Коментари - Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП | Днес.dir.bg

Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП

“Възраждане” е несистемен играч с 37 депутата, който е неприемлив и не може да участва в никое мнозинство, смята депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП | Днес.dir.bg

Коментари

Ти му викаш куме Деляне, той тича за хоя да те хване!

И тоя с менечийските джуки станал аналлизатор.....

Кои са активните тези които са налапали въдицата и няма мърдане хванати са за гушката

Да не те изолират пак

Този още ли живее при майка си под наем за 1000 лв, на този въпрос това герберче трябва да отговори щото другите съждения въобще не му се получават

Зашо ли предложението на ГЕРБ за правителство с тяхно участие ми звъчи, като заклет неосъждан престъпник да ни предложи съвместен бизнес и да му се доверим?!?

Този ЗАЩО не е в затвора при бай Ставри??????

сополивец не беше ли от турска България (Хаскьой)?!

Моля ви, не мога да се удържа, връзвайте ме, лекувайте ме, вижте какви ги дрънкам, блъскам си тиквата в стената и си размазвам циганските бърни. Помогнете, спасете ме!

КОЗЯК-Точно така Делянчо ,послушно момче ,ела да те шляпна по дупето

Това е другата възможност на Атанасова. Другарката Корнелия ще го играе третия мандат август месец, за да може да изкарат отпуската на депутатски заплати. И ноември избори, след местните избори. За Радев няма да е добре избори 2 в 1. Пак всички ще са щастливи, а ние ще платищаме на народни цени.

в медийните си изяви Делян Добрев ме изумява с простащината си. За ГЕРБ ще е най-добре, ако го накарат да млъкне. Същото би било добре и ако това стане и с онази маукащата пръдла Атанасова, която се взема много на сериозно, мисли се за голям политик, а си е една нищо и никаква пръдла.

ТОЗИ ТЪПАК ЩО НЕ МЛЪКНЕ ВЕЧЕ?

Двете партии са буквално в еднакви ситуации :D ГЕРБ никой не иска да управлява с тях ама и с ПП никой не иска да управлява и двете казват неща за другия които важат както за този който ги е казал така и за другия хахаха Буквално в огледална ситуация са и е смешно как все още някои хора мислят, че единия е по-прав от другия :D

Спрете да развявате подобни мазни лъжци, които манипулират наивниците. Те са основните виновници за охулването на Промяната, а сега ги е шубе да правят правителство без тях, че да има с кого да се оправдават.

Скоро излиза Списъка Магнитски там са Буци Тулупа, БАЙ Ганьов от Банкя че е гол с чекмедже пълно с истински евра, кюлчета сметки в Дубай крадени от магистрали и Делян Добрев също е вътре като общински крадец нали беше уредил цялата си рода на работа в общината и с фирми и двамата ще заминат за Гуантанамо с други терористи

Какви са тия Сигански работи.Влизат в парламента в коалиция с друга партия,после ми излизат.ЕбаТияСигани

Кви са тия играчи кви са тия партии.Кво се правите наСигани.Правителство още преди изборите се знае,че ще направят.Първите две партии на войната.

ДПС дясна партия с десни избиратели. По-голям цирк от това няма. Но то в България всичко е възможно, ние сме овце.

Смешното е, че ДПС са единствените които не са си променили мнението относно това което казват.... И са най-дясната партия от всички... Това е най-жалкото

Нали са либерали, каква лява партия. То ПП са либерали и щяха да изкарат лоши пърдали.

Егати дивите глупости се пишат тук....

То това момче не е от ГЕРБ, Бойко не го познава, не го е виждал. Явно е независим, може да има такива странни помисли.

В момента топката е в полето на ГЕРБ, те са мандатоносител, победител на изборите и те трябва да излъчат правителство. Ние, като втора политическа сила, само можем да улесним този процес, и сме го направили максимално. Съвместно управление между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) е абсолютно невъзможно. Няма вариант, при който ние да искаме министерски квоти в проектокабинет на ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на Продължаваме промяната Асен Василев в предаването "120 минути" по БТВ.

Отново опитва хасковското келеме да цепи коалицията ПП ДБ. Няма да ви се получи. Като на малоумни ви повтарят и повтарят, че няма да правят правителство с вас ГЕРБ и няма да подкрепят ваше правителство. Оправяйте се. Първи сте, правете правителство, уоравлявайте.кое още не ти е ясно Дебеляне? Те олигофрен ли си, че оше не си разбрал?

Делянчо, мамин златен, прочети какво е казал батко ти Томислав за вариантите.

