Денков разпореди на четирима министри да изготвят мерки срещу настъплението на агресията

Народните представители да приемат правилните закони, които защитават жертвите, призова премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков разпореди на четирима министри да изготвят мерки срещу настъплението на агресията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Растрел братя българи трябва за тези изедници и унищожители под диктовката на америка !!!!РАСТРЕЛ ИНАЧЕ УМИРАМЕ

В Израел има закони и морал , за защита на жените, в България има келепир и безвластие.

Този психо изрод наистина откача тотално

Страх лозе пази .Мухльо Академиков много се е загрижил да не го достигне народната любов

Мушмурок

И кво ще направят тия цели четирима министъра ? Ще се напънат и ....

Да питам овнешката глава, на опозиция ли се прави, докато той трябва да носи отговорнистта, какво се случва в тази държава. Срещу теб и другите еничари трябва да са протестите. За щастие, имаш господари, които са опитни в работата с индианци и знаят, как да ги настройват едни срещу други, докато ги избиват.

Свидетели сме на фашиско оправление политическия отпадък с две думи боклук е шаика разбойници сдве думи поклук като сащ и Украйна а паразитен се онищожава дане стане чума измет долна

о вместо у е ясно че го играеш грамотен ... само не разбрх кои са двете думи

Денков притежава дискретния чар на погребален агент.

Фактите говорят ,че той изкопа първата лопата на гроба на България обрана ,окрадена и корумпирана от предишните му противници а днес съюзници ДПС и Герб. България и правителството Денков ,е под контрола на политическата мафия. Доган и Бойко нареждат а Киро,Атанасов и Христо изпълняват. Верни излезнаха думите на бившия посканик на САЩ в България г- н Пардю ,казани преди 13 години,че бългаската мафия (СИК)си взе държавата с тогавашното правителство на Борисов. САЩ забавят но не забравят за българската мафия и с Магнитски публично оповестиха някои от тях ,които днес пък превзеха парламента. Скоро ще видим кой крив кой прав,след усърдното изпиране и напудряне на Бойко Борисов и връщането му във власта заедно с ДОСТА лично от Киро,Атанасов ,Иванов .

По принцип това е правилния подход - дедукция или от горе на долу, но за да има ефект е необходим усилен контрол, а такъв обикновено липсва. Дано всичко не остане само празни думи и гръмка прокламация на лозунги ... а да но ама ....

Как попадна там народа не е гласувал за него

Само на мен ли това управление ми прилича на комунистическото? Мерки срещу настъплението на агресията, никой не знае какво означава това, включително и този, който издава заповедта. Разнася се по-надолу, всеки прави някакви глупости и накрая докладва, че заповедта е изпълена.

Крайно време беше Даже закъсняло мен един съсед отдолу метод може идва да блъска по вратата за писане на камери заплашваме Гони ме по стълбището аз не мога да влизам и да излизам от вкъщи и тия нищо не му правя аз бирата или не само това ами искат да се опитват от мене да ме изкарат виновна така е в България няма правосъдие

Политиците използват една трагедия, за да извлекат дивиденти (разбирай, прокарване на директивите от истанбулската конвенция за "защита от домашно насилие"). То не бяха манифестации, общи снимки, съдии се оправдават пред журналисти, лекари се уволняват, прокурори си подават оставките. Човек би си помислил, че най-после се появи някаква справедливост в тази държава. Но... това ще е само единичен случай, параван за прокарване на желаните от посолството промени в законодателството! Хилядите подобни, че и по-тежки случаи бяха заметени под килима. Опасявам се, че така ще бъде и занапред, когато свърши сегашното представление.

Защо само Денков? Той се казва Сорос-Денков

Заглавието е неточно. Трябва да е: Посолството разпореди на правителството да вземе мерки срещу агресията.

Насилитео и беззаконието трагвът от Парламента, Правителството, Президенството, Съда и Прокупатурата. Какво искате по различно да се случи при този пример който се дава?????

Бас държа че няма да пипне мафията в Стара Загора, а и нито една друга градска мафия, а те са които налагат този стил на живот. Гърлата мис беше най-показателна за нивото на града.

За съжаление България вече не е държава а махала но и по ромска там поне има Ред.При нас е распространена схема всеки срещу всеки и кой както може .Никой не вижда полза от това че има Като че ли държава

но НЕ и ромска - грешка в текста

Нестандартен

Едно време така говореха и за мутрите- “ще ги хванем “! После Боко тиквата се оправдаваше, че виж - ние ги ловим, ама те- съдиите ги пускат. То си е казано:-“ Рибата се вмирисва откъм главата”. От горе първо трябва да бъдат съдени, тези отдолу сами ще мирнат.

Плъхчо много ги разбира тия работи.

Тоя мушмурок станал с измама премиер,водещ война с Президента ще ми говори за борба срещу агресията! Ай сиктир,лицемер долен.

Искаме уволнени и осъдени съдии! Искаме отмяна на статута им за несменяемост! Искаме тези над районния съд да бъдат избирани заедно с кмета на местни избори! Нека народът определя кои са почтенни и морални, а не самите те да се ласкаят един друг!

