Коментари - Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените | Днес.dir.bg

Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените

Тази либерализация трябваше да се случи, регламентът е от 2019 г., България закъснява значително спрямо договорите, които е подписала, каза премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените | Днес.dir.bg

Коментари

Гледам го Денков-Нищо човек, а голема шушумига!

Светът вече непрекъснато и динамично се променя. Това става много бързо. Този свят, който познаваме вече не е двуполюсен. Не е и триполюсен или четириполюсен - светът вече е МНОГОПОЛЮСЕН. САЩ и Колективният Запад загубиха своята хегемония над цялото земно кълбо. Много скоро ще загубят и своя някогашен цветущ жизнен стандарт. Цяла Азия, цяла Африка и цялата Латинска Америка са вече с Русия и Китай. От общо 199-200 държави в целия свят 150 са с Русия и Китай. САЩ и техните марионетки от т.нар. Колективен Запад, на брой 48-49, а може би дори по-малко, накрая ще останат сами и изолирани от останалия свят и все по-силно пропадащи надолу в бездната на бедността, мизерията, разрухата и обществения хаос и маргинализация. България за трети път през последните близо 110 години избра да бъде на губещата страна. Това ще е вече 4-та поред национална катастрофа след 1913, 1918 и 1944 година. Иска се истински талант за такава велика глупост. А козяшките интернет-тролове нека злобно да квичат и грухтят - от тези тролове нишо не зависи и тяхното "мнение" не е въобще меродавно. САЩ тотално загубиха информационната(психологическата) война в България. Но най-позорно от всичко, с гръм и трясък САЩ загубиха войната за умовете и сърцата на 5-6 милиона българи или колкото са останали там. Такова е днес международното положение.

От 2024г с излизане на свободния пазар на ел.енергия българите ще плащат сметки за ток вече умножени по 4-5, тъй като преди години управляващите имаха неблагоразумието да спрат реактори 1-4 на АЕЦ Козлодуй, които се бяха изплатили и даваха евтин ток,като условие за приемане в ЕС, не постоиха АЕЦ Беляне, а сега се стремят да спрат топлоелектрическите централи под натиска на Брюксел без да се съобразяват с нашите национални интереси.

Живеем в България НО Ще плащаме колкото каже Брюксел.

За тия бандити

от всичките имаш предвид? Че са адски много...

Ще стигнем до просешка тояга. Не ви ли стига скъпия ток

Газ

Скъп газ от посредници , ама пак Руски!

днес плюете по сЪглобката, против ПъПу -ДъиБъ. и сте недоволни, ами нали преди известно време имаше избори! Кой ги качи на коня. Днес предстоят 69 кандидат партии партизани за местните избори утре ще укате срещу Милков, Портних, Терзиев, Тенев, Николов. И кой ще ги качи на трона. пак вълка ще е виновен дето не е ял чобаните а овцете. Ама и кучетата са виновни -като не знаят да лаят и хапят. Сега за 2, 3, пет процента-ама е като прогнозата за времето -прогноза. От чуто до видяно разликата е София -Варна

За въглеродните емисии е бандитизъм

Този конски подопашник лъже като брадат циганин.В момента бита плаща около 25 стотинки за киловат.Погледнете цените на енергийната борса и ще видите че тези "2%" ще са с няколко нули отзад.А за газта ще чака от умрял писмо.Газпром няма да плати и какво могат да направят нашите боклуци.Да спрат газта.И тогава Сърбия ,Унгария ,Македония остават без евтина газ.И следва вето за Шенген , зверски пътни такси за нашия транспорт към Европа.Като си виждаш посрания задник не надигай тяло , че смърди ужасно.Да не говорим ,че руснаците могат тотално да блокират АЕЦ -а. и да ни сринат тотално енергетиката.И ще внасяме ток от Турция/също от руски централи/А някой да каже защо в Европа няма нито един чайник на Уестингхауз след като нашите подлоги толкова ги хвалят.

Цените на бизнеса скочиха от 200 на 800 лв. Мвтч. Кого лъжеш бе мижетурко шибана

Що си измисляш ? Дай да видим дати, аз не наммирам такива стоности.

нищоправецът,пак турил вето,т.е пак се прави,на интересен ...

Тези ни лъжат, ама малко! Ще ни мушкат, ама малко! Ще ни боли, ама малко!

