Коментари - Демерджиев е внесъл сигнал срещу кабинета "Петков" заради бежанците от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо сега ?!?

ЗАЩО СЕГА СЕ СЕТИХТЕ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА НАГЛИТЕ У8КРИ ? ЗАЩО ЗА ТЯХ ИМАШЕ МОРЕ ,ХРАНА,УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ВАКСИНАЦИИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ , А ЗА НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА МОРЕ, ДЕТСКИ ДОМОВЕ И ГРАДИНИ, НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ . ЗАЩО ЧАК СЕГА????КОЙ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ ТЕЗИ НАПРАЗНО ИЗХАРЧЕНИ МИЛИОНИ БЪЛГАРСКИ ЛЕВА , НАРОДНИ ПАРИ??? ВСИЧКИ УКРАИНЦИ НА ФРОНТА . ТАМ ИМ Е МЯСТОТО, НЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ И ИЗДИГАТ ТЕХНИ ЗНАМЕНА ЗА ПАЗЕНЕ НА УЧИЛИЩАТА Е ПРАВИЛНО, ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯ ОТНОВО ТЕЗИ ПРАВИЛА. КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ УСТАНОВЯТ И ПРИЛОЖАТ РЕШЕНИЯТА, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА НАС. ВСИЧКИ ОЧАКВАТ НЕЩО ХУБАВО ДА СЕ СЛУЧИ, НО ЗАТОВА Е И СПРАВЕДЛИВОСТТА. СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД СА НИ НУЖНИ СЕГА.

Радев си ги доведе от Америка Киро и Асенчо пък сега е сГерб президента има вина за всичко той се бърка където не му е работата затова с временен кабинет сме толкова много време сега какво ще вдига незнам

Има лк пръзт пррзидента тук?

И Киро се хили, като идиот!

Христо Иванов без ден трудов стаж, като юрист, онези двамата уж харвардски гении са тотални тъпаци, но арогантни и алчни, всичко е тотална мизерия! Риторичен въпрос, България ще се оправи ли?!

е само "светлата" страна на шантонерките ПП+Киру+Асан. Да ама в тъмната им страна някакви 93 милиона корупция са малка дреболийка. Тепърва ще изскачат "по-изискани" МЪНИ-МЪНИ. Баламите да се карат за цирка - той е за тях.

Радев активира пешките. А може би и конете/топовете. Тепърва ще става интересно в таз крива нива......

Мафия!

И ти ли Бруте? Помнете ми думата. До понеделник когато трябва да бъде върнат мандата при Радка(изпълнен или неизпълнен),мафията ще вади по един скандал. Ако бъде съставен кабинет,ще продължат докато не бъдат сменени шефовете на службите. Ако не бъде съставен кабинет всичко ще приключи още във вторник. Въпреки че съм симпатизант на ДСБ,с всеки изминал ден ставам все по голям привърженик на Кирил Петков. Това момче има железен характер и борбеност. С такива хора напред,ще се отървем веднъж завинаги от руските окови. Успех момчета - цяла България е с Вас с изключение на няколко хиляди руски орки,които забележете,когато им се наложи да бягат от България,ще бягат в Европа а не в Русия

Аве, льольо, като не можеш да четеш поне слушай кво си говорят тия с "железния" характер.. Тоз така им казал, оня така им казал.. Всичко отвън. И те видиш ли веднага изпълняват. Какво им е желязото на характера?! Национални предатели и родоотстъпници дето заслужават да ги разтрелят публично на някой голям празник по румънския модел.

Митрофанова натиска всички бутони за да провали съставянето на правителство. пРезидент, прокуратура, всички служби, полицията, измекярите чалгари, руското израждане, курнифелата... всички медии... . Явно борбата е на живот и смърт за откъсване на България от ЕС и НАТО. Ако не напълним Цариградско, путинофилите ще успеят.

От идиоти правителство не става!

Ми да де. Точно заради това искаме да го махнем това служебното

И аз вчера си ударих крака, ама той Путин го беше сложил камъка там на тротоара… колата не можа да запали, ама явно Митрофанова ми е източила бензина… Хайде стига с това, че за всичко е виновна Русия, смешни сте вече и банални! Не виждате ли , че запада тотално западна, даже и Киро ви го каза - на запад не ти оценяват морала! И този запад ви промива мозъците!

Айде и тоя кремълски маргинал се включи. А роско няма ли кой да го даде на прокуратурата, за това че не е завел дело срещу газпром за неизпълнение на договора а?

"Игра на тронове" по български, без дракони (но със зомбита).

