Депутат: Билбордовете с гейовете са далавера с ЕК за 200 000 евро

С кампанията се цели провокация точно преди християнските празници, смята Александър Сиди

Обратно в новината

Коментари - Депутат: Билбордовете с гейовете са далавера с ЕК за 200 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

77 Милиона Кеш ще ни изватят от джоба... което са по 100EU на глава от населението. И понеже от пенсионери, роми и безработни нема какво да вземат - всеки работещ ще кихне по едни 1000лв за тоя де си го е клатил из гората

Дебилите от Обединените Питекентропи се обаждат винаги когато няма опасност за тях. Изтървали са далавера за 200 ооо евро затова сега този педал от дружинката на Тумбак войводата си споделя мъката ...

хе сус педал

По света има много гей държави: Холандия, Сащ, Германия, Турция, Гърция, Белгия нека тия които се чувстват различни да заминават с първия полет или самолет. Тук те не са желани. Не че не ни управляват другите, но има ценности на които държим. Така че границите са отворени, приятен път...

Резултатът от любовта са ДЕЦА! А резултатът от това какво е?

Не знам дали са далавери, но определено са за разлайване на кучетата в друга посока, че много се концентрираха по важните теми. Когато положението се стане напечено за управляващите, само пусни на народа нещо за гейове, джендъри, трети пол и важното се забравяили поне размива.

по тия билбордове не могат ли да бъдат изстреляни някакви елементарни стрелички със запалено памуче със спирт отпред, от произволен гржданин? За една вечер ще пламнат няколко факела и готово!

Какво е редното, според мен: - да не се афишира хомосексуализма в публичното пространство; - да няма гей паради; - да няма гей бракове; Ако това е изпълнено, то нормалните: - да бъдем търпими и толерантни към редките и случайни прояви на "нестандартна" сексуална ориентация. С други думи - ако те си кротуват, мируват и не ни дразнят, то и ние си затваряме очите все едно че не ги забелязваме.

В поста ти липсва какво следва, ако първите три условия не са изълнени. А онези не смятат да кротуват. И?

не се афишират, нито се прикриват, но са негласно приети... Дай примерно да тръгнем голи по улиците (особено лятото, когато физически е напълно осъществимо) за да не се чувстват нудистите (или както ги наричат сега), ексхимиционистите и т.н. дискриминирани?

ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПОСЕЩАВАТ ПСИХОЛОГ!!! ДА СИ РЕШАТ МЕНТАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА ЗА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!!! ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОБРАТНО ХОМОСЕКСУАЛИЗМА В СПИСЪКА НА ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ! КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО/ЗНАЕМ ЗАЩО/ ИЗВАДЕН ОТ ТАМ ПРЕЗ 78 Г.ВИЖАДЕТ ЛИ ОТКОГА ДАТИРА ТОВА НАСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НОРМАЛНОСТТА?!

Вие, "нормалните", се хванете и си оправете "нормалните" семейства, дето ги има при едва 30% от българите, дето мъжете си пребиват жените като кучета, а жените изпиват нервите и мозъците ви. И недейте да разправяте, че щото имало "еднополови", на вас не ви ставало

ще ми говорят за далавери и християнски ценности? Там да си продават българско гражданство на макетата и да си траят тия мръсни ДС мекерета, дето до вчета бяха атеисти. Предпочитам да гледам истински педали пред парламента отколкото неосъзнати такива вътре!

Проблемът на педалите е че мислят със задниците си.

забрави да се подпишеш-Сергей Станишев

"Ако имат някакви проблеми - нека да седнем и да ги решим. Да видим къде са проблемите" Няма какво да гледаме ! Знаем промлема ! Проблема са педерасите и решението трябва да е ампутация !

Не виждам защо сега недоволствате ! Преди време един дебелак се изтъпани в парламента и каза : "Днес е добър ден за българската демокрация" ! Последваха НАТО, евроанлантически ценности, реституция, разбиване на икономиката и селското стопанство, отказ от жизненоважни енергийни проекти, емиграция, корупция, НПО-та, оскотяване, престъпност и обедняване до мизерия ! Цигани, бежанци и педераси се опитват да ни довършат, но вината е НАША ! Стара българска поговорка : "Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи"!