заплата ли е? Или към заплатата на родителите дето те сгащиха в подлеза на Дондуков, га беше образователен министъркинин. Що забрави за "любовта", която те ти дадоха тогава.

Просто като почнат да идват сметки от по 700-800лв насред зима ще ви чакаме пред НС да ви предложим и да ги платим. Другия вариант е на едро предварително - един бъбрек е 15к, с един Денков стотици семейства ще покрият увеличението.

Целта на либерализацията е поскъпване.

Ще му повярвам ако каже "при вдигане на цената над 3% ще си направя сепуко"

Ще си направи " секуро". Ще го премести от единия крачол в другия.

Ключовата дума е рязко! И той не може да дава дългосрочна гаранция, защото до тогава ще е забравил, че е бил премиер. Може по това време да започне да мисли точно обратното.

С една дума "само главичката ще влезе" :)

От 2024г с излизане на свободния пазар на ел.енергия, вие български страхливи робове ще плащате сметки за ток вече умножени по 4-5! Пример: ако досега плащаш по 200 лева на месец, от 2024г ще плащаш вече по 800-1000лв. месечно Заедно с това спекулата направо ще гръмне и полети в Космоса - бензин по 7-8 лева за литър, един хляб ще е 5-6 лева, кило сирене 60-80 лева, кило месо ще 50-60 лева и така нататък. Честито, роби! Напълно си го заслужавате! Щото сте хем прости, хем нечувано страхливи мишки! В целия свят няма такова долно, просто, зло и ултра страхливо племе като вас! Племе от подлеци, страхливци и предатели!

А бе да питам аз пишман Академика освен че цените ще скочат неколкократно при изравняването на цените на свободнит пазар и регулираните цени в посока нагоре то тогава ще отпадне и двойната тарифа и няма да има вече дневна и ноща то от там няма ли да има още едно увеличение бе ? той академика 2026-та нема да е на власт ама тоя който ще го насадят на тия пачи яйца да му мисли с какво народно недоволство ще се наложи да се справя. Даже сега при регулирани цени маса народ трудно си плаща сметките за ток а при борсов ток където даже бизнеса изтрещя тогава вече ще ни върнат в каменната ера да я караме на свещи и да се хвалим един на друг за по колко часа на ден може да си позволим да ни е светло. Само да добавя че всеки гласувал за ПП-ДБ от създаването на тая коалиция е гласувал за това изръщение " Либерализиран пазар на битов ток " , защото още от създаването си партия ПП има записано в Предизборната си програма в раздел Енергетика отпадането на НЕК като Обществен доставчик и Либерализация на пазара на битов ток

Ти тъп ли си, бе?! Или умствено изостанал?! Кво народно недоволство, кви 5 лева? Народно недоволство НИКОГА няма да има! Денков и останалите американски марионетки прекрасно знаят това, и затова дерат българските роби така жестоко. Дерат ги даже си под кокал! Кой да се вдигне на бунт? Тази мърша, наречена народ?! Страхливи и прости мишки!? Забрави!

с "проекта" на енергийния министър Радев пробутванза 30 милиарда лв/15 милиарда евро/?? Припомнете си: "Ликвидират енергийния комплекс “Марица изток”, става водородна долина Властта пробутва грандомански проект, заради който предстои уволнение на миньорите Колкото по-бързо се затвори комплексът, толкова по-бързо ще започне реализацията Кабинетът “Денков” целенасочено се стреми да затрие енергийния комплекс “Марица изток”, за да изгради на неговото място водородна долина. Схемата е за 30 милиарда лева. Това разкри по време на дебатите по вота на недоверие депутатът от ИТН Павела Митова. Тя обясни, че става въпрос за проекта BLion, на сегашния министър на енергетиката Румен Радев."

От всеки химик даже и да е академик не става министър-председател, за разлика от химичката Маргарет Таджер, желязната леди, която дълги години беше министър председател на Великобритания.

Академичен, премиерче, на такива като теб следва винаги да им се отговаря с поговорката, това което аз мога да ви обещая, никой друг не може да ви го даде!

Приключи периода на монтиране на двойни врати, решетки по терасите и дойде времето за избор на ток. Не ми е ясно как ще става, но се чудя за по-възрастните и техните страхове, как ще се случва. Или важното е да има динамика.

