Демерджиев: Престъпници от цяла Европа трафикират мигранти през България

Ние нямаме автомобили, които да развиват 240 км/ч на магистралата, за да се борим с каналджиите, категоричен бе вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Престъпници от цяла Европа трафикират мигранти през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден! Да видим кога ще се усетите, че са от цял свят ?

Ами Хапни Дузина Министерски Кюфтака у Стола по случая!

Ти освен да философстваш, нещо друго, ще направиш ли?!

Не наричайте този разграден двор държава. Държава имаше до 1989 г. Този филм свърши и няма копче за връщане!

Божеееееее! Нямал автомобил, който да развие 240 км/час, за да гони мигранти! И тоя е министър!

Полиция е абсолютна пародия-смешни стари бараки, ябсолютно неподготвени служители. Всъщност отражение на държавата. Пример Испанската полициеска система от 1997година е обявена за най - ефективната в Европа. България при тройна коялиция през 2007 прие резолюция нашата полиция да започне да работи по този испански модел и 15 години по късно, нищо не е започнало , държава работи по Таджикистански модел

При Бойко мигранти немаше.

А защо въобще стигат до магистралите, че проблем са ви автомобилите? Тази граница за какво е? Оградата за какво е? Оръжието за какво е ? Трябва ток по оградата и стрелба " на месо", друг изход няма. Ако почнат от ЕС да квичат....натоварвате ги на каквито автомобили има .... и им ги пращаме на Запад. Пък и било то с по-бавна скорост

Не им разваляй рахата на хората. Още малко ще поскаш да ходят да пазят границата. :-)

Когато служех на границата нямахме нито бронежилетки, нито уреди за нощно виждане. Само верния калашник.

Преди години съм виждал полицейско Порше из София. Едва ли вече в движение де. :-)

Защо никий политик не говори как да се спрат тълпите от нелегални мюсюлмани???? Такава ли е директивата от Анкара и Вашингтон

А къде е оградата? Кои са изпълнителите? Колко милиона се наляха там и нищо не направихте? Осъдени ще има ли? Къде са гранични войски? Закрихте ги, нали? НАТО ще ви опази, ...

За сметка на това преди оградата имаше мини, далеч по-ефективни от автомата ...

Цял свят ще ни се смее, заради малоумното му изказване. Маса олигофрени шофират с такава скорост по пътищата, пияни и дрогирани. Ами помолете ги да ви услугата с техните автомобили. Имате се с тях, щом се измъкват с минимална присъди.

А престъпници, които сами се мигрират от север в България? Тях ги настаняваме в 3-4-5-звездни хотели, нали? Едните - мигранти, другите - мигранти. И в двата случаи следва да бъдат настанявани в лагери. Или двоен аршин? Едните бягат от войната с лошата Русия, а другите от войната с добрата хамерика. Нещо не се връзва. Особено, че за бягащите "мигранти" с возила за по 200+ хиляди лева от войната с лошата Русия, им плащаме от нашите джобове престоя и прехраната в хотелите, а те и протестират, даже.... Има нещо сбъркано.

И ако стреляш, даваха поне ГСП. За заловен нарушител повишаваха в чин плюс седмица домашен.

Аз не разбирам какъв е проблемът-...ако ги оставят свободно да преминават,те ще си отидат в Германия което е крайната им цел!!! Така само се създават предпоставки за злопулуки.. Едно,че МВР са крайно некадърни да правят каквото и да било,друго,че армия на практика нямаме!

пак оправдания. аве злета отивайте да пазите границата. щом са стигнали до магистралата, някой вече ги е изтървал

Заради скъпата газ и бежанците Германия изпада в пълен икономически колапс ! Слава Украйне.

Нали това е целта, тя цяла Европа е превърната в клоака и ние сме част от тая фекалница....Така се усигурявт жестоки размирици и престъпност на етническа и различно културна основа...Сащ-исаните и давоски уроди са доволни от това

Когато служеш близо до Крумовград на вишката, имах АК-47 с 4 пълнитела и СВД с 2 пълнителя. С разрешение да се стреля без предупреждение.

Престъпници от цяла Евтопа ли? А дали само страфик правят? Дрога? Грабежи? Въобще ти на какво си министър?

Три пъти да колабира, пак ще е по- богата от самая могучая.

