Денков: И истинския Меси да предложим, няма да събере мнозинство

Според кандидата за премиер на "Продължаваме Промяната" това, което би могло да обедини депутатите, са ясни национални цели. Отворена е вратата за министри от БСП и от „Български възход“

Обратно в новината

Коментари - Денков: И истинския Меси да предложим, няма да събере мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като не може извикайте Месията Сакскурготски, той знае как да оправя, за 800 дни, че и за по-малко.

Сакса за 800 дена си върна имотите и прочие, успя да оплете кошняка !!!

Прекалено е ясно вече, че тези депутати са на изживяване ! Редовно правителство пак няма да има и този път. Едните депутати срещу другите изсипват обилно отрова и емоционални епитети, но това няма как да продължи до безкрайност. Служебния кабинет на Гълъб Донев, ще бъде на власт поне до края на месец май 2023 г. - тоест поне два месеца след изборите, които ще се проведат през март 2023 г. След това отново сме на избори през месец юли или август, и още поне два месеца след вторите избори, които ще се проведат през 2023 г. След вторите избори през 2023 г. вече ще се търси нова формула за управление на страната !!!

Една отровна змия ухапала голям питон смъртоносно. Да но питона успял здраво да сграбчи отровната змия. Двете змии се заплели усукано една в друга, и в крайна сметка и двете змии умрели !!!

Депутатите няма да пуснат лесно кокала, ще държат здраво до откат !

Желаното за действително…истината е че нищо не постигнаха освен да вдигнат дълговете, да ни поставят един срещу друг, външнополитически да ни изложат, грам реформа да не направят, безспорно да ни крадат (енергетиката) докато лъжат и младите и старите хора че се за кадърни, почтени и добронамерени.

Само голЕмото гепене иска с вас да се коалира.

Образован, но не е умен!

Денков е тъп! Първо и да иска няма как да предложи Меси, защото той не отговаря на изискванията за народен представител, че да бъде предлаган изобщо за премиер. Със същия успех може и Клеопатра да предложи, деба химика му чалнат.

Бързо на избори и ПиПи при ИТН!!!

Ха-ха, кариеристът денков тръгнал да се сравнява с Меси. Да им имам самооценката на тези наши прости хора.

Мале, каква тъпота!!! Меси е много добър във футбола, а не в управление на държава!!! До кога ще избираме хора които са добри в едно да вършат друго? В конкурса за пеене избираме тези с най-големи цици/мускули, но не и тези които пеят хубаво... В конкурса за красота избираме тези с най-много силикон или най-тлъст спонсор, а не тези които са красиви... В политиката гласуваме за тези които са известни певци, красиви са, или други известни паркетни лъвове, но не и тези които са професионалисти... И после - не можем да се оправим! Еми така не можем, прави сте :-) И още дълго няма да можем...

Другарю Денков, Истинският Меси е Бойко Борисов, който управлява БГ 10 години и печели изборите 5 пъти! А Кики Шизофренията държи рекорда за най-кратко управлявалия български премиер за последните 33 години. Не ви учат да смятате вас химиците не знам...

Денков си сваля много яко разряда , когато " с вид на изтерзан молец" декламира опорките на шарлатаните.

Защо този дебил Д ми прилича на лисугер.

Срамно е академик да се сравнява с футболист, пък бил той и Меси!!! Явно Денков е толкова академик, колкото и футболист!!! Ние вече имахме министър-председател, който беше играещ футболист!!! Ако и Денков смята да управлява като известен футболист - БОЖЕ, пази България!!!

Aaa, дори и Путин или някой негов готвач да предложим българите пак ще се цупим на точния и правилен избор!

Ако целта е да сложим футболист начело на държавата - да слагаме Стоичков - поне се доказа като добър човек.

Денков денков ти за чеп за буре не ставаш ,с Меси искаш да се сравняваш

Тия като излязат където и да е....бла бла бла Бойко Борисов...бла бла ГЕРБ...бла бла бла...моделът Борисов...и .т.н. Най е готин Атанасов. Няма негово изказване без Бойко Борисов. Хващал съм се на бас, че няма лабаво и винаги съм го спечелвал. Това е болестно състояние.

а защо плюхте на подадената ръка от ГЕРБ, а сега търсите подкрепа и единство. ВИЕ г-н денков И ГРУПАТА ОКОЛО ВАС ОТХВАРЛИХТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ГАБРОСКИ, ЗА ДА ПРЕЛОЖИТЕ СЪЩОТО И ТЪРСИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ. ОТ ТОВА ТРЯБВА НАЙ-МНОГО ДА ВИ Е СРАМ, АКО НАИСТИНА ИМАТЕ ДОСТОЙНСТВО КАТО ЧОВЕК С МНОГО ЗНАНИЕ.

Как е Промяната? Какво става с Коалицията на Омразата?

