Коментари - Демократите в Камарата на представителите избраха Хаким Джефрис за свой лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важно да си готин, готино е да си негър.

КАТО СТАНА НАПЕЧЕНО И ИЗГУБИХА МНОЗИНСТВОТО, ДЪРТИТЕ ДЕМОКРАТСКИ ЧИФУТИ СЕ ОМЕТОХА И ОСТАВИХА ЧЕРНЬО ДА СЕ ОПРАВЯ. ЕДНИ ЕДРОГАБАРИТНИ РЕПУБЛИКАНСКИ КОНГРЕСМЕНИ ОТ ЮГА, ДЕТО НОСЯТ КАУБОЙСКА ШАПКА НА ЧЕРЕН КОСТЮМ С МОКАСИНИ И БЕЛИ ЧОРАПИ ОТСЕГА СА СЕ НАКАНИЛИ ДА РАЗКОСТЯТ ОТ РАЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОВЕРКИ ЦЯЛАТА ДЕМОКРАТСКА ШАЙКА КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ТРИОТО И СЕ СТИГНЕ ДО ХЪНТЪРЧО , ЧЕ И ТАТКА МУ НЯМА ДА ПОЖАЛЯТ.

Не са важни качествата, важно е,че чернокож.

А не е ли по-важно да ни осветлите кой ще е председател на самият парламент, а не на едната ПГ?

Този е от квотата на Блек лайф метър.

От квотата на онли блек лайвс матър.

САЩ е Боклук. Бакса Помия... Оня американски Президент- Джон Фицджералд Кенеди приказвал СРЕЩУ руснаците, а пуснал негрите- маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ.. Затова и американците са го убили... Всички в САЩ трявба да ЗНАЯТ за това... Трябва да има вътрешна война в САЩ. Да ИЗГОНЯТ всяакви араби и негри към Африка.. Хем и така ще се оправят нещата и за Русия..

Възможно е ,има доста наркомани, педали, хипита, учители по йога и прочие откачалки , все демократски електорат.

Това да не е на Барак Хюсеин свако му ?

Новите американци ще създадат нови САЩ, но първо ще унищожат старите...

Бро Хакийм тежки времена го чакат, сега като го опнат на пангара републиканското мнозинство, да обяснява и да отговяря за милионите злоупотреби на демокпатското правителство досега. А да не забравяме - ще се наложи да дава и лаптопа на Хънтър за раздледване ....

Хилъри 11 пъти я разследваха за Бенгази и освен разписки за разходи по проверките, друго не могат да покажа републиканците. Да се радват тия две години. След две години ще го загубят мнозинството отново.

ВСИЧКО СБЪРКАНО, НЕНОРМАЛНО И ПЕРВЕРЗНО Е СЪБРАНО ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ - РАЗНИТЕ МУ ТАМ ДЖЕНДЪРАСТИ И ОТЯВЛЕНИ ПЕДЕРАСТИ, ЕКОЛОЗИ - НЕОКОМУНИСТИ, ЕКОФАШИСТИ, ЧЕРНОЛЮБЦИ , БАБОДУПЦИ, ВАНДАЛИ НА ПАМЕТНИЦИ, ЛЕСБИЙКИ КОИТО СЕ ЛЕПЯТ ПО УЛИЦАТА И ПРОЧИЕ БОКЛУЦИ

Ами браво! Радвам се за което. Наистина Америка е образец за демокрация, равноправие и спазване на човешките права. Страна на неограничените възможности. В която всеки независимо от цвета на кожата може да се издигне дори до първия най-висок пост в държавата (Барак Обама!). А сега и сър Джефрис като нагледен пример за прогреса в тази цивилизована модерна и добре уредена държава.

Ти да не си бил партиен секретар през 1985.....

Психично болен третополов джендър.

Не знам къде живееш, аз съм тук от около 20 години, ама такива неща не виждам. Не знам, може аз нещо да пропускам.

Аз си мислех че ще изберат Бин Ладен, жалко че умря, щеше да е таман за поста.

The best

Хубаво е да се съобразяваме с особеностите на името на човека - Хакиим... Така биха го произнесли братята йо!

обама сенатор и после президент на щатите!

Надявам се на повече разум, търпение и толерантност, без значение кой и какъв е на висок пост. Но кукловодите едва ли мислят като мен.