Най-добре лустрация, и всеки откъдето е! За 33 годибни ви се нагледахме!

Кух аналлизатор

ДБ щяха да са с големите размери на Възраждане, ако не беше се появила ПП! Ако не и повече, факт е че те изпомпаха част от електората на ДБ, а бяха набрали такава скорост! Но президенското инженерство им направи такъв номер, че не знаят къде се намират!

На това ли се вика чегъртане? А Мунчо чака, Боко да направи кабинет.

Очевадно е, че ПП не са големи политически играчи! Това са ДБ и трябва те да водят хорото за сметка на тези псевдо харвардски измислени герои!

Герб, ДБ и ИТН колко се клеха, че ще свалят ДПС. Отделно ДБ и ИТН не искаха Герб. Ех, лъжи , лъжи...

Мрежа от лъжи,но вече с дупки

ДБ са такава мокра връв и ПП така чуствително и забележете болезнено го усещат! ДБ направиха така, че ПП тотално да загубят физиономия, те си увеличиха броя на депутатите за сметка на смешниците от ПП, гледайте как го изиграят за местните избори! Киро обратното на острото и Кокорчо са в миманса и те го усещат! Всичко е за наша сметка на избирателите!

Поредният ШАМАН -ДИЗАЙНЕР!

Като се опитва да ни пробутва изтъкани клишета на идеи за лявото и дясното от времето на прехода.Няма ляво ,няма дясно парите и властта се обединяват безидейно.

херпеса сънува мокри сънища дб да се отделят от пп и генерала и ицо да ръкопляскат на тиквен премиер а тошко да влезе в нс с патерица ясно е и на децата че това няма как да стане този малоумник трябва да купи поне 10 раирани пижами за панделата на него ненков теменуга петя ангелов вкл. и за гешев а за банскялинския тиквун трябва да направи специална поръчка И ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО

Няма варианти,отиваме на избори.

Кога ДБ ще отиде при ГЕРБ.На куково лято.Гладна кокошка просо сънува.Виж кака Кури с ДПС и Слав4о са по съгласни да направят кабинет с Герб,но с някои уговорки за постовете на министри.

И ти ли Далаверко ? Много искаш малко ще получиш Джукест !

Много тъп,изчислено

ПП - Парапетни Проститутки и ДБ - Душмани български са колеги бандити. Отдавна е време да им се отнеме имуществото и в затвора.

Настимир Ананиев: Мокрият сън на Борисов е да се отърка в ПП-ДБ

Корумпиран бездарник. Кой ше управляваш бе сопол? Никой не иска да ти слуша простотиите.

Джукич пак се развихри

Киру Кривата джука ли приказваш?

ПП са комунисти, искат електората на БСП

Я погледни кога са родени КОМУНИСТИТЕ от ГЕРБ! ПП: Лена Бориславова е ДЕТЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА. :)

Я вижте родителите на тези от ПП - там ДС няма пропуск!

"На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2023 г. да бъде ДЕФИЦИТв размер на 1 130 млн. лв. (0,6 % от прогнозния БВП)... ...Разходите по консолидираната фискална програма (вкл. вноската на Република България в бюджета на ЕС) към април 2023 г. са в размер на 21 045 млн. лева. За сравнение, разходите по КФП към април 2022 г. бяха в размер на 16 907 млн. лева. В отделните разходни показатели най-значително нарастване има при разходите за пенсии, както и в частта на разходите за субсидии, издръжка, персонал и други." Представете си колко щеше да бъде "ДЕФИЦИТЪТ", ако държавата НЕ БЕШЕ РАЗДАЛА 10 МЛРД. лв. ( !!! ) ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ на БИЗНЕСА! ... А тези, които КРЕЩЯХА НАЙ-СИЛНО за 100%-ов ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ енергийни РУСКИ ресурси, КРЕЩЯТ НАЙ-СИЛНО за ПЛАНИРАНИЯ дефицит в ПРОЕКТОБюджета. НОНСЕНС!

Ако Гроб направи правителство хората излизат на протест

Поредният говорител от името на народа! Кажете, че вие с жена си ще излезете на протест и така. А ако комшията ви не излезе, означава ли, че той не е от народа. Или вие определяте кой какъв е - точно ката фашистите и комунистите! Затова и искате такова управление!

Помиярите се надушват!

