Денков: Ще подам оставка, ако вътрешният министър не признае полицейското насилие

"Тези, които използваха палките и биеха паднали хора, които нямаха общо с протестите, нямат място в полицията", категоричен е премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков: Ще подам оставка, ако вътрешният министър не признае полицейското насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков каза, ще подам оставка, ама друг път!

Тоя академик много чувствителна душа бил ! Ша зема да го погала по обелялата, олисяла главица та барем се успокои тоз мишочец.

Вътрешния министър, не да признава полицейско насилие, ами да рапортува колко от вандалите и хулиганите са заловили неговото МВР. Щото нещо не се чу за задържан подпалвач на автомобили.

А министърът няма ли си собствено мнение, и като човек, и като политик, и като шеф на МВР - това, което се вижда на записите и се потвърждава от многото очевидци - нормално поведение ли е?

Абе плъх смърдел ти си назначен от посолството и ще подадеш оставка когато те ти кажат.

Вътрешния министър е силен да взема власта и да се управят нещата

Ти още ли си тука бе, плъх? Ставай и се уволнявай, нищожество. Чак и ултиматуми поставя.

Кой избра това незначително, уплашено човече за премиер. Цялата му управленска работа е да търчи из коридорите на власата и пискливо да крещи: "Ако не е моето(което му е подшушнало посолството) подавам ОСТАВКАААААААААААА...

Нестандартно изпълнение марш

Ами подавай не ни губи времето

Денков е прав-и престъпник не може да се бие, ако вече е заключен! Но, Денков е мек! Този министър да си ходи!

Само боя управа нещата

Ясно се вижда ,че тъмни кръгове дърпат юздите на Денков.Изказванията на Бат Бойко и Гъци са идиотщини.Всъщност последния добре си стоеше в сянка,защо се появи да дразни хората.Пълен дебил! Но да се върнем на темата. Как може премиер да прави такива жалки изказвания?Има власт,шут в гъза на министъра на вътрешните работи .Самозабравилите се полицаи да бъдат глобени(платят щети на пострадалите) и веднага отстранени.Граждани лежат на земята ,не въоръжени и са брутално ритани и налагани с палки от униформените,държавни служители. Едно е да използваш сила при опазване на обществения ред и при самозащита,друго е да биеш и издевателстваш над безащитни хора. Нашите политици нямат ход в момента,ако правителството падне ЕС,САЩ и световната мафия ще им скъсат главите на тия планшета. Къде е прокаратурата да си свърши работата. Със сигурност е имало купени и вербувани хора от протеста пред стадиона които да ескалират напрежението. Но тук проблема става по голям.Тъмни фигури се опитват да влияет и контролират премиера с изказванията си в медиите.Министър председателя трябва да упражни цялата си власт,дадена му по конституция за да по каже яснота по случая и че във България органите и институциите функционират. То беше ясно от самото начало,че това измислено,слугинско и скалъпено правителство няма да издържи дълго. Партията на предателството ПП и ГЕРБ си играят на “дай ми куклите на ти парцалите”.

Денков е премиер и пряк началник на министрите си. Това означава, че ако той е недоволен от работа на КОЙТО И ДА Е от министрите му, той има право и може да поиска оставката му! И министърът, ако има морал и достойнство, ако уважава и себе си и би трябвало да си подаде оставащата ДОРИ И ДА Е УБЕДЕН, че не е виновен! Защото това е ПОЛИТИЧЕСКИ пост! Това едно! А да не говорим когато става въпрос за органи и институции със строга йерархия и субординация, каквито са МВР, МО, ДАНС, службите… На мен лично този министър ми бе симпатичен - изглеждаше скромен, възпитан, въздържан… Но с изказването си, че нищо не било станало и особено че 2-3 дни го били молили ?!? да стане министър - това е страшно текоректно, ми падна в очите! Един истински мъж не се държи така. А току що чух и Мутрата Борисов да се изхожда пак по въпроса - каза че щом министърът се отстранява - подава останка, ако той си подава останката значи и Денков трябвало да я подаде! Аман от простотиите на тоя и не двойните му, а тройни стандарти! Когато той бе премиер и сменяше министри той защо не си подаваше оставката с тях, бе!

Абе Денков, абе ти съвсем изтрещя! Ами ти си му работодател на тоя министър! Ами уволни го като смяташ, че не се справя!

