Популистът Вилдерс превърна защитата си в предизборна реч

Холандският депутат популист Герт Вилдерс, обвинен в насаждане на омраза и дискриминация, превърна защитното си слово пред съда в предизборна реч.

Обратно в новината

Коментари - Популистът Вилдерс превърна защитата си в предизборна реч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко: кой не ще негри и ислямисти да еват жена му, дъщеря му и него, е "расист" и "популист". Който обича негри и ислямисти да го еват, него жена му и дъщеря му е отговорен защитник на евроатлантическите "ценности".

Брех мама му стара, има сили които нарочно искат да обърнат ценностната система на хората и те да казват на черното бяло и обратно.Колкото и да се мъчат и да наливат пари няма да успеят на 100 % все има хора които стоят здраво на земята и виждат за какво иде реч и кой стои зад тази помия.Значи когато човек или политик си отстоява интересите на страната и народа си, го изкарват черен популист и каквото се сетите.А подобни когато са купени и са наведени и обслужват чужди а не интересите на народите си са "борци" за свобода "демократи" и изповядват техните големи "ценности" !!!!!

Значи според холандските прокурори има мароканска раса.Браво либерасти слуги на сатано-масоните.

СЛЕД АРАБИТЕ ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА ЕВРЕИТЕ ..... ТВА Е ДЪЛГОСРОЧНИЯ СТРАХ НА ТЕЛ-АВИВСКИТЕ СВИНЕ :))))

После Русия им била виновна, че ЕС се срутва като пясъчна къщичка. НЕ драги управници, не Русия ви набута забрадките, не Русия ви създаде гетата, престъпността, изнасилванията, не Русия ви построи джамиите по градовете. Вие продадохта държавите си, драги демократи, толерасти и социалисти. Какъв план следвате и с колко напълнихте офшорните си сметки предавайки народите си, продавайки националните си интереси и разбивайки една обединена Европа, не искам да знам. Ние хората знаем от къде иде злото. Ние знаем, че вие сте виновни, вие нашите управници. Матрицта се презарежда. Необратимо е. Действията на сегашния "елит" издават паника, защото дори манипулираните им медии не могат да скрият безработицата, престъпността, разграждането на коерантността на обществото, деградацията на културните ценности.

Баце ти с този твой коментар ги размаза, направо ги удари в G точката ха ха.Ти може и да не знаеш какво значи това, но има пишещи тук много добре знаят какво е ха ха размаза ги !

популистите и расистите ще изхранват магистратите,но няма да е за дълго . на запад търпението бързо им привършва .

Но аз Ви питам, г-н съдия: В коя страна мюсулманите не са диваци и варвари?

До "Продажен Еврогагауз" Не мога да не се съглася с тебе за всичко, което пишеш. Ислямът е наистина опасен за Европа, но не трябва да се превръщаме в далтонисти по отношение на това, кой яхва вълната на недоволството. Колкото е важно да не се допуснат плановете на част от господстващата в света финансова класа за безразборно създаване на "мултикултурни общества", толкова важно е и да не се допусне узурпиране на властта от сладкодумни кухи лейки или параноици и да се защити на всяка цена демокрацията. Уви, обаче, явно по-сложните уравнения не са приятни и по силата на всеки.

За съжаление, този вид мислене е всекидневие!! Ето, като пишем тук, повечето от нас пишем за "глупави американци", или за "пияни руснаци".... Страшното в случая е, че се имат предвид самите граждани на тези държави а не, управляващите.... Значи,изводът е, че повечето от нас когато не харесват една система на определена държава, мразят нейните граждани!! Едни граждани, на които ако се замислиш с нищо не отстъпваме ние относно причините заради които ги мразим....:):)))))) Наричаме ги убийци, лукави, и какво ли не още и никой не се замисля, какво би било всъщност ако на тяхно място е бил някой от - примерно - балконските народи... Земното население щеше вече да е сведено на около 10.000 души....:):)))))))

Аз също не мога да се съглася с част от коментарите, но това не значи, че трябва да ви мразя, нито значи, че аз съм прав. На практика, европейските пулитици насаждат омраза към Русия и руснаците, защото името Путин подсъзнателно, или направо съзнателно се свързва с Русия и руснаците. На практика, европулитиците също трябва да бъдат съдени за насаждане на омраза.

