Втори фалстарт на делото ”САПАРД” в Спецсъда

Мегаделото за източване на 7,5 милиона евро по програмата САПАРД отново не можа да започне в Специализирания съд.

Обратно в новината

Коментари - Втори фалстарт на делото ”САПАРД” в Спецсъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано на всички стане ясно, че върхушката която се крие зад този човек работи срещу европейската ориентация на България!

MINISTYRKATA NA PRAVOSADIETO - OSTAVKA!!!

Най-голямата сянка е "ПОД ЗНАМЕТО ЧЕРВЕНОТО".Комуниста е "ПРАВ,ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ" Това не са хора,съгласно "Нас червеното знаме роди ни Нас не ще ни уплаши врагът" Те не са като нас,те са безсмъртни и недосегаеми. Октай,за нула време го осъдиха,а този,Батко и Братко,Р.Овч,Ал.Петров,Доган и бандата от крадци са защитени от прокуратура и съд.Следващият за който ще слушаме,понякога,10 и повече години,ха на бас,е хр.Бисеров.Гади ми се от цялата воня!!

за Майдана!Съдружниците на този очиларко си излежаха присъдите този още се кипри с костюм.Време е да направим обиск на домовете и сметките на прокурори и съдии и да се окаже че са живяли като Янукович

Помияри мамини,още десетина специализирани съдебни инстанции да...създадете и хиляди клатиКурчици да назначите в тях,то пак няма да заблудите никого,че всичко е само прах в очите на публиката!!! Та кой беше последно осъдения в Бантустан...охранен шопар,че нещо ми се губи??? Хората по това дело в чужбина отдавна търкат наровете,а тук още не можем да връчим...призовките?!? Та те скоро свидетелите по него ще...ослепеят от старост бре,ахмаци такива!!!

Като има нередовно призовани, някой е допуснал това нарушение. Наказание за такива не се ли полага?

Бравос, другари и другарки! Доказахте, че само под мъдрото ръководство на ПАРТИЯТА и нейния незаменим вожд-др. Стърнешев, наблюдаван от зоркото око на бандитската структура ДуПеСе е способна да ме освободи от страха! Венсеремос, либерта, смърт на враговете за светло бъдеще, другари и другарки! Победа будет за нами!

Този спец съд, ще се окаже специялист по нищоправенето.

Някой да си спомня песните на "НЛО"? "Адвокате, Господ те изпраща и за тебе ще крада редовно. Само делото да е висящо, и присъдата да е условна" Песента е написана преди повече от 15 години, ама може да са имали предвид и това дело...

голямо ,,смазване,, е паднало в ,,независимата съдебна система,,!!! вдига ,,пушек,, но ,,буксува,, на място!!! изводът!!! кради ,,много,, за да има за,,гресиране,,!!!

Да де - то като вица за локомотива на социализЪма, дето стоял на място - просто защото цялата пара отивала във свирката...

Съдът е длъжен да администрира добре съдебния процес по всяко едно дело. Това е председателят на съдебния състав, а не диспечерките, които гледат като пребозали понякога. съдът трябва да има грижата, а не да оставя някой друг да му движи работата по дела с голям обществен интерес. Това е вина на съда. Делото изглежда ще се погаси по давност, ако не се насрочва през две седмици.

Невинни ,невинни,невинни.............Бг съд.Колко са?

Само така, фалстартове докато от Европа забравят за делото Сапард. А този дето трябваше да връчи призовките, ще си получи цялата заплата, нали? По американските филми дават как "призовкарите" използват какви ли не прийоми да връчат призовката. Учете се!!!

на снимката много нещастен бе..Все се надява делото да бъде забравено и все го точат.

До като тук тръгне делото, в Германия подсъдимите по същите подозрения вече си излежаха присъдите. Но нормално, все пак нали БСП и ДПС управлява, то кога е било нещо друго? И да не забравяме, че един от подсъдимите беше съветник на Първанов...........

