Коментари - Денков: Разговарях с Мария Габриел, готови сме да влезем в преговори (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този още си мисли, че “решава” нещо… денков е в паралелна реалност от самото начало.. малоумник..

Вагинален херпес, Папилома вирус и Продажно Мекотело ! Пътувай да ти еба путката майна предателска !!!

Ами пътува ми сеееее....

тия двамата да не са два мафиотски клана босовете че ще влизат в преговори

Загубихте Украйна, сега какво ще правите със щъркелицата?

Като плевел е!

Тоест пазарлъкът продължава с пълна сила. Няма идей, концепции, общи виждания по развитието на страната. Само нагъл безскруполен пазарлък.

Жалък смешник.

Според ПИК заместник-посланика на САЩ у нас е бил днес в министерски съвет. Явно са му набили канчето на плъха

Някой сеща ли се как, от кого и защо бяха избрани прокурорите и регулаторите които действат и в момента? Сигурни са обаче няколко факта. Избрани бяха по времето на всичката власт на ГЕРБ. На кого са? Факт е и че никога ГЕРБ не са се конфронтирали с ДПС. Никога! Дори като бяха в коалиция с "патриоти". Напротив! И всичките естествено чисти като девствени евроатлантически сълзи. У нас... Обаче не по Магнитски. Иначе Еврото и Нотариуса са продукт и резултат на тези служби и съдебна система. На ГЕРБ и ДПС. И вероятно тези с Трактора са най-големите жертви на влизането на нови хора във властта. В регулаторите дали не е същия хал? Сега на официално предложение за въвеждане на някакви правила при тези избори и огласяването им и ГЕРБ и ДПС изпаднаха в истерия като ощипани девственици и едните хукнаха към посолствата другите се държат меко казано просташки. И никой не цитира нещата, които конкретно пише в този проект за документ. Понеже е примерен проект това върху който да преговарят. Така че се връщам на въпроса - Чии са в момента ябълките на раздора, служби съд и регулатори? Понеже имаме усещането че са нечии. И май не си ги дава тоя...

Молецът водил разговор с ламата! Тези две кукли на конци са безгласни букви.

САЩ винаги избират и поставят на власт най-недостойните,Зависимите и Корумпираните в своите колонии. . И ги управляват чрез посолствата си там Демокрацията и изборите ли!??? Няма такова нещо!

Последните месеци с писма ли си кореспондираха Сорос четата?

Няма да ходите на нови избори, защото ако има нещо което умеете добре, то това е да се дупете пред "партньорите" си.

Демек, те са длъжни да се съо разяват с условията ви? Що ме го ду.......

Кризаааааа!

Ще правим ротационен кабинет защото така се правело в Румъния при невъзможност за коалиция. Едните ще управляват "Х" месеци и след това другите ще ги сменят. А сега при времето за Ротацията и всеки с условия и претенции!? хахах Какво стана с "така било в Румъния"? Или защото след като този тип управление не съществува в конституцията Ни, то тогава всеки може да прави каквото си поиска когато му е кеф?

Единият Соросоид Денков пишман академик и продажник Другата спала с ББ и с френски политик И двамата професори по нищо правене . Единия с измислена академична кариера Другата с фалшива диплома И от двамата нищо не зависи. Кукли на конци. Избори!

съставя документ за съгласие на две страни, се нарича меморандум. Когато се нарича мемурандум документ, който уведомява другата страна с какво трябва да де съгласи, се нарича нещо друго.

пп-дб ежедневно демонстрират грубо неуважение към обществото и трябва да получат същото по трудния начин.

Ясна е работата ! Този се надява още да си попътува и да взима заплата !

че баце е дашна мома и затова натискат яко

Ще влезете не ами и хоро ше играете. И в кучи гъз ще влезете щом е за келепира. Щото иначе-глад,глад....С една заплата не се живее Друго е да ти капе отвсякъде

Шило

Денков, от теб и Габриел нищо не зависи. Какво мисли Галя по въпроса?

Тоя сапунджия е много прост/нищо, че е с титла/ и нагъл. Слушка простото и пътува за снимки. Само с мерак не стаа. Той не посмя да си уволни един зам. министър опорочил машинния вот / простото не даде/. От ГЕРБ съм и ако Бойко клекне и сега отстъпи значи с нещо го държат яко. Махайте ги тия от ПП и стига сглобки. Избори 2 в 1.

опитва да се прави на демократ и че няма брокерска сергия на битпазара.

Сапункьо е българския Бисмарк. Истински геопололитически колос, който пое щафетата от Кисинджър! Защото Ники трябва да оътува!

Нещо Молеца и Гаргамел са се взели на сериозно. Май от посолството са отпуска на още не са ги привикали да им набият обръчите.

Галя май дсе върна от отпуска, бързо премислиха прозрачността ми се струва, жалка картина и Бог да прости България!!!!!

Тоя "академик" ми е точно като Плевнелиев. Какво ли не би направил само и само да остане на софрата, жалка картинка да нямаш капчица достойнство.

То в България има ли някой, който да не е влязъл в преговори и срещи. Проблемът е, че никой не излиза от тях.

Тези двамата разбрали ли са, че са пешки и други местят фигурите??? Какви преговори? Най-добре да замълчат, то е ясно, че се чака разпореждане и в момента посолствата се консултират...

В какви преговори ще влиза тоя мамул??? Задължение на министър председателя е да предложи състав на министерски съвет. Този е никой след 6ти март... не знам какво може да се преговаря с тоя малоумен сапунджия??? Не, че от гаргамел става чеп за зеле де. Оставка на сглобкаджиите и по затворите!!!

Ама вие найстина ли мислите, че някой им дава право на тези да преговарят??????

врътката "Ники трябва да пътува"? Посланиците са питали Габриелка за дивотиите на ПП+ДБ и тя е казала истината. Истината е, че пепесари+дебесари имат "Нулева толерантност към демокрацията". Затова Ники трябвало да пътува и да внушава, че совите не са това което са. Когато обаче посланиците чули "Меморандума на Лена" направо се шокирали.