Е как някой ще ни насади омраза, ако не искаме. За сега, единственото, което ни налагат е толерастия и правото на малцинството да се гаври с мнозинството, което дори плаща за да бъде малтретирано от онези, които ужким си избира.

другарката меркел пък била казала, че щяла да се бори с популизЪма, а сама не знае, че тя самата е основната популистка, която роди "популизъма". пък и още бъркат значенията на думите популист и демагог, каквито са повечето от днешните водещи европейски политици.

Евродепутатите "от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург... още във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". Резолюцията е подкрепена от Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европа. Европейската народна партия гласува "ПРОТИВ". Как гласуват българските евродепутати? Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври 2016 / 16:07, Телевизия "Европа"

"Прокурорите настояват Вилдерс да плати глоба от 5000 евро, но не искат затворническа присъда" - тези 5000 евро са част от месечната му заплата. Голяма реклама за малко пари си прави човека

Гласа на мнозинството е популизъм. Налагането на малцинството - демокрация.

Предимството на "демокрацията" срещу "тоталитарните" режими е, че при "демокрацията" властта се предава мирно от една група лапачи към други, пък и не е нужно да биеш много идиотите, защото мислят, че с гласа си определят съдбата си и не роптаят много....:):)))))))

Късно е Герт, късно... Вие вече сте минали 20-30%товата бариера на съотношението талибани/нормални след. От тук нататък ще трябва да разделяте страната, всички ще се учим от Израел накрая ама ще има много кръв както става там...

Историята се повтаря. Чичкото с мустачките е прогресирал само заради неадекватната политика на другите. Такъв геноцид, пореден от алчност, срещу собственото си население Европа не помни. Всеки примитивен от гз на географията е добре дошъл за сметка на всеки друг. Влизането без документи в друга държава е подсъдно, но самоза нормални хора. Каква война има в Пакистан или Африка?

САЩ, Словакия, Франция, Дания, Холандия... Европа се събужда. Светът се разбуни против мигрантското нашествие и против санкциите на Русия. Турция също ескалира. КАКВО СЕ СЛУЧВА? Ще ескалира ли тази вълна ? Севрюкова дано не излезе права.

Стига си се правил на луд, Европа е против мигрантите и не е против против антируските санкции. За агресори и грабители трябва да има санкции.

попрочети форумите в западна Европа /доколкото ти е възможно/. Да видиш доколко подкрепят хората санкциите с/у Русия. Бизнесът също не ги подкрепя. Всъщност, тази безумна мярка се обърна с/у създателите си.

Проблемът в случая между гражданите и между политиците е, че всеки гледа да направи извод от повдигнатия всеки път въпрос!! Например, в случая Вилдерс може и да е прав - може и да не е прав за мюсюлманите, и ние тук според собственото си мнение всеки, твърдим, че е или не е краен....... Нещата трябва да се разглеждат от друга гледна точка и тя е - от цялостната политика и реториката на Вилдерс!! Нали, за - примерно - Хитлер, за да стигнем до извода дали е бил нацист или не, не се подхожда от факта, дали е направил изказване за - да кажем - престъпници, а от факта, че без доказателства, заедно с престъпници изпращал в печките цели етноси заедно с децата....... От тази гледна точка, холанските прокурори са напълно прави, защото това говедо е долен нацист!! И, дори да е прав, когато свършат мюсюлманите ще са му виновни шофьорите и ватманите или не знам кой друг!! Това което е непонятно в случая е, какъв нацист може да е един изтърсак тежащ 30 кила с мокри дрехи, от които 25 тиквата му......:):))) "Ариец" с визия на шут, вследствие на генетична грешка....:):)))))

Човека е националист, а ти си просто глупав трол :)

