Тръмп похвали демонстрациите срещу него

Протестите в САЩ срещу избирането на Тръмп за президент продължават вече трети ден. Самият той първо осъди демонстрантите, но после ги похвали.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп похвали демонстрациите срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не си мислете, че има значение кой стои пред камерите... тия дето карат влака са си същите и си карат по старому...

Цветната революция в действие. От баба ззнам една поговорка. "със техните камъни по тяхната глава" има и друга "който гроб копае сам пада във нея" Марихуанските дебили създадоха цветните революции и най после при тях се случи същото това зло!

Сигурно асен генов,иво минжев и цялата Гротестка мрежа български соросоиди на хранилка от марихуанското посолство са в командировка в ню йорк.

Тръмп да назначи Хилари за министър на вътрешните работи и протестите ще секнат!

симо

Я,и в родината на неолиберализма можело да цъфне,,цветна революция,,. И там,,умни и красиви,, даже и пуцат.Не искат да подскачат цяла година.

Тоа смехурко пиандурник Юнкер тръгнал да плюе по Бате Доналд, че не раздбирал Европа. А бе , Юнекер, а бе, Плюнкер - седи си на гъзо. он знае кво да праи- ти къде ще се скрешш с тая мръсна уста- миммиии нитимън такъв

Тръмп, добрите хора са с теб! Продължавай смело, умно и се пази от орките.

Поне му позволете да направи нещо, после ревете кат заклани демони. Толкова сте смешни и абсурдни. И тези хора ще ми говорят за демокрация, че дори искат да я изнасят. Нищо чудно, че правят само зло по света, че те няма дори нормална интелигентност.

Аз, за разлика от теб, приятелю, не изяждам цялото яйце, за да кажа че е развалено- познавам го по миризмата. Та да ти кажа и на теб - това, Тръмп президент идва да покаже, че в света нещо напоследък тотално се обърка. Някога, когато бизнесът е бил бизнес, мъжат мъж и честта чест, фалитът е бил непоносим позор и честта се е спасявала с куршум в слепоочието. Тук сега някои пеят оди за предприемачът Тръмп, който бил фалирал видите ли четири пъти и пак се е изправял - а някой броил ли е хората, които не са се изправяли, след като той ги е завлякъл? Свещена простота!

1200 души от 300 милиона излезнали да протестират....тия бетер българи!

Sm3hurk0

В скоро време се очертава разпадане на САЩ на отделните им части (щати). Назрява отново война между севера и юга - "майдана" набира скорост.. Аз си купих билет за международния театър и искам да видя решаващата битка..... Голям сеир ще има....

Американците просто се възпротивиха на корпоративното робство и БАНКстЕРСКАТА хегемония, към което Клинтън водеше страната ! Не ги мислете американците - те са си добре и ще стават още по добре! Огледайте се какво става в България и на европейско равнище с корпоративни продажници като Юнкер, Меркелица и евро-толерастите!

Юнкер вече си отвори мръсната устичка по повод Тръмп. Толкова е противен.

Странна работа ! Нашите рубладжии не харесват лелята Цецка , пък харесват богатия чичко Тръмп ! Явно дълголетното управление на Станишев и Вигенин си е дало отражение и нашите леви са станали наистина "леви" !

симо

Богатството няма нищо общо.Пък и НЕ е забогатял от ,,еврофондове,,.

Тръм е единствения Бял мъж който иска да лиши от общиско жилище и от работа афроамериканеца Обама . Така ,че Тръмп е последователен !

талантливите, интелигентните, трудолюбивите, почтените за ужас и злоба на посредствените фасулковчета, които се социализират само в общества от азиат-деспотичен тип, каквото и в момента, и винаги е бил рашистки варваристан.

Тъпчо тролски, глобализацията е власт на наднационалните корпорации, които ще те натъпчат с ГМО храните си докато пукнеш, нещастнико! Ще ти нахендрят джихадисти в страната без изобщо да те питат и ще живееш с тези самовзривяващи се орки в тотален хаос, шок и ужас! Това е целта на глобалистите, които всеки вече знае какви са, но все още не смеят да го кажат на глас - ЦИОНИСТИ !!

Не му обеснявай, няма да те разбере! Мозъкът му е промит, ако изобщо го е имал някога! Партията му е казала, че е така, следователно така е!

ГМО храните са необходимо добро. Клише е твоето твърдение, още и некултурно написано.

Sm3hurk0

Ще се огънат ли под натиска на улицата САЩ. Ако сега се огънат, значи сорсоидите са яка работа, а оня дето им плаща, сигурно има легална печатница за долари.