Не, вината НЕ Е НАША. НИКОЙ не ни е питал дали искаме план "Ран-Ът"; Никой не ни е питал дали искаме ЕС; Никой не ни е питал дали искаме НАТО... Ние сме ПОТЪРПЕВШИ... Виновни сме дотолкова, доколкото мълчим. А магарето го яхат, колкото позволи...

Аз не мълча, ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА Е ПОЩУРЕНА ОТ КАНСКИТЕ МИ РЕВОВЕ. Българския народ = ПРОБУДЕНИТЕ СЪЗНАНИЯ, опитаха всички възможни средства за съпротива, но не би. THE MАTRIX = мафията е толкова мощна, че единствено НЕБЕТО и МЕЧЪТ ЕСКАЛИБУР са в състояние да разсекат "ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ". До тогава всеки сам в себе си трябва да обуздае и подчини на волята си собствените бесове. Не вярвате?! Екскалибур- Мечът на светлината, на СИЛАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО ЗНАНИЕ И МОЖЕНЕ. /ЗНАМ и МОГА/ ПЪТЯТ КЪМ БОГА и ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕ СИ са едно и също нещо.

Това е най-ясния и и синтезиран анализ на 30-годишния преход, който съм чел.

много педерасти от СССР наводниха странягя

и за по големи разхищения на тая ЕК например артинсталация за 4мил.евра на Антрактида!

Ае тоя форум с пед-ерунгели ли е пълен и ГЕРБ джендъри ???? Ккави са тия минуси??? Който си е пендел да си седи у дома и да не се афешира. Незадоволени извратеняци, немое си начешите ан-алната краста и лисбет мераците хукнали да се демонстрират на другите! ПО същата логика някой онанист мое се изтипоса на билборд, под формата на джендър идеологията и да не давам още по фрапантни примери! Извратеняците ли са нормата на поведение което искате да се наложи??? Това нормално ли е да си пендел . Половете са за създаване на поколение, пенделите как го създават като се афешират по паради и билбордове? Вашта мама евроге-йска джендърска евроатлантическа ГЕРБерастка!!! Национални предатели, престъпници срещу морала и истината и целия народ, историята ни и културните ценности!

Забъркваш каши и после се чудиш защо ти пишат минуси ! Можеш да не харесваш ГЕРГ, но си ги плювай по друг повод ! Сега те не са замесени ! Кажи мнението си за педалите и ще получиш точна оценка от другите !

ГЕРБ де

Този евреин сиди нали и той беше гей.Сега да се прави на ни лук ял,ни лук мирисъл айде не на нас тия.И кой ги е усвоил тия 200 000 евро?Да не е някой случаен,едва ли.Почти със сигурност са управляващите от които са част и вмро!

Голяма работа станала. ВМРО да създава нови идеи, не да си вира носа където не му е работата. Само мрън мрън. Много русофилско население тука бе? Голяма трагедия е станала. когато се рекламира любов. Еми сложете плакати на хетеротата, как забиват вилици в оците на девойките! То ък ако хетеротата в тази държава са мъже, аз предпочитам да целуна билборда с гейове. ВМРО да се концентрира в това, че всеки ден жени се избиват от мъжете им, не че мъжете са тругнали да се обичат помежду си!

Имам по-добра идея -да сложат камилари в любовни отношения с любимата им камила -е това не е ли любов според стандартите ти ?

Я да видим сега чии са тези билбордове ,кой ги е поставил и кой е платил за тях ,че може и да са провокация -това първо ,а второ-защо не са снимани геЕве с арабски произход ,или негърчета -така поне няма да се налага утре да ни агитират с допълнително пари и за техните права .

Депутат: Билбордовете с гейовете са далавера с ЕК за 200 000 евро Ми, Германия е локомотивът на ЕС. Германия призна официално междуполовите...И лека-полека ще си наложи извращенията и у нас. Джендър политици - джендър политика.

Дай сега инфо и кой ще ги връща тези пари - еврофондовете не са безвъзмездни. А който каквото прави - на сбе си го прави.

Педали пред народното събрание. Позор за България.

Точно най големите педали викат против, защото ще излязат на светло, а те са свикнали на тъмно в дупе да се размножават, да на демокрацията, аз със за всеки какъвто се вижда, за да го виждат и останалите

Доколкото разбирам ти си "жена" само по собствено възприятие ? Личи ти !

Жена си , но с малка пишка

Бас ловя ,че си поискала "Жилет" и пяна за бръснене от дядо Коледа :)

Простака обикновено е непремирим...,всъщност ако бяхте истински мъже едва ли щеше да ви направи впечатление...

