Депутатът от БСП Манол Генов оправдан за купуване на гласове

Надявам се всички, които участваха в тази клеветническа кампания, да получат справедливо възмезди, заяви социалистът

Обратно в новината

Коментари - Депутатът от БСП Манол Генов оправдан за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генов, ти май се заканваш на главяя прокурор? За него ли искаш възмездие?

ДО ДЕН ДНЕШЕН КОМУНИСТ ОСЪДЕН НЯМА , ТЕ ВСИЧКИ СА НЕВИННИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КОЯТО ОКУПИРА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ! ОТ ДПС СЪЩО НЯМА, А ТЕ ОГРАБИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО С БСП

Какво възмездие цвъки асансьора го каза няма кой да ме накаже.

Разбрасе - купуването на гласове не е престъпление. Сега ще почне една търтовия...

Виновен социалист няма. И в Парламента ще си остане и пак ще се кандидатира за депутат. Социалисти - идеалните политици за лумпени, маргинали и пенсионери.

Като го гледам цацата дето наричаче главен прокурор той по рождение си е получил възмездието да бъде подлога срещу мангизи..

неподкупния Софийски градски съд. Що ли не се изненадваме? Как сега да приемем: "Купувунуто на гласове НЕ Е престъпление" според Уважаемите софийски съдии и целите им родове.

Щото си принципен, да знаеш, че и сегашните управляващи не са по-долу от онези. Дори има и статистика, че в сегашните управляващи има повече бивши комунисти, членове на БКП и ДС от тези в БСП. Та да си знаеш де!

Борисов , Борисов , Манол от БСП го оправдаха , защото бе оклеветен , но твоята шайка ще ги съдим до дупка , барабар с тартора и!

ТОВА ИЗОБЩО НЕ СЪМ ГО СПОМЕНАЛ И НЕ ГО ОСПОРВАМ ! НО ЩЕТИТЕ НАНЕСЕНИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ОТ БСП И ДПС, ЧЕ И НДСВ СА МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ОТ ТИЯ НА ГЕРБ !

Това изобщо не е вярно. Щетите от герп са най-големите от всички след Костов. Жалко е да има олигофрени като теб дето още не са го осъзнали.

ми разбира се, че не е купувал гласове! човека просто е давал по 25 лева на гражданите като стимул да използват конституционното си право да гласуват на избори! трябва сега държавата да му възстанови парите които е раздал!

...главният прокурор правист ли е ?!?

Обаче тоя има физиономия на търговец на гласове и на мошеник.

Няма такава държава.

Миньо, Стайко, Митьо, Ветко, Маринела - мислим и за вас

Защо не покажеш СОБСТВЕНАТА СИ ФИЗИОНОМИЯ?

Ако махнеш кепенците си,може и да видиш истината.ГЕРБ унищожава БЪЛГАРИЯ.

Сега трябва да се осъди главният прокурор за клевета. Защото той е човека, който повдигна обвинението и поиска отмяна на имунитета на народен представител. Това е личен провал на Цацаров и прокуратурата. Друг е въпроса дали този човек наистина е купувал гласове. Но щом съд казва, че не е, тогава той е невинен, дори и да го е правил. Защото ако прокуратурата не може да докаже обвиненията си в съда, тогава тя е непригодна за работа и/или изпълнява политически поръчки. Ето защо трябва да протестира решението на по-горна инстанция и да си коригира обвинителния акт, съобразно събраните доказателства и факти, като внимателно прочете мотивите на съдията, който не е възприел обвинението за истина. И ако съдията нещо е оплел конците поради политически или икономически подбуди, тогава да напишат искане за сваляне на функционалния му имунитет и да повдигнат обвинение за корупция. Ако не го сторят, тогава да се махат, поради непригодност.

Когато гербераския съд и цацаратура не успяват да намерят доказателства реално логично че всичко е политическа поръчка бавена ДВЕ години за да има за какво да лаят герберасите ама накрая пак се видяха че са нефелни и професионално и подложени..

След като смяната на чували, на протоколи не е престъпление толкова години което е доказуемо и се вижда как искате някакви приказки как някой ''раздавал'' пари на няколко души да пускат определена бюлетина...

Тиквата да вземе пример от австрийския си колега и да си Фърля оставката и повече да не се вясва в политиката!!! 99 министри и всекви калинки ги хванаха в далавери, а Тиквун не знаел нищо и само оставки хвърчат около него! Оставка Тикво!!!

Не само има ... такъв е ... Чудно как се измъкна?