Държавата плаща 14 000 евро заради ареста на Тенчо Попов

Кабинетът гласува да изплати 14 000 евро обезщетение, което Европейският съд по правата на човека присъди на финансиста Тенчо Попов за ареста му през 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Държавата плаща 14 000 евро заради ареста на Тенчо Попов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При мильоцйонерите, пртьорството е на принципа: Единия може да чете, а другия да пише. Боко е прочел "Винету" а Цвъко четмо и писмо не владее, просто казва!

Цветанов говори -държавата плаща!Що не плати Цветанов?Или неговите тъпи марионетки!

Режисьор на театъра - Цвъки Цв. Директор на театъра - Боко Тъпото. Може да платят и от офшорите на комсомолеца Роско - комсомолски секретар и предател недостоен за президент.

В новия протакащ се закон за белите якички да вкарат и член по който да бъдат осъдени финансово държавни служители,особено министри при такива решения на ЕС свързани със злоупотреба с власт и влияние да плащат те директно обезщетенията ,защото министъра представлява държавата във своите действия!

Малее,това правителство много "добро ",брей,изплаща мастрафа на Цветанов за направения цигански екшън!Събраха се към 150 000 евра и още ще се трупат,нека ни е лошо!Те данъкоплатците виновни,а Цецо не!Малее,ако беше министър от БСП как щяха да го курдисат,ама за Цецо дясната ръка от нашия джоб,а Цецо който носи отговорност,подготвил е сценария доста простовато,и го цитират в решения на ЕС прехвърля топката,сякаш от Европейския съд не разбират "Кой"!Няма как тази полицейска акция да не е съгласувана, филмирана,че и по ТВ без негово съгласие абсурд нали целта е да видим аджаба как Цецо се бори с престъпността и кои са "наглите",ама там вече се размива!

Да бъдат изплатени от конфискуваното имущество на Цецо Крадецо.

нали сме богати, държавата има пари-плаща, лесно им е

Що за обществен договор имаме,що за Конституция имаме,когато политиците и правовата ситема нанясят постоянно щети от материален и морален характер върху гражданите и не носят никаква отговорност !!! Защото техните некадърни решения и дела се осребряват от данъкоплатеца !

Редно е за тези неща всеки да нови персонална отговорност. Цветанов е виновен за неспазване на закона, сега да плати обещетението и разноските. Иначе за каква политическа отговорност ми говори Борисов и другите политици. Може и Бойко да плати. Разправят, че доста е задигнал от магистралите.

Политическата отговорност е да не гласуваш за него

Човекът с глава във форма на яйце излиза доста скъпо на народа си. Но нали е безценен интелект, ще плащаме за шегичките и лудориийе му. Палавник с палавник! Да живей Партията и нейните вождове - муторбабуина и яйцеглавия физкултурник! А, да не забравим и Мама М(Ц)еца.

физкултурника на тиквата всеки ден па телевизията ни дава акъл!!!

Тиквата от джоба трябва да плати !

Ами да си спретнем едно референдумче. Който държавен служител виновно е причинил щета на държавата да си плаща. Този случай и други подобни, в които ние всички плащане за простотията им е такъв. От къде на къде ние всички чрез нашите данъци ще плащаме. Ако някой си спомня за едно изказване на ББ - мене ме е избрал българският народ, какви са тия закони. Това може да го каже само един диктатор (да не кажа и доста простичък човек}

И сме прости,и даже тъпи щом все още ги търпим. И тях и производните им семки отровиха Б.Г. Тъкмо си помислихме че има свобода и се върна мракобесния период.

така за два идентични случая/този и на Цонев/в случая на Цонев има извънсъдебно споразумение и ефективно изплатено обезщетение.Тогава Цв.Цв. кога не е "работил" за държавата?Пълни дебили и арогантни копелдаци ни заливат с тъпите си версии.Б.Б. е специалист по всичко-нека ни обясни кой е виновен за да се плаща от всички нас.

d4

След като Боко се определя като Държавата, / по аналогия с един френски крал, свършил на гилотината/би следвало той да плати тези пари. А иначе - не плаща държавата, а плащаме всички ние...

Прав си по принцип. Но кравата ти е изяла учебника по история. Луи 14 си е умрял в леглото.

Ние си ги избрахме, ние ще им плащаме масрафа. Ами Костов дето продаде Кремиковци за 1 лев, Авиокомпания "Балкан" за цената на една панелка, Нефтохима за 10% от стойността на запасите му от суровини и готова продукция. И него си го избрахме.

Тенчо и Бойко са бивши съдружници във фабрика за наркотици и цигари. Сега единят е премиер а другия в калта. Бойко сигурно много се кефи, че плаща 15 евра от бюджета на този

Вероятно са виновни но с тази некъдърна прокоратура.......

