Денят 29 ноември 1990 г. и 32 години по-късно

За втората оставка на Луканов и други събития, през обектива на Иван Григоров

Обратно в новината

Коментари - Денят 29 ноември 1990 г. и 32 години по-късно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 32 години по късно,България е най-бедната,най-корумпирана и с най-застаряващото население в Европа !Да живее демокрацията!

Кво хубаво беше извън ЕС и НАТО при управлението на руския гражданин Луканов, а?

Педал-руснак си ти, не турчин.

ТРЯБВАШЕ ТОГАВА ДА ОТКРАДНЕМ ЕДИН КАМИОН С КАЛАШНИКОВ И ДА РАЗСТРЕЛЯМЕ 5-6000 СДС-АРИ ..... АМИ ТАКА ДЕ , ХОРАТА СКАЧАХА КАТО МАЙМУНИ .... А СДС ПРАВЕШЕ СДЕЛКИ С ЖИВКОВ , КОЙТО С МИЛИАРДИТЕ В ШВЕЙЦАРИЯ ОРГАНИЗИРА УБО -УПРАВЛЕНИЕТО ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ОХРАНА ВЪВ ФИРМА СИК :)) ...

Кочината е голяма. Всеки власт имащ краде като за последно

Най-бедна? Куба - 12$ заплата. Венецуела - 2$. Там щеше да е и България ако не ви бяхме изритали.

Тази статия все едно е писана от роднините на Луканов :) Несравнимо по-масови протести срещу ГЕРБ? Вие чувате ли се? Някой спомня ли си какво беше по Цариградско? Комунистите винаги разчитат на късата памет на българите!

Какво са ти направили седесарите по времето на Луканов? Какво щеше да спечелиш като ги разстреляш? По-богат ли щеше да си?

Общо взето всичко общо е взето СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе, СеДиСе,

Малко много богати и много много бедни. Ако гурбетчиите ги наритат от Европа и Америка сме дотам.

Ванката наследи България след Жан Виденов при 3000лв/$. Вече всичко беше взето включително спестяванията на българите. Или ти предпочиташ да беше си останал Жан Виденов?

ИМАМ МЕЧТА .... ДА ЗАКАЧА СЮЛЕЙМАН ПАСИ НА ЕДИН ЧЕНГЕЛ ... ДА ЗАКАЧА ДВА КАБЕЛА НА ТОПКИТЕ МУ ... И ДА ЗАПИША НА ВИДЕО , ИСТОРИЯТА НА НЕЖНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ..... И СЛЕД ТОВА , ВИДЕОТО ДА ГО ПУСНА В ЮТУБ ...:))

Пак продължиха да управляват, но си смениха идеологията и ни ограбиха.

Даа, едни големи очаквания за 'промяна' и като резултат - една голяма измама и сега не знаем къде сме ? Май най-добре направиха тези , които веднага си взеха куфарите и напуснаха България , защото прозряха, че червените кръвни телца в изтерзанато тяло на България са повече отколкото тялото може да понесе и страданията в България продължават.

Разликата между тогава и сега е огромна... Работеща икономика,живи заинтересовани и образовани хора!!! Сега сме поробена територия населена с апатични,мрънкащи некадърници!!!

Трябваше много неща тогава… ама бленуващите за БеКаПье поне поизмряха :)

Колко да са бедни? 2 милиона българи със собствен автомобил на море в Гърция.

Работеща икономика? Ти луд ли си? Заплатите бяха по 30 марки. Тогава българите ходеха на куфарна търговия до Югославия за по 20 динара.

работеща икономика за едни свръх богати частници , които са се впили като кърлежи в държавата за да си живеят по западни стандарти. А останалите хора все още си приготвят кисело зеле за зимата?!

Некои седерасти си уредиха и правнуците, а после станаха герберасти.

Пак ни управляват наследниците на бившата партийна номенклатура и ДС, но вече са милионери. А децата ни избягаха, за да търсят по-добър живот. Това стана. Излъгаха ни.

Избягаха. Ама не в русия. Нали?

НЕЖНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ КОГАТО ЦРУ ПОДПАЛИХА ПАРТИЙНИЯ ДОМ .... ТОГАВА , ПОНЕЖЕ ИВАН КОСТОВ СИ БЕШЕ ЕДИН СХЛУПЕН НО КОМБИНАТИВЕН ШУШЛЯК ... НА ЦРУ И СДС ИМ ТРЯБВАШЕ УДАРНА СИЛА ЗА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРСКИЯ МЕЙДАН .... И ТЕ ОТИДОХА И ПЛАТИХА НА СИК ДА ПУСНАТ 2000 МУТРИ БИЯЧИ И ПОДПАЛВАЧИ .... БОЙКО РАПОНА БЕШЕ ОТ ТЯХ :))

Даа, 32 години по-късно, кура му в гърне!

Партийния дом си го подпалихте сами червените боклуци от БКП!

