Делото за смъртта на Милен Цветков не тръгна на втора инстанция

Причината е отсъствие на адвокатите на подсъдимия Кристиан Николов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще размотават още 2 години и накрая няма и да лежи изобщо в затвор. Но нищо ненаказано не остава, ще му се върне по един или друг начин.

Да влиза в затвора.

Видяхте ли кой е виновен-Гешев имал кусури,трябвало да се маха-не,съдиите са боклуци-нещата не вървят заради тях !

Очевидно адвокатчетата правят цирк. Като имаш насрочено дело, при това за убийство, каква чужбина, т.луп смотан. И колкото повече време минава, толкова по-невинен изглежда дебила - сега пишат, че беше само на амфетамин. Виж ти. И така делото ще се протака, а накрая ще се окаже, че убиеца е пил само кафе и е карал с превишена само с 2км/ч, а Милен сам се е наврял в неговата кола. няма по-гнусно нещо от бг правосъдие.

Тоя наглец и майка му плюят в лицата ви и правосъдиято ви - а вие седите и лапате

Тъпотии говориш, ние не седиме, комунистите от герб, дпс, итн, израждане, крепят мафиотското статукво! Вчера в НС! Ние сме на протести в подкрепата на правителството, не като тебе да пишем простотии!

Няма и да тръгне. С този главен прокурор и с връщането на герб-дпс-израждане на власт, убиецът на Милен Цветков, чието убийство е по поръчка на герб-дпс-израждане, ще бъде освободен без обвинения.

Е БАЛък ,бате ти Кирчо и Кокорчо какво направиха и кой вкараха ве.Циганите дерибействат и нищо не се е порменило от как дойдоха бе дебил смотам.Насред центара убиха мангалите човек на 100 м от райнното и всичко се потули.иначе бойко е виновен няма го от 1 година дебил

Каквото човек сам си направи....може ли да се дрогира и да кара кола...и накрая "ох, ами аз без да искам го убих нали..... извинете ме, моля..."

Не го е направил сам, дрогата е оправдание, това е поръчково убийство!

Да не забравяме , кои бяха с него в колата! Чии деца са другите !

Аз не знам кои са били с тоя в колата! Я, кажи!

Не знаеш, защото ти е неудобдно! Да ти кажа, комунистически, скапани наркомански отрочета! Сега знаеш и не задавай тъпи въпроси!

По нашите ширини се знае,че адвокати и съдии решават делата. Дори се знае, кой по колко процента взема. Като основен довод е ,размерът на получените подкупи. Нормално е, съдията и адвокатите да удължават вземането на решение по казуса-въпреки неуспоримите доказателства, за да "цоцат" още пари от майката- бизнесдама! Логично е! Има един малък проблем - ами ако на маминка и свършат паричките- какво правим господа правораздаващи? Ще върнете ли взятките ?

Нищо няма да върнат! Ще признаят дрогирсния за невинен! Просто и ясно!

Ще вземем от твоите дебил такъв

Санкция за адв Симеонов! Знаел е за кога е насрочено делото и е трябвало най- малко да преупъномощи друг адв или изобщо да не заминава. Такова е уважението към правосъдието «0» Този Симеонов не беше ли задържан преди години и беше в ареста?! Морал

Кво значи, че адвокатът бил в чужбина?! Той после може да е море, а по-после и да е на кино и да не може да присъства - ха, ха. Не знам кое е по-голям фарс - представителната демокрация или съвременното правораздаване...

Искам да чуя мнението на Слави Трифонов и по този въпрос! Ако може да каже нещо и за съдебната реформа.

Ама някой вярва ли, че маминия наистина ще влезе в затвора?!

Точно! Да не забравяме , кои бяха с него в колата!

две години не могат да вземат решение, а после съда бил справедлив... За кокошка, няма прошка - за милиони, няма закони... :Х Страшни лайнари сте! :@ Дано Бог и Милен ни простят :(

Николов е извършил престъплението по непредпазливост и непредумишлено. От присъдата ще бъде приспаднат първоначалният арест на младежа и престоят му под домашен арест. Целта е протакане на делото с години и после при приспадане на времето дето се е изпъвал на дивана ,да не влезе в затвора или ако влезе да е минимално. Това ни е правосъдието.

Явно е , че майчиния няма да влезе в затвора. Защото, който е синко известен винпром може спокойно да убива, дрогиран

И 15 години са малко , но ние тук и на малкото ще се зарадваме! НО 15 години без отпуски и екстри в килията! Време е вече такива лекета да са като пример за всички останали като него! И аз пия и си мия зъбите понякога с пасти , ама си хващам такси после! Затвор трябва и за другите лекета , които лъжеха и го прикриваха!

"...и такааа до края на светааа..."

Мърши гадни, пак ли протакате с гадни трикове?!? Но нищо, има Видовден!

Протакват делото, и вероятно ще "приспаднат" домашния арест. Ако е съд на място, служебен защитник, 14 дни срок за запознаване с материалите, дело след 2 седмици, присъда след още 2 седмици. Другото е театър в 5 годишно действие.

Още не е осъден, майко мила. При толко доказателства, явно се плаща като за световно. Мамин златен, дайте му да си шмръкне малко и да су ходи.

Да бъде оправдан? Тоя дали е малко нагъл, а?

адвокат. Крайно време е това еке да си получи присъдата.

Да учиш криво тук значи да учиш право! Така де. Кой му даде право на Милен да се движи из града, че и да спира на червено? Това да не му е бащиния? Накрая може като нищо и наследниците му да бъдат осъдени да заплатят щетите по джипката отзад барабар с моралните щети от стреса, претърпян от тази млада и ранима душа......