и малоумните секти пп-дб превърнаха страната в помийна яма. Деградация непозната в дългата българска история. Двете секти се състоят от кариеристи и пропагандисти неспособни да свършат нищо полезно за хората. камо ли на две магарета слама да разделят... Време е за дузпа!

Накратко спешно трябва "правилните" хора да се сложат за посредници, преди да сме паднали от власт. Ще ви ограбим само малко... засега:)))))))))))))))

Това сламено човече трябва да бъде изгонено с камъни ! Обаче става за артист - има дарбата да гледа невинно, когато лъже безогледно !

Че не лъже, а не разбира и си вярва, че твори велики европейски дела.

Това очилато недоразумение трябва да бъде изтърпяно още малко, може би месец.

Лъжеш молецо!

Най се плашим, кога некой каже : “ Нема страшно !”

мушкай си малкото, непознало жена пипи в руzzката кочина. Щом орките могат да спрат газа, когато си поискат, ние може да им вдигнем таксите. Лукойл достатъчно се налапаха от неплащане на данъци!

Те ги плащат в Швейцария, там са регистрирани.

SirBob

С колко "малко", бе идиот? Три-четири пъти???

С николко, ние не внасяме от газпром и не ни пука. Разбра ли ,тъпако?

Дори говорителя на посолството в качеството си на премиер на сглобката цъкльо Денков признава, че ще се вдигнат, разбра ли супер тъпако!

Вече знам на какво ми напомня физиономията на този ни ... ъъъ ... академик. На гей-зомби! Лошото е, че не само на физиономия го докарва :(

каквото са му наредили, това говори

Денков, с ППДБ, ГЕРБ и ДПС ще ни докарате до просешка тояга ! Преди изборите нали Борисов обещаваше, че ако взема властта, бензина ще бъде едно левче ? Е, сега с него управляваш ! Колко стана бензина ? За газа също очакваме 50% увеличение , а като се вдигна и цената на тока, умираме прави ! Хвърляй оставката и бегай далече !

ㅤ

"Опозицията се опитва да плаши хората,..." Не ме плаши Опозицията, неграмотно академично чучело такова!!! Плашат ме все по-високите сметки в края на месеца и все по-малкото храна, която слагам на масата!!!

грамотния, ти си виж правописа

ㅤ

Аз съм неграмотен и не си виждам грешката. Би ли я посочил, ако обичаш?

Вие, които гласувате за партиите от сглобката сте напълно луди! Нямам друго обяснение!

Кой идиот ги прави такива академици ? Тъп ,Тъп , Та просттт ! Академик бил ?

Значи, цената на пазара на газа е 100 лева, тръбния. 120 лева на някакъв друг И ние, вместо да спрем да купуваме от скъпия, слагаме данък за да изравним цената! Колко хитро

тоя по-голям Чехльо и от мене, направо плъх

Значи нямало да ни увеличавате рязко цените, хаха, ще ни варите бавно като жаби, ясно. България дето изнася ток ще я превърщате в колония и ще внася ток, а ние ще плащаме. Денков ако те линчуват само ще гледам, заслужаваш си го.

ㅤ

"Няма риск от рязко увеличаване на цените" Да се чете: "Няма риск рязко да ни влезне по-навътре"

Няма как да направиш цената на тока такава каквато бизнеса плаща сега и за битовият ток и той да поскъпне само с 2% ?! Вероятно " академика " е забравил да сложи нулите след 2% за да се получи 200% поетапно за да не боли така от раз. После пак гласувайте за ГЕРБ , ПП , ДБ ! Освен това " Академика " за пореден път нагло лъже , защото никъде няма дата на която да сме длъжни да Либерализираме пазара на битов ток на дребно ! Теменуга Петкова преди 20 дни сама го каза от трибуната в Парламента. Тя каза че имало изискване само да Либерализират пазара на битов ток ама само на едро т.е да отнемат правата на НЕК като обществен доставчик.

ПС: До " академика " от ПП ! Това лято КЕВР вдигна цените на битовият ток с 2-3% т.е " според " Академика сега битовият ток е на цените на този на свободният пазар ли бе ?

До скоро сами си произвеждахме тока. От какъв зор трябва да се съобразяваме с ЕС, и да си закриваме мощности, и да станем вносител на ток????

Не е ясно защо да им се прекланяме, явно има интереси, да се нагушат малко хора. Закъсняваме, а за къде и за какво не е ясно, НО ясното е, че няма да се каже НЕ на нито един от мераците от ЕС и ще съжаляваме как не сме се обединили срещу тези много нагли и подли хора, които се гаврят с нас и всичко българско.