Къде са парите бе Асен Василевсо прекрасна? Някой посещавал ли е ул. Чаталджа да видите този в идеалния център на София под паметника на светилото Васил Левски как шири! Марш сган нечистоплътна!

Всички далавераджии и крадци се нахвърлиха като хиени върху ПП-ДБ. Политбюро/служебното правителство/ и то да не остане по-назад!

Вярно е. Дори вадят от нафталина "капацитети" като нейнски, плевня, да не забравим плъхока цв.цв. Всички против пп. А тези с различно мнение хич не ги питат. Пропаганда та дрънка.

Къде отидоха 9 милиарда за 9 дни? Къде са парите?!

Не знам кой ще пере Борисов, но на НОВА ТВ, американския посланик бе присъстващ във връзка със смяна на собствеността, А ТЪПИТЕ ПАРЧЕТА ОТ ПППП НОН СТОП ГИ ПЕРАТ ПО НОВА ОТКАКТО ИЗЛЕЗЕ ЗАПИСА! ЖАЛКА КАРТИНКА! ВИКТОР ГЛЪТНАЛ БАСТУНА ….

Половината пари за Укрите са ги Откраднали тези Мошеници ! Кой вярва на ПП и ДБ , само купени и Олигофрени !

"... над 43% от средствата са изплатени на 24 физически лица, посочени като лица за контакт на 42 дружества." Някои пак са се ОБЛАЖИЛИ. И България чупи СОБСТВЕНИЯ си РЕКОРД по НОВОВЪЗНИКНАЛИ МИЛИОНЕРИ...

Коментираха, ама това остана незабелязано, но основно звучеше така! ТЕЗИ ОТ ПППП НЕ СА ОНЕЗИ КОИТО СА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ, ТОЕСТ ТЕ ТЪПУНГЕРИ НИКОГА И ПО НИКОЙ НАЧИН НЕ ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ, ПА КАМУ ЛИ ДА СА ПРОМЯНА! ЕДИНСТВЕНАТА ПРОМЯНА ИМ Е ДА СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ И ГИ НАПРАВИХА!

За корупция и злоупотреба смърт.Тези капути не заслужават да живеят,за да ограбват народа.Аз казах, смърт.

БРАВО ! Министър Дерменджиев си е на Работното Място ! Само Прокуратурата и Прокурора Кръшкат и не си Гледат Работата !

Има едно правило в ПР-а, за да се вържат на партенка зрителите, вкарай поне 50% истина в доводите. В случая цялата кампания вече издиша, поради неспазване на по-горното.

ПП са мъртъвци, не го ли виждате пауна Аско Прасчо, арогантен и все едно някой ми е длъжен за нещо. Това не са политици, а клозетни екскременти! Някой да пусне водата в кенефа!

Цяла година спите не можеше ли по рано да се подаде сигнал срещу шарлатаните. Както гледам за горивата сигнала ще е след 10 години.

Абе причуло ли се е или е стина, че Кирето изцвили ние сме само 7-10%, май ми се е причуло. Един читав журналист не го коментира това.

Това лайно и неговите ченгета много си позволяват и простите българия търпят, но я карат през просото и в момента, в който престъпят Американските /Английските интереси ще заминат с 200 в кофата за боклук, я по Магнитски, я в Хага. Особено за Рублен Радев, дето си позволява през ЮАР да праща оръжия на Русия. Лошо ви се пише, мунчовци.

Тези двамата мунчовци тъпият та тъп Киро и Асен мазния, как се е разтекъл маминия пидал, са за затвора!

Ли на Българина паметта му е толкова къса ? Да ви Припомня ли кой докара зеленият чорап , всички руски олигарси и техните подлоги БСП, да ви припомня ли кой тръгна да вдига юмрук и настъпи тотална политическа криза и накрая не се ли сещате кой ви докара кирчо и кокорчо, е ми пак общественото зло - Шапкаря, или по точно зеленият чорап .

Трябвала да ги арестува...

Всичко за фронта, всичко за бежанците, всичко за Украйна! Кой взел, взел. Кой получил, получил, кой откраднал, откраднал. Какво значи тук някаква си помощ, щом е подплатена с евроатлантическите ценности. За тях няма бронебойни патрони открити, няма открити.

петков в записа злепостави и лайен, и посолството, американският посланик отрича да участва в съгласуване на имена за службите

Ще отрича, защо да не отрича. Това да не ти е другарски съд пред Митрофанова.

който не е, да е крал... времето е наше

Служиш на президента и това обяснява всичко! Само един факт: защо не обяви пред обществото името на партията , ЗА която ДПС купува гласове на последните избори?