Академик Днков и Годпод да сойде , не може да състави кабинет и то не заради другите , а заради вас от Партията на провалите фалирали страната за 7 месеца управление на безпринципна основа , нови големи заеми , неизгодни сделки , попълване на ошфорните ви сметки и прочие! И не на последно място кой луд ще гласува за кабинет на олигархията и премиер от кръга "Капитал" на Прокопиев?

Как за 7 месеца да се поправи това, което повече от 20 години гробаджии начело с тиква разграбиха, а което не можаха, подариха или унищожиха?!

ГЕРБаджиите те грабят повече от 100 години. Добре че си богат мазохист и си ги избираш.

Много хляб трябва да изядете тия дето се бутате във властта, за да стигнете малкия пръст на Меси по професионализъм и човечност.. Само голям комплексар може да се пъни да се сравнява с някой и да обвинява все другите за собствената си наглост.

Все ББ ви е в устата, нещастници!

Не ББ, а Буда - Меси и Навратилова в едно!

Джипко Бибитков да беше да ви... с 2000... Мечтииииии!

заслужава си съдбата

Щраусовата физиономия още ли има наглостта и глупостта да се появява пред медиите в ролята си на кандидат-премиер?!

Влака се уснановява на трети коловоз....

Че те Меси вече го разиграха в първия мандат! Тоя плужек колко акъл има изобщо та не можа да измисли друго име или персонаж, за да обясни собствената си несъстоятелност и тоталната некадърност на неговата измислена “партия“ Продължаваме подмяната?!!!

много ясно, че няма. Като искате приоритети, трябваше да седменете с ГЕРБ и да подкрепите тяхното правителство. Сега от кой очаквате подкрепа?!?

общо има име като Меси с една шайка измамници и непрофесионалисти като Кире и Кокоре?

ИДЕОЛОГИЯТА НА ГЕРБ ДПС ДБ И ПП Е ЕДНА И СЪЩА АНТИ-БЪЛГАРСКА ..... КВО СЕ ПРАВЯТ НА ДЕВИЦИ И НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ В ЕДНА ПАРТИЯ .. КАКТО ФАШИСТИТЕ ОТ СДС ГО НАПРАВИХА ?

Фашист бе мама ти червена и какво правиш в Детройт свиньо,а да обичаш да те ебът черни паламарки

Очаквах от академик да плещи такива простотии. Но какво ли друго да учаквам от простите

Да не мислите, че с нещо съществено в писанията си е станал академик???? Толкова титладжии се нароиха в България, че май и по техния брой на глава на населението сме първи, както по администрация, и бедност.

Докато Радев е президент не чакайте обединение.Той най-много щети нанася на държавата.Това е .

А къде бяха тези умнотии при мандата с професора ? И защо сега се правите на хрисими, а само преди дни бяхте непримиримите ? Ясно защо...Залника ви влече и каните дребосъци за да стане същото като преди с ИТН. Много глупаво...

Ако същите антибългарски политици (герб, бсп, дпс, пп, дб и Янев), продали душите си на глобалистите зад океана, го предложите, естествено, че няма да бъде подкрепен!!! Когато съсипвате съвсем целенасочено българската икономика, за да постигнете нечии чуждестранни заръки, под предтекст "общностни задължения", тогава не ви чака нищо друго, освен НАРОДЕН СЪД!!! Крайно време е служителите към Козяк 16 в бг парламента, да бъдат подведени под съдебна отговорност за национално предателство!!! Крайно време е народът ни да се събуди и да ги натика тия престъпници зад решетките за дълго!!!

ДЯНКОВ, АКО ЕДИННАЯ РОССИЯ СЕ ЯЯИ НА ИЗБОРИТЕ В МУТРИСТАН .... ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ С 75%

А ако нацистите на Хитлер се явят на изборите в България ? 99%...

По Шекспир : И най умния си е малко прост .Та и академик Денков-направиха си сметката ПП депутатите ,че правителства по спешност трябва да има, независимо от цената, която някоя партия трябва да плати. И тъй като това е крайно необходимо, всички други партии трябва да търпят детската игра на ПП . Надяват се Герб, като по-отговорни да клекнат и да стане на тяхната. Ами като искате да стане с вашия мандат, тогава вземете с вашия мандат нацяло правителство, предложено от ГЕРБ начело с професор Габровски и нека се спазват принципите дето ни предлагат .Тия принципи са приети от всички партии. Тогава защо се надигат на пръсти? Нямат капацитет, не могат, единствено силен е неистовия им стремеж към власт и то сега, защото при едни избори сега отиват след партията на Слави. На народа му омръзна да слуша детски брътвежи и борба за световен мир. Не сме на избори на мис България. Около няколко хиляди ,главно от София и тук там провинциални многознайковци-визирам Сабрутев и Гюров е опитват да налагат мнението си на цялата страна, тая, която им плаща и по-високите заплати, и парното, и строежа на новото метро, плаща с кръвта си обезлюдяването на селищните системи поради по-добрите условия за труд и живот в София .Време е да се спре с това безумие. Страната обезлюдя не поради терминал 2 а поради София. Опомнете се и вземете съдбите си в свои ръце. Какво се прави с непослушните деца-вземате им играчката, ако трябва въвеждате Макаренков ред Просто е!