Ха ха ха ха Може ли да ми махнете от фактурата , цената на зелената енергия? Много моля! Искам да си купувам от АЕЦ Козлодуй. Само от там!

Такса за да увеличим цената на газа. В същото време потребителите са на делавера, защото имат възможност да избират между скъп и скъп газ. Е тоя счупи тъпомера. Моля ти се господи ела да си прибереш вересиите.

Балкански поток бил грешка и разсипничество, ама сега на него чакат, за да вържат бюджета. Първанов бил русороб с Големия си шлем, ама сега пак отвориха темата за Бургас-Александруполис. Уж нямаше нужда, беше опасно, но сега готвят нови реактори и в Козлодуй и в Белене. Уж токът щеше да поскъпне с 1-2 стотинки, сега стана, че нямало да е рязко, щото бедните щели да получават дотации до края на другата година. За останалите, обаче, не казва. За бедните след дотациите също няма нищо, все едно дотогава ще са станали богати. И това на фона на наши ТЕЦ и напълно изплатен АЕЦ, работещ с руско гориво. "Умните" от Харвард правят, каквото са ги учили - инфлацията ще изгори всичко. Да де, държавата може и да върже бюджета, особено без никакво строителство и ремонти, но тия пари трябва да дойдат отнякъде. Едната възможност е да дойдат от джобовете на хората, но те са доста плитки. Втората е от държавни кредити, които после пак ще трябва да се плащат от хората. С тоя акъл САЩ натрупаха дълг, който вече ги затруднява само с обслужването си, за плащане въобще не говорим.

А защо изобщо ще има увеличение??????

При толкова намалял народ ( на половина ) откъде ги намират още такива ОТРЕПКИ като това мижаво, недоносено и смачкано човече да управлява държава с претенции за 1400 годишна история ! Веч дълбоко започвам да се съмнявам , че в тази държава има читави хора ?!

Кого лъжеш бе Плужек? Дори и тъп жълтопаважник няма да ти повярва

изречена дума марионетна ми американска продажна ибрикчия.

Коментари - Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените | Днес.dir.bg

Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените

Тази либерализация трябваше да се случи, регламентът е от 2019 г., България закъснява значително спрямо договорите, които е подписала, каза премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков за енергийното вето на Радев: Няма риск от рязко увеличаване на цените | Днес.dir.bg

Коментари

Гледам го Денков-Нищо човек, а голема шушумига!

Светът вече непрекъснато и динамично се променя. Това става много бързо. Този свят, който познаваме вече не е двуполюсен. Не е и триполюсен или четириполюсен - светът вече е МНОГОПОЛЮСЕН. САЩ и Колективният Запад загубиха своята хегемония над цялото земно кълбо. Много скоро ще загубят и своя някогашен цветущ жизнен стандарт. Цяла Азия, цяла Африка и цялата Латинска Америка са вече с Русия и Китай. От общо 199-200 държави в целия свят 150 са с Русия и Китай. САЩ и техните марионетки от т.нар. Колективен Запад, на брой 48-49, а може би дори по-малко, накрая ще останат сами и изолирани от останалия свят и все по-силно пропадащи надолу в бездната на бедността, мизерията, разрухата и обществения хаос и маргинализация. България за трети път през последните близо 110 години избра да бъде на губещата страна. Това ще е вече 4-та поред национална катастрофа след 1913, 1918 и 1944 година. Иска се истински талант за такава велика глупост. А козяшките интернет-тролове нека злобно да квичат и грухтят - от тези тролове нишо не зависи и тяхното "мнение" не е въобще меродавно. САЩ тотално загубиха информационната(психологическата) война в България. Но най-позорно от всичко, с гръм и трясък САЩ загубиха войната за умовете и сърцата на 5-6 милиона българи или колкото са останали там. Такова е днес международното положение.

От 2024г с излизане на свободния пазар на ел.енергия българите ще плащат сметки за ток вече умножени по 4-5, тъй като преди години управляващите имаха неблагоразумието да спрат реактори 1-4 на АЕЦ Козлодуй, които се бяха изплатили и даваха евтин ток,като условие за приемане в ЕС, не постоиха АЕЦ Беляне, а сега се стремят да спрат топлоелектрическите централи под натиска на Брюксел без да се съобразяват с нашите национални интереси.