Шило

Има известна логика. С надуването на Роман Василев, с лъжите на Пепи Еврото...Дали са били виновни или са били подложени, все тая. Никой не го интересуваше края на делото, а тази показност.

Шило

Всъщност, то лъсна, че и СРС-тата били дали други резултати, различни от това, което било предоставено на хартия...Наистина, май някой ги беше поръчал.

Чоки

Престъпниците осъдиха държавата...,че полицията си свърши работата....

Всеки е невинен до доказване на противното. В случая думичката "престъпници" е крайно неуместна. И на мен ми се искаше Цветанов да влезе в затвора, но човека е просто невинен според правораздавателната ни система.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Шило

Кому бяха нужни тези циркове?

Бяха за пред изборите, но сега идват нови избори и налъмите им цъфнаха.

Чоко и Боко да си платят ПР-а който си правеха тогава, не ние.

Брутален арест?!? Вие знаете ли какво е бруталност?!? А тоя на снимката (касичката на придворните царски юпита) - и с камъни да го пребият му е малко.

Шило

Другарко, оправдаха го! Но дори и да бяха го осъдили, кое налагаше тръшкането му, подритването и т.н.? Няма съпротива, няма нищо. И пак заради ПР-а, плащаме и на Гуцанов едни пари, на Цонев, на Сантиров... За Трактора нищо не се чува, има и там имало няколко дубъла, че нещо режисьора не харесвал ракурса...А Вие, аз, останалите, плащаме ли, плащаме...

Той и Боко беше от царските хора. Него какво трябва да го правим според Вас?

Едно време имаше в мътните рождени години на Другарукрацията един образ Гощо тъпото, сега е Сецко тЪпиро!или с никкнейм Цепиро !

Шило

Че май беше и шеф на Комисията по хазарта. За по ИнтИлИгентИн вид, носеше рамки на очила с обикновенно стъкло. Де изчезна тоя образ?

Важното че са "абсолютни престъпници" и това го чу цяла България. Те 4 милиарда откраднаха и няма един задържан пък за няколко хиляди еврака.

той нека да изплаща. Че за 1000 лева неплатено парно ще ни тормози съдия-изпълнител, а за хиляди евра никой и нищо няма да бъде пипнат??? Ай, стига бе!

Този съд в Страсбург съди заради престъпници, но не съди за нормални българи пострадали от съдебната система. Няма справедливост и в Европа.

"Аз няма от какво да се извинявам. Аз, което съм направил, е да работя държавата." Справяш се Ц.Ц. - добре се справяш ама като изчезна държавата чий ще го...

Цветанов е най-тъпото парче, което изобщо е имало в българския политически живот. Тойкаджия, едвам завършил основно училище с единствената мечта да стане милиционер като татко му. И до сега не може да направи едно цяло изречение добре, че и Борисов е тъп та се разбират. Сега пак ще използва НАШИТЕ пари за да плаща за тъпотиите си. Да се готви кмета на Клисура, който също ще спечели подобна сума. Отново заради тъп вътрешен министър, но за наша сметка, естествено. Не стига, че ни крадат, ами и трябва да им плащаме за липсата на елементарни познания. Башибозуци!

Алоу, тЪпира Цветанов.............!

Тези двамата че са крали са крали , че не можаха да ги осъдят и това ясно. Само не мога да разбера от къде идва тази наглост да съдят държавата. Малко са ги били при ареста. Съдебна система няма в БГ и това е ясно. Сега чакаме Топлото и Христо Бисеров да съдят държавата а защо не и Данчо Ментата.

Поемам вината само с "Русенско варено".

Полицаите са като циганите и бездомните кучета - идва им куража и стават много опасни САМО когато са в група!

и само когато срещу тях са етнически българи-по възможност по кротки хорица и без особени възможности

А Цветанов, Василев и другите виновни за тези осъдителни присъди и за този харч на държавата какво ги чака? Похвала? Докато плащаме за некадърността на такива идиоти няма да се оправим :(

Сега трябва да се направи сдружение на гражданите които да заведат дело срещу Цветанов и Василев и тези пари които е платила държавата да се поискат от тях с лихви. Защото не може за грешките на някои хрантутници да се плаща с пари от данъци. т.е. с нашите пари. Пък като се спечели делото тези пари да се дадът за болни деца или друга благородна кауза.

Арестуват Тенчо Попов и Николай Цонев.Дали са имали доказателства или не,е др.тема.ОК,имат заповед за арест.Но не простичко,без камери,медиен шум и гнил гербаджийски ПР,да отидат две цивилни ченгета,с двама униформени-да си ги арестуват...За какво бяха барети,бронежилетки,качулки,автомати-все едно заподозрените са най-видните колумбийски наркобарони със по сто човека охрана!Същото направи Бъчварова-Фонда за лечение на деца....седнали на седянка-лекари,общественици,журналисти и изведнаж-качулки с автоматично оръжие,все едно борим най-свирепите килъри на всички времена! Ама когато тежките мутри на Очите и нарко конкурентите му,се трепаха на Слънчака,взеха акъла на туристи и обществото,къде им бяха СОБТ,ГДБОП и всичките фанфари!?Десетина селски ченгета се чудеха на кой свят са и как да се опазят,муцуните да не ги опердашат и тях.....смешници и наглеци.

