Коментари - Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам | Днес.dir.bg

Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам

„Аз не бия, аз направо убивам. Гяури, ще видите какво ще ви се случи. Ще продам дъщерите ви за проститутки в чужбина”, казал Кирил Рашков на Веселин Христев. Това разказа пред Асеновградския районен съд Христев, след като магистратите дадоха ход на делото срещу ромския бос.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам | Днес.dir.bg

Коментари

прави бяха хората като казваха че ничто няма да му направят както всичко до сега итова се оказа само прах в очи те на хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както да я въртят и сучат адвокати и платени клакъори, истината е, че този турски циганин е изклю чително опасен престъпник - рецидивист и заедно с обкръжението си - един истински бич за Катуница и България! Ако това престъпно гнездо не се разбие и унищожи сега, утре ще е прекалено късно за страната, за децата ни, за нацията ни! Той е олицетворение на многогодишната безнаказаност в България на всякакъв вид престъпност за определени хора - като се започне от кражби, заплахи и терор та се стигне до трафик на хора, наркотрафик и убийства! И всичкотова за сметка на имиджа на страната и българския народ! Вапрос на време и доказване е всичко, но тежко на народ и държава, които търпят и са "толерантни' към чуждите разбойници, които живеят и охолстват сред тях!!!

Абе,хора, проблемът не е в Хари-адвокатът, проблемът е в Хари-човекът. И не приравнявайте всички адвокати с въпросния. И аз съм адвокат, но съм преди това болен патриот и мразя най-много от всичко несправедливостта, особено когато е с циганска обвивка. И точно затова никога не бих защитавал субекти като Киро, независимо срещу какви пари. Защото за мен са важни не те, а смехът на децата ми и топлината на дома ми. Професията ми е такава, че ми позволява да живея нормално и сравнително добре, но за сметка на това се случва да видя и сълзи от благодарност в очите на клиентите ми, някои от които са били цигани. Това е смисъла да бъдеш адвокат-да помагаш на хората, колкото можеш и това да те ръководи. А който се ръководи от парите, независимо какъв е, никога няма да познае истинското щастие. Хайде със здраве и не ме плюйте много :-)

По телевизия Скат в момента в предаване на Теодор Ангелов коментират присъдата за ЦАРЯ на ЦИГАНИТЕ!

За всичко това да се случи са виновни управляващите. Къде са били те през тези години когато един циганин е успял да забогатее незаконно. Всички управляващи са го закриляли, защото той им е цакал гласове на изборите или е помагал с пари.

Ясно при кой си на хранилка! Такива като теб цар Калоян ги е употребявал като жени!

Хубаво е че са го осъдили, но в това общежитие се съмнявам да лежи дълго. Ако лежи, ще си има всички удобства.

Къде са интелектуалците да го погнат за ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА. Къде е хелзинския комитет. Къде е агенцията за защита от дискриминация. МЪЛЧАТ. Ето го двойния стандарт. А Волен като иска равни права и задължения от циганите тия горе органи веднага скачат като платени мажоретки.

"Тъй като записът е без звук, той няма идентификационна стойност за хора, а само за автомобили. " Да разбираме ли, че всеки може да размахва ножове или пистолети към когото си иска, но ако не говори то това не е заплаха?

А каква беше тази дума ГЯУРИ? -Май така са наричали българския народ завоевателите-турци... Кой я възроди в днешно време???

Миролюбо, къде си ма ?

Казал го е предзинтересовани по делото лица . Били ортаци с кметицата нямало заплаха а сега не са ортаци и има залахи ! Казал го е само пред Веселин Христев или пред двама а дори и пред много хора ? Тезата за гяурите не върви особено изречени от устата на човек от малцинството . Евтин пиар а междо другото кандидатира ли се бившата кметица ?

Ех, ако ставахте за нещо, а не само да сополавите форумите, тия щяха да са още по дърветата и нямаше да посмеят да слязат.