Живеем в България НО Ще плащаме колкото каже Брюксел.

За тия бандити

от всичките имаш предвид? Че са адски много...

Ще стигнем до просешка тояга. Не ви ли стига скъпия ток

Газ

Скъп газ от посредници , ама пак Руски!

днес плюете по сЪглобката, против ПъПу -ДъиБъ. и сте недоволни, ами нали преди известно време имаше избори! Кой ги качи на коня. Днес предстоят 69 кандидат партии партизани за местните избори утре ще укате срещу Милков, Портних, Терзиев, Тенев, Николов. И кой ще ги качи на трона. пак вълка ще е виновен дето не е ял чобаните а овцете. Ама и кучетата са виновни -като не знаят да лаят и хапят. Сега за 2, 3, пет процента-ама е като прогнозата за времето -прогноза. От чуто до видяно разликата е София -Варна

За въглеродните емисии е бандитизъм

Този конски подопашник лъже като брадат циганин.В момента бита плаща около 25 стотинки за киловат.Погледнете цените на енергийната борса и ще видите че тези "2%" ще са с няколко нули отзад.А за газта ще чака от умрял писмо.Газпром няма да плати и какво могат да направят нашите боклуци.Да спрат газта.И тогава Сърбия ,Унгария ,Македония остават без евтина газ.И следва вето за Шенген , зверски пътни такси за нашия транспорт към Европа.Като си виждаш посрания задник не надигай тяло , че смърди ужасно.Да не говорим ,че руснаците могат тотално да блокират АЕЦ -а. и да ни сринат тотално енергетиката.И ще внасяме ток от Турция/също от руски централи/А някой да каже защо в Европа няма нито един чайник на Уестингхауз след като нашите подлоги толкова ги хвалят.

Цените на бизнеса скочиха от 200 на 800 лв. Мвтч. Кого лъжеш бе мижетурко шибана

Що си измисляш ? Дай да видим дати, аз не наммирам такива стоности.

нищоправецът,пак турил вето,т.е пак се прави,на интересен ...

Тези ни лъжат, ама малко! Ще ни мушкат, ама малко! Ще ни боли, ама малко!

заплата ли е? Или към заплатата на родителите дето те сгащиха в подлеза на Дондуков, га беше образователен министъркинин. Що забрави за "любовта", която те ти дадоха тогава.

Просто като почнат да идват сметки от по 700-800лв насред зима ще ви чакаме пред НС да ви предложим и да ги платим. Другия вариант е на едро предварително - един бъбрек е 15к, с един Денков стотици семейства ще покрият увеличението.

Целта на либерализацията е поскъпване.

Ще му повярвам ако каже "при вдигане на цената над 3% ще си направя сепуко"

Ще си направи " секуро". Ще го премести от единия крачол в другия.

Ключовата дума е рязко! И той не може да дава дългосрочна гаранция, защото до тогава ще е забравил, че е бил премиер. Може по това време да започне да мисли точно обратното.

С една дума "само главичката ще влезе" :)

От 2024г с излизане на свободния пазар на ел.енергия, вие български страхливи робове ще плащате сметки за ток вече умножени по 4-5! Пример: ако досега плащаш по 200 лева на месец, от 2024г ще плащаш вече по 800-1000лв. месечно Заедно с това спекулата направо ще гръмне и полети в Космоса - бензин по 7-8 лева за литър, един хляб ще е 5-6 лева, кило сирене 60-80 лева, кило месо ще 50-60 лева и така нататък. Честито, роби! Напълно си го заслужавате! Щото сте хем прости, хем нечувано страхливи мишки! В целия свят няма такова долно, просто, зло и ултра страхливо племе като вас! Племе от подлеци, страхливци и предатели!

