Определиха публично съдиите по второто дело срещу Цветанов

Делото срещу Цветан Цветанов за длъжностно присвояване ще се гледа във Върховния касационен съд (ВКС) на 18 юни. То бе разпределено публично пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Определиха публично съдиите по второто дело срещу Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли средовател Пеевски как си клатеше главата, като се канеше на Цветанов, че ще го вкара в затвора! Ще видите, господин Цветанов, ще видите, и не аз! Съдът се произнесе за законноста на хонорара на Доган за Цанков камък. Ще гледате и решенията на същия съд по делата за КТБ, като за тях единственият светъл лъч е, че остават възможностите на международния съд!

Цв.Цв. ще се окаже накрая национален герой ! Нема такава държава , нема такива съдилища и такива закони в нито една нормална държава.

На никой съдия в Булгаристан не му стиска да осъди Цецо Тъщин Апартаментов-Цецо Ухото.Защо? Защото цялата власт в МВР , силовите структури и прокуратура са в ръцете на Буда Борисов.Кой съдия ще си жертва семейството и кариерата, заради осъждането на Цвъки Тъщин ?Второ, Цецо Ухото и Буда Борисов взаимно се държат един друг,защото си знаят всички икономически ,финансови и политически далавери.

Досега Цветанов получи и на двете инстанции 4 години лишаване от свобода, както и забрана за заемане на длъжност в държавната администрация за срок от 5 години. да се депутат това държавна работа ли е или частна ?ако е държавна защо още е дупутат

както е по закон взети ли са му червения и дипломатическия паспорт да не изчезне като галеви

Брееей, много женуря, много нещо. Като анам колко лесно се полтизират жените (имам си такива вкъщи) и са повечето комунистки, спукана му е работата.

През 2010 г. Волен Сидеров като шеф на комисията за контрол на ДАНС от парламентарната трибуна в прав текст каза, че ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА . Да повторим пак - ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА. Трактора беше назначен в ДАНС от Сергейчо, а те двамата / Сергейчо и Трактора / са 'продукт' на кукловода на мафията от дс Л. Гоцев от кръга 'монтерей'. Дали Волен Сидеров е казал истината ? А какъв е смисълът да лъже и защо Трактора не е в затвора заради това си тежко криминално престъпление ? Каква може да е съдбата на отвлечени 13 - годишни момичета ? Как мислите ? Сергейчо Сталинишев спи ли спокойно заради това престъпление на Трактора, който е негов ортак ? Скоро Сергейчо ще го изритат от ПЕС ... Защо цацаратурата се прави на глуха и сляпа за това престъпно деяние на Трактора ?

ДА БЯХТЕ УТОЧНИЛИ КОЯ ГОДИНА ЩЕ ГО ОСЪДИТЕ? ДОКОГА ЩЕ ПРОТАКАТЕ И ЩЕ СИ ИГРАЕТЕ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ? СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ ИЛИ КАКВО???

В ЗАТВОРААААААА! Мястото на престъпниците е в затвора.

ХАХАХАХАХАХАХА..........!

трябваше да се покани румънски съдия....

Хайде пак Цветан Цветанов виновен за скапаната от БСП и ДПС държава. Плюят го и искат да си отмъстят, защото им резна крилцата, когато беше министър. И всички, които им пригласят или са от крими контингента, или от алчните политици, ограбили и ограбващи българския народ, или просто са заблудени от хиляди пъти повтаряни едни и същи лъжи от горепосочените лица.

+++++++

Еййййй ма много късно ще го дават"цирка"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поне 20 години ефективно трябва да му дадът на този мошенник ,заедно с неговите герберско-реформаторски приватизатори.

малко са, поне 50 години трябва да лежи !!! Никой не може да бута барбекюто на султна от най-българската партия, гадове герберски!!!!!!!!!!!!

Да побързат с решаване на казуса, че току виж народа се събудил след 6 века дълбок сън.

писна ми от тоя отврат!

Няма да е лошо да се разприказва Василев и веднъж за винаги да стане ясно в каква държава живеем.

ЦЦ явно ще е първия политик, заемащ всичките си постове, независимо от влязла в сила присъда на последна инстанция, само дето това някакси не интересува никой.

Нагласена работа. Пак му "се паднаха" агенти на ДС.