Има ли сценарий срещу депутата Кърчев?

Като зле скалъпен сценарий срещу него определи твърденията на БСП за продажба на фирма на малоимотно лице Борис Кърчев от ГЕРБ. ПрессТВ го опроверга.

Обратно в новината

Коментари - Има ли сценарий срещу депутата Кърчев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя буклук държеше една от старозагорките телевизий, тв тракия ама фалира и я продаде съдружник му е един на име Бойко кабелната им се казва тракия кабел

Всъщност не му е лесно на г-н Премиера. Заобиколен е от точно такъв тип мазни ласкатели и псевдо ПР специалистки, които му шепнат само хубави неща, а не реалната картинка.

Зад гърба му се краде яко.

Така действат всички облени с власт крадат не си плащат задълженията ,а натискат за всичко малките фирми и обикновения данъкоплатец.Затова от такива като него има несъбираемо ДДС обикновена фирма я стопират с дела и изпълнителни листове.После виновни чужди инвеститори нищо чудно сега да излезе ,че двете телевизии и другите фирми лъжат Този освен оставка да влезе в затвора но преди това да се издължи. Дано поне сега по време на председателството има един осъден да видим ние и света.

Всъщност ГЕРБ предоставя поминък на малоимотни българи и по този начин повишава благосъстоянието на народа ,глупаци ! Това се нарича национално отговорна политика.Така се печели народната любов и уважението на евроатлантическото братство - с ясни цели,размах и усмихнати снимки по медиите! Впрочем тази снимка е разтеглена нагоре...ааа може и да е надолу - вий кажете!

ляво круше. Голям бой по тази крадлива пасмина ей. Бойко да вземе да хвърли кърпата на терена ли? Хахахахахахаха. Много му бият борчетата. Цецо този път бая ще трябва да се охарчи по изборите. Невероятно сливане на мутренски бизнес и политика в герб. Не само при тях, но тяхното наистина съсипва държавата. Всичките им образоиди са еднакви. Същите статисти в парламента като при Живков. Страшни експерти бизнесмени кибичат в парламента - държавата затъва все повече. Селските кабеларки наистина трябва да се подпомагат от държавата, но да е легално, да е законово. Например вместо да се санира на панелкаджии, от които повечето могат и сами да санират ама са келяви, може да се инвестира в селска инфраструктура и в т.ч. кабели и мрежа за интернет и телевизия.

Няма ден без скандал ! Къде ги събра Боко тези смешници и мошеници ! Завършени тъпанари !

Vinetou

Събира ги по пътищата - справка - Анна-Мария Борисова!

вождът на герб да го подсети да дава оставката и съдът да се занимава с него само да не стане като със суджука, а съдът да си свърши работата според законите, поне тарикатската му самодоволна нагла усмивка да се съкрати

Познаваме го в Казанлък - печен мошеник. А каква агитация беше да го избираме. Пък той един хрисим, гледа в земята...

В България няма разбирането, че се заплаща авторското право на собственика му. НОВА и БТВ имат авторски права и излъчването им поражда задължението да се плати възнаграждение или обезщетение. Господин Кърчев, като напет момък явно е решил, че може да работи и да не отчита нищо към НОВА и БТВ. От друга страна, за да доставиш на село Х кабелна трябва да го сториш на някаква разумна цена, защото на село кинти има за хляб и кабелна. Хората на много места не могат да платят и НОВА и БТВ не се интересуват от това, въпреки, че са ефирни телевизии. Малко прибързано е прехвърлил дяловете си, защото едва ли е щял да бъде осъден да заплаща за нещо, което се разпространява в ефира.

Абсолютни мошеници са повечето от ГЕРБаджийските комунета! Погнусявам се от тази политическа класа! Как е избран за народен представител? Може би Цветан Цветанов си избира себеподобни?!

със същата наиграна усмивка да си дава оставката, подканен от тиквата, и - на съд, макар, че и в съда няма да получи заслуженото, но, това е пътя, стига провинциални и селски и мафиотски игри..... превърнаха и парламента в свърталище на селски бандити с имунитет....

Колкото и да ги мразя комундетата , няма как да не ми хареса данданията , която вдигат за тези продажби на фирми на м.нгасяри . Но , има едно голямо "НО" ! Защо не вдигат шум и около факта , че половината държава е собственост на един безработен кипърец - Георгиус !? Защо не шумят около фирмите на Шиши !? А за ония тримата от Варна !? Тук се говори за задължения от 100 - 200 бона , а за милиардите на олигархията - нито дума !

