Коментари - ВКС решава - присъда за ”Наглите” или връщане на делото | dnes.dir.bg
назад

ВКС решава - присъда за ”Наглите” или връщане на делото

Върховният касационен съд трябва да се произнесе до месец по делото срещу бандата за отвличания "Наглите", което стигна до финална фаза.

Обратно в новината

Коментари - ВКС решава - присъда за ”Наглите” или връщане на делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕРГЕЙ и ДОГАН ОСВОБОЖДАВАТ ОТ "СТРАХА" Брендо На 21 февруари 2014 cофийски градски съд отмени екстрадицията на Евелин Банев - Брендо в Румъния. Румънските власти водят разследване срещу него за трафик на наркотици. На 18 март 2014 Съдът пусна Брендо под домашен арест. Софийският апелативен съд промени мярката за неотклонение на Евелин Банев-Брендо от задържане под стража на домашен арест. Йоско Костинбродския. Йоско Костинбродския бе задържан в Солун преди година и предаден на българските власти въз основа на Европейска заповед за арест от 29 февруари 2012 г., На21 февруари 2014 Спецсъдът пуснат на свобода ИЗВОДИТЕ СИ НАПРАВЕТЕ САМИ

разбира се ,че ще го върнат за доразследване. времето работи за групата. също както всички работим за тях. следващата стъпка е съда да определи нови , по-ниски присъди. докато излезне присъдата ще се окаже ,че вече е "изконсумирана" и ще ги пуснат. след това те ще осъдят БГ и дружно ще им върнем пропуснатите ползи за времето прекарано в арести и затвори. :-)

Колко години ще ги коткате?? Докато дойде време да "прочетете" присъдите вече наказанията ще са "излежани"!! Много е просто : нареждаш ги до стената и право в челото!! Тези изверги друго не заслужават!! Така се чисти обществото от наемните убийци!!

кога?

Тези ,че са за затвор спор няма ,но не те са извършили всички отвличания ,просто тях хванаха и Цурко до ден днешен се бие в гърдите ,но интересно кой извърши следващите отвличания ,едно от които беше детето на Брендо.

Как може толкова малки присъди за мъченията, които изживяха А.Бончев, съпругата му и другите отвлечени?

КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ...НЕЩО МИ БЯГА ПАМЕТТА...

Това, което ще ги пусне. Даже и обезщетение за няколко милиона може да им издейства.

Тези ще ги осъдят за друго без да са виновни по това дело!

Да ги пускат момчетата, че в тази напрегната ситуация по улиците липсват Експерти като тях!

Престъпление не е имало.

Не е имало я! То в България престъпления не се извършват. Да се напиеш и прегазиш някого, не е престъпление. Да фалираш предприятие, не е престъпление. Да продаваш слънчева електроенергия през нощта, не е престъпление. Да крадеш цял живот електроенергия, вода и дървен материал, не е престъпление. Да влезеш посред нощ в дома на някого и го пребиеш, не е престъпление. Хоп, хванах се в крачка. Има престъпления в България, но те са само когато се отбраняваш, като влезнат в дома ти да те пребият.