ДБ влязоха в коалиция с ПП, тоест те няма да излязат, за да направят коалиция. И причината не е в споразумението им, ако имат такова на Ексел. Причината е, че Божков плащаше за двете формации за протестите и омраза срещу Бойко.и сега изведнъж Обратно и Божков ще си иска парите от тях и ще ги бие и туй онуй....не смеят. Не смеят и заради Радев кокарджата, Това са реалните причини.АКО УСПЕЕШ ДЕЛЯНЕ ДА ГИ УГОВОРИШ, ЧЕ ЩЕ СА ДОБРЕ И ЩЕ ТРЯБВА И ТЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТ С ГЕШЕВ РАДЕВ И БОЖКОВ....

Има и друг вариант -правителство на малцинството което да стои до есента и тогава избори две в едно - местни и парламентарни.

Делянчо НЕ ЗНАЕ къде да прочете МАКРО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ показатели на Бюджета. Няма и кого ДА ПИТА. За дефицита чеше питал някой от ДБ, май М. Димитров. :) Отгоре на това коментира ДЕФИЦИТИ/ДЪЛГОВЕ за Бюджет, който НЕ Е ГЛАСУВАН. :) И ГИ съобщава КАТО факти. А в биографията на Делянчо пише: "През 2002 г. се дипломира като бакалавър по ИКОНОМИКА в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ, а по-късно и като магистър в Университета за национално и световно стопанство. Има специализации по счетоводство и ФИНАНСИ в Лондонското училище по икономика и политически науки." Какво остава за Пожарникаря и ЮЗУ-кадрите като Т Биков... АБСОЛЮТНИ АМАТЬОРИ!

А защо не пишеш какво откраднаха шарлатаните за седем месеца и как ни набутаха в дългове.Защи не изнесеш статистика колко милиарди присвоха чрез драгалевсият .ангал ,баневи,арабаджиеви ,гергови,дуганфес и др.Дейсваш избирателно......

Ало, 80%-овата, написала съм ти в другия кометар: ГЕРБ остави 24.2% от БВП ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ; По последни данни ДЪРЖ. ДЪЛГ е 20.5% от БВП. НАМАЛЕНИЕ с 3.7%!!!

Нискочелия крадлив гербав малоумник им а два варианата като вожда си макак Боци Бобовдищол или Софийския централен

Какво стана с Гешо Пиратката???? Целия ЕС ни са смя, откриха ли нещо? Детето ме попита одеве, та за тва и аз да питам

Коментари - Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП | Днес.dir.bg

Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП

“Възраждане” е несистемен играч с 37 депутата, който е неприемлив и не може да участва в никое мнозинство, смята депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев с 2 варианта за кабинет: Възможен десен - ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, и невъзможен ляв – БСП и ПП | Днес.dir.bg

Коментари

Ти му викаш куме Деляне, той тича за хоя да те хване!

И тоя с менечийските джуки станал аналлизатор.....

Кои са активните тези които са налапали въдицата и няма мърдане хванати са за гушката

Да не те изолират пак

Този още ли живее при майка си под наем за 1000 лв, на този въпрос това герберче трябва да отговори щото другите съждения въобще не му се получават

Зашо ли предложението на ГЕРБ за правителство с тяхно участие ми звъчи, като заклет неосъждан престъпник да ни предложи съвместен бизнес и да му се доверим?!?

Този ЗАЩО не е в затвора при бай Ставри??????

сополивец не беше ли от турска България (Хаскьой)?!

Моля ви, не мога да се удържа, връзвайте ме, лекувайте ме, вижте какви ги дрънкам, блъскам си тиквата в стената и си размазвам циганските бърни. Помогнете, спасете ме!

КОЗЯК-Точно така Делянчо ,послушно момче ,ела да те шляпна по дупето

Това е другата възможност на Атанасова. Другарката Корнелия ще го играе третия мандат август месец, за да може да изкарат отпуската на депутатски заплати. И ноември избори, след местните избори. За Радев няма да е добре избори 2 в 1. Пак всички ще са щастливи, а ние ще платищаме на народни цени.

в медийните си изяви Делян Добрев ме изумява с простащината си. За ГЕРБ ще е най-добре, ако го накарат да млъкне. Същото би било добре и ако това стане и с онази маукащата пръдла Атанасова, която се взема много на сериозно, мисли се за голям политик, а си е една нищо и никаква пръдла.

ТОЗИ ТЪПАК ЩО НЕ МЛЪКНЕ ВЕЧЕ?

Двете партии са буквално в еднакви ситуации :D ГЕРБ никой не иска да управлява с тях ама и с ПП никой не иска да управлява и двете казват неща за другия които важат както за този който ги е казал така и за другия хахаха Буквално в огледална ситуация са и е смешно как все още някои хора мислят, че единия е по-прав от другия :D

Спрете да развявате подобни мазни лъжци, които манипулират наивниците. Те са основните виновници за охулването на Промяната, а сега ги е шубе да правят правителство без тях, че да има с кого да се оправдават.