То и по времето на ГЕРБ все така с това дело.Значи и ГЕРБ са мафия,защо ги пропускаш.Ще си помисля че го правиш нарочно.

В Специализирания съд са набутани едни от най-големите боклуци в системата. Като тая дето я номинираха за главен прокурор със син си, който няма загубено дело. Иначе пък са си накупили автопарк и са го накичили със сини лампи - смешници.

Първо не всички са боклуци, но специализираният съд по принцип е грешка,която тежи и компрометира ГЕРБ. Има съмнения в обществото, че този съд не съди справедливо. Без да се направи необходимото, лошото име ще гони престижа на ВАС.

Специализирания съд. е Специализирания Цирк . Съучастниците им в Германия вече излежаха половината си присъда ! Тук още не може да започне ХАХАХА България Рай за престъпниците !

Така ще бъде, защото подписа на документите за усвояване на средства е на Уринарски, най-успешния бивш фин. министер

Ще грабваме сопите скоро то се е видяло че няма управия в тая страна...

Не, не делото се провали, а делото ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГО ПРОВАЛИХА. Кой ... пак "неизвестен извършител". Нямало доказателства за вина, но се били облагодетелствали

Затова Германия е най-развитата икономика, а у нас още каруци блъскаме и ток се краде. Провали има - виновни и наказани никога

Ако някой не си свърши работата от нас най-вероятно ще си понесе наказанието от шефа. За магистратите това не важи обаче защото само Господ бил над тях? Чия е вината за невръчените обвинителни актове и какво ще е наказанието? Като един от многото, плащащи разходите по свикването на съдебното заседание и заплатите на съдии и прокурори имам право да знам не мислите ли самозабравили се хрантутници и некадърници в тоги!

Брюксел да ги спрат тези еврофондове, защото иначе нищо не става в България! Не може да има бизнес при условие, че ключовите сектори от икономиката са мафиотизирани

Евала на Германия!! Осъди своите за нула време!! Нашицкия Марио ЩЕ ОСТАРЕЕ , а делото още няма да е тръгнало???? Корупцията в съдебната система , като цяло е О Г Р О М Н А- тя просто НЯМА с какво да се сравни!! Лукса в който живеят съдии и прокурори е прекалено голям , НИКОЙ не проверява имотното им състояние до 9-то коляно????В редките случаи , когато случайно НЕЩО изплува--ВЕДНАГА се потулва от ВСС?? Защо ли??

Вече се вижда как след 47 провалени заседания и 22 проведени по надлежния ред,ще има осъдени,но няма да бъдат открити, за да се приложат присъдите.

Ортаците им в Германия вече си излежаха присъдите и излязоха на свобода... а нашенските магистрати още не могат да стартират делото! Накрая мошениците ще ни осъдят в Страсбург за това, че дълго са страдали докато са чакали "правосъдието" и ще вземем и да им платим за страданията!

Моля, не ме трийте! Смрад! Я Гоце Седефчов Триперов, който пак искал да ни оправя, да каже, защо на тоя и другарчето му връчи държавни отличия в Пеуник??? А аверчетаат им Германия след 3 месеца бяха осъдени и вкарани в затвора!

Нашите са на власт, бе, как да го осъдят?! Човечецът е чудесен пример за преминал завинаги СТРАХ! А до дни ще осъди и България в Страсбург, че делото се точи над 10 години и го тормозят.

ще стартира нещо което според мен никой не иска да завърши.Това са толкова пропиляни години и средства,а някой вярва ли изобщо,че ще има осъдителни присъди?

Как ще тръгне бе. Ами ако лъсне задника на някой бивш президент??

..."получиха ефективни присъди, но те също бяха отменени на втора инстанция"!? Е хайде сега някой да ми каже, че тук не са играли големи пари за "независимите" ни съдии, и че изобщо имаме правосъдие в така наречената ни "държава", след като решенията на двете инстанции тотално се разминават, въпреки че (уж) се ръководят от един и същ Наказателен Кодекс!?