17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааа той и Ценко Чоков беше така, но за кметските избори здравя, напълно адекватен стана.

предизвиква съдбата с тази количка!

Споко, на следващото заседание ще поискат прекратяване на делото, защото са депресия и съдът ще уважи и това искане. Не се притеснявайте, никой няма да пострада!

Кога ще бъде вкаран в ареста Бойко Борисов, цецо тъпото и други от шайката герб?

Дано всички алчни, ненаситни мошеници пукнат! Отвратителни лъжци и мошеници - те така са създали и опазили " бизнеса си".

Една ревизия продължава 3 месеца......към момента не могот да ме убедят в наличието на престъпление

Добре, де,ама тука намирисва на абсурд ! Как 16 лекари от различни специалности се произнасят,че има рак 2 или 3 степен ! Значи невролога, генеколога и очния лекар, определят,че има рак ! Значи ли това,че онколога например ще потвърди,че аз съм късоглед,или има перде на очите ! Нещо издишат работите !

Ако лъже, че има рак дано го хване някой скоротечен.

Първо тоя, сега и Елена.. труден ден за БСП

Като ги хванат в крачка българските престъпници рязко се разболяват. После милозливата прокурватура ги пуска, ако изразят готовност да се отчитат на мутрите във властта и всичко по старо му.

Всичко е долна порнография, мислят си навярно,че ядем доматите с колците! Смешници до безкрайност.

Те всички олигарси първо крадат та се сцепят и живеят,като дерибей и като ги хванат и изведнъж се разболяват,ослепяват,онемяват,окуцяват и започват да се гърчат предсмъртно,големи фокусници са! Дано да влезе поне тоя в затвора,че досега такива осъдени все още няма!

В съда седи на инвалиден стол,в килията се разхожда и все едно си е здрав! Всичко се вижда на камерите,ако той си мисли,че не го виждаме,явно е малоумен.

А любимият олигарх на ДСБ ЦВ. Василев кога?

Когато го върнат от Сърбя,ама уви,май няма да е скоро...

Кога ще видим Трайчо, Прокопи и сие в съда?

... е, на трон трябваше да го сложат да седне, ама за да не дразнят е "инвалидна количка". А и без друго колите на тези са все със стикер за и валиди, за по-евтино, а и да паркират безплатно и навсякъде.

Циркове, като от наркобарон. И ако знаеше, че е за толкова пари той отдавна 4 милиона щеше да им даде и да го оставят да си ... прави бизнеса. Интересно, как никога едни видни и популярни фигури не се разкриват, а такива са в орбитата на Стайков, Баневи, Арабаджиеви. И пари ... държавата ползва съдилищата за узаконяване и легитимиране на стотици милиони срещу платен десятък.

Откога Онкоболните не ги лови закона? Крал ли е или крал... ша разберем

Много хора са болни, но работят, колкото могат... Да лежи на топло в ареста, по - малко секс, порно, Интернет, ракия... Да се оправя човека......

Нашите мафиоти - най-болните мафиоти!!!!

Какви са тия смешни кинти , бе ?! 3.6 милиарда е много по-реална сума .

16 лекари ... сигурно и 16 вида раци ...

че адвокатката е показала епикриза от 13 лекари че Миньо има глисти. Златни.

Народа иска Миню, Вълчо, Николай да умрат и тогава Бойко в бял костюм ще оправи държавата и три дни ще пием и ще се веселим!

му няма нищо .На.такива като него , барабар с адвокатите и лекарите , пръстите на менгемето и натягане . Иначе няма управия ?

..как, никой от БСП ли не отиде да покрепи своя олигарх?!

Този май е продукт на Костов. А че си е плащал и на червените другари е ясно

"Делото срещу Миню Стайков тръгна, той седя 8 ч. на инвалиден стол в съда" И после стана и си тръгна....

А га лапа кифтетата беше добре

кой ще прилапа имотите вкл. хасиендата на Миньо Апаша ....? Защото ще излезе, че и тя е правена с пари от програмите !

не се направи независима.лекарска експертиза , с лекари от чужбина ... та нека и ние да чуем колко е болен другарския спонсор ?

Не е важно какви закононарушения е правил, важното е , че е "другарски спонсор"! Затова трябва "законово" да бъде смазан ! Иначе такива, като онази, евтината строителна фирма с апартаментите, няма да ги пипаме! Онова не се брои за спонсорство или за корупция...!

поне е получил някакво наказание 8 часа в инвалиден стол, то е ясно че друго няма да му дадат :)

Щом е болен да го пуснат но следващите 20 години ако стане от инвалидния стол да си излежи цялата присъда

нали беше задъжан за нелегално пройзводство на цигари , сега пък крал и европейски пари ?!??! За тия две престъпления , не на стол ами и на легло ще го откарат в съда .За тая работа алчни адвокати и лекари бонлук ... мдааа

kalinvt

Не знам дали тези 3.6 мил. лева са достатъчни като величина това дело да се гледа от Кьовеши.

Този е маняк на здравословен начин на живот и е напълно здрав,всичко с количката е постановка.Дано го видим в килия с Банев и Ветко.

Пародия. Как всички се разболяват и успяват да правят държавата на маймуна. 16 лекари констатира ли заболяване. Отново доказателство за корупцията на всички звена в държавата. Гаранция, че пича ще си иде вкъщи и следващата година пак ще оглавим негативните класации. Защо ли?

А като е знаел , че е онкоболен , ЗАЩО Е КРАЛ толкова бе адвокати !!!!! Или се е ''разболял'' след като са запорирали 134 млн. ?! Тази България и от такива ПРОДАЖНИ душици като Вас е на този хал !!!!!!

На адвокатите това им е работата - да изкара подзащитника от кауша. Продажните в случая са лекарите. Преди няколко дни и информация за "неяменяем" прокурор се появи, но сега му няма нищо в ремисия бил. Та така за нашите дофтори - утре щр кажат , че по време на престъпленията е бил умрял, но после се е съживил.

Седял в инвалидна количка!!!!!Тоя номер сме го гледали преди десетина години. Не вярвам,че вече върви.Пред Гешев тия номера не минават.Пълна конфискация на краденето,и до живот в кауша.

Той номера не върви в държавите на запад от нас. Тук си вървят нещата и скорошен пример е синът му. И номера трябва да мине пред съда ,не пред Гешев.

Cezarbg

Този е наш човек!!!! Шато управим