Съдия Янева не се оттеглила от ”Софийски имоти” заради скандала

Председателят на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева заяви, че си е направила отвод по делото "Софийски имоти" не заради медийно изнесените причини, а защото Апелативният съд постанови, че тя не се е произнесла по съществото на спора.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Янева не се оттеглила от ”Софийски имоти” заради скандала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хидро.....бог Съдът пита скъпоструващия адвокат наистина ли Доган е хидролог. -Да-а голям хидролог е .Постоянно е сниман до язовири,каскади,водни огледала и яхти в морето!

Ох, да ти имам "познанията"! Знаеш ли с какво се занимава хидролога? А с какво се занимава хидроинженера? Няма разлика? Има поне колкото тиква и каун! Ако и двете да са кухи отвътре. Той Доган дори я разбра разликата, а наша Калитка - не! Затова и вицовете й едни... Майка свири, грамофон плаче. Голям праз като съм сменил думите!

Това е част от стратегията на тази нагла личност: С невинна медийна изява да опипа почвата дали нещата около нея са утихнали и обществото вече е забравило за скандалното и назначение. Назначение за което персонална отговроност носят ЦЦ и ББ чрез манипулиране на зависимия от тях ВСС. Това е ясно вече и на децата. Между другото ЦЦ е кум на сем. Яневи.......това никой не го отразява май.

Ма разбира се, че е така. Браво, колежке, само така, дай им да разберат.

Толкова е натоварена!! Има толкова за замазване, а някои така миришат, че и три пласта са им малко. Е, да се захванат и другите де!..., особено с тези дела с по-малко струпани пачки!

Де и наглата свиня е тая .... ма ние сами сме си виновни. Квит сме ги избрали такива ще са ....

Тъкмо си помислих,че скоро няма да видя толкова нахална като Маслото,те пробутват още по-нагла и безочлива крадла

Пачавра леке не хваща! Особено ако слушка.