Какво искаш да кажеш човече - че тези билбордове ги навират в очите ни от деликатност? Или да си затваряме очите за да си пълните джобовете с пари, които всички ще връщат? Цената на рекламата с билбордове за никого не е тайна - да бяхте облекли и нахранили стотици хора с тия пари, щом сте толкова благородни и невинни!

Просто държи да изтъкне , че е с обратна ориентация и това го прави "голем" .

предлагам на рекламните бордове да сложим снимките на хетеро убийците на жените и децата си, доста станаха в тая държава , инетресно до сега не чух някой гей да е убил дете или жена

Невероятна логика - всичко, що не е гей, е убиец. Цепиш мрака с налудничавост.

ако се съгласи БХК - негова номенклатура са и те

Дали не е по същата причина поради която се правят и тея билбордове? има достатъчно големи и сериозни проучвания но не им се дава гласност, съвсем целенасочено. Заключението е че "домашното насилие" при хомосексуални двойки е около 3 пъти по-често срещано отколкото при хетеро. Айде ходи да си довършиш процедурите по смяна на пола сега, белким кротнеш, сбърканяк.

ами ЕС за това дава пари и "умните" хора не се свенят да ги "усвоят"

...Защото няма никаква друга причина да го направиш сега", посочи той. 200 000 EUR???

Ох очичките на Сашето как палаво гледат! Прочетете му последното изречение. Някой хубав летен ден като го хванат в крачка как е напъплил някое мъжко дупе, ще каже аз не го исках това, аз съм чист като момина сълза - виновен е този който си развя голия г.з Такава ли ти е логиката бе момко? На принципа защо магарето къса синджира... Заеш ли колко пастори в Америка скандират, че хомосексуализма е грях, пък като ги пипнат да се онождат по мъжки, казват - дявола ме провокира, не бях аз, ама ще се помоля/разкая и от утре съм чисто ново хетеро. Латентен педе...ст си ти Саше. Обикновенно такива най-се възмущават за да могат вътрешно да не се винят. То одавна Фройд е въвел типа ти в учибниците по психоанализа.

Агностик, някаква философска интерпретация на безбожник. И боядисан като негър Ленин, и "громящ" педерастията сред елита по форумите. Като видиш подобно влечуго да се чудиш що за изрод е.

Или е далавера или провокация. И двете не може да бьде. Наи вероятно е далавера да грабнат мангизите. Що всеки ще им повярва че там еди кькво си в кочината. А провокатор си ти мрьснико защот исползваш това да си правиш реклама на теб и на провокаторската ти партия.

Всичко си върви в комплект: Семейни начала, ин витро-процедури, джендърска философия, глобализъм, Евровизия, конкурси на дупаретки, фешън визия, поп-музика, здравна каса...

Как така бе Сиди нямаш проблеми с педерасите.Страх ли те е да го кажеш. Аз пък има проблеми и не мога да ги понасям.Ще кажа защо.Когато ги питаш защо са станали педераси, те обикновено отговарят, че така им харесвало.Айде бе, сериозно.Ами ако на бай Иван двупенисния му харесва да си развява публично патлангача или Мара Цицата си ги развява по улицата щото и харесвало.Как така, харесало ти и на никой нищо не правиш и се гейтачиш.Едни го наричат Господ, други природа или Една сила, но това е факт-този който ни е създал никога не е одобрявал това, напротив, горил е с огън такива развратени изчадия.Инстинктите за самосъхранение и за наследство са главните в този живот.Тези какво наследство могат да създадат.Със задник наследство не се създава.Такива трябва да се горят.И кой е този който е отпуснал тези пари, сега сигурно ги избива от глобата на БЕХ.

искат да ни докарат дотам , че да го имаме за нормално да се клецаме еднополови, с кози и със трупове

Ето за такива глупости отиват парите на европейските данъкоплатци. Безсилни сме да спрем тази простотия.

евреите искат да унищожат бялата раса и затова плащат на арабите да ни наводняват и ни натрапват ценностите на разни болни типове като педали и содомити.

депутатина е имал доблестта (наглостта) да си признае, че всичко депутатско е далавера... НЕ си мислете, че новите застраховки подобряват държавата! НЕ си мислете, че новата синя зона подобрява държавата! НЕ си мислете, че законите за природата (дето не трябва да се палят печки) подобряват въздуха! НЕ мислят за нас депутатините, просто мислят за своя джоб :)

Гъз и уста пол нямат.Гасиш лампата и арееее и вече сте пълноправни европейци.

