Ахмед Муса проповядвал радикален ислям във Фейсбук

Дейността на ислямския проповедник Ахмед Муса е започнала още от 2003 г., когато над къщата му в Пазарджик се развявало знаме с надпис "Държавата е халифат".

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Муса проповядвал радикален ислям във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aко 5 години не можем да осъдим един джихадист, как ще се справим с 10 000???

Ако има някой за куршум то това са чифутите,разберете го най-после

Ако поискат могат да го очистят на момента. Начините са хиляди. Но не искат. Трябва им, значи. Мдааа!

един от контингента на. съда, прокуратурата, мвр, бхк, могерини, меркел, оланд и лично обама. които ни учат на толерантност, антиксенофобия, толерастия, и... умерен джихадизъм. Започваме да се интегрираме към техните ценности, така да се каже... :-)))

Куршум в тиквата на всички араби идващи от Азия. Ясно е едно, или ние ще ги избием, или те ще ни избият. Както са ни поробили същите тия гадове преди 600 г. А преди 100 г избягаха, когато се освободихме от Турско робство. Ако трябва , да убиват и сегашни политици, подобни на Стамболов.

Ти добре ли си бе? Неграмотник! Я, вземи прочети за Стамболов. Още ходиш по неговите жълти павета. Създал е герба, поръчал е химна, създал е армията, военното училище, въоръжил е с най-модерното оръжие в света, създал е морският флот, пристанищата, жп линиите до всички точки на България, създал е почти 30 болници, във всяко село - медицински пункт, читалище и училище, построил е над 1000 училища, предприел е построяването на народния театър и университета, построил е народната библиотека, държавната печатница, водопровода в София, Военния клуб, двореца, Народното събрание, обществени бани, създал е банковата ни система, държавната лотария, цирка----- за 5 години. Ати какво създаде, бе, лешпер? Тоя човек е създал държавата. Участвал е в преговорите с Русия и силно разочарован, че Русия предава България от върл русофил става заклет българофил, но не виделите това предателство русофили и революционери започват борба с него. Вимето на изграждането на държавата стига до убийства .Днес всичко това се повтаря. От лаене и чесане на езици сме най-бедната държава в Европа.НУЖЕН НИ Е НОВ СТАМБОЛОВ.

Какво става с нашия СЪД, бе , хора? Толкова ли е напечено положението с Турция и ЕС, че при очевадни факти не може да се произнесе заслужена присъда? Ккакво искат тези от нас? Толкова ли са изнудени политиците и дипломатите ни, че трябва да се подгъваме до предателството на България? Не вярвам, че няма факти, по които да се произнесе присъда. Миналата година по Коледа, Австрия предупреди българските служби, че Муса е ходил около 9 пъти мисля че беше лятото на 2014г . при радикализирани ислямисти в Австрия за период от 3 месеца, което значеше, че е пътувал до Австрия всеки 3 седмици.Спът и пребиваване - всеки 2 седмици. И какво - официални данни от австрийските служби с място на посещение - доказани ислямски клетки. И пак няма присъда.

ЗА КОЛЕДА 40 ДЕВИЦИ ... ..

тези не зачитат нашите правила на живот и затова нека бъде пратен в неговите си земи и да си остане там и да бъде със забрана за идване. ако бъде отново дойде всеки да има право да го обстреля.

Що ще го трепете, бре? Да си ходи в някоя ислямска държава и там да си проповядва колкото си иска. Къде е проблема?

да го изритват от държавата и да му бият печата, повече да не се връща.

Колко е лесно-пратете тоя мангал там дето са в сила законите на шериата и даеш--ма много бързо ще се преобърне мангалето.

Затова трябва да ни управляват патриоти, в краен случай даже и фашисти.... Не мога да си го обясня това какво е.. ей такива у..роди като тоя 5 века са режели главите на нашите деди, и сега има явна проява на джихадизъм и нищо не се предприема......

защото сме законова държава, но трябва първо да се направи закон за такива случаи. Досега не е имало закон за подобни поведения. Бързо да се изготви и народното несъбрание поне това да изгласува и да се свършва с радикалистите!

Унгарците са бели цигани и са националисти - когато станем бели цигани - а не мангали

Унгарците нямат нищо общо с циганите. Оправи си бъркотията в схващанията. От Волга ние идваме тук, а те се заселват в Пустата. А заради индивиди като мангала в статията всеки българин вече стана националист, принцесо /не е обида, това означава името ти в превод/.

....кога ще ги стигнем унгарците ???

България е почти турска страна... ... има села без българи! Я ми кажете, в кое българско село има училище?! И сами ще стигнете до отговора...

стойките, момчиловци, брестовица,и още стотици села от които сарите не станаха гражданки!

P.S. Имам предвид ЛУдогорието.

Да мре свинята долна! Трябва такива да се изправят до стената и разстрел!

колко време сте го рекламират този миризлив мангасарян!до сега трябваше да е в затвора и там да го излекуват!

вижте се българиги каккъв мангалино ви и=а майката - срам и позор е четеш за тъпотията на този народ които е в на територията на българия - вие че ще станите по долни от тоя урод - той е вече в българия (спомнете си как мафията се настани в Лас Вегас !!! неговия народ каза че няма да стъпи и кракът им на тази земя (лас вегас)а те просто и ясно отговориха - ние сме вече тук !!!!!!-следователно и народа на тази територия може да смени православието на ислям

късно е либе за китка

Народа е разделен но настъпят ли ни на тема национализъм ще разберат,че сме много задружни... Колко мъже ще останат безразлични ако засегнат жена им,дъщеря им или майка им. А всеки мъж има поне 1 от изброените.

