Коментари - Отмениха присъдата на ямболския кмет | dnes.dir.bg
назад

Отмениха присъдата на ямболския кмет

Апелативният съд в Бургас отмени присъдата на кмета на Ямбол Георги Славов. Делото се връща за ново разглеждане.

Обратно в новината

Коментари - Отмениха присъдата на ямболския кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mного добре! C т о й зад него! Kажи къде устрои той тези хора. а? Tогава и други "ще подпират" господин кмета... Hо "една птичка" пролет не прави! Mоже и да бута и да краде нали!? Hяма нищо скрито и покрито-скоро всичко ще излезне наяве! Aко е виновен де! A ако е невинен-н е к а намерят крадеца! Mоже и да става сложно, ако е имало и "хоро"... A ти кажи сега, к ъ д е живеят ромите!?

"Отмениха присъдата на ямболския кмет" -Така ли, ами те и на сливенския кмет я отмениха и той пак е кмет и краде безнаказано, Интересно!? А пък на оня, варненския клошар, дето открадна две луканки и един салам , за 20 лева, шест месеца присъда му присъдиха и не я отмениха. Ще питам арменския поп защо е така?

А как ще съдет човек на ГЕР бе. А ми "те са прави когато съгрешат дори", също както техния върховен водач, да МУ се свети името Боко Борисов.

Ямболския кмет е патриот, нека си спомним предаването Референдум по Канал 1. Той направи така да бутне уникалния ямблски блок на ромите. Стоя зад него, без да ме интересува а и не знам от коя партия е.

Човека нали за това е станал кмет, да си напълни джобчето! Какво сте го подгонили горкия?

А кой е председател на Бургаския апелативен съд? И милионер ли е?

A някой идиоти си мислеха че още на следващия ден след присъдата кмета ще бъде в затвора.Всичко е много простичко....няколко дебели комунистически шопара на местно ниво,получаваха поръчки и крадяха общината систематично в предходните два мандата, спретнаха процес и присъда...защото е криза и се задават пари от еврофондове до които няма как да стигнат отново.

Кметът не е оправдан, а само делото се връща за ново разглеждане. Къде видя думата "невинен". Истината все още не "възтържествувала", все още има дело. И к'во пра'йм след нова присъда?

Ти къде прочете "невинен" бе тъпако,прочети мотивите и още от сега мислете как ще намерите накой корумпиран прокурор с хоби на ловец, като предния,за следващото разглеждане...да не си Ганев,Каньо ти ли си....,Банк(нот)ов ти ли беше...паразити.Събирай таз вечер групата на бутилка ракия,утре нова завера и ново обвинение да внесете в съда...тука почти ударихте на камък.