В Банкя, Борисов сладко похъркваше.Беле на Камп Ноу и феновете скандираха името му.Целуна спечелената купа,вдигна победоносно ръце и тълпата полудя.Но изведнъж към него приближи един испански полицай:"Ваша ли е тази къща в Барселона?". Борисов изтръпна, вече нямаше спокойствие и в съня си.Добре,че Гешев трета година не може да преведе доклада на испанската полиция.Трябва да го пазя със зъби и нокти, помисли си бившият премиер.Гешев е моето спасение.

Вдигни копитото си от Коринт пейса.

Боко клатеше жена ти а ти лапаше мухите

Денкооф ти ако си Меси А. Василев трябва да бъде Мона Лиза ами Лена парапета сигорно е икона а вие всичките от ПП сте буклуци

Денков, докога в политиката? Зодрамш се. Защо изостави научната си работа, или тя е била само фарс, докато станеш академик, по време на безславното ти министерстване в МОбразованието, при Киро просто.

Срам ме е да ги гледам, ПП и компания.

г--н Денков, моля Ви от сърце върнете ообратно в мишата дупка, от която сте изпълзял. Досъсипахте и без това съсипаното оразование. Никой не Ви иска.

Поредното тъпо изказване, ако въобще го е казал Денков. Много ясно, че не може да предложат, защото извън футбола Меси като какъв ще го предложат?

Денков, докога в политиката? Зодрамш се. Защо изостави научната си работа, или тя е била само фарс, докато станеш академик, по време на безславното ти министерствата в МОбразованието, при Киро просто.

Няма време да бъдат поставени за цел националните въпроси.Мотаха се с какво ли не -лични и обществени нападки, лични интереси и лични разправии, изчегъртвания и зачиствания, не остана време за националните ни приоритети. По Коледа стават чудеса. Какво ли чудо ни очаква

По празници, обикновено ни се случват катастрофи с по няколко жертви. "Отгоре" от години ни напомнят, напомнят, напомнят ... ама няма кой да чуе.

Отворена е вратата ей там зад вас ... Тука аз ще правя каквото си искам !

Акадимикът "мрън, мрън" да се върне при научната си работа. Докога ще битува в политиката и властта?

Дали е академик, се пита в задачата. И как е стигнал до тази титла.

Самият "академизъм" е срам за науката. Задавал ли си си въпроса, защо в нормалните страни няма подобна военна титла в науката? Или си автор с публикации ил иси никой. У нас пълно с титли, нпо научния принос липсва.

Народа не може да ви гледа,а вие си играете игрите там горе и въобще не ви интересува състоянието на обикновените хора. Дъукч Това положение дълго няма да продължи! Всяко нещо си има свое начало и край!!! Краят няма да се хареса на всички псевдополитици !

Не е важно кой предлагате, а какво предлагате. Не искаме крадци, измамници и лично облагодетелстване. Не искаме чужди интереси, а защита на интересите на българина и България.

За истинския Меси не знам, ама ако предложите Меси от Банкя веднага ще съберете мнозинство

Порно партията на Подмяната слагат крак пред цялата държава, само и само, те, да са тези, които да предложат кабинет. След като веднъж се провалиха. Държавата е като тяхна частна фирма. Всички са си роднини и любовници в ПП. Киро не познавал по-добър министър на финансите от Асен Василев, който е откраднал интелектуална собственост от съдружник си и я продал на Китай, без неговото съгласие. ПП предпочита да не усвоим пари по плана от ЕС, да не влезем в Еврозоната, ако кабинетът няма да е техен. И то от стари, компрломентирани лица. Без моя приятел Асен Василев, не става кабинет?! Още един ужас от Киро просто. Много демократично, няма що.

до вчера и се провалиха, склери.

По време на кампанията най - много него го харесвах. Говореше за повишаване на качеството на образованието. Стана министър и вместо да си изпълни обещанията, сложи широки комисии да установят какво трябва да се промени, трябвало им 2г да анализират. Тихичко оряза високото образование и финансира ниските квалификации. Толкова за него.

Образованието беше на командно дишане преди него. След него вече е погром. :(

Защо трябва задължително да се изръси някакъв бисер?

Меси веднага го правим шеф на БФС! И то шеф с извънредни пълномощия да мете всички гнило на ред!

Нашият е месия, а не Меси.

Не е вярно, Денков. Вие сте омръзнали и нежелани крадци и мошеници. А истинският Меси, ако дойде със сигурност ще го изберат за президент. За Путин да не говорим, ще изкара 10 мандата! :))

Боже, Боже, и тази шушумига тръгнал да се сравнява с Борисов.