Йовчев пращал агенти на ДАНС да ровят в системата на МВР

Двама бивши полицейски шефове разказаха пред съда как ексминистър Цветлин Йовчев е искал да осигурят достъп на агенти от ДАНС до компютърните системи на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев пращал агенти на ДАНС да ровят в системата на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Войната" между Борисов и Йовчев трябва да бъде веднъж завинаги преустановена, защото няма абсолютно никакъв смисъл.

Ами правилно. Защо министър Йовчев да не изпраща агенти да ровят в системата на ДАНС след като е работил там. Имал е пълното право. Той не е направил никакво престъпление. Дори ако има желание пак би могъл да се завърне на работа там.

Няма ли най-после да престанете всички с простотиите си и да заработите както трябва и по правилата, защото достатъчно се изложихте пред Брюксел и ЕС.

Всички до един от всички Министерски съвети, бяхте членове на БКП, други никога не сме били. Да ви имам партията....

Пределно ясно стана, че Овчев и сие група, полу-криминално са източвали данни от системите на МВР. Въпроса е какво са направили и сега правят с тази открадната от МВР информация? Кой и за какво я ползва?, Дали ли са я на някой.... на русняците например? С това ли пълнят рафтовете в библиотекарския ? :)))

ха-ха-ха-ха............редят всичко, досиета в специални картотеки, но най-вече в ума си...:-;

ДИР напишете моля ви къде е сега Овчев - дали не е консултант на ВИнету или Партенката Плевенлиев. И моля винаги следете звездите напуснали политиката, да разберат хората за какво е бил целия цирк.

Не се задълбочавайте. Всичко което става в държавата е контролирано здраво. Това което пускат е объркване и задимяване. Никога няма да разберете какво се цели и какво се прави в дръжавата. Но помня тези думи на Тиквата - "До тук с партията каквото има да става ще минава през мен" Демек каквото аз кажа и всичко което се случва трябва да минава през мен. Това е положението. А за СОТ този Офчев го закри, а СОТ изплащаше на МВР вскички сметки - тук, вода, парно и т.н. и обещетения на пенсионираните полицаи, сега няма пари. Ами кой нормален бизнесмен ще си зарови кладнеца от който пие вода. Това е Овчев!Но той сам неможе да направи големи промени зад гърба му е Винету.

Не, няма всичко да става както каже в момента ББ, защото и други участват. Освен това ББ не е слънце да "огрее навсякъде". С бързане за промени, нищо не се получава. Хубавите работи - бавно стават, а бързите - срам за майстора....:-)))

САМО КАТО МУ ГЛ;ЕДАШ МАЗНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФИЗИОНОМИЯ - ВСИЧКО Е ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ха-ха-ха..........

Рибата се вмирисва от главата!Това е върха на айсберга.Да чистиш досиетата на бандитите за пари,ега си падението.А за някаква хлапашка кражба да провали живота на някой младеж.

Едно време когато пишех , че тоя овчев е убав , но е тъп , вие ми пишехте минуси , а дира ме триеше. сега дойдохте на м.я

Доколкото си спомням, този Овчев беше шеф на президентският кабинет.Той закри и СОТ,който носеше над 10 млн годишно печалба и обектите отидоха в частните фирми.

Цветлин Йовчев да се поразмисли и може и да се досети :-))

И накрая, ако всички разберат кой е Бойко Борисов, ще им стане зле.

Всъщност - много важно кой е Бойко Борисов. Измислил една партия и толкоз. Нищо ново под слънцето. Най-малко от него човек може да се страхува, но за респект - да - защото все пак е премиер.

В крайна сметка, който и да е Бойко Борисов нека да е жив и здрав, но да остави другите хора на мира. Всички ще му бъдат благодарни за това.

