Денков: Правилно е вносът от Украйна да бъде свободен, за да паднат цените

Ще проявим национално отговорна грижа за цялото общество, а не само за един сектор в държавата, категоричен е премиерът. Той изтъкна, че ще бъде засилен фитосанитарният контрол при доставките

Обратно в новината

Коментари - Денков: Правилно е вносът от Украйна да бъде свободен, за да паднат цените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земеделци бетонирайте държавата,всички българи на които ни е омръзнало от подлоги ще ви подкрепим 33 години стига!!!!!!!!!!!

Браво. Най - накрая едно решение което да харесам. Зърнарите са всички до едни партийни бизнесмени, които са избутали всички малки производители, за да се наместят те. Безброй са примерите в които са доказали, че тяхната лоялност не е към обществото,а към партията им и печалбите. И не само на зърно на всичко трябва да има внос. Българският партиен производител, смята че българският пазар е негов, партиите трябва да му осигуряват монопол и може да надува цените за ниското си качество колкото желае.

Съгласен съм трябва да има внос но не на отровно зърно от Украйна да внасят например от Русия

И здравето и хляба ни взехте долни престъпници.Вашите деца са в чужбина,нашите са в България,Вие си хапвате специални храни по 3.50 на ден и на корем,децата ни боклуци в училище за 5.50.Не Ви ли е срам,нормални ли сте или тотално деградирали. Не щем отровен хляб и храни.

Протести трябва да се свалят тези продажници.

За съжаление българските хранителни продукти, които ни се предоставят на вътрешния ни пазар са некачествени, спрямо украинските такива, а и тези хора са във война. Тук храните ни ги произвеждат наследниците на шумкарите, най некадърните, крадливи и извратени елементи, които само на хартия са българи.

Нещастник глупав с промит мозък какви некадърни бе глупак при социализма и изградиха България каквато е все още сега през последните 30 години какво направиха за България ново пръкналите се капиталисти крадци в България освен че натрупаха милиони отново за сметка на построеното при социализма иначе за народа от трите по-дългото

Работи за чужди интереси. Винаги ще измисли обяснение, което може и да не е достоверно, но ще работи за чужди интереси! Това са предатели и при това са неофашисти.

Най вероятно това е свързано със заплащането на снарядите.Украйна няма с какво да плати. Триъгълна схема със собствениците на земята в Украйна-американците.

Е ЩО НЕ ПРЕМАХНАТ МИТОТО И АКЦИЗИ ЗА: ГАЗ! ПЕТРОЛ! МЕТАЛИ! ТОК! ТУРСКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ…И ТЕ ЩЕ ПОЕВТИНЕЯТ! ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ! СРЕЩУ-“ДЖОБНИ”,ЗА-“ЯДЛИВИ ЧАШКИ” ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ! ОСТАВКА!

Трай, щото пък вас ще ви подпукат други инстанции...а оставката си я заври...

За зърното трябва квотен принцип! Вдигнат ли цените, увеличаваме квотите и т н

Така е, Иначе няма оправия с местните!

Цените ще се увеличат. Нама да се намалят

Мижитурката Денков явно иска да го съдим затова, че разрешава внос на вредни за българите храни ?!

За нула време гледам има над 300 коментара на "родолюбиви" българи, които се опитват да ни светнат в далаверите на правителството. Ама ако същите ги накараш да си почистят пред блока, не можеш със свещ да ги намериш, що така? Пък уж милеят за България...дрън-дрън - платени "комсомолци"!

Сравняват се сравними величини! Не говори глупости.

Защо ли се напъвам...като стъпваш в лайната освен да се оплескаш и замиришеш...

Няма да чистя пред блока! Аз не замърсявам. Платил съм си данъците. Държавата трябва да дава парите ми за почистване пред блока, вместо да храни и лекува безплатно онези, които замърсяват.

Не цените, това правителство трябва да падне!

Токова....

Макар че чета новини, явно съм пропуснала момента, когато сме станали украинска губерния. Нека поне въведем и украинския език като задължителен, да можем да си говорим в интимните моменти. Понеже сега радостта е еднопосочна...

Правилно е да избесим всички 240 настоящи, за да могат бъдещите да се стреснат, и да имат едно на ум какво ще правят.

А от Полша, Унгария, Румъния и Словакия защо не искат премахване на извънредната мярка за забрана за внос на пшеница, царевица, рапица и слънчогледово семе от Украйна? Или те са по-прости от нас, т.е. от нашите управляващи, и не мислят за народите си...

А ние сме най—хитри? Не, просто ние си имаме продажно правителство

За да паднат трябва да има конкуренция, а не дъмпинг. Щом ще има внос от Украйна трябва да има свободен внос и от Русия и от САЩ и т.н. - да се конкурират за пазара ни. Това, което ти казваш е нагло безочие. Боклук продажен.

укрозърното е развалено и гренясало от дългия престой по складовете. Никой не го ще.