стане ли напечено положението ви или терминала или се дупетирайте в нс .

не е истина - този от фотото ли е този от нс?

не разбрах какво направи курни с техноимпекс, които купи за 700 000 марки ли беше , лева ли, а плати само 70 000 и тях откъде ги взе?

Ама разбира се, нито един дупетатин от БеСьеПье никога не е имал фирма /ела па слаНинова/, никога не я е прехвърлял и всички са били на печалба. А като гледам IP адресите на пишещите, всички са от Москва. /Как дела, товаришь?. Все в порядке? Так держат!!!/

Ти па отде им виде IP адресите, бееее. СПЕЦ и полвина, дет се казва!

Този " умен" владее добре руски писмено !

Не гледай IP адреса, виж MAC адреса на устройството, той се променя по-трудно :)

този е такъв серсемин. незнам герб как го взеха че и за депутат. когато и да го биеш късно ше е.

По тази схема, що не може да се продават кредити към банки на безимотни???Дали щото са частни???

деер

Междуфирмената задлъжнялост-мафията, която си има държава!

"След като Кърчев решил по тази схема проблема си като бизнесмен през 2015 и 2016г., като депутат в края на 2017 г. гласувал за поправките в Търговския закон, с които се стопира порочната практика да се прехвърлят фирми на малоимотни граждани." За Крумови закони плачат наглеците...

Другари, по-полека че да не се разбере и от дебилите, че нашите отговорни другари най-много окрадоха народа и държавата!

Борис е свестен човек ! Всичко се върти около Васил Самарски -областен кординатор на БСП в Стара Загора , който разсипа организацията тотално ! Самарски разсипа и читалище Искра в Казанлък ! Много харесва да щипка от хазната и да се разпорежда като медиен бос в Казанлък и региона ! Сегашната власт му сви перките и той сега се опитва да си връща , но както е казъл народа " Бития бит - ...ния ..ан " !

точно Самара е за гонене!

И Васил, и Славка. Свата компонента на бинарното БОВ.

... да не са приятели с кълвача?

Защо ли не се учудвам, какъвто е бил "бизнесмен", такъв е сега ГЕРБаджия. Измекяр и бездарник, но си е намерил топло местенце да цица държавна пара. Нека лъже и маже, яко е загазил.

Този плаче за ареста! Иначе ще възира и ще го търсят във Фейсбук!

тои с един крак е фазирал вече. семеиството му е вав виена.купил апартамент за 1 милион.

Познавам го Борис от малък, беше ми съсед, след това с годините му изгубих дирите. Преди да се кандидатира за депутат го видях някъде на обществено място в града .....направи се че не ме познава. Сега ако се върне в С.З. дано се е приземил малко, че да каже едно добър ден.

Ванка, виждал ли си се на огледало на какво си се направил?

Пешо не те знам теб, но аз изглеждам все още в прилична форма.

Всичко, което направиха е като оградата им: малко дъждец и в калта - така ще стане и с всичко останало - малко икономически стрес и всички в калта...

От недоимък си е купил и апартамент във Виена. Ало-о-о-о, другарето от комисията по антикорупция на 8-я етаж, ще проверяваме ли!

Бла, бла . Точно това е схемата на продажба на фирми със Задължения по ДДС - Преди Ревизията от НАП се продава на втори човек , на трети и чак тогава на Ром .

зле скалъпен сценарий е идеята да се препродават задлъжнели фирми от хора,устремили се към политиката. та дори и преди 10 години.

Това е герб - партията на академиците и геополитиците.

ДРУГО СИ Е БСП -КРАДЕМ ОТ КОЗМЕТИКА ДО ЕНЕРГЕТИКА;)

Господин Кърчев изгоряхте. Дано не сте дали пари, за да станете депутат.Съжалявам за Вас, може да сте имали добри намерения, но пътят е постлан с такива

Дал е без съмнение пари и то много. За 2009 мизата е била 200 хил. евра. Лицето произвежда ударно мантинели за "тиквешките автомагистрали".

Това не е новина, това е статистика за кадрите на ГЕРБ! За съжаление. Бойко, Бойкооо, на маймуна те направиха "твоите" хора!

Крушата не пада по-далече от дървото :) Да не мисли, че мутрата е цвете за мирисане ? Като дойде времето ще стане ясно, какви пладнешки обири е правил!