Денков е избрал правилният интелигентен и възпитан добронамерен начин - така се прави. Вместо да го уволни и унижи му иска мнението и обяснението. Министърът му се изказва неподготвено и неадекватно - че нищо (особено) не се било случило! При което Денков много правилно иска от него да си подаде оставката! Денков е съвсем точен в случая. Друг е въпросът, че България твърде дърто я управляваха простаци и дори мутри и на онези от пората, които са с такъв манталитет това им се струва непривично и неадекватно, защото приматите и се вкопчват здраво в постовете си.(не твърдя, че и този министър е такъв, дори напротив)

Голямо светило е тоз Денков :)))

Абе, ако това, ако онова, ти толкова ако изсра, че отдавна трябваше да си подадеш оставката.

Искам да подам оставка,защото най-сетне сам разбрах....че освен да правя САПУНИ...ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВАМ ::)) Но Киро мастията и Кокорчо не ми дават да подам оставка...

Достойна позиция на един интелигентен , образован и културен човек. А боклукът паразит не иска да си подаде оставката, чака народното недоволство да го изрита.

в кочина Делян Пеевски „държи“ на Калин Стоянов!

Много често нещо взе Денков да подава оставки. Та накрая може и да му я приемат. Не може непрекъснато да изнудваш някого с оставката си. Не си незаменим. А само в една гола омраза към ББ се оказа че не става. Управлението на държавата е по сложна работа. А не като да си драпаш макарите в в БАН.

Абе, не ви ли е срам, бе Денков, каква е тая защита на вандалите, вместо да похвали те и насърчи те още полицаите, те като гледам са ви трън в очите. Имало, та имало полицейско насилие. Всички улични вандали да се изхващат и 6 месеца обществено полезен труд и то веднага, а не да ми ги правите герои като ги давате по телевизията, че били бити. Пууу 10. Помияри

Лъжец и комплексар! Никога няма да го направиш!

Денков и Сглобката на САЩ да се махат веднага! Избори!

Мишокът Денков дори няма смелост да уволни собствения си министър.

Не е питал посолството,как ще го уволни? Нали Просто Киро всяко назначение и уволнение ще стане след съгласуване .

Щото това дето всички го видяхме не беше бой по легнали хора, кръв и счупени кости. Беше си трейлър на “Лебедово езеро”, нали?

Калин Стоянов е правен от трима. Има 33.33% от Тиквата, затова акъла му е на тиква; 33.33% има от Шиши, затова с устата си сере небивалици като създателя си и 33.33 % има от Мунчо, затова в гъза е същия какъвто е в главата създателя му.

Министър на ППДБ. Ти от същото отделение в Курило, дето лекуват Киро Тъпиро, ли си?

Според правото на Европейския съюз, правоприлагащ орган означава национален полицейски, митнически или друг орган, който е оправомощен по националното право да открива, предотвратява и разследва престъпления или престъпна дейност, както и да упражнява власт и да предприема принудителни мерки в контекста на такива дейности.

Тоя пак е далеч от мисълта си

Използвайте вашето име.

Ти инфо ли се казваш бе, тампон?

Не стига, че е плъх, ами и плъх-изнудвач!

Кой от мутрите в полицейски униформи и шефовете им, дето ги криеха беше наказан, когото пребиха и питаха падналите сеца - студенти зад колоните на президентството?!? След като полицията ОСТАВИ преди това престъпниците - провокатори сред протестиращите, които хвърляха камъни, с димки и пръскаха с газ полицията, и париха а полицаите и шефът им остани престъпниците спокойно да си отидат и да се скрият? И защо?? И какво правеха тогава престъпници (и гардове от “Делта”) и в полицейски униформи и татуировките им там? Защо МВР тогава над година - с прокуратурата и президентството криеше записите от камерите?

и в сащ ли очукаха лудниците и пациентите си излизат свободно?!

Футболните "протестъри" получиха разрешение от кмета за МИРНИ ПРОТЕСТРИ! Не са получили разрешение за ВАНДАЛСКИ ПРОЯВИ! И трошене на общинско имущество, което после пак ние ще плащаме от джобовете си. ВИЕ СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ЕДИН ДА ПИЕ, А ДРУГ ДА ПЛАЩА, тоест вие да плащате за золумите им?

Барабар Петко с мъжете

Е.ати цинизма - точно тези - Борисов и Пеевски, Доган и цялата тази МАФИЯ, дето от десетилетия е овладяла МВР и службите и дори не го криеше - Борисов публично се хвалеше, че той и назначил всичките им шефове, Пеевски беше инсталиран дори за шеф на ДАНС с фалшив допуск за информация… Сега обвиняват Денков и ПП и ДБ, ме искали да направят ново, които те наистина правеха десетилетия! И естествено тъпите им тролове им пригласят!