по-скоро пръво ще изнесат българското и после само флуоресценция https://en.wikipedia.org/wiki/Trans-EuropeanTransportNetwork

Този се оказа един тъп човек

говори- един тъп, тъп представител на посолствата в булгаристан

този внос значи, по-високи норми на печалба за преработвателите и търговците ..... и разбира се по-ниско качество за потребителите, с това съмнително качество на суровината от украина..... Относно ниските цени е близко до акъла ,че ще са по-ниски......но едва ли с нещо значително..... и не яжте украинско пилешко месо.... Апропо това правителство праща по дяволите българските производители на зърно, млекои и пилешко месо по поръчка на големите преработватили....

На този мало Умник не му ли минава през акъла, че евтиния внос няма да намали цените, защото пазара е деформиран и разликата ще отиде в нечии джобове за сметка на потребителите и дребните производители. А така, както вървят нещата след няколко години дребните производители ще са фалирали и земята ще се обработва от мастодонти, които и в момента дърпат конците в земеделието.

това го знае......

дерогацията за нефта, сега отказваме пролонгацията на забраната за внос на украинсикте зърно, слънчоглед, рапица... Оказваме се от ОТСТЪПКИ. По-голям парадокс от това-здраве му кажи.../ /без значение, че знаем причината...тези откази ВРЕДЯТ на България.../

нали некои печелят......нищо че повечето губят

ще проверят за няколко отрови и пестициди. А колко отрови има от бойните действия? Ще проверяват за цялата менделеева таблица ли ? Глупости. Ще отровят собствения си народ. Тия са най-лошите продажници и предатели. Това е престъпление срещу българите

Правилно е да падне акцизът на горивата и спиртните напитки за да паднат цените.

Световните пазари са наводнени с евтини китайски електромобили, каза Фон дер Лайен в речта си "За състоянието на Съюза" пред Европейския парламент в Страсбург.

Тоя накрая ше се окаже и тъпак. Човек на точното място с точните хора…то и затова се иска талант, де…

а това, че украинското зърно е пръскано с препарати, които не са одобрени в ЕС, правилно ли е?+

Когато и да увисне на бесилото, все ще е късно. Боклук, предател, мекере, плъх бозав, недоправен урод

Радев

Зърнопроизводителите са бедни земеделски производители, които карат стари бракувани коли, не ходят на почивка в Дубай, живеят в дървени колиби и децата им учат на село... Живи да ги оплачеш значи !

Ами стани и ти бедняк като тях. Ама не можеш. По-лесно е да драскаш по форумите. Я отивай да работиш, че сигурно живееш в жилището я на майка си, я на баба си!

Най-после Сглобката да приеме Правилно Решение .

при тия бонбички с обеднен уран от штатите яж народе украински зърно

Страх ме е от мерките, които нашите политици взимат за намаляне на цените. До момента всички взети мерки водят до покачването им!

Тези от натегачество излязоха по големи украинци от украинците!

Вече продават и предават БГ "ан гро" - краварите са ни юрнали като "трудовашка количка" и не се знае къде ще спрем и количката дали ще е цяла. И всичко това заради мафиотския сговор във властта - продажните престъпни гъзове, за да спасят себе си, дават курбан всички останали.

Правилно решение в интерес на българския народ и в ущърб на свръхмбогатите арендатори с бентритата

От ДС си демек?

Да Продължим Педерастията другари!ДС е нашата майка,ДС е нашият баща!

Чакаме кога тези славаукраинци ще обявят украинския за офицален език в България.

Намек руския ще е официалния в България.

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО.БРАВО!

7 фирми производители на олио имат 120 млн лева печалба към 2021 г. Същите 7 фирми отчитат 475 мл лв печалба след една година. Точка по въпроса кой прави мазни кинти и на чий гръб.

Спри да ядеш пържени картофи и ще спрят да правят. Работят - правят. Къде видя проблем?

Как така няма проблем????!!!Искат да ги откраднат!

Къде е проблемът? България е топ 3 производител на олио в света. Тези фирми внасят огромен данък печалба. Освен това местната суровина е крайно недостатъчна за капацитета им, та заще да не се внася слънчоглед?

Ще избият чрез причиняване умишлено на рак целия български народ, щото кой не консумира хлях и хлебни изделия!?!? Ще умрат и децата и възрастните и няма да сте първите разболени и убити чрез рак от краварите....чуйте какво ви заплаши трансферната Камал( а) Харис в речта си пред университета Копин, Балтимор преди месец- два....видеото е навсякъде...." САЩ ще редуцират броя на населението на земята...." Ще кажат че умирате от рака заради.....климатичните промени...

абе Денков....при предния внос с колко паднаха цените бе тъпанар прост....с колко а и какви повече пари от внос бе идиот....за образование....или пак за оръжия от САЩ. днес подаряваме стари че нен и трябват, утре купуваме същите от САЩ защото ни трябват. еничари гадни долни...

Мишокът Денков от същите боклуци ли ще яде?

Мне - те вече оглеждат тихоокеански острови…

Правилно е да защитиш родното производство!

Не успяха с отровните ГМО вакси и сега се опитват с друга отрова.

Давайте! Унищожете всичко българско! След време ще видите на какви цени ще ни продават жито украинците. И ще купуваме , на каквито искат те,! Няма да има мърдане. Ама те мислят с главите си.

Лицемерно и планомерно унищожаване на родното, вероятно в полза на някоя голяма американска корпорация.