Танкове може би все още да има,но не съм сигурен дали има танкисти,ноито да ги подкарат.

по долу един човек написа "Всеки има право на защита, дори и този човек." аз не съм съгласен, това за мен не е човек и както друг написа - на площада и народа му се порадва с камъни! съжелявам за крайността, но явно с добро не може, и със съд не може! за съжеление ни набутаха в ЕС, инак спокойно можеше да се развилнеем и точно поради таз причина аз лично съм за България да напусне еврозоната!

ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЛОШО. Циганите ще станат още повече... И сега не можем да се оправим с тях, представи си какво ще бъде като се удвоят, а ние намалеем.

Асеновградският районен съд разпита вещите лица за аудиовизуализиране и идентифициране на ДВД-запис от двете охранителни камери. Експертите казаха, че няма следи за минипулация върху записа. Тъй като записът е без звук, той няма идентификационна стойност за хора, а само за автомобили. - КАКВО ИЗЛИЗА!??! Автомобилите се познават по външен вид, а хората по гласа? Защо тогава в личната карта има СНИМКА, а не запис на гласа на човека! ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД НА СЪДА!!!

Нека го осъдят. Все още май никой не са осъдили. А това че някакви хора от БСП бяха нападнали къщата на цар Киро, сигурно са ги пратили Маргините, а може и Маджо. С тяхна помощ, комунистите все още държат властта в България.

Бойко Борисов ще отсъди по-правилно даже и от Правораздаването ни !??

това е евронародняшката. обеща просперитет, ама нещо само за убиъства се приказва напоследък

Театър по сценарий !

Проблема не е, че лицето Кирил Рашков е циганин, българин, сърбин, то всъщност не е ясно какъв е точно. Проблема ни е, че един самозабравил се богаташ, си мисли, че може безнаказано да си разиграва коня, да "поръчва" свои съграждани за убийства и да ги заплашва от позицията на парите си и в същото време да се крие зад принадлежността си към някакво малцинство. Какво общо има "цар киро" с циганите от Столипиново дето едвам връзват двата края и стават сутрин в 6 да обикалят кофите за боклук на минус 10 градуса?! Сами сме се навели на парите на тия неграмотни нещастници и се продаваме за жълти стотинки. На тоя отдавна му е минало времето да е в затвора, но го пазят българи, турци и т.н. защото има пари.

Така е - материализмът, меркантилността и липсата на всякакъв морал и съвест ще съсипят майка България! Когато човек е скот в душата си, то и реалността около него рано или късно става скотска.

напротив, проблема е, че ние българите имаме все по-малко права в собствената си държава! от 45-а година правата на българина намаляват все повече! повярвай ми, един албанец дошъл да се прави на студент тук има повече права от теб и мен взети заедно и повдигнати на 20-та степен!

Фюрерът не се е пръкнал от самосебе си - нуждата го е извикала за да компенсира някакво нарушено равновесие в света. Подозирам, че моментът отново назрява...

Просто не разбираш КОЛКО СИ ПРАВ. Във време на криза става точно това - стига се до ЕКСТРЕМНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ! Още малко да се объркат нещата и ще видиш колко радикални ще станат хората - ще се стреля и убива наред. Войната също е на дневен ред в света...

Жалкото е, че ще пострадат предимно невинните хора, а не виновниците. Те ще си стоят на топло и ще си живуркат с нашите пари.

Какъв дневен ред? Ами,че Третата световна война бушува!Този тероризъм какво друго е?

Според Хари Харалампиев експертизата била направена под влияние на общественото мнение. Тоя пендел е само една алчна циганска подлога. Как ли щеще да реагира ако неговото дете беше на мястото на покойния Ангел? Мерзавец

Най-ефективният начин да озаптиш глутница е да дадеш суров урок на лидера. Когато няма закон дори разумните потърпевши стават глутница!

