Демерджиев: Ситуацията в прокуратурата се отразява на МВР, над 160 полицаи охраняват различни хора

Някои от тях се пазят по-добре от самия мен, заяви служебният министър на вътрешните работи

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Ситуацията в прокуратурата се отразява на МВР, над 160 полицаи охраняват различни хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го духате без извинение бе, педали. Средностатистическият човек не може да разчита на прокурорите или тюфлеците за 5 стотинки (освен да участват в организирана престъпност и взимане на рушвети - там надеждността е 100%), ама като трябва да си правите взаимно фелацио в името на пълната копаня, тогава сте първи да "охранявате различни хора".

престъпници с охрана

И мене ма охраняваха, ма на - стана сакатлък

Който иска да бъде охраняван да си плаща. От къде на къде.. безплатно

Че каква друга работа имат в МВР ? Не охраняват обикновените граждани,. По малките градчета и в селата върлуват цигански банди необезпокоявани. Трепят се с брадвички и прави лопатки насред градчетата. МВР охраняват само управляващата крадлива и корумпирана сган. Нищо друго не правят. Да не говорим, че полицията у нас е най-много на глава от населението в целия ЕС ?!

МВР пази престъпниците от прокуратурата ли?

Какво ги охраняват бе, ами да мрат, да мрат от страх продажните боклуци... Щом имат за какво да ги заплашват, значи има за какво да се страхуват, няма да е, че са много честни и принципни, я!

Явно тези 160 бр, просто им носят пици и ободряващи напитки, за сметка на данъкоплатците български... Ще има ли румсървиз и за останалите българи?