Скоро излиза Списъка Магнитски там са Буци Тулупа, БАЙ Ганьов от Банкя че е гол с чекмедже пълно с истински евра, кюлчета сметки в Дубай крадени от магистрали и Делян Добрев също е вътре като общински крадец нали беше уредил цялата си рода на работа в общината и с фирми и двамата ще заминат за Гуантанамо с други терористи

Какви са тия Сигански работи.Влизат в парламента в коалиция с друга партия,после ми излизат.ЕбаТияСигани

Кви са тия играчи кви са тия партии.Кво се правите наСигани.Правителство още преди изборите се знае,че ще направят.Първите две партии на войната.

ДПС дясна партия с десни избиратели. По-голям цирк от това няма. Но то в България всичко е възможно, ние сме овце.

Смешното е, че ДПС са единствените които не са си променили мнението относно това което казват.... И са най-дясната партия от всички... Това е най-жалкото

Нали са либерали, каква лява партия. То ПП са либерали и щяха да изкарат лоши пърдали.

Егати дивите глупости се пишат тук....

То това момче не е от ГЕРБ, Бойко не го познава, не го е виждал. Явно е независим, може да има такива странни помисли.

В момента топката е в полето на ГЕРБ, те са мандатоносител, победител на изборите и те трябва да излъчат правителство. Ние, като втора политическа сила, само можем да улесним този процес, и сме го направили максимално. Съвместно управление между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) е абсолютно невъзможно. Няма вариант, при който ние да искаме министерски квоти в проектокабинет на ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на Продължаваме промяната Асен Василев в предаването "120 минути" по БТВ.

Отново опитва хасковското келеме да цепи коалицията ПП ДБ. Няма да ви се получи. Като на малоумни ви повтарят и повтарят, че няма да правят правителство с вас ГЕРБ и няма да подкрепят ваше правителство. Оправяйте се. Първи сте, правете правителство, уоравлявайте.кое още не ти е ясно Дебеляне? Те олигофрен ли си, че оше не си разбрал?

Делянчо, мамин златен, прочети какво е казал батко ти Томислав за вариантите.

Най-добре лустрация, и всеки откъдето е! За 33 годибни ви се нагледахме!

Кух аналлизатор

ДБ щяха да са с големите размери на Възраждане, ако не беше се появила ПП! Ако не и повече, факт е че те изпомпаха част от електората на ДБ, а бяха набрали такава скорост! Но президенското инженерство им направи такъв номер, че не знаят къде се намират!

На това ли се вика чегъртане? А Мунчо чака, Боко да направи кабинет.

Очевадно е, че ПП не са големи политически играчи! Това са ДБ и трябва те да водят хорото за сметка на тези псевдо харвардски измислени герои!

Герб, ДБ и ИТН колко се клеха, че ще свалят ДПС. Отделно ДБ и ИТН не искаха Герб. Ех, лъжи , лъжи...

Мрежа от лъжи,но вече с дупки

ДБ са такава мокра връв и ПП така чуствително и забележете болезнено го усещат! ДБ направиха така, че ПП тотално да загубят физиономия, те си увеличиха броя на депутатите за сметка на смешниците от ПП, гледайте как го изиграят за местните избори! Киро обратното на острото и Кокорчо са в миманса и те го усещат! Всичко е за наша сметка на избирателите!

Поредният ШАМАН -ДИЗАЙНЕР!

Като се опитва да ни пробутва изтъкани клишета на идеи за лявото и дясното от времето на прехода.Няма ляво ,няма дясно парите и властта се обединяват безидейно.

херпеса сънува мокри сънища дб да се отделят от пп и генерала и ицо да ръкопляскат на тиквен премиер а тошко да влезе в нс с патерица ясно е и на децата че това няма как да стане този малоумник трябва да купи поне 10 раирани пижами за панделата на него ненков теменуга петя ангелов вкл. и за гешев а за банскялинския тиквун трябва да направи специална поръчка И ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО

Няма варианти,отиваме на избори.

Кога ДБ ще отиде при ГЕРБ.На куково лято.Гладна кокошка просо сънува.Виж кака Кури с ДПС и Слав4о са по съгласни да направят кабинет с Герб,но с някои уговорки за постовете на министри.

И ти ли Далаверко ? Много искаш малко ще получиш Джукест !

