Делото за убийство заради заря отложи процеса срещу Семерджиев

Процесът продължава на 28 септември, обяви състав на Софийския апелативен съд с докладчик Карамфила Тодорова

Обратно в новината

Коментари - Делото за убийство заради заря отложи процеса срещу Семерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокатите използват хватки за да отлагат делата и това е факт. Повечето пъти всъщност не им се и налага да го правят. В съдебната палата има сигурно 6 съдилища и не знам си колко прокуратури към тях. Няма зали и затова дела се отлагат за след месец. В случая за след 3 месеца, защото идва съдебната ваканция. Както всички знаем през август в съдебните палати все едно е паднала бомба.

Три месеца отлагане. 3 месеца! Бах таз правосъдна система! Махайте веднага лежане в къщи да се брои за излежаване на присъдата! Махайте и ареста да се брои! Да видим дали тогава всички как ще се явяват в съда. И ще спрат да се "разболяват".

окей , вие като имате бизнес срещи две в един и същи момент , не информирате ли клиента ,и да се договорите за среща в следващите дни ? Дори да има в един и същи час, как така се отлага подобно нещо с цели три месеца ??

сам

Семерджиев обжалва осъдителната присъда, като иска да бъде оправдан. - няма такъв наглец!!! Определено смъртното наказание трябва да се върне, някои индивиди просто не трябва да живеят...

Протакат по всевъзможни начини. Не вярвам, че е толкова трудно да се направи график, за да може адвокатина да присъства на двете дела. Цирк пореден. Къде пребивава знатният клиент в момента?

А през септември няма да може да дойде, щото ще е зает по делото на оня дето уби Милен Цветков...

Тия за графици не са ле слушале деа

Нагласена работа, личи си от космоса. Излагат се, но не ги е еня.

Тоя боклук съм го виждал в Студентски град. Истината е,че полицията покровителства наркоразпространението.

Тия всичките са генералски синчета.