Съдията по делото ”Цветанов” си направи отвод

Съдията по делото срещу Цветан Цветанов - Димитрина Ангелова, си направи отвод след искане на прокуратурата. То бе заради публикации в медиите, че е в близки отношения с единия от адвокатите на Цветанов - Менко Менков.

Обратно в новината

Коментари - Съдията по делото ”Цветанов” си направи отвод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦвЦв си подготвя оправдателна присъда. Натиск върху съда. Да може ЦвЦв да излезе невинен.

крадливите комуноиди решиха , че за една катерушка ще осъдят министър, а те окрадоха стотици милиони само от Белене.

Тоя калъф колеше и бесеше 4 години в България! Направи държавата "биг брадър" и сега му е кофти че го съдят........е няма как да мине метър след толкова лайна с които се е намазал!

За мен Цветанов е невинен от всякъде, за първи път в живота си виждам толкова честен човек

Ангелова ти луда ли си?

явно стададе от сталческа деменция, отидеде на лекар!

адвокат Менко е изменкал съдийката.А може и с Цвъко Кратунски да са направили шведска тройка.

някой жеале да повярвам, че Цветанов е голям късметлия. След избор на случаен принцип на съдя, съдята се оказва близка с Менков, защитника на Галеви. После обират майка му на Цветанов и май се очакваше голямо изместване от темата. Напомня ми неуспешния опит на новината, че въоръжен мъж нахлу в къщата на Иван Костов в деня за размисъл. Трикове за балъци

СЪЩИЯ МУНЬО КАТО НАЧАЛНИЦИТЕ ТИ ОТ ПУСИ ТАНО, ГОЛЯМО НАПЪВАНЕ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. СПЕСТИ СИ ПИСАНЕТО, ОСВЕН АКО НЕ ИСКАШ ПРОСТО ДА ДРАЗНИШ!

И да го коментирате и не , то накрая ще се види кой екрив и кой е прав, но имам чувството, че комунистите пак ще останат с прхъст в устата и дано не им се получат манипулативните иогрички

Кой? Кой? Кой? ....... Кой открадна катерушката и пьрзалката??? Цветанов да бьде осьден да вьзстанови в три древен срок катерушката и пьрзалката, и да обещае пред Партията, че повече така няма да прави!!!! :-) :-) Сьщевременно зимата чука на вратата,а управляващите се занимават с флашки, тефтерчета, катерушки.....????!!!!

ама какъв ти е проблема на зимата? Цяло лято кво прави, че не отиде на морето да изкараш някой лев а? Може да отидеш по зимните курорти на бачкане, и ще избуташ. Споко ;)

Евала на съдийката. Наистина трябва по-скоро да се даде ход на делото, за да приключва с този фарс. Цветанов има пълната подкрепа и наистина смятам, че е малоумно случващото се с него. Сега комунистите си правят игрите без никой да ги закача, а така "успелия" Пеевски ще си трупа капитал без никой да го закача. До къде я докарахме?!

каква подкрепа като е на 3 то място по най-нехаресвани политици?!? И ти нещо преди да заспиш, си вкарал двата пруста в контакта

Ало паси спри да се правиш на голям поет .Само се излагаш.Защо не напишеш нещо и за Серго , това хубаво момче . Вземи се гръмни . не си интересен !

Комунистите кога ще спрат с детските игри????

НЯМА ЩО.Важното е в медийното пространство да се върти и да се внушава,че Цветанов е подсъдим.ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ И ВСИЧКИ ХОРА МНОГО СКОРО ЩЕ ГО ОСЪЗНАЯТ ТОВА.

жалък и смешен е човека, който твърди че Цветанов е жертва и заслужава икона. Това може да го пише само човек който си е нямал взимане даване с ЦЦ и ББ. Има адски много хора който чакат с нетърпение да влезе на топло. Аз съм един от тях. И не се притеснявай, свидетели има много. Стискам палци прокуратурата да победи в тази неравна битка. Зъб за зъб, око за око. Това за мен е по важно. Проблеми със сметките за ток нямам

Пуснете го, бре! пуснете го наш Цецко да си оди по живо, по здраво! Той е добро момче.. хахха

Хроника Търновските катерушки, са на Цецо първи дружки, Галевия адвокат, той за Цецо роден брат. Миро пък го кисне здраво, Фасът смее се лукаво. Партокрация банална, в хрониката криминална. Паси 08.09.2013

Поредната бесепарска история..????!!?

Не мъчете Цецо! Дайте си го на бай Ставри да си се обичат!

Тая съдиика вчера ли ги прочете жълтите вестници? Само го бавят Цецко!

май всички са близки на Менко :)

ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА МИРИШЕ ОТ ВСЯКЪДЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ 10ДКА ЗЕМЯ

ако имаш документ за собственност плащаш на Глобал забиват ти колчета и си готов

Дребни адвокатски номерца, и това ще отмине! Няма спасение, Цецко, нямааа!

Докога ще го мотаят тоя престъпник Цветанов? Мястото му е в затвора, не в парламента!