Много тъп,изчислено

ПП - Парапетни Проститутки и ДБ - Душмани български са колеги бандити. Отдавна е време да им се отнеме имуществото и в затвора.

Настимир Ананиев: Мокрият сън на Борисов е да се отърка в ПП-ДБ

Корумпиран бездарник. Кой ше управляваш бе сопол? Никой не иска да ти слуша простотиите.

Джукич пак се развихри

Киру Кривата джука ли приказваш?

ПП са комунисти, искат електората на БСП

Я погледни кога са родени КОМУНИСТИТЕ от ГЕРБ! ПП: Лена Бориславова е ДЕТЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА. :)

Я вижте родителите на тези от ПП - там ДС няма пропуск!

"На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2023 г. да бъде ДЕФИЦИТв размер на 1 130 млн. лв. (0,6 % от прогнозния БВП)... ...Разходите по консолидираната фискална програма (вкл. вноската на Република България в бюджета на ЕС) към април 2023 г. са в размер на 21 045 млн. лева. За сравнение, разходите по КФП към април 2022 г. бяха в размер на 16 907 млн. лева. В отделните разходни показатели най-значително нарастване има при разходите за пенсии, както и в частта на разходите за субсидии, издръжка, персонал и други." Представете си колко щеше да бъде "ДЕФИЦИТЪТ", ако държавата НЕ БЕШЕ РАЗДАЛА 10 МЛРД. лв. ( !!! ) ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ на БИЗНЕСА! ... А тези, които КРЕЩЯХА НАЙ-СИЛНО за 100%-ов ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ енергийни РУСКИ ресурси, КРЕЩЯТ НАЙ-СИЛНО за ПЛАНИРАНИЯ дефицит в ПРОЕКТОБюджета. НОНСЕНС!

Ако Гроб направи правителство хората излизат на протест

Поредният говорител от името на народа! Кажете, че вие с жена си ще излезете на протест и така. А ако комшията ви не излезе, означава ли, че той не е от народа. Или вие определяте кой какъв е - точно ката фашистите и комунистите! Затова и искате такова управление!

Помиярите се надушват!

ДБ влязоха в коалиция с ПП, тоест те няма да излязат, за да направят коалиция. И причината не е в споразумението им, ако имат такова на Ексел. Причината е, че Божков плащаше за двете формации за протестите и омраза срещу Бойко.и сега изведнъж Обратно и Божков ще си иска парите от тях и ще ги бие и туй онуй....не смеят. Не смеят и заради Радев кокарджата, Това са реалните причини.АКО УСПЕЕШ ДЕЛЯНЕ ДА ГИ УГОВОРИШ, ЧЕ ЩЕ СА ДОБРЕ И ЩЕ ТРЯБВА И ТЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТ С ГЕШЕВ РАДЕВ И БОЖКОВ....

Има и друг вариант -правителство на малцинството което да стои до есента и тогава избори две в едно - местни и парламентарни.

Делянчо НЕ ЗНАЕ къде да прочете МАКРО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ показатели на Бюджета. Няма и кого ДА ПИТА. За дефицита чеше питал някой от ДБ, май М. Димитров. :) Отгоре на това коментира ДЕФИЦИТИ/ДЪЛГОВЕ за Бюджет, който НЕ Е ГЛАСУВАН. :) И ГИ съобщава КАТО факти. А в биографията на Делянчо пише: "През 2002 г. се дипломира като бакалавър по ИКОНОМИКА в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ, а по-късно и като магистър в Университета за национално и световно стопанство. Има специализации по счетоводство и ФИНАНСИ в Лондонското училище по икономика и политически науки." Какво остава за Пожарникаря и ЮЗУ-кадрите като Т Биков... АБСОЛЮТНИ АМАТЬОРИ!

А защо не пишеш какво откраднаха шарлатаните за седем месеца и как ни набутаха в дългове.Защи не изнесеш статистика колко милиарди присвоха чрез драгалевсият .ангал ,баневи,арабаджиеви ,гергови,дуганфес и др.Дейсваш избирателно......

Ало, 80%-овата, написала съм ти в другия кометар: ГЕРБ остави 24.2% от БВП ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ; По последни данни ДЪРЖ. ДЪЛГ е 20.5% от БВП. НАМАЛЕНИЕ с 3.7%!!!

Нискочелия крадлив гербав малоумник им а два варианата като вожда си макак Боци Бобовдищол или Софийския централен

Какво стана с Гешо Пиратката???? Целия ЕС ни са смя, откриха ли нещо? Детето ме попита одеве, та за тва и аз да питам