Осмото чудо на света са педалите, НЕ могат да се размножават но СЕ увеличават.

И тия "патриоти" защо ги търпят тия билбордове? Трябва да ги унищожават на минутата след тяхното поставяне.

заразата бааавно се пропива от Запад като чума

Тези билбордове се върхна на наглостта и падението на тия от ес. Все едно ни казват, че задължително трябва да сме пед...ли и лезб...йики. Нека, който иска да си бъде такъв ама какво ни ги рекламирате по билбордове.

ДЖЕНДЪРИ за Европейско Развитие на България / ДЕРБ/!!!

Работя в колектив, в който сме и мъже, и жени. Освен, ако някой изрично не спомене, не зная кой има и кой няма гадже, както и кой с кого си го слага. Някой може ли да ми каже как се пръква тая дискриминация, освен ако изрично не ходиш да съобщаваш с кого си полягваш?

И кой е този, който споменава, че има гадже? Само не ми казвай, че хомосексуалистите в "колектива" ти изгарят от желание да "съобщят", че имат партньор. Както нормално и без негативи приемаш новината за гаджето на някой хетеро, така трябва да бъде и с гейовете. Иначе всичко друго е дискриминация! Коментарът ти също клони в тази посока. Или показва крайна неосведоменост.

Хората споделят това, което чувстват за необходимо да споделят. И със сигурност хетеро колегите не ме осведомяват за всеки детайл/личност от интимния си живот, както и аз не на всеки давам такава информация. За никаква неосведоменост не иде реч, а за проста дискретност по отношение на личния живот.

Оди се гръмни , бе джендър. Много ясно е че первезиите не са гледани с добро око и няма да бъдат възприети от 95 % нормални. В къщи си го слагай с кой си искаш, но не питай и ти що не си бил осведомен ,като си го отнсеш при публична показност на извратените си навици.

Решили да си направят билбордове, ок, да си правят. Но защо затова се дават пари от моите данъци? Ще речете, европейски са парите, ама те идват от вноската от моята и други европейски държави дето са взети от моите данъци. Голямата драма за мен е че с даването на държавни пари ЕК превръща содомията в държавна политика. Иначе със свои пари да си слагат билбордове като толкова искат гейовете. Ама с пари на българските гейове, не с пари събрани от гейове из цяла Европа.

А данъците на гейовете за какво се харчат?

За изхранването на изоставените и подхвърлените им деца в домовете, предимно. Жалки лицемери, пръскащи се от ниЗки инстинкти.

за нови учебнци пропагандиращи перверзиите.

Добър въпрос. Когато гейовете започнат да раждат деца, бъдещи данъкоплатци, може държавата да започне и на тях да им поставя пропаганда по билбордовете. Дотогава интересът на държавата и държавните пари е да се създават хетеро семейства които да раждат и гледат деца.

Не разбирате ли че 2 ГЕЯ или 2 лизбийки не могат да направят репродукция на хомо сапиенс, за каква природа ми говорите, това е против природата и против оцеляването на човечеството. Хомосексуалистите се манипулират лесно за това искат да станеме всички като тях. ОВЦЕте са водени от овчаря много лесно във посоката ....

Абе нали вие сте 90% процента, няма страшно, ще нароите милиони чавета... какво е те е толкова страх от тези 10%? И стига с тази опорна точка за биологични мисии, изчезване на света, затриване на човечеството. Точно обратното - то се увеличава! Празните ви кратуни завличат нормалните в блатото. Освен това всеку гей може да спи с жена, за да създаде дете. Може да спи дори и цял живот, както правите вие, лаещите прикрити гейове в България. Хомосексуалните имат желание за брак и отглеждане на деца, а вие, които ссе чукате пид пъ и над път, изоставяте децата си, убивате жените сте - против! Вместо да адмирирате тези нагласи! Бой по канчетата за вас. :))))))

Защо трябва да адмирираме гейове да осинвявар деца? Защо не си създадат техни като могат? Някой мислил ли е какви поражения върху детската психика има едно дете да има еднополови родители (независимо от кой пол)? От векове е имало гейове и ще има (все пак бъгове в природата се появяват постоянно), но никога те не са били толкова агресивни да налагат като обществена норма тяхното психично отклонение.