А бе да питам аз пишман Академика освен че цените ще скочат неколкократно при изравняването на цените на свободнит пазар и регулираните цени в посока нагоре то тогава ще отпадне и двойната тарифа и няма да има вече дневна и ноща то от там няма ли да има още едно увеличение бе ? той академика 2026-та нема да е на власт ама тоя който ще го насадят на тия пачи яйца да му мисли с какво народно недоволство ще се наложи да се справя. Даже сега при регулирани цени маса народ трудно си плаща сметките за ток а при борсов ток където даже бизнеса изтрещя тогава вече ще ни върнат в каменната ера да я караме на свещи и да се хвалим един на друг за по колко часа на ден може да си позволим да ни е светло. Само да добавя че всеки гласувал за ПП-ДБ от създаването на тая коалиция е гласувал за това изръщение " Либерализиран пазар на битов ток " , защото още от създаването си партия ПП има записано в Предизборната си програма в раздел Енергетика отпадането на НЕК като Обществен доставчик и Либерализация на пазара на битов ток

Ти тъп ли си, бе?! Или умствено изостанал?! Кво народно недоволство, кви 5 лева? Народно недоволство НИКОГА няма да има! Денков и останалите американски марионетки прекрасно знаят това, и затова дерат българските роби така жестоко. Дерат ги даже си под кокал! Кой да се вдигне на бунт? Тази мърша, наречена народ?! Страхливи и прости мишки!? Забрави!

с "проекта" на енергийния министър Радев пробутванза 30 милиарда лв/15 милиарда евро/?? Припомнете си: "Ликвидират енергийния комплекс “Марица изток”, става водородна долина Властта пробутва грандомански проект, заради който предстои уволнение на миньорите Колкото по-бързо се затвори комплексът, толкова по-бързо ще започне реализацията Кабинетът “Денков” целенасочено се стреми да затрие енергийния комплекс “Марица изток”, за да изгради на неговото място водородна долина. Схемата е за 30 милиарда лева. Това разкри по време на дебатите по вота на недоверие депутатът от ИТН Павела Митова. Тя обясни, че става въпрос за проекта BLion, на сегашния министър на енергетиката Румен Радев."

От всеки химик даже и да е академик не става министър-председател, за разлика от химичката Маргарет Таджер, желязната леди, която дълги години беше министър председател на Великобритания.

Академичен, премиерче, на такива като теб следва винаги да им се отговаря с поговорката, това което аз мога да ви обещая, никой друг не може да ви го даде!

Приключи периода на монтиране на двойни врати, решетки по терасите и дойде времето за избор на ток. Не ми е ясно как ще става, но се чудя за по-възрастните и техните страхове, как ще се случва. Или важното е да има динамика.

и малоумните секти пп-дб превърнаха страната в помийна яма. Деградация непозната в дългата българска история. Двете секти се състоят от кариеристи и пропагандисти неспособни да свършат нищо полезно за хората. камо ли на две магарета слама да разделят... Време е за дузпа!

Накратко спешно трябва "правилните" хора да се сложат за посредници, преди да сме паднали от власт. Ще ви ограбим само малко... засега:)))))))))))))))

Това сламено човече трябва да бъде изгонено с камъни ! Обаче става за артист - има дарбата да гледа невинно, когато лъже безогледно !

Че не лъже, а не разбира и си вярва, че твори велики европейски дела.

Това очилато недоразумение трябва да бъде изтърпяно още малко, може би месец.

Лъжеш молецо!

Най се плашим, кога некой каже : “ Нема страшно !”

мушкай си малкото, непознало жена пипи в руzzката кочина. Щом орките могат да спрат газа, когато си поискат, ние може да им вдигнем таксите. Лукойл достатъчно се налапаха от неплащане на данъци!

Те ги плащат в Швейцария, там са регистрирани.

SirBob

С колко "малко", бе идиот? Три-четири пъти???

С николко, ние не внасяме от газпром и не ни пука. Разбра ли ,тъпако?

Дори говорителя на посолството в качеството си на премиер на сглобката цъкльо Денков признава, че ще се вдигнат, разбра ли супер тъпако!

Вече знам на какво ми напомня физиономията на този ни ... ъъъ ... академик. На гей-зомби! Лошото е, че не само на физиономия го докарва :(

каквото са му наредили, това говори

Денков, с ППДБ, ГЕРБ и ДПС ще ни докарате до просешка тояга ! Преди изборите нали Борисов обещаваше, че ако взема властта, бензина ще бъде едно левче ? Е, сега с него управляваш ! Колко стана бензина ? За газа също очакваме 50% увеличение , а като се вдигна и цената на тока, умираме прави ! Хвърляй оставката и бегай далече !

ㅤ

"Опозицията се опитва да плаши хората,..." Не ме плаши Опозицията, неграмотно академично чучело такова!!! Плашат ме все по-високите сметки в края на месеца и все по-малкото храна, която слагам на масата!!!