МНОГО КРЕМИНАЛНИ ТИПОВЕ СА НА СВОБОДА КОИТО ИСКАТ ГЛАВАТА НА ЦВЕТАНОВ ЗАЩОТО ПОГНА МАФИЯТА

КрЕминален си ти и гербавата ти тиква!

Първо не могат да намерят прокурори да му връчат акта, после съдии да водят делото. Правете сметка що за простотия е.

Пред вид факта, че едно от вещите лица почина внезапно през лятото, мисля, че е естествено трудно да се намират и прокурори и съдии за подобно дело. Ресурсите, с които разполагат и Цветанов и Борисов и Пашата с всичките им частни ГДБОП-ове, частни армии от охранители и криминални типове, които са покривали по време на своето управление, сега са включени в борба буквално на живот и смърт. Ако някой си представя, че лесно ще откачиш мутрите от каналите за контрабанда и хранилките, с които ги е наградило правителството на Борисов, то или жестоко се заблуждава или си заравя главата в пясъка. Тези хора са престъпници от най-високо ниво и по отношение на ресурсите, и по отношение на организацията, и на жестокостта и решителността, с която се разправят с опонентите си. Помислете си само колко "услуги" е правил бившия вътрешен министър и на чужди разузнавания и на официални представители на чужди интереси и на криминални кръгове. Сега е време да му връщат услугите...

Невинен Невинен герберският вожд:- Не е направил нищо!? Сълзица детска,майски дъжд, а именцето -чисто! Кой трябваше да тури ред, в къщичката своя? Та МВР да е отпред, с бандитите във боя. Световни босове громи, в чужбина, с помощ чужда! На границата ни смърди:- най-доходната служба! Качулки,камери, монтаж, му бяха във главата! Не бутва рекет и шантаж за старци в махалата.

Надявай се, скоро Цецо Ушето ще пищи като недоклано прасе!

Кажи му Геро и не го обиждай повече!!!

Евтините ви номера нямат край - нали сте много сигурни ,че Цветанов е виновен и имате убедителни доказателства,нали за това беше цялото бързане и на Цацаров и на цялото правителство,а какво излезе - страх ви е ,че ще разкрият поредната лъжа

Надявам се, че е еднакво.А иначе май има много неща, за които се знае, но не те са обект на обвиненията.

В БГ няма прокуратура, а пиари агенти на Моника.

Надявам се на справедливост, защото човека е невинен!

хахаха невинна егербавата ти тиква!

Някакъв професор-експерт по делото мистериозно почина през лятото. Бирата и жена му починаха мистериозно. Пишещите тук да не сте роднини, че сте толкова пристрастни?

А ти да не си безсмъртен бе...хората умират...

Немеца се объркал и учудил от състоянието на прокуратурата у нас... Какви ли резили още ше види?.. Те. Него ще го изкарат, че е от схемата...комунистите всичко могат!

Очакваме оня процес за ония "35000000000000 фалшиви бюлетини готови за експедиция" ......не било компютри ами компоти......!?!!???

Това число ми хареса! Но няма да ми стигне за една-две звездни системи :( Да не би да има още 5 нули отзад ?

Прокурорите не позволиха на сценариста Цвинокио да се прояви и да се оневини набързо. Браво на прокуратурата, голямо Браво на Цацаров!!!!

НУЖНО Е САМО СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС И ЩЕ ДОКАЖЕ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК ЗА ПОСЛУШВАНИЯТА

Ангелова заяви, че процесът е натоварен с много високи обществени очаквания и не иска да накърни доверието в съдебната система В България винаги обществените очаквания се разминават с правните аргументи. За справка последното решение на КС за Пеевски. Така че доверие в съдебната система няма как да има , тъй като не съществува такава система. Тука всяка партия , като при циганите си има собствено "мешере".

Справедливостта винаги надделява!

А за близо 900 те телефона дето е подслушвал неправомерно знае ли адвокатът му от Бундеса

Олигархомутрите си го връщат на ЦЦ.

Трудно е да си прокурор по заповядано от "управляващите" ДЕЛО с ЖЕЛАН от тях край а да НЯМАШ явно престъпление!!!Съжалявам колегите!!

Няма нужда да ми се подмазвате с комплименти! ;)

Кухи, кухи, ама водим парада! И като каже ЦК на Партията: "скачай" и скачаш! Като каже "падай" и падаш! А междувременно разправяй колко сме кухи - няма проблем!

Нищо не ти разбира главата, гербере.. Не е идеята да го осъдим, а да го съдим!

Вижте кво бе, герберунгели! Делото е отговорно - за цяла катерушка иде реч, вие наистина ли мислите, че такава мащабност на документацията може да бъде решена за под 10 години?!

Прокурори оградени от охрана мутри . Е това е държава ! Кой Ви заплашва бе подлоги ? Ще си вземете хонорарите за осраното дело , но НИЕ всички ща ви платим сметката .

Как кой ги заплашва - такива като Цвъко и Бъко

Цвъки, тя твойта е изпята песен, ами да се готвят и останалите герберасти!