тръмп е много хитър,не е изключено да е потомък на нашия Хитър Петър. след всичко казано от него през кампанията му за президент на сащ(цру,пентагона,фбр,билдерберг,федерален еврейски резерв...)трябва да успее да спаси собствения си живот,ако наистина е решил да чисти мръсотиите на предшествениците си !А това може да се случи,само ако Господ е решил (засега не е сигурно !) да помогне на цялата човешка цивилизация ! Тръмп е в изпитателен период до 21. 01. 2017 и в смъртна опастност...да избягва алкохола и да внимава да не се подхлъзне в беноара !

Световното правителство отслаби хватката си на гърлото на САЩ и от тук нататък Америка се оказва в същото положение като всички останали държави, попаднали във вихъра на една и съща борба борбата на народите, културите и традициите срещу маниакалната либерална секта на глобалистите. И днес всички ние сме солидарни с този американски народ. След неговия избор на 8 ноември сме длъжни да отхвърлим праволинейния антиамериканизъм, който бе напълно адекватен, докато глобалистите управляваха САЩ, но вече е тотално неуместен. Ако, както обеща Тръмп, Америка се съсредоточи върху своите вътрешни проблеми и остави човечеството на мира, повече нямаме повод да я мразим. Защото проблемът не е в Америка, а в това, че нейните елити агресивно натрапваха на човечеството противоестествени, уродливи и разрушителни ценности, подчиняваха държави, във вид на демокрация сееха терор, проливаха океани кръв, нахлуваха в пределите на суверенни държави. Тръмп не принадлежи към тези елити. Той не е от техните кръгове. Следователно ще подкрепя други ценности консервативни, американски и християнски. А политиката му по отношение на останалия свят ще бъде друга. Европейските либерали загубиха своя куратор. На жалостивите си позвънявания във Вашингтон по повод на това кога и къде ще се проведе поредният гей парад Меркел или Оланд ще получават простоватия и грубоват американски отговор: Вървете по дяволите.

хм малко коментар би отличил желаното от реалното на лебералните старчоци им е време отдавна да са в пенсия но не са

най-смешното ще бъде ако тръмп наистина остави обамакеър!!! след цялото това реване! но както вървят нещата всички руски тролки които величаеха тръмп скоро ще започнат да го плюят повече от обама :))) републиканците искаха от обама да изпрати оръжие на киев а обама не го направи

така разправяше и че Тръмп нямало да го изберат, а сега пак си съчиняваш. Хахаха: Максимумът, който сега може да се изстиска от Америка, е милостиня за лечение на перверзиите. Фондацията на Сорос вече забранена в Русия организация очевидно в най-близко бъдеще ще бъде призната за екстремистка и на територията на САЩ.

Sm3hurk0

Човека се самонагажда, като лагер ( машинен елемент )... Кво да му се сърдим.. и той трябва да си заработи прехраната... според ситуацията и зависимост от презокеанския вятър ще му четем писанията... Всеки има право на труд.

"Една от участниците в протеста, 65-годишната Лесли Холмс, се обяви по-конкретно срещу твърдите му позиции към мюсюлманите и нелегалните имигранти." .... Глобализаторите мира не могат да си намерят ;) Методите им, обаче, станаха ясни на цял свят. Протестни мрежи, майданчета и др. подобни гадости, платени с кървавите пари на сатанисти като Сорос и компания. Който има поне малко сиво вещество, ще се разграничи от тази бесовщина.

Спокойно - няма да му спретнат Майдан и преврат на Тръмп, защото в САЩ няма американско посолство !

Приоритети На първо место се планира да се престъпи към решение на въпросите на здравеопазването,създаването на работни места,безопасността на границите и данъчна реформа

От коментарите си личи колко ненормални хора има в България. Вижте по-добре собственото си съществуване в собствената си страна, отколкото да обсъждате американците.

Какъв е?

Доживяхме някой да се изправи срещу уж господаря на света. Сорос срещу американския президент! Въпросът, разбира се е кой стои зад Сорос, но на него не му пука и съвсем открито си плаши с класова война в Америка: George Soros predicts riots, police state and class war for America

Въпроса кой стои зад Сорос, трябва си наясно с отговора на въпроса кой управлява света! Сорос е само едно подставено лице, една кукла, която изпълнява (чужда) воля на силите, които стоят зад кулисите.

Да си го кажем направо - ционистите, които след падане на Желязната завеса дори легализираха забраненото преди това от ООН, фашистко по своята същност движение.

професионални протестиращи ???

Тези насъсквани от медии като CNN, и подстрекавани от финансови спекуланти като Сорос и тези зад Сорос (като Килъри Клинтън и Ко.)!