грамотния, ти си виж правописа

ㅤ

Аз съм неграмотен и не си виждам грешката. Би ли я посочил, ако обичаш?

Вие, които гласувате за партиите от сглобката сте напълно луди! Нямам друго обяснение!

Кой идиот ги прави такива академици ? Тъп ,Тъп , Та просттт ! Академик бил ?

Значи, цената на пазара на газа е 100 лева, тръбния. 120 лева на някакъв друг И ние, вместо да спрем да купуваме от скъпия, слагаме данък за да изравним цената! Колко хитро

тоя по-голям Чехльо и от мене, направо плъх

Значи нямало да ни увеличавате рязко цените, хаха, ще ни варите бавно като жаби, ясно. България дето изнася ток ще я превърщате в колония и ще внася ток, а ние ще плащаме. Денков ако те линчуват само ще гледам, заслужаваш си го.

ㅤ

"Няма риск от рязко увеличаване на цените" Да се чете: "Няма риск рязко да ни влезне по-навътре"

Няма как да направиш цената на тока такава каквато бизнеса плаща сега и за битовият ток и той да поскъпне само с 2% ?! Вероятно " академика " е забравил да сложи нулите след 2% за да се получи 200% поетапно за да не боли така от раз. После пак гласувайте за ГЕРБ , ПП , ДБ ! Освен това " Академика " за пореден път нагло лъже , защото никъде няма дата на която да сме длъжни да Либерализираме пазара на битов ток на дребно ! Теменуга Петкова преди 20 дни сама го каза от трибуната в Парламента. Тя каза че имало изискване само да Либерализират пазара на битов ток ама само на едро т.е да отнемат правата на НЕК като обществен доставчик.

ПС: До " академика " от ПП ! Това лято КЕВР вдигна цените на битовият ток с 2-3% т.е " според " Академика сега битовият ток е на цените на този на свободният пазар ли бе ?

До скоро сами си произвеждахме тока. От какъв зор трябва да се съобразяваме с ЕС, и да си закриваме мощности, и да станем вносител на ток????

Не е ясно защо да им се прекланяме, явно има интереси, да се нагушат малко хора. Закъсняваме, а за къде и за какво не е ясно, НО ясното е, че няма да се каже НЕ на нито един от мераците от ЕС и ще съжаляваме как не сме се обединили срещу тези много нагли и подли хора, които се гаврят с нас и всичко българско.

Ха ха ха ха Може ли да ми махнете от фактурата , цената на зелената енергия? Много моля! Искам да си купувам от АЕЦ Козлодуй. Само от там!

Такса за да увеличим цената на газа. В същото време потребителите са на делавера, защото имат възможност да избират между скъп и скъп газ. Е тоя счупи тъпомера. Моля ти се господи ела да си прибереш вересиите.

Балкански поток бил грешка и разсипничество, ама сега на него чакат, за да вържат бюджета. Първанов бил русороб с Големия си шлем, ама сега пак отвориха темата за Бургас-Александруполис. Уж нямаше нужда, беше опасно, но сега готвят нови реактори и в Козлодуй и в Белене. Уж токът щеше да поскъпне с 1-2 стотинки, сега стана, че нямало да е рязко, щото бедните щели да получават дотации до края на другата година. За останалите, обаче, не казва. За бедните след дотациите също няма нищо, все едно дотогава ще са станали богати. И това на фона на наши ТЕЦ и напълно изплатен АЕЦ, работещ с руско гориво. "Умните" от Харвард правят, каквото са ги учили - инфлацията ще изгори всичко. Да де, държавата може и да върже бюджета, особено без никакво строителство и ремонти, но тия пари трябва да дойдат отнякъде. Едната възможност е да дойдат от джобовете на хората, но те са доста плитки. Втората е от държавни кредити, които после пак ще трябва да се плащат от хората. С тоя акъл САЩ натрупаха дълг, който вече ги затруднява само с обслужването си, за плащане въобще не говорим.

А защо изобщо ще има увеличение??????

При толкова намалял народ ( на половина ) откъде ги намират още такива ОТРЕПКИ като това мижаво, недоносено и смачкано човече да управлява държава с претенции за 1400 годишна история ! Веч дълбоко започвам да се съмнявам , че в тази държава има читави хора ?!

Кого лъжеш бе Плужек? Дори и тъп жълтопаважник няма да ти повярва

изречена дума марионетна ми американска продажна ибрикчия.