Това с тоя мангалерос никога нямаше да стане, ако подкрепяните от СССР комунисти не бяха заличили и родолюбивата част от елита на България през втората част на 40те години на 20ти век. И още - ние не сме лас вегас. За няколкото хиляди години, откак ни има освен че сме ви научли на четмо, писмо, а Вожките ни братя са ви научили на икономика, строителство и т.н., доста от тия, дето "вече са били" на територията ни днес си приличат с динозаврите - има ги само във вид на скелети. Така че спокойно - един хубав ден листа ще се обърне за пореден път и тогава идва реда на Видовден. Както заради кланетата в Батак нашите са анихилирали извършителите след Освобождението. А такъв Видовден рано или късно идва - единственото постоянно нещо във Вселената е промяната.

Само съдебният състав, който го пусна, явно не иска да разбере за какво става дума.

Сурумайети ашраф миннак!

Егати злобната гримаса. Е нема ли сатанинско излъчване тоя, а?

Само рогца и вила му трябва. Цялата им религия и нация са Сатанински и жестоки.

Този циганин смръдлив още ли е жив , отрежете му главата и я пратете на ИДИЛ , да видят какви цигани миризливи им подражават в България ,където Христос е Българин !

Мястото на тоя и подобните му павиани е в белене.

Муса е много секси с тази брада тип Зизи Топ. Обаче има един малък косъм в супата. България е православна държава. Така че нека Муса да си вземе Коранчето и да хване пътя за: Турция, Саудитска Арабия, Анадола.......

Това - хубаво! Ама трябва да има сила , която да го принуди.

Силата е готова, само чакам знак.Приготвил съм му и сако от нерез.

тоя манафин,какво яко еб.не го чека у панделата,та само на проповеднички че стане!па и брадата му е удобна.

Само за 1 час ще го вкарам в правата вяра. Докато е жив ще сере като самосвал.

Вкарайте тоя адаш, чингене янлъш-мюслюман в зандана!

Докато ние се бутаме тука да си правим Правителство ,тато Ердоги ще си разположи башибозука на тази територия и ще ни се наложи да си правим Задгранично Правителство..я в Брюксел, я - в Москаля!!?

Бат. Боце като се прави на ощипана мома, сякаш до сега не е бил той?

Изброените имена с паспорти от различни държави на ЕС показват ясно с каква цел те са в Европа. А западните лидери все още сънуват, че идва евтина работна ръка. Колкото по-скоро се осъзнаем и престанем да ги приемаме, толкова повече имаме шанс да запазим континента си мирен и цивилизован за нашите потомци.

Затова Патриотите трябва да дойдат на власт!

Снимката е илюстрация на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ

СНИМКАТА НА МАНГАЛА МЕ КАРА ДА СИ СПОМНЯМ С ДОБРО ЗА ТАТО

Кое точно? Това че по Татово циганите станаха от 100 000 по Царско на 1 милион през 1990та?

и тоя мангалино не да се спави българско(сиганско)правителство простаци

Да Иванушка, много е тъжно, че нашите институции се отнасят твърде либерално с радикалните проджихадисти а така също и с рускитеагенти работещи срещу България!

Също като продажните краварски подлоги!

Е не е ли време вече да се построи един крематориум или инсинератор,нещо такова.Да вземат плановете останали от оня с мустачките.

Дали не е време да се появят "динковци" и в Пазарджик, явно държава няма!

При тази съдебна система и смотана държава талибаните свободно си веят... Има закон за противодействие на тероризма. Да видим какво ще го снесат.

Този мръсен лъжлив циганин вместо да го правят герой и мъченик,да му срежат свинктера и да го пуснат. Е те тогава ще е само посерко.

Дир-никът ме трие, ама Муса на такива като него първо ще му го набие. Щото този модел талибани си падат именно по дирници!

Фири

Я тоо би го връзал за брадата и би го увисил над некоя пропаст па колко издръжът космите толко.

Това копиле на кайма и на кучетата.

Защо да хабим ток за каймата.

няма да го ядат

ПАТРОНЪТ Е ЗАКОНЪТ.

Точно така! До стената и разстрел за държавна измяна! Ако не, линч!

Сигурно колегите от западните служби са им подали сигнал, че в Пазарджик се вее някакво странно знаме със странен надпис на някаква къща

И пак опираме до липса на армия, наборна военна служба, образование, мед.услуги и т.н. Този башибозук в казармата щяхме да сме го чукали с приклади в главата. После ще го пишем за загинал по време на служба.

А, БЕ, ГЛУХАРиии, какви служби имате в тая държава бе ТИКВИ, с тиквениците ви??? КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПУСНЕ ТОЗИ СВИРЕП НЕНОРМАЛЕН на свобода бе тиквииии???? Затова ли плащаме данъци, за да ги ядат СВИНЕТЕ- службици, които се мислят, че са в защита на Национална Сигурност?? ЗАЩО ТАЯ свиня Е НА СВОБОДА, ВМЕСТО ДА Е ОСЪДЕН НА СМЪРТ и до сега да сме ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ СЕ Е РОДИЛ СВИНЯ? БЪЛГАРИ, СПИТЕ ЛИ??? Я да му турим въжето на радикала!

Повярвай, службите си работят безотказно. Началниците им не стават, защото се гънат пред властимащите.

Пак само 13 години да са го чакали...каква експедитивност на службите за сигурност

тоя нали е циганин, значи за содав сапун.

Тъй-тъй го пускат, поне да му бяха дали 5000 лева..

ах що не е жив баи тошо всичко ще си доиде на мястото

Бай Тошо си го свалиха комунистите.Питай Нинова защо са го свалили от власт ? Питай я как избраха 123 човека от БКП и ги пратиха с партийни поръчения в СДС да играят ролята на опозиция,защото и тя беше в СДС?