Айде сега индулгенции за Бъчварова. Колкото и да се напъва, Йовчев беше светлинни години преди нея и без интегрирана система за охрана на границата не допускаше групи от по 40-50 неидентифицирани обекта да обикалят страната. ДА не говорим за Цецо Мозъка, който похарчи бюджета на МВР за да купува СРС-та за подслушване и изнудване на хора, които са успели в България без помощта на мутрата Борисов или въпреки него. ДА беше похарчил малка част за охрана на границата, сега нямаше да сме в положение партер пред нахлуващите нарушители от Турция.

Е, как за кого? Разбира се, че за бея, гея, злодея и змея!Те колят и бесят!

Извинявай, но само за змея да ми загатнеш ако можее :))

С МВР по принцип шега не бива. Както и със служителите на МВнР.

днешната милиця не бие ама снощната на спука от бои

маймун!Но, за кого ли е работил!?

Ако Йовчев е работив против приятелка е успял да я разочарова, но с един букет червени рози може да му бъдат опростени греховете.

След кукуво лято ще приказват.... да бяха приказвали навреме и нямаше да има толкова злоупотреби. Чак като ги изритат всички стават много разговорливи, а преди това са надменни до безобразие. И кой знае каква информация е събирала ДАНС... може би това са данни, за да рекетират бабички и дядовци, защото замисъла на телефонните измами е в МВР/ толкова конкретни данни за всеки няма къде другаде да получиш/.

Като шпионски роман е - чакали се по бензиностанции, не знаели агентите с каква кола били пристигнали. Не може ли да се чакат в най-близката до управлението кръчма и до там да пристигнат с такси.

тоя мръсник овчев няма ли да го съдят а боклушарски и менторите му доган ,черепа и жида станишев кога ?

Ако пеевски беше станал шеф на данс всичко щеше да е ок. Но овчев му снасяше инфо и без пеевски да е шеф. Ами сега какво ще правим !?

Защо ВСЕ ОЩЕ МВР ПРЕДОСТАВЯ ЧЕСТОТИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ,.....СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ???? ''КОЙ'' ще отговори?

Ас,Ханко Брат.

Гробарите са оперирани от липса на всякакво достойнство и чест. Естествено е, че ще го изкарат със задна дата виновен за всичко. Това се дребни, зависими и отмъстителни, селски душици. Апропо, какво стана с онова компютърджийче, което по заповед на Цвъки записваше подслушванията на хард диск на специализиран компютър и накрая панически отвъртя с отвертка харддиска да не го гепят? Нещо да се чуло повече за това гербаджийско говедо? Няма и да се чуе.

ZIM

крадеца вика дръжте крадеца. крадеца е бсп

Йовчев?! Не вярвам! Такъв доказан Експерт от Експертното Правителство на Експерта Орешарски?! Клеветят го!

Цялата история се развива при управлението на три правителства. Всичките са за урановите мини в Бухово. ВСИЧКИТЕ!

Мушкай се под юргана при бабата и не дрънкай глупости! Добива на уранова руда в Бухово е преустановен преди близо 40 години! Нещо ти се губят цели десетилетия...

Назначен от президента Плевнелиев! Пропусна да го кажеш.

Да, то и Орешарски е назначен с неговия подпис. Има една прелюбопитна книжка - Конституция на Република България. Препоръчвам ви я! ;)

Бе докога ще хрантутиме тия мързеливи и тъпи дансаджии, нсо-саджии и прочее милЮционери, дето не само, че не вършат за две пари работа, ама и си играят разни шпионски игрички на наш гръб?

Alen

Шпионски игрички,ама туку се събудят кой с фабричка кой с цехче,кой с хотелче.

Поредният ,Бг-държавен червей.

Овчев казваше ,че ''НИЩО НЕ ЗНАЕЛ''....???? Бг-МВР,....ЧАСТНА ПОЛИТИЧЕСКА ФИРМА ,НА САМООБСЛУЖВАНЕ.... СРАМ И ПОЗОР ,ЗА Бг-ПОЛИТИЦИТЕ...

Alen

А какво ще кажеш за ДАНС? Не Частна а не знам какво.