Да махнаха се едните за да дойдат другите бандити и крадци ! Не по -добри от предните. И днес продължават да ни мамят и лъжата,да обещават и демагогстват. Сякаш ние не виждаме какво се случи у нас и какво е положението в страните с подобен път. За всички политици от последните години и прехода ще препоръчам да се разходят в Букурещ,най-близо е. Нека сравнят и дано малко се спрат в лъжите и краденето! Прокуратурата удобно спи! Ако нямат пари ще им платя разходката.

На какво се радвате?! На това, че същата болшевика сган ви продава но този и онзи като долнопробна проститутка?!

32 години по-късно децата на тия боклуци са новата смяна да крадат.

И преди и сега все сме в нищета... Там където е стъпил руски ботуш трева не никне... Каквото и да говорим тази сфера на влияние продължи до февруари 2022г., днес, след повече от 30 години имаме шанса да се отървем веднъж, завинаги, но уви... Стадото сляпо, а пастира- ламя!

И от тогава само регрес. Тогава нямаше мафия, нямаше престъпност. Хората си остявяха вратите отключени. Имахме за сетка на това най-добрата здравна система в Европа. Сега лекарите ни отидоха да работят в чужбина. Образувателната ни система бълваше медалисти по международни състезания.

"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария." Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия. Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛА Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

З2 години, лъжи. Но си го заслужаваме. Даже ни е малко.

Плаката "Промяната Продължава" - 1990г. Хахаха.

Да успееш да съсипеш благодатна система като социализма, да таковаш мамата дори на капитализма, Респект и Поклон!

КРАЯ НА НЕЖНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ , КОГАТО ДОБРЕВ, ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ, НА ПРЕГОВОРИ С АМЕРИКАНЦИТЕ, СКЛЮЧИХА СДЕЛКА " ЦК НА БКП ЩЕ БЪДАТ ОСТАВЕНИ ДА ЧУКАТ МАТЕРИАЛА, ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА СТАНАТ НАТОВЦИ И ДЕМОКРАТИ" ....

Тогава хората си взимаха чистачките на колите с тях. Защото ги крадяха. Ама ти си склерозирал.

били сме имали 11 млрд. долара външен дълг А сега колко е? - 36,8 млрд. евро. Явно сме цъфнали!!!

Супер си беше, като след война. Магазините бяха празни. Хората изнемогнаха благодарение на компетентните идиотщини на СДС и Лукановата чета американски шпиони,които дърпаха за власт. Не забравяйте, че Луканов беше двоен агент. Всичко си е по план. Узакониха крадените пари чрез инфлацията, изкупвайки народното стопанство за стотинки, а баламите антикомунисти гонеха вещици и ОПГ БСП /СДС им се смееха. България е превърната в територия на ЕС и целта е да не бъдем част от Евразия, не защото сме им мили, а Русия да бъде изолирана. За мен лично това е по-добрата опция, но за България това е нейната гибел.

За бога братя не гласувайте.Не се унижавайте да играете играта на циничните политици които ви ненавиждат

А бе имаше едни дето пееха 9 милиона мишлета. Разликата е че сега мишлетата пак са си мишлета, ама са около 5.5 милиона ....

Това беше края на 90те, когато крадяха радио и чистачки. И пак след като дойде демокрацията

Що? С 2$ заплата добре ли ти беше?

Българите сме малък, но много прост народ.

Седерастите очакваха някъв "западен рай", а получиха това. И сега "мафията" им крива. Седерасти, никой ли не ви светна че демокрацията винаги въртви с мафия? Е да бяхте питали нас бе, децата ви , ние тогава гледахме много американски филми с Гари Бъзи и Долф Лундгрен (дублирани на един галс), и щяхме да ви обясним всичко.

Е, как бе - Тиквата е жив. Още си пази и партийната книжка.

Всъщност отворените граници отпушиха клапана на напрежението. Ако българите нямаше накъде да избягат, герберасти, джендъри и т.н. да бяха вече избити. Когато нямаш какво да губиш и някъде да избягаш ти остава единствено да им светиш маслото на тия

Сега ли разбрахте, какви идиоти са Кокорчо и Кирчо?

Кажи честно, колко българи емигрираха в посока русия? Ни един нали. Българите не щат в русия, ама такива като тебе насила ги бутат натам. Кажи една държава която е приятел с русия и да е успешна. Една ми кажи.

КАТО СВИДЕТЕЛ НА РАЗПАДА НА БЪЛГАРИЯ И УЖАСИТЕ ОТ НЕГО .... ВСЕКИ ДЕН СЕ ОПИТВАМ ДА УБЕЖДАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ АМЕРИКАНЦИ В КАФЕТО , ЧЕ ДОРИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В АМЕРИКА , СИСТЕМАТА , ДОРИ И ЛОША ТРЯБВА ДА Я ИМА ..... ПО ДОБРЕ ДА ИМАШ ЛИША СИСТЕМА , ОТКОЛКОТО АНАРХИЯТА НА ГРАБЕЖА :))

И какво като бълвахме медалисти по международни. Колко от тях останах да работят в България? Нали останалия народ беше прост