Ще бъдат успешни колкото мерките,които се взеха срещу войната по пътищата.

Защо не почнете първо с добрите майки, който психически и физически потискат и малтретират маловръстните деца! Знаете ли какви травми нанасят те, на психиката на децата, такава за цял живот! И, не се чудете от къде се появяват насилниците, просто са възпитани и отглеждани от невротични и жестоки майки!

Не само майките, но и бащите

Как бе, Денков? Как бе, професоре? Ти самият и правителството ви предизвикваате агресия. Предизвиквате желание у хората да грабнат сопите, винкелите ( убезателно увити във вестник или в брошури на Била ), батите, някой и друг кухненски нож или сатър или пък огнестрелното оръжие, ако е налично такова и всички налични патрони в момента. За национално предателсво има само едно наказание.

Първо, необходимо е да се създаде "работна група". :))

Денков ,за три месеца се доказа ,като най- неадекватния премиер за българите макър и академик ,обслужващ прищевките и простотиите на политическата мафия ,корупционери,властолюбци и крадците на евросредства и бюджетни финансови средства.Почти се изравни Денков с чучелото мекотело на Бойко бившия прецедент Роска Плевнелиева.

Ма глиста мога да му подскажа: - затваря чалготеките - слага акциз на фитнесите и на татус студиата - забранява и преследва вноса и разпространението на зоб

Вдигнете цените на горива винетки, данъци храна. После ще видите агресия

Спокойно , подготвили са го . От НГ тока се очаквал да поскъпне с 35 процента . ( либерализирали пазара ) После ни готвели да излизаме на така наречения им свободен пазар - още увеличение .

Тоя с минуса явно се кефи , че ще му вдигнат тока . Пич/пичка , ако са ти в много парите , помагай за моята сметка

Тоест ще гледат порно на служебните лаптопи и ще лъскат бастуните

През последните 15 години обществото загуби своята нормалност. Политиката либералите доведе до крайности от една страна фашизирани насилници,от друга страна джендърски идеолози. Липсва семейството,училището,държавните институции,,медиите.

Абе защо са им тия лаптопи , отворили ги , а не ги пипват . Егати смешниците

Не ставаме.

Бах ти популизма на тоя мишок! Отврат!

Театърчето, което изиграха на овцете тези лицемери, дълго ще им тежи като хомот, но такива са интелектуалните възможности на нацията. Също като при кокошките, една хуква и всички след нея и на края, защо бягаха и те не знаят. Защо нищо не промениха, когато кучета разкъсаха санитарката? Поне този въпрос си задайте!

Не знам що за"мерки"ще се въвеждат от министри и пр.чиновнници.Да,има нужда.Ама как ще се случат-просто не знам. Бруталността и агресията,наглостта и безумието е завладяло много сериозна част от населението. Издевателствата далеч не само върху жени.Пребиват момчета,мъже,старци.Бият се по улици,кръстовища,на пътя.Раздава се юмручно и пр."правосъдие",извън вербалната агресия и заплахи. Днес прочетох ФБ пост на "д-р"Цветеслава Гълъбова,"лекар",шеф на държавна болница по адрес на Румяна Бъчварова.Поводи-има,но такъв вулгарен,долен,заплашителен изказ,при това,написан,от лекар,общественик,наскоро не бях прочитал в ла@нарника ФБ.Е,щом човек,жена с претенция,си позволява това,какво остава за другите......

За жалост случаят Дебора ще се използва от ППДБ да наложат всяко възможно бедствие в законите ни. Както стана със "сексуалната ориентация", която беше навряна навсякъде в Наказателния кодекс. Някой отдавна е чакал нещо подобно, и всичко е подготвено.

Тия държавни органи нямат ли си друга работа освен да възползват от случая по всевъзможен начин, за да си правят пиар.

този е най-тъпият академик в държавата. Тъп, но с диплома и висше за тъпота. Бойко затова го избра!

ще изготвят "мерки", .... а "теглилки"? а не е ли най-добре да се работи. Например да се спазва закона. 1. да се арестуват и осъдят всички наркопласьори покрай училища и дискотеки. 2. всяка нощ проверка по дискотеки и заведения за лица под 18 години - както е по закон! 3. проверка на охранителите - отнемане на лиценз, ако сред тях има лица с присъди! 4. ... 5...

Дай там, направете се, че правите нещо?

"многоуважаемий" Денкоглу, нещата не се правят така! Докато се "борите срещу агресията", вместо "за адекватно и неподкупно правосъдие", промяна няма да има!

Правилните закони? Нещо като правилната страна на историята? Нали си академик бе смотльо. Формулирай поне една конкретна мисъл дето се опитва да мине през академичната ти черепна кутия!

Този е толкова жалък стремежа да натрупа някакъв имидж , че на моменти е смешен !

не може да ми прозвучи сериозно човек, колкото и академични титли да има, щом се е хванал с убитаци като кирчо и кокрчо - доказани малоумници и подлоги на посолството...

Смешни сме всички ние, че позволяваме подобно управление.