Много си глупав, но държиш всички да разберат това

имаш пристъпи в мозъчето. Да нямаш дупка в черепа и да ти изтича акъла по асфалта?

Денков: Ще подам оставка, ако вътрешният министър не признае полицейското насилие А КЪСМЕТ, де!

Денков да подава оставка, всеки иска ред в тази държава. Писна ни 5 години протести на помиярчета ламтящи за европари

Според правото на Европейския съюз, правоприлагащ орган означава национален полицейски, митнически или друг орган, който е оправомощен по националното право да открива, предотвратява и разследва престъпления или престъпна дейност, както и да упражнява власт и да предприема принудителни мерки в контекста на такива дейности.

И сега кой кого всъщност заплашва с оставката на Денков и правителството, бе безмозъчните тролове. До вчера Борисов и останалите, дето врещят че били опозиция и вие непрекъснато го плюехте и заплашвахте и му искахте оставката всеки ден, а сега плачете, че Денков заплашвал с оставката си! Много сте сбъркани!

твоя Денков е рядка карикатура но е толкова отблъскващ, че никой не желае и да му се смее.

По-отвратителни от вас всъщност няма… Хем тъпи, хем нагли, хем безкрайно прости!

Абе прибирайте путинофилите в лудницата

Основното тук, И тук е ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ! Истината е, ме в България престъпницште по правило се крият, ГИ КРИЯТ, а набеждават и преследват НЕНИННИ! И така е от много години, от десетилетия! И има престъпници и от агитките, но И ОТ ПОЛИЦАИТЕ и СЛУЖБИТЕ!! И това вече е пределно ясно! И не може повече престъпниците да ги крият - вкл. и началниците им! Денков е абсолютно прав!

Да не губим време

Мислите ли че Денков ще успее да спаси българските отвлечени моряци?

Подавай и не чакай!!!!! Ебахти плазмодия, щял да чака!! Ако си мъж - подавай веднага.....ама ти не си! Ти си един плъх , на който са му набили шортите до ушите!

вземи се стегни, бе човек. Един пръднал, друг кихнал, трети се оригнал, а ти все оставки подаваш. Това някак си не изглежда сериозно.

е, че Киро Простака нарежда на премиера Пърденков да уволни министъра на МВР за насилие на протеста. Простия не разбира, че колкото полицията е на Стоянов, толкова е и на Пърденков. Второто срамно нещо е, че същия Киро е извършил насилие на министър от правителството заплашвайки него и семейството му, а Пърденков се прави на незрящ. Неадекватността на ПП-ДБ е лицемерна и отблъскваща.

Ок, ще си подаде оставката, ясно е. Просто не изчисти дерменджиевчетата от СДВР и РУ-тата, следващият ще го направи.

Няма следващ път! Той още отсега е АУТ от българската политика. Не можем да поверим съдбата на държавата ни в ръцете на неадекватни хора като него. ОТ ПП-ДБ да изберат негов ЗАМЕСТНИК! Който да довърши мандата му.

Полицията е правораздавателен орган - само и едиснтвено. Всеки има право на мирен протест. паленето на коли, трошенето на обществена собственост, разхвърлянето и паленето на контейнери е вандализъм. Вандализмът е в категорията на престъпленията и се преследват. Вандалите не оказаха съдействие на полицията ами се нахвърлиха срещу тях. Логично, получиха пропорционална ответна реакция. Защото има столучани които не са фенове на фудбола и им е все едно кох е Боби Михайлов. Така че полицията раздава правото на всеки - и на протестиращи и на непротестиращи .

Ей, ама тоя "учения" нищо човек, ма голем го вади. Стоянов, да не си мръднал от поста си, да го видим тоя плъх дали му стиска. Тия полицаи луди ги направиха.

А сега да арестуват Рашков

Прост народ - слаба държава. Ясно е, че трудно ще вървим напред, шом повечето от коментирашите харесват да имат Тиква за премиер

"Ако министърът не припознае това като насилие, което заслужава тежка санкция, аз ще си подам оставката." Не се прай, буклук! Знаеш че без разрешение от Посолството няма никъде да мърдаш! Буклук!

След този протест ПП се сринаха като партия, както Възраждане след местния вот

Следващото правителство ще е между ГЕРБ, ДПС, ИТН и може би БСП

България е определена да е на ДПС. Скоро дори академиците ще го проумеят!