Добре ве! Бойко иска да затвори границата за нелегални имигранти. Бойко иска да спре киайското карго. Бойко иска да върне фирмите да произвеждат и създават работни места в БГ.и т.н.Луд ли е Бойко?

застрахователните фондове се източвали от мафията.То вече и в България няма желаещи да се осигуряват .Всичко се източва и краде\.

тръмп като шоу или тръмп като реалност в действие първите му назначения са на доста влиятелни личности в това число и на демократи не подценявайте американската система и не я сравнявайте с блудкавата в ес немат нищо общо

Значи в 9 милионен Ню Йорк се били събрали около 1200 протестъри! Голямата работа брей!

Белия дом е въ Вашигтон?Тези в Ню Йорк ли протестират?

Абе те сега и в село "Навирено Уиново" да излязат на протест всички про-Килъри медии ще го отразят като огромен протест и полицейско насилие над либерастията и свободата на хората да си бъркат из дупките и да се мушкат в дупките ( през оградата с цел нелегално преминаване на границата , имам предвид )!

Нека най напред да си припомним движението "Окупирай Уол Стриит" през Септември 2011 год. Бях запазил една обява за набиране на платени протестъри. Такива хайлази могат да се намелят винаги. Истинските американци работят. Всичките тия минипротести са мижи да те лъжем. Народа направи своят легитимен избор.

симо

Той може да се подмени с една банда,,умни и красиви,,.Не са един и два примерите.И в основата стои принципа,че отделния човек е равностоен на ДЪРЖАВАТА.

Тръмп каза и друго,но то тактично убягва на редакторите на ДИР. Става дума за Сирия. Можете да прочете чужди сайтове,за разговора му с Путин по телефона,както и за отказа да сваля Асад,но да продължи да унищожава ДАЕШ.

Дираджиите са откровени ционистки слуги. Като повечето български медии.

Има ли някой да не е разбрал, че Сорос е подкрепил Тръмп, както подкрепи и навремето Брекзита, както и че от двата избора направи доста пачки!

Искаш да кажеш, че е подкрепил Хилъри!?!?

Не, не е подкрепил Хилари, подкрепил е Тръмп!

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата и котките са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Св. Библия предсказва, че в "края на времената" (Страшния съд) нещата ще бъдат такива и ще се появи Антихриста. Хорачта се смеят на подобни предсказания, но както виждаме те се сбъдват.

Светът се нуждае от Радикали Антисатанисти,а не от демократи,републиканци,ислямисти и не знам още какви ли мижави тъпотии ,които рано или късно ще отидат на кладата !

Злото, което човек сам си направи, никой не може да му го направи. Тръмп изплаши цели общности с необмислени изказвани и това е проблем за американското общество. Латиносите, черните, мюсюлманите ще го недолюбват. За съжаление, той няма много полезни ходове, понеже точно тези групи са на най-ниското стъпало в обществото и те се чувстват сегрегирани. Най-лошото ще е противопоставяне на расов и верски признак.

Няколко хиляди, ама с усилвателя на "медиите" се чуват повече от 300млн.

Оказва се, че по голямата част от белите жени, са гласували за Тръмп.

Естествено. Предпочитат да бъдат целувани в къщи. Не само да бачкат и фирмата им да замразява яйцеклетките им за да не би да родят.

Смут настъпи в българската либерално-глобална дружинка,надвисват неприятности. Такива са реакциите на Плевнелиев,и на умните и красивите и брюкселските мултикултурници, емигрантолюбци, гейпарадисти и политкоректници. Тръмп ги плаши ги,защото няма нужда от слугуването им. В България цари паника сред грантаджийската и протестърска общност,защото те, платени и нахранени от гуруту им Сорос, усилено работеха срещу Тръмп и не е изключено Америка за България и "Отворено общество" да затворят кранчетата и да изчезнат от България.С тях могат да си отидат и (о Ужас) и няколко немски сателитни фондации.(коментара е от ФБ, и го предоставям на вашето внимание)

да му се отдадат доброволно и да бъдат гепени някъде - там

Забележително е, колко обичате еврейско-американския Фейсбук русопедерастите! Пишете си Вконтакте. Ама не пишите там, защото не ви плащат за това.

На "гейпарадист" ли се засегна!?

Най голям кеф бяха наср..те физиономии на журналистите от СНН.

Фири

За мене протестъра требе се залее с напалм и да се запали.Лично бих запалил Генов след като го пребия.

Светска тройка идиоти, с помоща на "патриоти" ще подготвя ма света за "свешченная война"

Сега на тези протести, ще им инсценират едно полицейско насилие. Протестите ще ескалират. Стрелба от снайперисти и по двете страни. Гражданска война. Военно положение. Обама остава последния президент на САЩ.