Как е халката - ще ти я разширяват ли пак довечера ?

Децата на хомосексуални двойки остават инвалиди за цял живот ! Прочети за процента на психически отклонения и самоубийства при деца, отглеждани от хомосексуалисти ! Това нанася ужасни травми за цял живот ! И това ли ви е "отглеждането" ? Цял живот ще ти кънти в ушите как нормалните деца са те бъзикали в училище. По-добре си вземете куче, не осакатявайте деца !

Напротив ... доказано е че дечицата, които са обичани от родителите си независимо от пола им нямат никакви отклонения... Отклонения биха имали ако израстнат в нелюбящи семейства, хомофобска или каквато и да е фобска среда... Информирайте се преди да си пишете страхливите глупости.

Искаш да кажеш, че човечеството се увеличава ЗАРАДИ вас, гей обществото ли? Иначе не виждам как можеш да ползваш увеличаването като плюс за гейовете... Всеки гей може да спи с жена, за да си направи дете, но малко го правят. Аре да те питам - защо не си измислите ваши си ценности, ми все лелеете за ценностите на хетеросексуалните, в частност даже на църквата, защото бракът е църковна институция. И никой не е настроен против вас, докато не започнете да афиширате прекалено. Мен да ме виждаш да си размахвам патката по центъра докато до мен жена ми си развява циците, защото трябва да парадираме, пе сме хетеро? Имам не малко познати, които са гей и честно казано, те се дразнят още повече от ПЕДЕРАСИ като теб, от дразнещите bitches, които държат всички около тях непременно да знаят, че го поемат в задника, сякаш това е важно за околните... Аргументът с природата няма как да го обориш, ако е било важно да си обратен, щеше да раждаш с гъза си. Помни ми думите - ако хората те гледат накриво, най-вероятно причината е в теб. И не защото си гей, а защото евентуално си дразнещ педераст.

Ако питате мене, най-добрата реакция на подобни провокации са повече бракове, повече новородени и повече подкрепа за младите семейства. И тези окачени парцали за хиляди евра ще се възприемат точно като такива - парцали.

Предполагам, че знаете- транссексуална участвува в конкурса за мис Свят. Тя казва, че не е вагината която прави жената. До сега аз не намерих отговор на това кое прави жената, но гледам мъжа ми гледам себе си- е па има си разлика...където трябва.

Имал(а) е в предвид посоката на мислине - от вън на вътре или от вътре на вън, за това при тях има и други възможности.

Агресия срещу различните / хомосексуалните има. Омраза към хомосексуалните има. Дикскриминация към хомосексуалните има - тя е видна от обидите и цинизмите в коментарите. "Далавера за 200 хиляди евро с цел провокация на българското общество" - една дискриминираща, невярна и агресивна формулировка на този никому неизвестен тип от ВМРО за ЛЕГАЛНО отпуснатите пари от ЕС срещу хомофобията! А какво да кажем тук за десетките милиони, придобити от нелегалната, АНТИДЪРЖАВНА далавера на лидера на ВМРО от издаването чрез "закупуване" на нелегални български паспорти? ВМРО познават много добре мизерната душица и първичните реакции на българите, затова пуснаха димката с билбордовете точно в разгара на разследването на далаверата с българските паспорти. Типично в техен стил- да отклонят общественото мнение от техните престъпления към и без това виновните за всичко хомосексуалисти... Така, както направиха и с Истанбулската конвенция. И ганьовците отново закълваха като "лапни-шарани." "Демонстрация на арогантност и гавра с вековната ценностна идентичност на българите" са инсинуациите и далаверите на ВМРО, престъпната им нейханост по македонския въпрос, жалките им партийни ежби, селските кавги на дежурните, до болка познати лица от "партийката им". Далавераджии, провокатори, нехранимайковци, жадни за власт и пари, за държавна хранилка, за тлъсти евродепутатски заплати, готови да продадат българите и България за личните си материални интереси - това са нашите герои от ВМРО, а и от другите политически партии. И всичко това заради простотията, невежеството, необразоваността на "матрияла". "Матрияла", който превърна държавата си в мръсна кочина, в долнопробна клоака, но за това вини всички други, но не и себе си. Най-главните виновници са хомосексуалистите, педерастите, обратните!!! Провокация е елементарното, дискриминиращо поведение на толумите от ВМРО. А правата на хомосексуалните са отделен казус. Дискриминацията срещу тях и неравенството ще бъдат изкоренени едва тогава, когато ще можем да виждаме спокойни прегърнати , хванати за ръка, обичащи се хора, които имат същите права като хетеросексуалните. Брак, онаследяване, осиновяване, данъчни и социални облекчения!

