Коментари - Депутатът от ДПС Димитър Аврамов се отказа от имунитета си след искане на главния прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подсъдим а му е разрешено да кандидатства за депутат. А делото е точно за злоупотреба с влияние и рекет . Лошо за Гешев.

Явно предварително знае, че присъдата ще е оправдателна.

Напишете,че изнудваният бизнесмен е Илчовски ,не се стеснявайте ...

2012 година говори много каква ''бързина'' има в правораздаването след като сме вече края на 2022 г, за разлика от прескачането от партия в партия дето се прави по няколко пъти в годината от ''честни и достойни''...

Бързо действат нашата прокуратура и правораздаване. А ДПС и ГЕРБ, че са една и съща мафия е ясно от много отдавна. Котилото на ДС и БКП.

Тоя манал е човек на ДИмата Руснака във Видинско, с купени циганки гласове винаги. Фалира де що имаше фабрики, поради некадърност и завлече Държавата с милиони неплатени данъци и осигуровки. И тоя наглец е за пореден път в НС - смятайте сами какви хора влизат там и защо.....

Как няма да се откаже доброволно като знае, че слабоумната ни прокуратура неможе никой да осъди, само знаят да се споразумяват.

За деяние от 2012г.Само 10години се влачи това дело. Гешев,спиш ли?

Какво може да се случи на един депутат на ДПС ? Може да му се случи нещо, само ако каже лоша дума срещу почетния председател. В никаква друга ситуация, никой няма да посмее да го пипне.

Каквото може да се случи на някой от Герб, БСП, ПП, ДБ дупедат ако не играе по свирката на менторите си в момента.