Фири

Глупости, последния презиодент няма да е негър.

Путин да пренасочи проваления десант от Белград към LA и ша стане работата

Не е нужен путинския десант. 300хил (ТРИ-СТА ХИЛЯДИ) частна армия има в САЩ. Познай кой е "честния" "частник".

Вече писах какъв е ценоразписа за протестърите: - от $15 до $18 на час - до $1500 седмично - до 77 работни часа седмично + бонуси + заплащане на извънреден труд - заплащане на стойността на горивото или билетите до "местоработата" - сутрешни и вечерни смени - позиции по избор на кандидата (любопитно какви ли се предлагат?) - обещанието в листовките е: обаждате ни се днес, започвате от утре. Има посочени телефони за обаждане за кандидатстване.

Толкова ли ви плащат от руското посолство да протестирате срещу Европа и Европейска България? 15 долара струва душата ви? За 15 долара продавате сънародниците си? Евтин болшевишки боклук!

Я бе пъпчив, изкарай факти, че руското посолство плаща! Щото за Сорос се доказа. Докажи и ти.

Мисля, че Тръпм правилно е определил движещата сила зад малобройните протести - платени хора на СМИ, плюс СМИ го раздухват, даже и в България. И че ги е похвалил - ами гаври се човека, има право. Да не говорим, че източникът е несериозен.

Чист популизъм са тези смени на мнение. За пример наш ББ. Та най-вероятно няма да изпълни почти нищо от обещанията. Язък за надеждите на хората, но така е с простолюдието, духа си супичката.

Поредният кретен в световната политика.

По-малкото зло е "кретен", вместо злата вещица, която точеше лиги, лично да натисне червеното копче за край на света.

От сайта на Америка за България: "Нанси Шилър е Президент на Фондация "Америка за България" от юни 2016 година от юни 20165 година. " Вече съм почти сигурен, че там работят само рептили, които могат да пътуват в бъдещето/миналото ХАХАХАХАХАХАХА

Тальокова и Куртева станаха публично известни миналата година, след като бяха публикувани отчети на фондацията до Федералната данъчна служба на САЩ, показващи, че първата е прибрала около 435 000 долара заплати за три години, а втората 383 072 долара, 19 524 от които под формата на бонуси. Дали в инициативата да продават имоти двете дами, занимаващи се основно със спонсорирането на медиите от кръга Капитал на Иво Прокопиев и присъдружната му Протестна мрежа, виждат опция да увеличат тлъстото си възнаграждени

От сайта на Америка за България: "Нанси Шилър е Президент на Фондация "Америка за България" от юни 2016 година от юни 20165 година. " Вече съм почти сигурен, че там работят само рептили, които могат да пътуват в бъдещето/миналото ХАХАХАХАХАХАХА

Демонстрациите започнаха още в сряда, когато станаха ясни изборните резултати. Няколкостотин американци и дузина неправителствени организации се събраха на мирен протест пред Белия дом и в редица градове в страната. Събитието бе организирано от гражданската платформа link и нейни партньори в мрежовата организация. В рамките само на два часа след призива на MoveOn членовете на организацията устроиха над 200 сбирки в цялата страна, а броят им продължава да расте. link е прогресивна американска неправителствена организация, създадена през 1998 г. в отговор на импийчмънта срещу президента Бил Клинтън в Камарата на представителите. Привлякло значително финансиране, НПО-то разширява дейността си и поддържа редица по-малки организации в мрежова структура като инициативата Call for Change и портала за подписки MoveOn Petitions, партниращ си със сходните link, Avaaz и PetitionOnline. Основни спонсори на организацията са милиардерът Джордж Сорос, дарил официално 1,46 млн. долара и изпълнителният директор на Progressive Corp., Питър Люис с половин милион долара. Споменатият вече неправителствен портал link призова Изборната колегия, определяща новия американски президент да не гласува за Тръмп, а да избере Хилъри, защото милиардерът е неподходящ за поста. За целта организацията пусна онлайн подписка за подкрепа на идеята. В случай, че Тръмп бъде възпрепятстван да встъпи в длъжност, гражданският мир в САЩ ще бъде заплашен, което едва ли някой желае. Привържениците на Тръмп далеч не са от любителите на уъркшоповете и пърформансите, а средностатистически американски бачкатори с разрешително за оръжие.

Майкъл, една молба, пиши линка разделено от точките за да не те цензурира автоматично тъпата програма на дира. Стана интересно, но не се изясни, как се казва организацията на Сорос, която организира американския майдан.

MoveOn . org. Същият финансира и Black Lives Matter