Същото ги чака ББ и Иф както и техни верни съпартийци

ЕВАЛА, Цацаров! Безгрешен дотук. Прокуратурата провали жалките планове на тоя Гестаповец от снимката да отърве панделата чрез емблематичните за него гадни постановки, подставени лица и нечистоплътни интриги.

Добре де - при успешен за цветанов изход от делото да очакваме ли адвокат менков да стане депутат от герб ? Защото предишният, който успешно отърва цветанов за шестте апартамента стана депутат от герб, нищо че беше шеф на НАП и се очакваше да е безпартиен ...

Има минимална вероятност да тръгне на оправяне държавата.Необходимо е да дойде на власт партия,която да няма нищо общо с разсейките от бай тошовата комунистическа партия.Това обаче е свързано със сериозното нарушаване интересите на мафията и е почти хептен невъзможно да се случи без проливане на кръв.Лично мнение.

Това със съдилищата, вече е кристално ясно, ЧЕ НЯМА НИКАКВА БЕЗПРИСТРАСНОСТ!! Всеки в тази държава, може да влияе на решенията на съдиите... ... независимо да ли те са безпристрастни или не.... това не е правосъдие, аз такова правосъдие не искам...

КАКВА ПРОКУРАТУРА , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА !!! ВИЖТЕ СИВИТО НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ МАСОН, УЧАСТВАЛ В СХЕМИТЕ НА СВИНАРЯ ГЕРГОВ ЗА НЕПРАВОМЕРНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА АПОРТНАТА МУ ВНОСКА ВЪВ ФИРМИ С ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ , БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА ОЛИГАРХА ПЕЕВСКИ. Сделките на Свинаря са минавали през съпругата на Ццаров която е Нотариус в Пловдив !!! ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА Е ЦАЦАРОВ ОТ ТАМ НАСЕТНЕ ЩЕ ПАДНЕ И ЗАВЕСАТА ЗА КОРПОРАТИВНА БАНКА И НЕПРАВОМЕРНО ОКРАДЕНИТЕ ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПАРИ ПЪШКАЩИ В ТРЕЗОРА НА ТАЗИ БАНКА !! БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЦЕ КОЯТО ДА БЪДЕ ПРОВЕДЕНЕ НЕ ОТ ТОЗИ ШОПАР ИЗЖИВЯВАЩ СЕ КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР, А ОТ ЧЕСТНИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА !!!

Я колко те е яд на Цацаров, че разкри схемата за фалшивите бюлетини в Костинброд ! Честните хора с морал като Цацаров нямат място в герб - там са само мутри, милиционери и лъжци ! Ти от герб ли си ?

Бях се затъжил за лузерчето но то още мърдало-КАКВО СЕ РАЗКРИ С ТЕЗИ ФАЛШВИ БЮЛЕТИНИ бе лузерчо,я кажи на народа какво се доказа или е важно само да се вдига пара-и сестра ти е к...ва а сега ми докажи,че не е тава

До user Изглежда сте доста неграмотен и не сте прочел и разбрал, че цацаров беше вкаран в игрите и манипулациите на БСП и ДПС. Сега се чуди как да се измъкне, но Европа наблюдава тези дела и те не знаят какво да измислят. Жалко е за нашите деца, че заради простотията и невежеството на голяма част от това население, трябва да бягат и да стават емигранти. Ние сме обречени от такиви невежества като вас.

За поредна година празникът на тиквата в Севлиево събира жителите и гостите на града от днес до 12 октомври. Официален гост на събитието е Бойко Борисов, който не пожела да яде тиква, защото било канибализъм.

Когато смешката наречена дело се провали с гръм и трясък тихичко ама много тихичко трябва да се сврете в ъгълчето си и почти безшумно да продължите да си смърдите !

Тая "смешка" както я наричаш вече отне живота на едно от вещите лица. Предполагам, че на партийните ти лидери като Цветанов хич не им е смешно, още повече поради факта, че след като приключи делото, голяма част от деянията му ще станат известни и на широката публика. Тогава ще се види кой е подслушван, кой как е изнудван и каква мръсна информация е покривал учителя по физическо и бивш вътрешен министър. Тогава може и затвора да му се види като добро убежище... Едно е сигурно, не му е смешно никак :)

А станишко беше начело на гей парада заедно с хамериканеца....да се смееш ли, да плачеш ли а тия комуноидни тикви си го хвалят:)))))))))

В затворите изсквнията им ще намалеят

Готино е адвоката ти да чука съдията :-) Веднага съм готов да се явя по такова дело ...

iq oosh

като какъв? адвокат?

Може и като обвиняем ;-)

Ах съдийката се оказала от наште, ама нали преди време всичко беше наше

Прокурорските обвинения срещу Цветанов за детската катерушка са толкова смехотворни и нелепи, че самите прокурори искат да отложат делото колкото се може по-нататък. Ако може и да не се състои ...

Адвокат Менков, ти ли си бре джанъм

гледам големите националисти атакисти вече са усвоили добре турската терминология.....браво български юнаци,а сега да си смените памперсите ,че се разсмърдяхте много