Съдията по делото срещу Марио Николов си направи отвод

Съдията по делото за източване на 7.5 млн. евро по САПАРД си направи отвод. Сега трябва процесът да бъде разпределен на нов съдия, за да започне по същество.

Обратно в новината

Коментари - Съдията по делото срещу Марио Николов си направи отвод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после Цветнов като ги налива- всички пискат срещу него еди какъв си бил, полицейска държава...всички го плюят изманипулирани от мафиотските писанчовци и разтръбители на новини и слухове, спонсорирани от КТБ Ай кат те големи умници, живейте в такава държава! Срещу калпавия съд сте, срещу Цветанов сте! е, ЗА КОЙ СТЕ? потъвате към дъното като нямате позиция ЗА! Това е изгодно на мафията.

Моля някой да ми обясни как в Германия със същите доказателства тяхното правосъдие стигна до присъди за по-малко от 2 месеца, а у нас не можем вече няколко години? Все се намират нарушения, все някъде има конфликт на интереси. А и да не забравяме, че от Германия ни изпратиха доказателства, че се отваря политически чадър от страна на БСП върху подсъдимите. Но какво говоря,разбира се, че не е вярно, как може БСП, простете БКП, да бъде замесено в такива схеми?

Правосъдна порнография по български! Един младши съдия или прокурор започва с 1200 лева. Напредналите в кариерата получават от 3-10 000 - зависи къде е седнал почитаемия съдия или прокурор! Отделно са им екстрите към поста! Направете си сметката, уважаеми данъкоплатци, за какво "правосъдие" ни харчат парите!

Боко е пионерска организация в сравнение с червените другари. После ЕС ни били виновни. Интересно Николов чия кампания спонсорира сега - АБВ (Първанов) или БСП

kokok

Е, нЕма СЪД в наш'та Държава :(

Какви са тия дето отказват да си вършат работата, че и заплати взимат??? Ако един лекар каже - отказвам да лекувам този пациент "тоя го взимам, онзи го пропускам"? Ако аз си избирам кога да си върша работата?

Съдията правилно е постъпил,бил е прокурор и има отношение по делото...ВЪПРОСА Е КОЙ ПОСОЧИ ТОЗИ СЪДИЯ ДА ГЛЕДА ДЕЛОТО!!! +КОЙ?

Мафията не си поплюва...

независимата съдебна система е неотменна съставна част на демокрацията, да и пикам на демокрацията тогава

Не можеш да откраднеш толкова много пари, без да дадеш в последствие поне половината на съдии прокурори и най-вече адвокати да те оправдаят. Делото ще рестартира до тогава.

да върне заплатите с лихвите. Винаги съм казвал,че най-голямата мафия в държавата е хидрата - независимата съдебна система - не произвеждат национален продукт , не плащат данъци, сами си създават работа за години напред и лапат огромни заплати. Я да се публикуват заплатите и хонорарите на прокурори, адвокати и съдии - да видим кой колко гребе ... или сметната палата и тях не ги хваща ?

Размера на заплатата не е общо достъпна информация дори и в частните фирми. За имтоното състояние се подават от години декларации пред сметната палата и те са общо достъпни. Въпроса е, че интелекта ти не стига дори за главна буква в началото на изречението, пък да не говорим за това което ти обяснявам. Вземи чети нещо различно от вестниците в тоалетната.

Няма топки. За тия мърши трябва да направят искаш отвод и оставаш без работа и право да практикуваш

ПРЕСТЪПНИКЪТ НИКОЛОВ НАИСТИНА е приятел на СЪСЕЛА, то двамата в комплект трябва да се намерят в ЦЕНТРАЛНИЯ след 18 март!

Пълен мрак е съдебна система. Този съдя, който уж трябва да е на топ ниво, се оказва че страда от амнезия и не си спомня какво е правил като прокурор. Този специялизиран съд , е специялизиран по нищоправене.

Да върне заплатата за ПЕРИОДА на размотаването!ЕС...следователи....прокурори....съдии!Ще ни излиза по-евтино!А най-евтино от Северна Корея ..!!

Сума ти години издържаме магистрати за да решат тези виновни ли са или не. Мафията щеше да реши въпроса много по-евтино.

