Денков: Правилно е вносът от Украйна да бъде свободен, за да паднат цените

Ще проявим национално отговорна грижа за цялото общество, а не само за един сектор в държавата, категоричен е премиерът. Той изтъкна, че ще бъде засилен фитосанитарният контрол при доставките

Обратно в новината

Коментари - Денков: Правилно е вносът от Украйна да бъде свободен, за да паднат цените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ и ДБ ще ви пазят здравето :) С ДПС заедно. :) докъде се докарахте умно красивите?! :)

по правилно е да ви изтраскаме с паветата понеже от козяк ви натискат да внасяте укровско зърно заради краварските земевладелци на украинската земя

Правилно е марионетното правителство да падне и да си ходи в Украйна.

Украинското зърно е негодно за човешка консумация. Забранено е в редица европейски държави. Например в Полша, която и да е против Русия и дава помощи за Украйна знае че има едни граници които не се минават. Толкоз по въпроса!

Как да падне с 2/3 мнозинство? Ставате Украйна2 след като сменят всички и заковат конституцията според заповедите на Посолството. Умни и красиви роби сте.

съпротивата от нашите зърнопроизводители ли иде!? ... те верно бая се охраниха ама не бива с лошо - наши са си.

денков, идиотиноооо, не пипайте цените, увеличете доходите на хората, малоумник.

"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."

и комбайните навън и да се почва,че тия малоумници потопиха всичко в краварското блато укрия

За нарушаване на решенията на ЕК и политиките на ЕС това правителство трябва да си ходи. Посоката е ясна - Украйна.

ее браво бе! един умник да има.

Тоя бастун има некви проблясъци… Много правилна позиция по тази тема!

Тъпанар!

И от къде ще го товарите, всички У пристанища са на атоми и молекули?

Ами то е правилно и да внасяме газ и нефт от Русия, защото са на по- ниски цени, ама на...

Първо - цените няма да паднат. Просто търговците ще внасят евтина пшеница, но ще продават бръшно на същата цена както в момента. Второ - ще ядем боклуци. На всички е ясно, че пшеницата на укрите е с по-ниско качество, не отговаря на изискванията на ЕС, допълнително е замърсена от военните действия. Но щом така са му наредили на тоя мухльо от европата и посолствоТо, явно това и ще стане. Мръсни, долни продажници!

Преди 2-3 години, не внасяхме украинско жито, а хлябът беше по-евтин, инфлацията - минимална А,да, появиха се Киро и Асен...

Ей стадо умряло,заспало наречено български народ ….искат да тровят децата ви!!!! Колко ще спите и ще ги търпите????….срам ме е че съм българин…..

Ако паднат цените, а как ще си купя нов ролс?

Хахахахахахахахахахахаха! Правилно сте хора на посолството!

Голям праскач си зад клавиатурата дядка.

Правилно е да се движиш без всичката тази охрана , но, мило ми мишленце, още нищо не си видяло. Но пък си такива тъ$по , послушно и изпълнително

Има мнозинство в нелегитимният парламент. Значи трябва да падне с тояжно гласуване.

Правилното е ,дупедавците от парламента и продажното правителство да се омитат докато е време.

А в пАсолството как е ?

Това го знае всяко дете.

САЩ му диктуват за зърното нали? да може техните фирми от Украйна да продават... баа тея САЩ за никой не им пука квот си щът правят само на кяр да съ. и бъбреците ше ни продадът па за демокрация говорят и с диктатори ни плашът.

Замърсена от военните действия??? Що за глупост. Опитвам се да си представя ,как жънат на 150м. От бойните действия. Но за нивите покрай магистралата ,няма проблем.те са чисти.

А още по-правилно е да си ходите, защото сте прости, некадърни и вредни.

В България по оядени от зърнарите няма,друг е въпроса с качеството на украинското зърно,наистина трябва железен контрол.

Папагал.

"Детската ми мечта не е била да бъда премиер на държава в тежка икономическа и политическа криза и която е дълбоко разделена. Моята детска мечта бе да бъда учен и я постигнах. Аз ще си подам оставката, ако промените тръгнат в грешна посока. Това обяви номинираният за премиер акад. Николай Денков пред депутатите по време на представянето на проектокабинета."

Търговците знаят ли, че трябва да намалят цената на хляба?

аз викам да паднат всички мита, и да внасяме всичко най евтино, нъл тъй, след 2 м всички стоки ще са НЕЕВРОПЕЙСКИ, азиатски, арабски и руски.... принципи абсолютно непознати в химията. в икономиката като забъркаш химикалите няма връщане назад.... ама от Посолството не те осветляват за това

ТОЯ ПРИЛИЧА,НА ИЗКУСВЕНО СЪЗДАДЕНО НЕЩО В-ЛАБОРАТОРИЯ! ИСТИНСКИ РЕПТИЛ,ПРИСЛУЖНИК,ПРОДАЖНИК,ПОДЛОГА! ОСТАВКА!

Денков, Първо - цените няма да паднат, Второ - всяка държава, посредством субсидии, мита, или други лостове защитава собствените си производители, Трето - вижте какво правят по проблема Полша, Румъния, Словакия, Унгария ... Четвърто - изчезнете бе, некадърни подлоги!

И сега не е ясно с какво качество е зърното от Украйна, а като им доставят мунициите с обеднен уран ще ТОП!

Ей го още един сервилен тъпак, който ръси глупост след глупост ... Алооу, кръчмарския академик - никакви цени няма да паднат бе, малоумник! Само богатите ще станат по-богати и нищо повече!!! БОКЛУК!

Казвам ни!

ПИПО

Никога България не е имала толкова продажно и марионетно правителство. Тези изроди съвсем съзнателно и без капка съвест съсипват всичко българско. Като се започне от история и самосъзнание, и се стигне до икономика. Не сме народ а племе, другаде щяха да ги изметат на втората седмица.

Дени, ти си голямо ГМО! ПрозЪ по целата глава.

Ей го тъпака - горд да се покаже!

аз пък искам в магазина да има два вида хляб -от украинско жито, евтин, и от българско жито, скъп. Познайте какъв ще си купя. А производителите, ако са хитри, да почнат да продават брашно с надпис - произведено от българска пшеница.

Съвсем правилно! Живеем в демократичен свят и свободен пазар, нали това искахте като падаше комунизма?! Всичко да е свободно, да има конкурентна среда, да няма дотации от държавата... Еми, както се казва, най-силният и най-добрият печели... Всички останали в кофите! Силно съм За да отпаднат всякакви ограничения.

Да ви... у политиците. Зърно произвеждаме за 3-4 Българии, баш с украйнското ще решите инфлацията... Другаде е проблема. Продажници!

Вадете дозиметрите! Идва зърно "обогатено" с обеднен уран!

Цайс нека ти обясня как работи икономиката на запад. Това не е урок по химия. Всяка западна държава пази своите производители. Когато внасяш чуждите ресурси ти ставаш зависим или според теб това важи само за газа. Колко преработватели на слънчоглед имаме и колко човека са заети там? Колко са заети в селскостопанския бранш - ти имаш достъп до тази информация. Второ като искаш олиото да ти е евтино субсидираш съответната суровина за да си запазиш и производството на суровини. Виж как е в скандинавските държави. Как е в Белгия, в Холандия, в Испания, в Гърция. За каква пазарна икономика ми говориш Ентелигентния? Отивай на София прайд с това тънко гласче

фючърсите (цената) е на Констанца

Денков, занеси месена питка от украинското с урана в Посолството да почерпиш, обаче кажи на входа като светнат алармите, да те пуснат....