Ами случая с "бай Петко " и неговата възрастна майка , е показателен за некъдърното управление в цялата с-ма на МВР ... Че и жертви паднаха! Какъвто и да е бил този Петко ,каквото и въоръжение да е притежавал ,нещата можеха да се решат съвсем тихо ,кротко с малко повече ...УМ и ...ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ! Днес "Бай Петко" е най-големия ...ТЕРОРИСТ в едно с майка си ,БЕЗСТРАШНИЯ "КОМАНДОС" -ШАРКОВ ШАРКОВ ..."НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ" (макар и в гроба) ,а ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ,някъде на топли и добре платени ..местенца !

Господа министри, това са народни пари. Вие не сте изкарали нито лев. Като не можете да си командвате министерствата си идете. Идиотщините ви няма край, а за всяка от тях плащате с парите на данъкоплатеца.

Защо държавата респективно аз да плащам за своеволията на г-н Цветанов и подчинените му? И до кога няма да има последващи искове към виновниците за осъдителните присъди в ЕС

"Хляб и зрелища!" за народа... Цецовите зрелища бая хляб ни костваха!

Съдебната система да плати от джоба си -а не от стадото.

Тези пари трябва да ги плати сержанта от ДС- Ц.Цветанов.Гнусните комунистически отпадъци/герберасттите/ и простия им фюрер, струват вече 40 милиарда на българина/заеми,неустойки по договори,съдебни дела/.

Като видиш що ченге е по върховете на властта и бизнеса, колко време през тези 26 години ни управляваха комуняги и техните марионетки и какви щети нанесоха, ще си дадеш доста точен отговор на въпроса дали ни е виновен комунизмът или не. Стига да можеш да мислиш, де - досега не си го доказал, ама аз все още се надявам.

Мда, какъвто господаря, такъв и слугата - безочлив и тъп. Дали има по-голям мракобесник от Цветанов сред управляващите.... надали.

Този Тенчо нашумя с кражбата на Рибния буквар, т.е той е крадец, та според мен малко са го били.

А тебе простият харесва и те титолува прост.

Да плати Цецо ...

Zna4i mislite, na6 Ten4o e newinen? Ili 4e sa se otnesli nezaslujeno brutalno s nego? I ste sigurni 4e balgarskata sadebna sistema e neporo4na, kakto i adwokatite za6titawa6ti interesite na RB ne sa paru6utisti i si var6at otgoworno rabotata? Na6 Ten4o dali 6te se otkaje ot parite i 6te kaje, 4e e odowletworen ot re6enieto na sada i parite ne sa mu bili cel ili 6te se radwa na dopalnitelno oblagodetelstwane i 6te blagoslowi Momon, na kogoto e slujil otdadeno?

Делата срещу България, Прокуратурата и съда се увеличават главоломно. На всяка крачка цари беззаконие, корупция ,престъпност, криминални схеми,безотговорност. Страхотия и всичко на гърба на електората задължен да избира тия заради които плаща . Буда е наш пример за подражание и морал. В България да си на власт,хубави хора, хубав народ.

Как бе ''принципни честни и работливи'' както сам боко определи герберасите не гласувахте да излезнат тези пари от виновника за това???Измекяри алчни дето живеете бая време на принципа ''моето си е мое а чуждото е общо''ама само за лапане не и за поемане на отговорност

Колко е нагъл и безпардонен Цветанов!Нямало за какво да се извинява.....как не го е срам! Но,те,висше стоящите ръководителчета на ГЕРБ,явно по рождение са оперирани от подобни чуства.До тук,по колко негови"знакови"акции тип"Падни,на колене",осъдиха България!?Колко пари изтекоха от джобовете на българите,за да плащат за тъпите му гафове!?Колко човешки съдби затри този манияк,като тези на лекарите от Горна Оряховица!? Осъдили Държавата-глупости.Осъдили са българите,за да плащат на Цветанов гадостите.

за всяка некадърна процедура на прокуратура, следствие и съд парите да се приспадат от бюджетите им.

А защо си пропуснал МВР и ръководството му? Действията, заради които всички сме осъдени, са именно техни.....

По принципно и реално ще да е от джобовете им защото така от бюджетите пак бягат от отговорност виновните

На такива крадливи копелета,даже малко са им мачкали главите.

Тъй ми ! И за това казвам, пък те ми лепнаха този прякор. Пък и тез' от ЕСПЧ нищо не разбират - шото мен ме направиха още по-голям началник и щяха ли да ме издигнат така в кариерата, ак не бях прав?! Н'ъл тъй!