Денков по повод 2 г. от началото на войната: Русия не може да я спечели

Посланик Олеся Илашчук: Украйна и украинският народ изключително високо оценяват помощта от България

Обратно в новината

Коментари - Денков по повод 2 г. от началото на войната: Русия не може да я спечели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков ти си пълен идиот.Оставка палячо!

Центробежните сили при ротацията на ротационният премиер Николай Денков му изхвърлили мозъка. Та затова ги дрънка такива. А, да не би Олеся чук-чук да не му е обещала нещоооооо ...... Ой,ой,ой.

Бях убеден, че не може да си академик и да си прост. Сега съм убеден, че никаква титла не те спасява от това да си прост.

Смешник

Как пък от така нареченото освобождение, не се намери един нормален политик, който да поведе тая страна към просперитет. Все слагат хора дето предават България за жълти стотинки, а вече само олигофрени, гейове и други такива дебили.

И Хитлер така мислеше!

Не може, но ще я спечели... С такива идиоти за опонентни - неизбежно е!

Абе дайте една снимка на посланика Олеся , тоя сле го гладали достатъчно ?

Тя е заета да обслужва едно посолство... на „Козяк"!

сламко, свали си очилата, бре. Вие сте най-големият позор с гаргамел след падането на България под турско робство

И аз мислех, че идиот не може да стане премиер. Не само, че стана, но идва и втори. За ротация на куролацията.

Абе Денков, Русия ще я спечели. , но ти и господарите/съпротежетата им ще я загубите.

Има ли в Тубата видеа с Илашчук ? (Чук-чук)

Има ли в Тубата видеа с Илашчук ( чук-чук).

Тая карикатура Денков е точното описание на държавата в момента....пълен т...к

Чудя се как дебила Денкоф се е промъкнал чак до "академик "!?!??? РУСИЯ не само ще победи , тя ще постигне ВСИЧКО което си е поставила за цел !!! Русия никога не започва война--НО винаги я завършва с победа !!

как, с помощта на Руската Академия на Науката, ха ха ха!

Къде ще бягат мишлетата, след като Русия спечели войната ?

Очилатата мишка лиже прашките на олещук.

прьдльо каза......

Тоя е мега малоумен урод. Я тоя борец срещу погазването на човешките права да ни даде справка колко българи са подавали жалби до съда по правата на човека и да отговори защо ги подават след като тука според него не ни били нарушавани правата от режима на мутрите. Загрижил се че Русия унищожава мирни градове в Украйна при положение че в България и без война се унищожават мирни градове и цялата България. Свободна мирна процветяваща България в която никой не ни нарушава правата има повече емигранти от колкото Украйна в ковто има война. Как така бе? Явно в България също има война която освен това е много по-опустошителна от колкото в Украйна. Следствието от това е че тия мутрафони гадни които унищожиха България по страшно от война трябва да бъдат съдени като военни престъпници. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

продажния плъх казва каквото са му написали от посолството или фондацията на Сорос

Прост, по прост, най прост, денкоф, олеся

Този гнусен плазмодий, кога ще бъде изгонен с камъни от България?

Този е голям майтапчия. Мишката да си свали роЗовите очила и да види действителността. Та в момента Русия печели.

денкф ще разправя вицове докато руснаците не умрат от смях нова либерална статегия

Гнусен, неадекватен плужек!

lu4ka

Да бе, не можела била! :):):) Тя вече спечели.

Ще ти го напомня като обърнеш плочата!

ти ли не разбра, че вече я спечели ве, утрепник

Не те е срам Николай. Потресена съм. Ти си позор за Българската академична общност.

Много съм хлъзгав, от работата ми е.

Удобните идиоти.

Смешко,мулец..Ходи си бе некадърник.Подлога. Хора вие осъзнавате ли какви глупости дрънка този човек и още заема най високия пост в държавата. Нито Хитлер,нито Наполеон са успели да покорят Русия. Тези джендъри и гейове ат ЕС ли ще успеят или Джонитата.

