Депутатът от БСП Манол Генов оправдан за купуване на гласове

Надявам се всички, които участваха в тази клеветническа кампания, да получат справедливо възмезди, заяви социалистът

Обратно в новината

Коментари - Депутатът от БСП Манол Генов оправдан за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата да вземе пример от австрийския си колега и да си Фърля оставката и повече да не се вясва в политиката!!! 99 министри и всекви калинки ги хванаха в далавери, а Тиквун не знаел нищо и само оставки хвърчат около него! Оставка Тикво!!!

Сега трябва да се осъди главният прокурор за клевета. Защото той е човека, който повдигна обвинението и поиска отмяна на имунитета на народен представител. Това е личен провал на Цацаров и прокуратурата. Друг е въпроса дали този човек наистина е купувал гласове. Но щом съд казва, че не е, тогава той е невинен, дори и да го е правил. Защото ако прокуратурата не може да докаже обвиненията си в съда, тогава тя е непригодна за работа и/или изпълнява политически поръчки. Ето защо трябва да протестира решението на по-горна инстанция и да си коригира обвинителния акт, съобразно събраните доказателства и факти, като внимателно прочете мотивите на съдията, който не е възприел обвинението за истина. И ако съдията нещо е оплел конците поради политически или икономически подбуди, тогава да напишат искане за сваляне на функционалния му имунитет и да повдигнат обвинение за корупция. Ако не го сторят, тогава да се махат, поради непригодност.

Миньо, Стайко, Митьо, Ветко, Маринела - мислим и за вас

Няма такава държава.

Обаче тоя има физиономия на търговец на гласове и на мошеник.

Защо не покажеш СОБСТВЕНАТА СИ ФИЗИОНОМИЯ?

Не само има ... такъв е ... Чудно как се измъкна?

ми разбира се, че не е купувал гласове! човека просто е давал по 25 лева на гражданите като стимул да използват конституционното си право да гласуват на избори! трябва сега държавата да му възстанови парите които е раздал!

Борисов , Борисов , Манол от БСП го оправдаха , защото бе оклеветен , но твоята шайка ще ги съдим до дупка , барабар с тартора и!

неподкупния Софийски градски съд. Що ли не се изненадваме? Как сега да приемем: "Купувунуто на гласове НЕ Е престъпление" според Уважаемите софийски съдии и целите им родове.

Виновен социалист няма. И в Парламента ще си остане и пак ще се кандидатира за депутат. Социалисти - идеалните политици за лумпени, маргинали и пенсионери.

Когато гербераския съд и цацаратура не успяват да намерят доказателства реално логично че всичко е политическа поръчка бавена ДВЕ години за да има за какво да лаят герберасите ама накрая пак се видяха че са нефелни и професионално и подложени..

Разбрасе - купуването на гласове не е престъпление. Сега ще почне една търтовия...

След като смяната на чували, на протоколи не е престъпление толкова години което е доказуемо и се вижда как искате някакви приказки как някой ''раздавал'' пари на няколко души да пускат определена бюлетина...

Какво възмездие цвъки асансьора го каза няма кой да ме накаже.

ДО ДЕН ДНЕШЕН КОМУНИСТ ОСЪДЕН НЯМА , ТЕ ВСИЧКИ СА НЕВИННИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КОЯТО ОКУПИРА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ! ОТ ДПС СЪЩО НЯМА, А ТЕ ОГРАБИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО С БСП

Щото си принципен, да знаеш, че и сегашните управляващи не са по-долу от онези. Дори има и статистика, че в сегашните управляващи има повече бивши комунисти, членове на БКП и ДС от тези в БСП. Та да си знаеш де!

ТОВА ИЗОБЩО НЕ СЪМ ГО СПОМЕНАЛ И НЕ ГО ОСПОРВАМ ! НО ЩЕТИТЕ НАНЕСЕНИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ОТ БСП И ДПС, ЧЕ И НДСВ СА МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ОТ ТИЯ НА ГЕРБ !

Ако махнеш кепенците си,може и да видиш истината.ГЕРБ унищожава БЪЛГАРИЯ.

Генов, ти май се заканваш на главяя прокурор? За него ли искаш възмездие?

Като го гледам цацата дето наричаче главен прокурор той по рождение си е получил възмездието да бъде подлога срещу мангизи..

...главният прокурор правист ли е ?!?