Еееех, мечтии!

Напротив - реален факт в повечето държави от ЕС... Не разбирам само неврастеничния ви инстинкт за саморазрушение. Явно е много дълбок комплекс, предмет на изучаване от психиатри и психопатолози. :))). Твоето мнение е на един забутан, нещастен червей, запокитен в девета глуха.

дядo_star

Значи, твърдиш , че не познаваме кристално-чистата ви същина. А сипеш злина, омраза и хули, защото ти ни познаваш? Наистина си умствена и психична патология. В частност, за мене лично не уцели в нищо.

А ти чел ли си Истанбулската конференция, че се изказваш като последна инстанция? Какъв е общественият интерес от гей-бракове? Вие не можете да създавате поколение (поне не по естествен път - природата не ви дава) и не можете да отглеждате психически здрави деца. Ползата от вас е само като данъкоплатци и материал за НПО-та, които правят пари на ваш гръб (или г*з, както си изберете).

Това са едни нещастни психично болни хорица, които може ако не искат да се лекуват и да им се разрещи да правят потайно каквото си искат, но в никой случай не би следвало да им се дава правото да покваряват детските души и да се правят на семейни двойки. Защото дете осиновено от двама педерасти, си е чисто гейче от малко.Че и ще му счупят халкицата още в невръстна възраст, ненормалниците нещастни

Не е ли по-добре да се махнем от организация като ЕС която пропагандира педерастията?

Двамата са си лика прилика по свой начин. Съсела е глупендър надменен, който се смята за нещо. Срина БСП и сега НИНОВА е тази, която я възправя, а съселчето, номенклатурчето на татко, й пречи. С боко се наричаха с най-обидни имена. За боко съсела беше жената в семейството, но се разбраха на джендърската тема за Истанбулската конвенция. Само Нинова е по-волева и от всеки мъж в БГ по повод на нея. Двамата комунисти-идиоти се прегърнаха и си правят един на друг ПР пред Европа, за да продължават да лапат и властват.

За бой с камъни са тези от ЛГБТ! Част от 5-та колона на либералния глобализъм у нас!

Е, вместо спортни коли и голи жени, педали по бългърските бордове..... една безвкусица заменена с друга....се тая.....

Едното е привлекателно за окото, а другото не или за тебе няма значение?

В цивилизованите страни няма агресия срещу гейовете, напротив - хората от десетилетия приемат тяхната различност най-равнодушно и без никакви емоции, нито положителни, нито отрицателни. Ние тук на Балканите сме страхотни самци мъжкари, такива, каквито са и във всички изостанали общества по света. И докато хората създават смартфони и изследват други планети, ние се занимаваме кой от нас е по-мъж.

Само дълбок примитив и дебил може да се гордее от факта, че когато види жена и онази работа му ставала. И край, с това е хванал Господ за шлифера и е супермен на супермените.

Начи ако тоя цървул го срещна на улицата и му разбия мазната муцуна, после мога да се оправдая с това, че ме е провокирал с това че е цървул?

78% от българите са против гей-браковете. Това са данни от последно проучване!

Същите тия проценти подкрепят развода и абортите... Семейни ценности? Християнски? М?

българи изобщо ?

Говорим за въпросното последното проучване, щот то не е минало с въпроса за или против гей браковете, има и други интересни въпроси и резултати

Една жена, Корнелия Нинова натри носа на третополовия, като се противопостави на Европейските господари на Борисов, защити нравствените устои и ценности на българите.

Освен да свикваме какво друго можем да направим. Априлско възстание? Няма ги героите от онези времена. Станали сме кирякстефчовци и уважаваме новите си султани.

Не сме всички...!

Содомитите завършват в оня град, дето скоро го откриха на дъното на Мъртво море - тотално унищожен и заличен, точно както си е описано в Библията. Така е на земята - свиквайте. Като наглярствате и налагате на другите извратените си "ценности" ще си носите последствията.

Някой в ЕК не е просто някой, а еврейското глобалистко лоби. Няма други по-заинтересовани от разпадането на обществото от тях.

общо взето, не само евреи.