Аз съм мъничко човече, но нацистки мил другар, Имам мъничка осанка, но в торбата огнен дар! Зная приказки и песни, що съм слушал в Брюксел, и на укри лесно давам все що мий под ръка. Зная хитрости чудесни, и мехури да реда, думи прости аз владея с тях с тях аз правя чудеса.

Прав е. Само допотоотна техника и тролове в дира няма да стигнат дори и милион жертви да дадат.

Аре малко по сериозно цайс,

Нещо си се объркал. Украйна не може да спечели войната.

плъх не може да е български !!!!

Прав си но ...блокират тука...

Дренков е голям разбирач хахах

Значи 8г Украйна по поръчка на западните си господари Украйна трепаше украински деца в Донбас и Луганск зя да накара Русия да отговори, а когато това се случи:Ааа, олеле непровокирана война, ауу отвлечени деца! Нали това беше целта на запада-машата Украйна да разръчква руското малцинство докато Русия им дойде на помощ и я обявят за държава агресор, започнала непрояокирана война. Поредният наглосаксонски план за малоумници и инфантили расли при демокрация.

А ти как разбра , че няма да спечели . Ти си токсичен отпадък .!!!

Продажно, хлъзгаво нищожество, предизвикващо единствено отвращение.

Изключително малоумен е. Вече я спечели.

Изборите чукат на вратата и е добре да се гласува, за да не се допуска никога повече такива нищожества да припарват до властта.

Е то хубаво гласуваме. А с ала-балата какво правим ?

А едни японци, дет наскоро ги откриха в горите, още си мислеха, че ВСВ продължава. Пак нацинална катастрофа се очертава, гответе се

Аз лично върху Денков и сопола няма да си хвърля, а вие му се радвайте и го хвалете! За това сте на такова дередже.

Ако Денков си извади глвата от гъза на Запада, ще види ясно и недвусмислено, че войната ВЕЧЕ е спечелена от Русия и сега се добават дребни бонусчета към територия, власт и влияние. Колкото повече продължава - толкова повече бонуси се приобщават.

Това са му казали,че трябва да изпее! Молецът толкова си може.

В банята на Сливенския.

Не трябва да си академик, дори и сапунен, за да стигнеш до този "извод", че Русия не може да спечели "войната" след като такава не е обявявана и не съществува такава! Провежда се Специална Военна Операция, която ще завърши при достигане на определените цели: денацификация и демилитаризация! Това е що се отнася до Украйна. После следват трибунали и възстановяване. Не е лошо и в България да се помисли какво да се прави с евроатлантическите подлоги и разсипници, десоросоизация!

Ето какво е казал нашият премиер: "На тази дата, точно преди 2 години, осъмнахме с новината, че Русия е започнала война срещу Украйна. Непредизвикана, безпричинна, абсурдна война, която разтърси демократичния свят." Само две изречения, а толкова много неверни твърдения. В първото изречение, както правилно ти си отбелязал, няма никаква война, а специална военна операция. Но какво да кажем за второто изречение. Действията на Русия нито са непредизвикани, нито безпричинни, нито пък е абсурдна война. А демократичния свят е достатъчно разтърсен от съвсем други неща и затова едва ли е усетил допълнителен дискомфорт.

Украйна не може да спечели тази война. И един ден ще има правосъдие за всички военни престъпления срещу руския народ.

Мисирката А. Т. отново ни залива със словесната диария на мижитурката Денков !? Ние не сме индианци бе, продажна кукло !!

До преди време си мислех, че боце и онзи мазния плевел-прецедент, са най-лошото, което може да се случи в тази държава, но уви - сгрешил съм. Изглежда, че сапунджията и харвардския осемхилядник, дълбаят ли дълбаят дъното. И всичко това - за наша сметка. Тоя цървул неземен, защо си позволява да коментира някакви неща от които нищо не разбира?