"Човекът" е просто популист и първият който ще сложи шалвари когато и ако стане напечено.... А ти, май куцаш с аргументите, което те прави идеален негов подръжник....:):))))))

Иначе казано, проблемът е, че точно такива като Вилдерс, нямат спирачки!! Да, трябва да се спре идването на мюсюлманите в Европа, това е безспорно особено за непроверените или за подозрителните!! Но, проблемът е, че това трябва да се контролира от хора които знаят кога, как и защо го правят и най важното - в какъв мащаб и кога!!!!!!! пс. "Когато отвели евреите не се обадих....Аз не съм евреин!! Когато дошли за циганите, пак не се обадих.....Аз не съм циганин!! когато дошли за комунистите, не се обадих....И комунист не съм!!! Когато дошли за мен, не бил останал никой друг, който евентуално би могъл да се обади...." Брехт.

Така де ..мантрата ;) Само, дето не се замисляте, че е едно да осъдиш цели етноси, а друго да забраниш или ограничиш до санитарен минимум философии, религии и политически доктрини

че добре се справяш с немския, освен ако четеш в превод. Имам само една забележка-Що не отидеш ти вечер на Лъвов мост и да рецитираш Брехт? Може и да заведеш някоя трупа да представите "Майка кураж". Аз съм изключително толерантна /поне така мисля/, но днес ми се наложи да отида до магазин на Цар Самуил. Трудно ми беше да вляза, тъй като на входа бяха насядали въпросните лица и ме оглеждаха. Вярно, нито ме закачиха, нито нищо. Но да те оглеждат около 10 млади мъже,вкупчени на сантиметри от теб, как ти се струва...

Прочета ли, че наричат някой "популист", веднага ми става ясно , че това патриот и национално отговорен политик. Прав е Фицо за журналистите.

как виждат "рочистването" на Европа от нежеланите от тях различни ???

обичаш да те имат мюсюлманите...отзад, а?

В същото време българското правителство задължи общините да устройват ислямистите битово. И ние си трайкаме. Бъчварова повишава тон даже.

Всеки който не пее според "директивите на времето" и "евро-атлантическите ценности" е популист, расист, дискриминатор и какъв ли още не! Чувствате ли как тънко се опитват да ни промиват мозъците? Чрез негативни епитети към "неудобните", т.е. към нормалните и здравомислещи хора, които гледат какво се случва около тях и кой се облагодетелства от това...

демонстрира бясна омраза към "различните" е латентен хомосексуалист като кумира им путлер.

Иска ви се ..но тая либерастка мантра вече се изтърка

от вас еврогейските либерасти..ПРОСТО НЯМА!

Аз не съм расист и моите поддръжници също не са расисти, - каза той пред тричленното съдебно жури днес. - Аз говоря не само от свое име. Моят глас е гласът на мнозина. В името на всички тези холандски граждани ви призовавам да ме оправдаете, да ни оправдаете", пледира той. "Аз съм сам днес пред вас, но не съм единственият подсъдим в този процес. Вие съдите милиони мъже и жени в Холандия", провикна се Вилдерс пред съда по време на половинчасовото си слово. Визирайки предстоящите избори в различни страни в Европа, той добави, че "същото ще бъде доказано в Австрия и в Италия, а следващата година ще бъде доказано във Франция, Германия и, да, също и в Холандия". ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ НА СТРАНАТА СИ!! А НЕ КАТО НАШ БОКО ОТ ГРОБ!! ДЕТО ПРОКАРА ЗАКОН, МЮСЛИТАТА ДА СЕ НАСТАНЯВАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА НАШАТА РОДИНА!! МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛСКИ И РОДООТСТЪПНИЧЕСКИ ГРОБАРИ!!!! НЕ НИ ТРЯБВАТ МЮСЮЛМАНИ!! СКАПАНИ ОЛИГОФРЕНИ ЕВРОПУТАЦИ!!!

Браво, браво! Такива хора трябват на Европа! А не трътки като дъртите евро-педали.