Всеки простак,казва: мега дело, мега , дело, мега дело, мега дело,мега дело. Никога няма д асе оправи тази държава , причината, народа е прост като гъз , а журналистите още по вече,тъпи ,прости , неуки, необразовани, но със самочествие. Това е положението ,другарки и другари.

Крайно време беше да си направи отвод.

Престъпниците на свобода, покровителите им тържествуват, съдиите принудени да се самоотстраняват...Превърнаха държавата в блато.

Колегите на Марио Николов в Германия вече си излежаха присъдите а тукашния червен съд се чуди как да отърве първановото протеже. Това не е правосъдна система, а червена перална...

Аз съм съдия, Съдя престъпник откраднал ДДС 17 милиона, Ако го осъдя парите ще отидат в държавата,От какъв зор да го осъдя когато може да делим 50 на 50 А защо не 70 на 30, Аз съм държавата- над мен е само господ,

Ако искаш да делиш 50:50 може в тази българска кочина - съд, но ако си в една друга държава и 12 заседатели решават, а ти гледаш и само си оставаш с напъните и мерака за 50-тях процента:)))) Само едно не забравяй - няма вечни и колкото от по-високо се пада - по -боли. Полека, полека ще дръпнете дявола за опашката:))) споко - харчи докато можеш ...

Това е положението...престъпниците си правят майтап със системата...А явно и системата пет пари не струва....Бог да пази България....щото няма кой друг.....

ФАБРИКАТА за лайна на цацатов работи с пълна сила и преди и сега... МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО - ОСТАВКА!

Плавнелиев да приказва само взеизвестни неща, Земята се върти, съдебната система в България не работи и има дефицит на зправедливост... и двамата май се изчерпаха, крайно време е да си спретнем "украински" купон или някой генерал да се сти какво е военен преврат с разстреляни магистрати.

В съдебната зала стана известно и че Марио Николов е завел дело за клевета срещу съдия Панайотов.... Е НА ТОВА МУ ВИКАМ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИ МУТРИ ... И ТЕ ТОЧНО ТИЯ НИ ДОКАРАХА КАТО ТЕХЕН ЧОВЕК- ПЪРВАНОВ.. СЕГА - ТИЯ СА "ГРЪБНАКА"- - НА "АБВ'... ОПРАВДАНИ- ВСИЧКИТЕ-ОЩЕ НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ .. ЧИСТИ КАТО СЪЛЗИ ...- А СВЕТА - НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА... ЧУДЯТ СЕ - ВЛАСТТА ЛИ СЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-ИЛИ ПРеСТЪПНИЦИТЕ-ВЛАСТТА .. СМЯХХХХХХХХ ... ЖАЛКА БЕДНА И ПРЕСТЪПНА МУТРОИЗИРАНА БЪЛГАРИЯ- И СЛЕД 250г- ПАК ЩЕ СИ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ .. -ЩЕ ПОВЯРВАМ НА СТАНИШКО-ПИШКО - И НА ЛЮТВИЯТА МЕСТАНЯ - АКО ГИ ЗАКОПЧАЯТ ТИЯ -ПОНЕ ЗА ПО 15 ГОДИНИ- БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ ... АМА - КАТО ЗНАМ , ЧЕ ДОСЕГА ЕДЪР ПРЕСТЪПНИК- В ЗАТВОРА ВЛИЗА - САМО ДА НЕ ГО УТРЕПЯТ .. ДОКАТО СЕ РАЗМИНЕ ПУШИЛКАТА .. ТА СЕ СЕЩАМ , ЧЕ НЯМА ДА ИМ ПОВЯРВАМ, НИКОГА ,...НА ТЯХ , АН ТИКВАТА ... НА ВСИЧКИ ДЕТО НИ ЛЪГАХА ЗА ТИЯ 25 ГОДИНИ..- ТЕ СА ЕДНИ-ИДВАТ ОТ ЕДНО МЯСТО ... И ИМАТ ЕДНИ "ШЕФОВЕ"....

