНО!!! ПЪЛЕН ПОЗОР!!! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ!!! КРАДЦИ!!! ЕТО КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ЛУМПЕН ВИДЯ СЕ СЕГА!!! СТАНА ПРЕДЕЛНО ЯСНО И ТОЛКОВА ТРУДНА И ПОСТИГНАТА С МНОГО УСИЛИЯ ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ ОТ ГЕРБ ПРИ ТАЗИ КРИЗА КУМУНДАРИТЕ СА ГОТОВИ ДА ЖЕРТВАТ И ВСИЧКО ДА ОГРАБЯТ САМО И САМО ДА СЕ УРЕДЯТ И ДА ОТКРАДНАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ВЕЧЕ!!! ОСТАВЯТ ОПОСКАНА ПОЧТИ ФАЛИРАНА ДЪРЖАВА С ПРАЗНА ХЪЗНА!!!

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕМАХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ И ГЛАВНОКОМАНДВАЩ! БЛАГОДАРЯ ВИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!

Нека да иляди нашият върховен главнокомандващ!!!България роди своя гений!Дано станат хиляди хората като него.И да не забравяме и неговият приятел БОЙКО БОРИСОВ!!!ГОСПОД здраве да Му дава!

червените тролове се разбесняха :) опукаха бюджета и избягаха от властта

и какво става някои си натъпкаха личните джобове, главно дпс и йосифова като източиха парите на държавните фирми /най-голямите/, други няма да връщат милиардни кредити като пеевски и всички ние работещите-бедни ще плащаме задължоенията на т.н. ктб Но когато преди година носихме плакати с доган-пеевски-сергей-василев с надпис ктб и мафия, не четяхте нали. Оставихте ги цяла година на присвояват държавни пари, за които и физически и юридически лица работят 7 месеца в годината нагло е

Няма лошо!!!Кое е наглото???Че ние не участваме.Няма за всички!!!

Опааа, двете антибългарски партий си стиснаха ръцете. Душа да ни е яка!

Една партия, един лидер, една политика, една идеология - завинаги във вечността ! Така е демократично - по милиционерски ! И който не мисли така е лош комунист ! Жалка милиционерска паплач ...

сърбай на станишев попарата :)

олигарски в кауша опразни хазната

Поврага ! - тия 'наште' Пак се 'ориентират' да Ни обръщат джоба Данъкоплатски. ---> Към Народното Събрание на Републиката, Българ(к)и !!!

С днешното гласуване за актуализация на бюджета на практика се организира законен грабеж от страна ГЕРБ и ДПС , защото актуализацията означава ние Народа чрез данъците си да върнем взетите пари (около 4 млрд. ) Извинете , но тук бих попитал къде са сега протестиращите (умни , красиви и интелигентни ) Къде изчезнаха и , защо сега не протестират срещу тази Огромна кражба , която двете партиики днес ще си узаконят ???????? Или отговора е много прост - Кой протестира срещу работодателя си т.е този , който му плаща - Смешници

нали ти казах да духаш супата аз съм добре:)

Аз няма да духам супата ама ти ще я духаш яко и гледай да не се задавиш от духане .....

Протестна мрежа днес не протестира. Няма как. Трябва да протестира с/у ГЕРБ, а как да го направи след като и ДПС е в групата.

Сега евентуално ще се теглят пари, за да се запълнят дупки оставени от "експерта" орешарски. Не е е сигурно дори, че ще се теглят. А ти къде беше когато за една година кабинета изтегли 8-10 млрдл, потънали неизвестно за какво?

Ааа какви 8-10 млрд. бе другрю милиционер - това с ДДС ли е ? Ако си забравил след падането от власт твоят идол борисов остави само 3,5 млрд. - останалото го нямаше ! Сега тези лоши експерти оставят близо 9 млрд. и въпреки това мутрите искат още заеми ! Образовай се бе катил - недей да лъжеш !

Добри, ти тия пари за нищо ги нямаш. 8млрд. остават в резерв, момчето ми. Факт!

Това е първия фалит на демократична България.Ще има и втори и трети докато държавния дълг се удвои.Честито на всички демократи.Кой каза ,че само по социализма държавата е фалирала?

Дали е социализъм или капитализъм няма значение. Едно е сигурно, управляват ли комунисти/социалисти държавата фалира. Справка и Гърция.

искам пак нащи да управляват ма дали ще преминат 4 % бариера :)

и през първата световна бехме съюзници с турция

Да ни е честита новата коалиция "Бостан" /БОйко+меСТАН/. Те ще се коалират след изборите, но "по принуда" /с неудоволствие един вид/, в името на спасението на държавата....Жална ни майка българска, удари единия, ритни другия, нито един за чеп за зеле не става...и от БСП едни българомразци са....луда работа!

като мине време и нещата се успокоят изплуват разни истини. Напр. че по времето на прав. Борисов ДПС се държеше полуопозиционно. Пеевски като нар. представител на ДПС и собственик на вестници главно хвалаше ББ и ГЕРБ и ЦвЦв. Като добавим това рязкото скъсване на ДПС с БСП, заявката не е намек, а директно направена. за смяна на посоката. Нищо лошо. Защо пък не. ДПС като политическа идеология-либерали, е по- близо до дясното, а не лявото. Проблемът е че много народ навика ДПС и една ли не превърнаха тази дума за мръсна. А не е така. Някои като Джаба (Минчев) тръбят- ДПС управлява страната. Не е истина. Просто другите са пълни с недостатъци, консумирани от вътрешното си състояние и упражняването на власт, а ДПС са целенасочени. И никога не са били във властта в първата редичка на коалициите. Все още у нас няма коалиционна култура.

Не бъркай Станишев с Борисов. Станишев е безпринципен крадец, а Борисов е отговорен политик. Станишев прави безпринципни коалиции, а Борисов води национално-отговорна политика. При Станишев кредитният рейтинг на държавата пада, а Борисов се покачва. Станишев руши, а Борисов гради.

Борисов е отговорен политик? Аре стига бе...това е вицът на деня! А изграденото за една година почна да се руши, толкова е "качествено"...цената няма да я коментирам...

Зомбиран или късопаметен си? Нали преди само една година тоя некадърник го изгонихме с камъни именно заради национално-отговорната му политика...

ся като начало като дойдем ние ше земем надбавките макар и малки от пенсионерите, примерно чрез сметките за ток да не се забележи

малки малки мъ като ги умножиш ро неколкостотин хиляди - ахааа

Комуноидните тролове - ЗАПОЧНИ!!!

пак аз ще дърпам конците искам нова кукла като орешарски :)

за мен гласувайте искам хубаво да опрем дъното на морето :)

ако ше се открива некоя длъжнос фараон в правителството Гербодепсе аз ше се кандидатирам

аз ши ва оправя само гласувайте за мен

Катя

Майтапчия!

Трябва да заложим стръв за следващите! Иначе няма да има на какво да кълват и какво ще крадат?

Игнатов игиптолога на линия ли е, ся шима пари за пирамидални проекти