Ако и след тези откровения на този рептил на снимката (щото той не е циганин, а рептил), не се събудите и проумеете за какво иде реч, горко ни. А това че адвокатчето Хари Х. е един от защитниците му (замества Марковски) е също повече от показателно!...

Някой д ае видял адвокат да Ви гледа разбиращо? Адвоката Ви вижда като бройка едри банкноти под формата на хонорар, и нищо повече. Тея са оперирани от възможността да мислят човешки. Ако го правят пък, ще умрат от глад. Чудно ми е, какво се е случило в душите Български, че позволяваме на ЦИГАНИ, да се гаврят така с нас?

Какъв морал трябва да имаш за да станеш адвокат на тази кочина? Това парите са сладко нещо. А ние сме си продажно племе и винаги ще слугуваме на някой помиар!!!

" Вероятно ще има някаква присъда поради големия интерес на хората"... - казала адвоката на изчадието Рашков. Ами, господин адвокат, нормално е от морална гледна точка този бългаски гражданин, който е извършил ТОЛКОВА много нарушения, на какви ли не закони да бъде осъден. И то за дълго за решетките и по-възможност до живот, защото такива като него ще продължат да се държат нагло и убиват. Но не забравяйте, моля, да го последвате, тъй като на гяури като нас не ни трябват такива адвокати като вас. Да, това ви е професията, но в подобни случаи имате пълното право да откажете защитата. Как обаче, нали? Онзи праведния Рашков плаща невиждани досега пари. Позор за такива защитници като вас.

Аз пък си мисля, че е по-добре да го оправдаят този боклук и да го пуснат веднага да си ходи вкъщи. Там ще го посрещне народът на гяурите и ще въздаде правосъдие. Нека всички да му отидем на гости и да се разправим веднъж и завинаги с наглата паплач.

щом циг. мешере са го осъдили ние кво праим потвръждаваме циганската присъда или да го пратим на бахамите да се скатава

Хайде Киро (Киртак) влизай в затвора при своите роднини, братчеди, сестри, братя, синове, внуци и цигани.

Коментари - Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам | Днес.dir.bg

Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам

„Аз не бия, аз направо убивам. Гяури, ще видите какво ще ви се случи. Ще продам дъщерите ви за проститутки в чужбина”, казал Кирил Рашков на Веселин Христев. Това разказа пред Асеновградския районен съд Христев, след като магистратите дадоха ход на делото срещу ромския бос.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков заплашвал: Гяури, аз не бия, аз направо убивам | Днес.dir.bg

Коментари

прави бяха хората като казваха че ничто няма да му направят както всичко до сега итова се оказа само прах в очи те на хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както да я въртят и сучат адвокати и платени клакъори, истината е, че този турски циганин е изклю чително опасен престъпник - рецидивист и заедно с обкръжението си - един истински бич за Катуница и България! Ако това престъпно гнездо не се разбие и унищожи сега, утре ще е прекалено късно за страната, за децата ни, за нацията ни! Той е олицетворение на многогодишната безнаказаност в България на всякакъв вид престъпност за определени хора - като се започне от кражби, заплахи и терор та се стигне до трафик на хора, наркотрафик и убийства! И всичкотова за сметка на имиджа на страната и българския народ! Вапрос на време и доказване е всичко, но тежко на народ и държава, които търпят и са "толерантни' към чуждите разбойници, които живеят и охолстват сред тях!!!

Абе,хора, проблемът не е в Хари-адвокатът, проблемът е в Хари-човекът. И не приравнявайте всички адвокати с въпросния. И аз съм адвокат, но съм преди това болен патриот и мразя най-много от всичко несправедливостта, особено когато е с циганска обвивка. И точно затова никога не бих защитавал субекти като Киро, независимо срещу какви пари. Защото за мен са важни не те, а смехът на децата ми и топлината на дома ми. Професията ми е такава, че ми позволява да живея нормално и сравнително добре, но за сметка на това се случва да видя и сълзи от благодарност в очите на клиентите ми, някои от които са били цигани. Това е смисъла да бъдеш адвокат-да помагаш на хората, колкото можеш и това да те ръководи. А който се ръководи от парите, независимо какъв е, никога няма да познае истинското щастие. Хайде със здраве и не ме плюйте много :-)

По телевизия Скат в момента в предаване на Теодор Ангелов коментират присъдата за ЦАРЯ на ЦИГАНИТЕ!

