Прекратиха делото срещу Марешки заради имунитета му

Варненският окръжен съд прекрати делото срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки заради депутатския му имунитет. Ще го сваля, ако намерят доказателства, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха делото срещу Марешки заради имунитета му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЖЕ ГОСПОДИ !И ТОЗИ НАГЛЕЦ ПЪК ИСКАШЕ ДА СЕ КАНДИТАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ? НО ВСЪЩНОСТ КАКВО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕДИН ПРЕМИЕР- ПРЕСТЪПНИК, А СЕГА И ТОЗИ . ВСИЧКИ ТЕ СА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНЯГИ И В ЧРЕВЦАТА, НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТИНА .ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ НЯКОГА ВРЕМЕ ДА СИ ПОЕМЕМ ДЪХ ?

Да му е честито! Отърва затвора за сега, но рано или късно ще излезе от парламента!

Имунитет означава естествена устойчивост на организма срещу външни инфекции. Относно свалянето му - сваля се партньорка или партньор на романтична среща с цел интимен контакт. А ДЕПУТАТСКАТА Н Е П Р И К О С Н О В Е Н О С Т СЕ ОТНЕМА !!!! Учете го този пусти роден език, бе, хора! Няма да ви стане нищо, ако съумеете да сглобите едно изречение без грешка и успеете да го изкажете без запъване на глас! Хайде, и успех!

Ми той, имунитета де, може и да му падне, к'во толкова! Стига съдът да се заеме сериозно и хоп, става! А тоя, според много негови съграждани, си плаче ако не за затвор, то поне за един хубав пердах...

Що дигна нафтата бе брато???

Еми драги L , защото минаха изборите - сигурен съм, че се сещаш, но у нас винаги е така! То, между другото и газта вдигнаха, пак след изборите, да не ни притесняват и развалят настроението предизборно - добри хора, мислят за народа!

Марешки не те ли е срам Радев да те купи с едно отлагане на дело срещу тебе ,да знаеш ОТЛАГАНЕ , а не спиране и ще те държат на каишка. Да мрънкаш -на първо време ще подкрепям,после ще видим. Ти си бил голям измамник бе Марешки ,на ушким дойде на хората да помагаш , а се заигра с най мразените хора и партия в страната ни. ПОЗОР........

До тука с правосъдието.А как като има дела става депутат.Това законно ли е?

Поредната серия на "Недостижимите", докарани на власт от поредните глупци.

jingiby

А обещаваха да премахнат депутатския имунитет за действия извън Народното събрание. Да, ама не! Откъде-накъде лице извършило деяния за които е подсъдно ще се позовава на имунитет добит от него години по-късно? Тази практика е патент на кривораздаването в Чалгария...

БОРИСОВ СИ ИМА АВЕР КОЙТО ПЛЪТНО ГО ПОДКРЕПЯ,ТОВА Е МАРЕШКИ И ДВАМАТА ИДВАТ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО -ПРЕСТЪПНИЯ ПРЕХОД НА ИВАН КОСТОВ

Е ДОЙДОХМЕ СИ НА МЯСТОТО. ТОЙ ЗАТОВА СЕ КАНДИДАТИРА, ДА СИ ПРАВИ МЮШЕНГИИТЕ И НИКОЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА ГО БУТНЕ

1. Защо след спречкването се вика общински съветник? Той няма абсолютно никакви провомощия при възникването на спорове между гражданите! 2. Юмрукът в лицето на общинския съветник, ако има такъв, е със силата на юмрук в лицето на редови гражданин. Той се е появил на местопроизшествието като приятел на една от страните, а не в качеството си на общински съветник.

Нищо от написаното няма нищо общо със закона или правото, ако пък написаното е истина, то пък действителността няма нищо общо със закона и правото. Имунитета на депутатите е за съвсем други неща, той е обвиняем за рекет и прочие и прочие неща, но знаем как се действа в нашата родина... за милиони няма закони!

Рекет . . . ? Когато искаш от някой да ти плаща наем, защото без да те пита си слага масите и обслужва клиенти в твоя парцел . . . ?! Чудно, как бихте определили натрапника в такъв случай, вероятно точно така както го изисква Сорос и Американската Демокрация . . . ?! Да, ама тук понякога играе и юмрука . . . ! От мен 100 плюса за Марешки !