не разбраха ли,че в БГ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ-всички съдии са девалвирали и сраснали с престъпниците,който им плати,той печели,питай патило....,не ги слушай,гнили са и в ушите

В тази държава има ли въобще поне един-единствен съдия, който не е бил замесен в нещо и да може да проведе нормално едно дело????? Кой ще ги отсъжда всички мега-дела в България, след като няма съдии, които да не са се поизцапали и им се налага да си дават отвод? Да внасяме тогава съдии, а всички наши прекрасници да ходят да копаят на полето :))

само си мисля що да копат полето, като могат да си изкопат гробчета и като в Китай, с куршум в тила!

Специализирания съд е за специални поръчки от специални престъпници , всеки който може да плати специални пари може да се отърве специализирано .

Специализираният съд е театър, чиито постановки са гледани и в други институции...

Само специализирания ли е , а какво ще кажеш за неспециализирания дето гледа делата на бандитите от топлофиказия?

Като гледаме Марио Николов се сещаме за Г.Първанов, но понеже съдиите до голяма степен са безлични и сега подсъдимият ще съди съда! Никой не им е виновен на съдиите от СГС, че са такива подложени личица. До сега се кланяха на Марио Николов и на цялата сбирщина помияри и сега ги засипва позор.

Съдията със самоотвод, присъдите отменени. . . Учудва ли всичко това някого, при тази власт ? Мен не.

Марио Николов е личен приятел на Станишката и официален спонсор на БСП. Няма начин да го осъдят!

в грешка си .. вече не е личен приятел на станишко ... сега е в един тим само с първанката ... нали е инициатор

ей тия в съдебната система не се ли засрамиха, то протестирахме , то от Европа ги критикуваха, кой още трябва да им каже,че са корумпирани и некадърни да довършат поне едно започнато значимо дело, писна ми ...и Цацаров да не излиза с толкова уверен тон да казва че при тях всичко е наред , да ама НЕ

е сега вече ще ги осъдят щото БСП отсвири Гоце и ще му го връща тъпкно, а Батко и Братко са Гоцеви хора. Чий е Българския съд ?

КОЛКО ТРЯБВА ДА СА ОПИТИТЕ, ЗА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО?! МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО - ОСТАВКА, МА!

ГИ ОСЪДИХА И ИЗЛЕЖАХА ПРИСЪДИТЕ А ТУК КОМУНЯГИТЕ ОЩЕ ГИ КРИЯТ !

Имало множество нарушения в обвинителният акт. И на кого е потърсена отговорност за това? Колко скъпо е заплатено, за да бъдат направени тия нарушения. Или пък са от неграмотност. Ами че то в нормални страни са забравили вече за това дело. И до кога ще продължават да ни срамят тия по света. Нямаме млади и честни юристи ли, за да ги сменим тия до един. Въпроси, въпроси.

Уверявам ви, на марио жената никога нее прала, даже гащите не си е прала, а вие била прала пари!!

Нагледен пример как се съботират европейските фондове! Същите хора после обвиняват ЕС че ни ограбва!

ООООСТАЙТЕ МОМЧЕТАТА ВАААА. ТОЛКОВА ПАРИ ДАДОХА НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ДА ГИ ПУСНАТ, А ВИЕ НЕ ТА НЕ.НА ЦЯЛ ПРЕЗИДЕНТ ПЛАТИХА ИЗБОРИТЕ. НАЛИ ШВАБИТЕ ЛЕЖАХА, КАКВО ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ!!

Пък те са зли фашистки свине и им се пада да лежат. Само да измислиме как да обвиниме Борисов за нещо и нещата ще се наредят идеално.

Вие да не мислите, че щом са корумпирани, то Съд и Прокуратура са глупави...?! Нее! Експерти са! 25 години практика! Схемата как да се провали това дело е измислена отдавна - сега само се прилага пред възхитената публика. Следват аплаузи. И дело срещу България.

Нито един червен трол няма тука, зашо ли?

Стига тъпотии, момчетата са набедени от Борисов, който е основния виновник, но е фалшифицирал документите. БСП, БСП, БСП!!!

Нема защото цвъкат по украинската тема, партията е впрегнала целия ресурс на руския фронт в крим дето никой не ги напада но те нападат никой не се бие с тях но те се бият,превземат и настъпват, а бе въобще ако нема с кой да се бият свършени са ще се поминат.