За всичко това да се случи са виновни управляващите. Къде са били те през тези години когато един циганин е успял да забогатее незаконно. Всички управляващи са го закриляли, защото той им е цакал гласове на изборите или е помагал с пари.

Ясно при кой си на хранилка! Такива като теб цар Калоян ги е употребявал като жени!

Хубаво е че са го осъдили, но в това общежитие се съмнявам да лежи дълго. Ако лежи, ще си има всички удобства.

Къде са интелектуалците да го погнат за ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА. Къде е хелзинския комитет. Къде е агенцията за защита от дискриминация. МЪЛЧАТ. Ето го двойния стандарт. А Волен като иска равни права и задължения от циганите тия горе органи веднага скачат като платени мажоретки.

"Тъй като записът е без звук, той няма идентификационна стойност за хора, а само за автомобили. " Да разбираме ли, че всеки може да размахва ножове или пистолети към когото си иска, но ако не говори то това не е заплаха?

А каква беше тази дума ГЯУРИ? -Май така са наричали българския народ завоевателите-турци... Кой я възроди в днешно време???

Миролюбо, къде си ма ?

Казал го е предзинтересовани по делото лица . Били ортаци с кметицата нямало заплаха а сега не са ортаци и има залахи ! Казал го е само пред Веселин Христев или пред двама а дори и пред много хора ? Тезата за гяурите не върви особено изречени от устата на човек от малцинството . Евтин пиар а междо другото кандидатира ли се бившата кметица ?

Ех, ако ставахте за нещо, а не само да сополавите форумите, тия щяха да са още по дърветата и нямаше да посмеят да слязат.

Танкове може би все още да има,но не съм сигурен дали има танкисти,ноито да ги подкарат.

по долу един човек написа "Всеки има право на защита, дори и този човек." аз не съм съгласен, това за мен не е човек и както друг написа - на площада и народа му се порадва с камъни! съжелявам за крайността, но явно с добро не може, и със съд не може! за съжеление ни набутаха в ЕС, инак спокойно можеше да се развилнеем и точно поради таз причина аз лично съм за България да напусне еврозоната!

ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЛОШО. Циганите ще станат още повече... И сега не можем да се оправим с тях, представи си какво ще бъде като се удвоят, а ние намалеем.

Асеновградският районен съд разпита вещите лица за аудиовизуализиране и идентифициране на ДВД-запис от двете охранителни камери. Експертите казаха, че няма следи за минипулация върху записа. Тъй като записът е без звук, той няма идентификационна стойност за хора, а само за автомобили. - КАКВО ИЗЛИЗА!??! Автомобилите се познават по външен вид, а хората по гласа? Защо тогава в личната карта има СНИМКА, а не запис на гласа на човека! ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД НА СЪДА!!!

Нека го осъдят. Все още май никой не са осъдили. А това че някакви хора от БСП бяха нападнали къщата на цар Киро, сигурно са ги пратили Маргините, а може и Маджо. С тяхна помощ, комунистите все още държат властта в България.

Бойко Борисов ще отсъди по-правилно даже и от Правораздаването ни !??

това е евронародняшката. обеща просперитет, ама нещо само за убиъства се приказва напоследък

Театър по сценарий !

