Демерджиев: Парите за бедствия стигат само за Карлово, бюджет няма, ако се случи на друго място

Фирми със строителна техника отказват да работят, тъй като не им е плащано, алармираха депутати от ГЕРБ и ДПС

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Парите за бедствия стигат само за Карлово, бюджет няма, ако се случи на друго място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

държавата на туземците трябва да спре всички помощи за всички чужденци докато не подобри знаително живота на туземците и не подобри инфраструктурата! държавата на туземците? а има ли изобщо държава на туземците?

Е страшно стигнаха и за Карлово няма що. 3 фургона на кръст и еднократна помощ от 300лв. Ама няма страшно ако се случи нещо ново просто се пишеш Оркраинец и веднагически се намират пари за дневни да си имаш за цигарки нещо туй онуй щото и храната ще ти се осигури и ще те настанят в хотел на първа линия. ИЗРОДИ

Лъже тоя лъже. онази калинка от ПП, дето е замминистър на външните работи нали наскоро се договаряше, как България щяла да помага за възстановяване на Украйна. Значи има пари. И вместо да правим дарения и да сме възстановявали Украйна, по добре да си възстановим щетите в нашия дом. И що ли американците не дадат нищожна сума от това, дето щели да дадат за възстановяване на Украйна на нас? И без това колко години 2 военни бази ползват безплатно. Само у нас, а навсякъде си плащат. Губернаторката кюрдката да уреди въпроса, няма само улици да кръщаваме на никому неизвестни и непукащиимзаБългария американски личности.

На гробя и дупс нямали кинти хаха

mi ми ето , Боко Тиквата, като е загружен за държавата да си дари златните кюлчета,че да попълни фонда за бедствия. Не да мисли само за Украйна.

Застраховайте се бе! Откъде на къде бюджета ще ви плаща къщите? Немат 100 лева на година застраховка дом, ама за нов айфон имат? Прост народ, бедна държава

украинците застраховани ли са, че жилищата им са непокътнати, а стотици хиляди от тях са в България на дъъълга почивкица, на Слънчака и на Пампоровец? Държавата няма пари да настани няколко десетки от ония хорица от Карловско във въпросните четири и пет звездни хотели налЕ? Ама за укрите има налЕ...? За кучета и котки може, но за прасета не може.....

ЗА бедстващите пари няма но за този шопар има да плюска до насита. Г-н министре вие сте опънал чембера до пръскане

той си беше така и преди да стане министър.дебела свиня е любимият ти крадлив тиквеник от Банкя, е той е голема свиня.

Ще стигнат, ще стигнат, като се върнат парите от заграбването, ще стигнат за още 2 века, даже трябва да се помисли и за детето от Хасково с левкимията...

Къде отидоха парите,нали с Юмручето и ПП щяхме да заживеем охолно? Само Черепа дължи над 700 милиона на държавата,защо спряхте всякакви разследвания срещу него,с тези пари щяхте да платите,какво ли не... Нямало пари за хората в нужда след наводненията,а пари за имотите и лимузините на Рашков има,за имотите и лимузините на Сарафов има,за вдигане на депутатските заплати на два пъти веднага се намериха пари,а за народа все няма и няма...

За нуждите на хората - НЯМА, никога няма и 1 лев

тия вторите самолети на хартия кога да ги чакаме - 2300-2400 година?

Няма значение. Нали си купихме чертежи на самолети за милиарди.

Държавата да проведе широкомащабна кампания за смисъла и важността на индивидуалното застраховане! Застрахователните компании също да се рекламират агресивно. Така при настъпили събития застрахователите ще подпомагат възстановяването на движимо и недвижимо имущество, здравни нужди и други на хората, които са се застраховали. Не може държавата = народа да поема всички нужди. Да се застраховат.

И тия, дето купуват през ден не произведени самолети за милиарди ....

Щетите се исплащат на база данъчна оценка, агитаторе. Ако имаш къща, в която си вложил 50 бона и замина, а данъчната оценка на къщата е 1500 лева, ще вземеш второто.

Всущност ти казваш на застрахователя. колко струва имота и имуществото в него. Другото са теории на човек, който никога не е застрахова имот

Абсолютно съм съгласен. Съчувствам на хората, но ако си бяха направили захтаховка на имотите(а тя е в рамките на 100на лева на година) щяха да получат някакви по смислени пари. в крайна сметка държвата трябва да се грижи за възстановяването на инфраструктурата.

Киро ви остави 360 млн.в Агенцията по бедствията.И точно ти го потвърди. Къде да сега тия пари?

къде са отишли 9те милиона - за държавни багери ли или наеха частни? И доброволци ходиха да разчистват даже. зашо не ги вземат от общините, които с десетилетия занемаряваха почистването на реките?

как да има, като източихте бюджета, за да плащате на укропиявиците - визирам значителния брой украинци, които не бяха от засегнати от войната региони, а просто дойдоха на безплатна почивка на морето.

поразрови из чекмеджетата бе, Демерджиев! Там има - със сигурност.

Гешеф ги пази тия чекмеджета.

Когато ни лъгаха, че ще получим пари от ЕС за справянето с щетите от наводнението, изказах съмнения, че това ще се случи. Тогава писах и причините - че бедствието се дължи в голяма степен на нехайство и бандитско отношение към природата. Тогава написах, че има поне три формални причини, заради които може да не получим пари от ЕС - незаконни строежи, незконна сеч и задръстени с отпадъци речни корита, съчетани с абсурдно висока поискана сума за оправяне на щетите. Според мен имаме някакъв отказ за отпускане на средства от ЕС, но както винаги не ни казват истината.

На фирмите на ГЕРБ и ДПС все не им се плаща.Понеже са свикнали да им дават огромни суми за несвършена работа.И ги изнасят в чували.

За укрите всичко. 4 и 5 зведни хотели на Пампровец и на Слънчака, както и на всички останали хотели и почивни станции. Пълно безплатно здравеопазване Безплатен ЖП и авто транспорт из цяла България. Пълен приоритет, пред българите, за започване на работа в България. А за Българите фургони, или НИЩО...!!!!!! Ама той ЕС бил давал парите за укрите...!!!! Ами не ги дава ЕС, ами ги даваме всички ние, които плащаме данъци, налози, такси и тем подобни. Не, циганите не спадат към тия, които плащаме. Те са АБСОЛЮТНО free, подобно на укрите...

за българите бюджет няма, а за украинците гласувате милиони бе??? И сте бесни и оръжие, колкото ни е останало да им харижете. И не саляте украинското знаме от Столична община, а продължавате да дразните народа. Еййй....как не ви е срам бе, продажници???

измилслената държава напрактика изостави нещястниците от Карлово, а разни опасно болни предагат да се включим във война! къде са санитарните власти или прокуратурата за да ги вържат и приберат завинаги?

за Българи, които са плащали данъци няма!

този да не е роднина на Семерджиев?

Глупак- имате пари за УКРАИНЦИТЕ да давате на хотилиерите- за собствениа си народ нямате

При Мунчо е така Свиквайте.

това го сътвори правителството на кирлю тъпото още през февруари. Мунчо не им се намеси тогава...