Делян Добрев реагира на разследване на АКФ за вила на майка му: Толкова ли ниско паднахте

Според организацията Златка Добрева строи незаконно къща край Брацигово, докато властите нехаят

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев реагира на разследване на АКФ за вила на майка му: Толкова ли ниско паднахте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се чудя защо този безродник са е заял с рефинерията и енергетиката, а то защото си е продаЛ ДУШАТА НА сащ .щЕ ИМА ВИДОВ ДЕН ЗА ТАКИВА МРЪСНИЦИ.

Циганино, и ти отдавна трябваше да си в затвора! Заедно с боко и дебелия

Диляне ако за крадливата ви паплач милионите са нещо дребно... то хората оцеляват с 500...700лв.имаш три деца утрепко....отдавна трябваше да си в затвора...още за КУМГЕЙТ...

бай Ставри да му разшири бузите.....

Тоя с окосмените джуки се прави на улав?!

Това като в оня виц "Ама вие защо биете негрите". Това, че някой нарушава закона не дава право и на други да го правят. А ако е имало закононарушение и за двата случая уж имаме съд и прокуратура, но те не смеят да свършат и за 5 пари работа, защото са тотално зависими.

Прав е човекът, той реактори и рафинерии продава, а те за някаква виличка ще се заяждат!

Хубава работа, Делянчо, ама циганска!

Да рзбираме от димите на Делянчо че щом е свързано с МАМА нищо че става дума за незаконно строителство това е падение. Ами не драги.

Боже,божеееее........един друг почнаха да се плюят и да си изкарват кирливите ризи.

Започнаха мръсните битки и игрички.

От една страна законите трябва да се спазват от всички и, разбира се, най-вече от публичните личности и близките им. От друга страна това, което се е случило, е масова практика по селата, където почти не се срещат къщи, на които всичко да им е документално изрядно. Даже женицата е изкарала все пак някакви документи, което не винаги се случва. АКФ сигурно има доста какво да огледа покрай Добрев, но наистина е малко смущаващо да се занимават баш със строителните книжа на някаква барака на майка му в някакво селце. Ако това ни е цялата корупция, с която АКФ да се бори, отдавна да сме богата и просперираща държава.

Като е "барака", ЗАЩО не я подари на някое бездомно семейство? Аз не бих отказал такава "барака"...............

За да може проекта да е преустройство/ пристройка и тн. и формално да нарушава отстоянията до другите пазрцели (заварено положение) трябва да запазва част от съществуващата сграда ... В случая старата сграда е съборена изцяло, което вече не отговаря на одобрения проект и на практика е незаконно строителство. Да това е масова практика и на повечето им се разминава ако са в добри отношения със съседите, но ако се подаде сигнал до днск реално закона е ясен. Добрев да не се прави на ощипана госпожица и да подхваща рефрена вие защо биете негрите... Реално ако информацията в статията е вярна има нарушение на закона и незаконно строителство.

"Толкова низко ли паднахте" ???Еми за да те гепят за корумпираните орехи....щото ти си паднал точно толкова низко и разследващите е трябвало да се "наведът и паднат низко"

Това не е нищо Ние наглите гербаджии какви работи правим

Белезниците трябва да се използват

Дилянчо,аз съм на 59 години и ми отива да се обърна към теб така,защото си и по-малък и по глупав,нищо че си учил в САЩ!И за какво ревеш,ти нали си се хванал на хорото!Ако се беше учил в България и ако си българин,щеше да знаеш онази поговорка-мома хванала се на хорото не пищи!А вие уж българските политици,хванали се на американското хоро,защо непрекъснато пищите в България????

ти толкова ниско си паднал. За едни 60 квадрата разрешения не искаш да платиш дори. Та поне нещо откак си в ПП ГРОБ да си направил законно.

Всичко е много просто. В България, който има пари и е близък с властта, може да си прави каквото си иска.

Този да не се е обучавал при Масларова, която не оспорваше, че краде, ама защо ли го правили на въпрос , като тя не най-големия крадец в държавата.

А може да се падне по-ниско от това да "плащаш" със служебни пари на Народно събрание наем на имот на майка си, както той правеше? Това е като "безимотния" Пеевски с една стара ръждива кола, който рязко забогатя или Лена, на която миналата седмица откраднаха "служебния" автомобил, докато е в отпуск по майчинство. Дребни душици и свикали да паразитират на чужда сметка са това

служебния джип на Лена Бориславова е на фирмата на баща и.

цигойнер , толкова пари имат и пак цигании ......

САЩ задълбочено изследват Делян Добрев за корупция. Отбелязано е също, че през 2017 Добрев и Павлов пробват да дадат строежа на интерконектора с Гърция на друг съученик на Добрев...

Тоя крадлив герберунгел защо още не е в затвора?