Има евтини поршета на прошоция по 260 000 лв. Да купят десетина за магистралите.

Дори да имахте коли, които вдигат 240км/ч, какво щяхте да направите с тях, просто щяхте да се изпотрепете и да убиете и някой друг невинен човек. Куршумите вдигат повече от 240км/ч, шиповете могат да спрат всеки автомобил. Пак се питам, така ли ще се оправдава този псевдо министър ако истински терористи с бърз автомобил необезпокоявани минат през половин България, отидат пред главния вход на МВР и взривят автомобила там.

Нали каналджийте, това правят, извозват ги, на Запад. Ама, нашите полицаи им спретват гонки., да отчитат дейност Бегълците не искат да стоят в България, само минават.

Гранични войски, тежко въоръжени с автоматични оръжие и бронирани машини, военни хеликоптери, термокамери, 6 метрова бетонна стена със сензори и ток отгоре - и нито един ислямист от Африка и Азия няма да припари до България. Пари има от ЕС, пример има от САЩ и границата им с Мексико - само разрешение от Ердоган няма да направим тези неща.

Когато служех на границата и ограда нямаше. Сал един мижав кльон изграден от войската без пари, на който като му раздалечиш 12 и 13 проводник се отваря дупка да мине слон. Ама слонове не минаваха. Лизици и зайци тоже.

шишко пазете сашко да не избяга че после лошо

Проблемът е , че са престъпници и терористи, а те не трябва да се оставят свободно да си шарят и да избиват хората, а да се задържат и съдят...

Каналджийте взимат толкова много пари (между 2000-4000 евро от човек), че си заслужава да ги возят един по един с луксозни лимузини и тогава никой няма да ги спира. То не е изключено и да го правят.

А престъпници във народното събрание има ?

От къде влизат мигрантите,че ги карат с коли.Явно полицията и граничарите знаят,но и те сигурно си топват пръста в меда,

Им шкодичката си. 3.6, 260 кончета. Само да няма такива изцепки.

да си приберат войските от Близкия изток и България . Иначе все по зле ще става. Хората бягат да се спасят от смърт, кой да ги спре бе?

Когато бях на границата лозята опираха до съм браздата. Едни оооогромни гроздове от които се правеше мнооооого хубаво вино и превъзходна ракия.

Няма смисъл да ги хвашате,щом съда ги е пуснал и после пак са в бизнеса. Бизнес, който се отчита '' на високо''. За това НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ! Паричните потоци са прекалено големи, за да се появят закони,КОИТО ДА СПРАТ ТОВА.

Не ставай смешен.За какво им е това оръжие като не го ползват

и лев няма да дадат за таратайка, камо ли за лимузина.

Няма да гласувам за никого, приключвам като обикновен човек с този цирк, омръзна ми да ни лъжат, да не функционира нито една институция нормално, понеже намаляхме беззаконието вече прозира и всичко излиза наяве, стига, достатъчно, страната е разграден двор, магия, избиват полицаи, обикновени хора по пътищата, няма наказани, няма държава, няма бъдеще няма нищо, дотук

Вече го знаем.Каналите са мн големи и който и да дойде няма спиране.Трафик на деца за органи и други гнусни престъпления и чадъри

Мини имаше на 2-3 места. На Конгоро, на Маказа и на още едно което не помня.

какво сега, автопарка ли ще подменят?

Граничните нямаха СВД.

Какви престъпници в Гейропата, бе другарьо? Там престъпници няма хич!

Радев нали щеше да управлява безупречно, да спре корупцията? Явно както винаги крадеца вика дружте крадеца. За първия мандат кампанията му беше предимно на мигрантската тема. Че сме били разграден двор. Сега той като управлява какво става? Цяла Европа били престъпници. Ми на кого плащат престъпниците, за да няма контрол? На управляващите, т.е. на Радев.

Ами ако не отидат в Германия? Защото като видят тук какъв разграден двор е и , че ще могат да си мародерстват както искат... за какво да бият път до Германия или до друго място.

Когато бях на границата лозята опираха до съм браздата. Едни оооогромни гроздове от които се правеше мнооооого хубаво вино и превъзходна ракия. На вишката имаше кофа в която мачкахме грозде. След 2 седмици ставаше на вино.

И един да остане... е проблем.