Да поставим в задника на всеки от Гъзраждане по едно руско знаме

Ахмак, никакъв пор не си. Само минал под валяка мишок. Ще сънуваш Възраждане, само че как знамето се забива на правилното място. Знаеш къде.

Някой изнася показно на Кирчо и бандитската му компания как се мачка опонент. ..и добре се справя! Имаха 2 години да нагласят Баце - провалиха се. ПРОВАЛИХА СЕ ВЪВ ВСИЧКО И СЕГА Е ТЕХЕН РЕД.

Оппа! Калинчето изгоре! Онази, дето я бараха за гъза на една кинопремиера, онази, дето носи дълбоки деколтета и впити по знойната снага къси рокли и същата, дето се хили пред камерите в парламента като преяла с пици с кристали! Алабала!

Че беше грешка първо да пуснеш тази маса народ, след това да се чудиш какво да ги правиш, и да ги настаниш по хотели, вярно е. Като не можеш да направиш сватба с 200 гости, правиш с 50, та така е и с държава и бежанците. Но защо този сигнал идва чак сега?

150 милиона за хрантутене на чужди граждани в луксозни хотели?

както казваше бай Тошо - да ни е честит новия мунчовски, пардон служебен кабинет и неговия пророк, зеления чорап. (с любезната подкрепа на г-жа мутрафонова, меси от банкя и сокола от сараите) Ей сега тръгват всенародни празненства, че държавата ще тръгне, та няма да я стигнем.

Я каква атакар то ДАНС, МВР, президент, итн, дпс, всички пеят в един глас. От това следва, че ПП са на правилен път.

Шило

Да, към небитието!

Следва само, че са се насрали тия от ПП...

Да сте чули, някъде по света коминяги власт да дадат без бой?

Шило

Не знам, питай Бойко Рашков от ПП. Той си е баш комуняга!

Да, СССР се оттегли от ГДР и цяла източна Европа без бой

Баба казваше: Пази торбата да се не пробие, че пробие ли се, цялата се раздира /разкъсва/ и всичко се изсипва! Весела, Лена, ............

та дрънкаме.

мръсен льотчик, опитващ се да запази властта с всички средства. Две години не ви стигнаха да разследвате безобразията на баце, но на Петков за 6-те месеца управление внасяте сигнали. Жалки отрепки!

Шилo

Поредния руски цървул, който се включва в гнусната рашистка атака срещу единствената про-европейска партия.

Шило

Тая, де направи дъщерна фирма на "Газпром" посредник за руски газ? Хахахахахах

Шило

Истината боли, но точно това стана. Тези, де се пишеха на баш антируснаци, включиха в играта компанията "МЕТ".

От дълбините се чува: "Преходът се оказа едно недоноошшшче, поватям не до но шшшче!.... Тюю, много жегаво тука , бе!"

юпита крали по харвардси и у банки САЩ и Канада.

Шило

Да, Демерджиев е прав. Настаняваха се в хотели, местиха се, нямаше никакъв контрол, който да следи за това, къде пребивават, къде отиват, кога отиват, което даде възможност на хотелиерите добре да захлебят с "мъртви души" Но, за да бъдем справедливи, нека си признаем, че изначало бяхме неподготвени, нямаше дори план, какво да се прави в тази ситуация. Оставиха Петя Проданова- тогавашния шеф на Агенцията за бежанците да се оправя сама. Тя направи и невъзможното за да бъдат настанени, както и за това, да получат изцяло новия, създаден за украинците статут "временна закрила". За благодарност я изгониха. Демерджиев не е прав в едно- в началото бе наистина хаос и просто се правеха неща на принципа "проба-грешка" . Който и да беше на мястото на тогавашното правителство, щеше да прави същото. Като казвам същото, имам предвид действия "проба-грешка"Не знам, какво обхваща сигнала, да му мислят в прокуратурата, но трябва да се отчете всичко това.

Шилo

Прав - My Ass! Времето ще го опровергае, но важното е сега да се включи в рашистката атака.

Шило

Я погледни под леглото си. Да няма и там "рашисти"

Днес явно е голям шлем за службите. Как пък един не каза че Мутрата нещо да е сгафил ? Къде бяха всичките тия прекрасни служби преди Руди Ухото да пропее ?? Прозрачна и позорна ченгенгеджийска акция ! Ето това е истинска измяна, да работиш срещу парламента и да рушиш държавните устои в такъв критичен момент.

Нали го изпрахтре, завалията! Настоящ атлант от стария ордер!

Шило

Е.ах ти парламента, е.ахти устоите, ако тези крепят държавата!