Корупцията е „тинтири-минтири“ за Добрев от ГЕРБ (видео) 07 Март 2023 Делян Добрев, прочутият енергиен експерт на ГЕРБ, ще бъде запомнен с едно от най-откровените интервюта, давани от член на партията. Бившият енергиен министър обяви, че разговорът за потресаващите нива на бедност, корупция и недоверие в главния прокурор, са просто „тинтири-минтири“. След като бяха повече от десетилетие на власт ГЕРБ не виждат нищо смущаващо, че оставиха държавата последна във всички класации, а най-голямата им гордост – инфраструктурните проекти – май ще се окаже, както се изрази министър Шишков, „бутафорно строителство“. Прави впечатление, че герберите рязко са станали много остри и директни (друг пример е интервюто на Росица Кирова, която на практика каза, че за лошото управление на ГЕРБ са виновни гражданите), а това навежда на мисълта, че подготвят реториката и тона си за интересни новини след изборите. Примерно, за някоя немислима досега коалиция… примерно… хипотетично.

Делянчо какво е радясал мяза на га.зо ми

Ще гътнат къщЕто, ако наоколо не се разхождат бременни глиганки!

Подкрепям ГЕРБ

sawo

По същество не казва дали вилата на майка му е незаконна.

За ниски хора,ниски потребности

Не можете да познаете от коя партия е кметицата на Брацигово! Давам жокер - 1та буква е Г, последната Б, по средата има Е и Р...Шокиран съм!

Поне си призна, че който назначава, той поръчва музиката ;)

Добрев спря да строи поради вила в съседатво, с отклонения на някаква си журналистка. Май бяха в съда. Сега строи. Е от къде идва? иначе отстояния има а там няма регулация, няма парцели Журналисти

Повечето от тиквите не са чели за Венету. Тая тиквичка се прави на ядрен експерт и заедно с ортака му мартинчо В петък 22.03.2024г. антиБългарската сглобка в лицето на 161 клетвопрестъпници ратифицираха строителството на ядрено опасен проект, радиационно замърсяващ 10 пъти спрямо работещите 5 и 6=блок—ВВЕР 1000 в АЕЦ Козлодуй. Чехите, Унгарците,Финландците , Албионите и Турците взеха експертно решение и отхвърлиха този проект, ядреноопасен и икономически загробващ държавата ни за вечни времена. Нашите ядрено енергийни експерти Мартин Димитров, Делян Добрев, Теменужка счетоводителката, Цонев и Аталай ага загърбиха мнението на Европа и света , че тоя проект е ядреноопасен и е включен в проекта на НАТО за бързо ликвидиране на Българите на юг от Дунав. ...Къде са структурите ни пазещи Българите? Какви съдебни реформи, промени на Конституцията? Какви атлантически ценности- наркопедофилия и фашизъм провеждан срещу народа ни от 161 клетвопрестъпници и малката тиквичка недодялана????

200 млн. от “пътната карта” ги няма, а този мошеник строи ли строи!

обади се на кака ти Илиана Кирилова, тя ще ги смачка.

Хасковски съсел,влез си в дупката,виждаш колко си оср.н ти и твоите създатели.

Делянчо, 1 000 квадрата или 60 квадрата, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ЗАКОННО ли е, или НЕ?!

И този е за Народен........

Три по 60 са 180, ДЕЛЬО! Щото където са два, утре ша стан ат ТРИ! Колко години питам за един гараж зад блока? Не може ло, щото имало високо напреж ение! А един професор сложи между ДВА ТРАФОПОСТА! Зад подстанцията в РУСЕ има цял квартал от гаражи! Една селян ка 90-та ми викаше, че съм номенклатурчик, щото съм бил с портрета на ТАТО в БТР-ра, а тя взе апартамент от КТМ и има гараж зад блока!

Гусподинът не оспорва, че вилата е незаконна и че има явен чадър над това. Защо ли! А вика ама вие що биете негрите, ве. Къщето което се строи напук на закона трябва да се събори, А като знае за други такива да сезира органите. Инак си е завера, в която той иска Гарван гарвану око да не вади.

Дебелян добрев е прост изпълнител на шайката наркопедофилска мрежа с атлантически ценности , създадена от мургавия европеец продал държавата ни за един пробит долар. Цялата им мафиотска система чрез неформални(лобистки по краварски, а по Български корумпирани) връзки цели разрушаване на всичко Българско. Създадените от тях абществени не пръвителствини организации са включени в бюджета и пият народна кръв, кърлежи , не напили се. Тоя юнак е нанесал толкова щети на народа ни за последните 15 годиниче може да влезе в книгата на Гинес след мургавия европеец един пробит долар.

Това да излееш хилади евро в незаконно строителство наистина не мога да го разбра. Абе какъв е проблема да си изкара човек реално разрешително. За малки обекти нито е толкова скъпо, нито е толкова сложно. То това е най-евтината част то строежа. Наистина ми е Х, защо го правят.

В някои общини това си "Мисия невъзможна". Дори и Том Круз не би успял да се справи там.

и за какво и е на 70 годишна баба тая вила??

Е как за кво? Да я порят разни тъпкачи...

Ти от собствен опит ли говориш?

Рая я ми ела в джакузито да те поря като риба

Те не са паднали ниско, Дельо фактоистът!! Ти си изпадналият ,патологичният лъжец и крадец!!!