Не виждам за какво се пените толкова, че Марешки шибнал шамар на един общински съветник ?! Нима на всеки от вас да не му се иска да разкъртите мутрите не само на общинските съветници, ами и на всички уж "народни" представители? А, оня пицар, щом е бил толкова прав, защо не е викнал полицията, а вместо това е викнал общинския си приятел да се дърви на Марешки, който е два пъти колкото него ?!

Явно някой е поръчал статията. За един шамар, не виждам колко да го осъди Варненския Съд . . .? Пряко сили да му вземат 200 лв. За какъв имунитет говорим въобще и за какво "страшно престъпление", срещу някой, който използва имота ти, без да си му дал разрешение и без да ти плаща наем . . . ?

не си хабете коментарите. статията е написана абсолютно неграмотно. поради имунитета на Марешки, компетентен да разгледа делото е СГС и затова то се изпраща там. никакво дело не се прекратява. за да се убедите, че пишещия или е тъп или е на обедна ракийка, прочетете внимателно края на статията и се опитайте да разберете кой кого снимал и т.н.

Логиката на хипопотама е в действие. Как ще те разследват, след като си с имунитет бе, другарю Марешки? Параграф 22. т.е. въртене в омагьосам кръг. Съвсем нагли станаха всички. Защо ни смятат за олигофрени? Или наистина сме такива щом вече толкова години от "прехода" все се хващаме на въдицата им. Развеят знамето на популизма и народът се хваща. Евтини лекарства, евтини горива все благинки, а целта на популиста е да се докопа до кокала. Вярвайте, българи и сами си влезте в капана.

Ало, Дира ! Нямахте ли някой по неграмотен драскач на статии ?! Ясно, че стилистично всичко е хаос, ама вече и на правописа май не държите особено . . . ?!

И защо се прекратява сякаш неможе да му поискат имунитета????Станали ви ясно балъци защо в нс е пълно с престъпници????

Без коментар ,само ще кажа -няма такава държава.Престъпници да ни "управляват"

Управляват ни, защото такива малоумници като тебе вярват на всичко което им напишат или им кажат медиите ! Мислиш ли, че за един шамар на някой ще му вземат имунитета ? Особено, когато защитава собствения си имот . . . ? То бива тъпунгери, ама чак пък толкова . . . .

Сега е заложникна главния прокурор, а той е човек на ББ.

Никой не може да има имунитет в тази държава!!! Никой не е над закона-престъпника от всяка позиция е престъпник!!! Само престъпници се крият зад имунитети!!!

човек с две висящи дела допуснат до избори за депутат, и спечелил?? в коя друга държава може да се случи това?

Марешки е новият морал в парламента. А новият морал е като стария. Без морал. По случая в пицарията има видео записи на всичко което се е случило.Така че вообще не е въпрос за наличие на доказателства.Те са факт. Той ще е И първият който няма да си даде имунитета и ще се скрие зад него. Също много достойно действие. Какъв парламент се оформя!!!! Направо дупе да ни е яко.

Ами свалете му имунитета, бе мижитурки!

Абе тия да не пръцкат жълтици, какъв е тоя имунитет, значи могат да си ги вършат каквото си искат и НИЩО!!!

Шило

Затова искаше да е в НС. Не за уж борба с картели, мафии и т.н. Българино......

България е една абсурдна "държава".

дкми

Е то това му беше целта! Плю, плю по бъбъ и накрая му се отдаде плътски. Псевдо-патриотите и те така. Гласувай за патриот - получаваш бойко. Гласувай за магарешки - пак получаваш бойко. Иначе то не бяха плюнки и обещания... не е истина

А каква алтернатива има, като народа си избра отново ББ? ДПС безгласно подкрепят ББ. И на мен не ми харесва, но нямаме избор. Това е тъжната действителност. Другия вариант е БСП+Патриотите+ДПС+Воля. Т.е. всички против ГЕРБ. Смяташ ли, че е по-добре?