Проблема не е, че лицето Кирил Рашков е циганин, българин, сърбин, то всъщност не е ясно какъв е точно. Проблема ни е, че един самозабравил се богаташ, си мисли, че може безнаказано да си разиграва коня, да "поръчва" свои съграждани за убийства и да ги заплашва от позицията на парите си и в същото време да се крие зад принадлежността си към някакво малцинство. Какво общо има "цар киро" с циганите от Столипиново дето едвам връзват двата края и стават сутрин в 6 да обикалят кофите за боклук на минус 10 градуса?! Сами сме се навели на парите на тия неграмотни нещастници и се продаваме за жълти стотинки. На тоя отдавна му е минало времето да е в затвора, но го пазят българи, турци и т.н. защото има пари.

Така е - материализмът, меркантилността и липсата на всякакъв морал и съвест ще съсипят майка България! Когато човек е скот в душата си, то и реалността около него рано или късно става скотска.

напротив, проблема е, че ние българите имаме все по-малко права в собствената си държава! от 45-а година правата на българина намаляват все повече! повярвай ми, един албанец дошъл да се прави на студент тук има повече права от теб и мен взети заедно и повдигнати на 20-та степен!

Фюрерът не се е пръкнал от самосебе си - нуждата го е извикала за да компенсира някакво нарушено равновесие в света. Подозирам, че моментът отново назрява...

Просто не разбираш КОЛКО СИ ПРАВ. Във време на криза става точно това - стига се до ЕКСТРЕМНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ! Още малко да се объркат нещата и ще видиш колко радикални ще станат хората - ще се стреля и убива наред. Войната също е на дневен ред в света...

Жалкото е, че ще пострадат предимно невинните хора, а не виновниците. Те ще си стоят на топло и ще си живуркат с нашите пари.

Какъв дневен ред? Ами,че Третата световна война бушува!Този тероризъм какво друго е?

Според Хари Харалампиев експертизата била направена под влияние на общественото мнение. Тоя пендел е само една алчна циганска подлога. Как ли щеще да реагира ако неговото дете беше на мястото на покойния Ангел? Мерзавец

Най-ефективният начин да озаптиш глутница е да дадеш суров урок на лидера. Когато няма закон дори разумните потърпевши стават глутница!

Ако и след тези откровения на този рептил на снимката (щото той не е циганин, а рептил), не се събудите и проумеете за какво иде реч, горко ни. А това че адвокатчето Хари Х. е един от защитниците му (замества Марковски) е също повече от показателно!...

Някой д ае видял адвокат да Ви гледа разбиращо? Адвоката Ви вижда като бройка едри банкноти под формата на хонорар, и нищо повече. Тея са оперирани от възможността да мислят човешки. Ако го правят пък, ще умрат от глад. Чудно ми е, какво се е случило в душите Български, че позволяваме на ЦИГАНИ, да се гаврят така с нас?

Какъв морал трябва да имаш за да станеш адвокат на тази кочина? Това парите са сладко нещо. А ние сме си продажно племе и винаги ще слугуваме на някой помиар!!!

" Вероятно ще има някаква присъда поради големия интерес на хората"... - казала адвоката на изчадието Рашков. Ами, господин адвокат, нормално е от морална гледна точка този бългаски гражданин, който е извършил ТОЛКОВА много нарушения, на какви ли не закони да бъде осъден. И то за дълго за решетките и по-възможност до живот, защото такива като него ще продължат да се държат нагло и убиват. Но не забравяйте, моля, да го последвате, тъй като на гяури като нас не ни трябват такива адвокати като вас. Да, това ви е професията, но в подобни случаи имате пълното право да откажете защитата. Как обаче, нали? Онзи праведния Рашков плаща невиждани досега пари. Позор за такива защитници като вас.

Аз пък си мисля, че е по-добре да го оправдаят този боклук и да го пуснат веднага да си ходи вкъщи. Там ще го посрещне народът на гяурите и ще въздаде правосъдие. Нека всички да му отидем на гости и да се разправим веднъж и завинаги с наглата паплач.

щом циг. мешере са го осъдили ние кво праим потвръждаваме циганската присъда или да го пратим на бахамите да се скатава

Хайде Киро (Киртак) влизай в затвора при своите роднини, братчеди, сестри, братя, синове, внуци и цигани.