Бисеров няма да бъде съден за пране на пари

Софийски градски съд (СГС) съобщи, че съдия Атанас Атанасов е прекратил делото срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков за пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров няма да бъде съден за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как ще го съдят? Нали ще издаде всички на които е давал рушвет

Работи човекът, заработил е сигурно поне 20-30 хиляди с едното прекратяване на делото...

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ !!!!! ОБВИНЕНИЯТА БЯХА ОТ ЧУЖБИНА НЕ ОТ БГ ТУК СТРУКТУРИТЕ СА МОФИОЗИРАНИ и съвсем естествено еНЕВИНЕН ! пРОКУРАТУРАТА забравила ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ И 2 ГОДИШНИЯ СРАК ИЗТЕКЪЛ. сЕГА ДЪРЖАВАТА ДА СЪДИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА НЕвършене на слежебните си задължения и прикриване на мафиотски зделки !

Ми той сега е безработен ,дайте да му помогнем.

ГЛЕДАМ ГО НА СНИМКАТА И СЕ УЖАСЯВАМ ОТ ВИДА МУ!ПРИЛИЧА МИ НА ВАМПИР!

Ми то било много просто, бе. Прокурватурата закъсняла да повдигне обвинение и двугодишният срок изтекъъл. Тези правят народа на олигофрен. До кога ще ги търпим тези пунгаши?

цецо невинен.бисеров невинен .боико борисов виновен.в швеицария го разследват за пране на пари.

Ivo

Аз да таковам и съдиите ви и прокурорчетата ви да таковам! Хахахахахахаххахааха :DDD

Напълно оправда. !!! Ха, Ха, Ха..... Някой да е очаквал нещо друго ????

Аз да... но май е време да събираме куфарите.

Вижте кое е най характерно за България след 1989 год. - висока смъртност; висока имиграция; ниска раждаемост на българите; ниски доходи; липса на върховенство на закона; самозабравели се политици, поддържани от привилегировани полицай, военни, магистрати и прокурори.

Е, то имаме ли досега осъден български политик и влязъл в затвора - за разлика от румънските - нашите все накрая са невинни и чисти???

Браво на българските политици. Ама разбира се че не е прал пари човекът. Прал е .... гащи, а не пари. И за едни гащи да го осъдят??? Хайде де, та за какво е българският политик или магистрат - да защитава тези дето перат ГАЩИ. Нали така ... мижитурчести политичета, и магистратчета(съдийчета, прокурорчета, полицейчета и т.н.), и мошеничета, и скрити играчи, и доносници, и ченгета, и бели якички, и всичките мошеници в държавата??? Пазете тези дето перат ГАЩИ. Ще изперат и Вашите!!!

pompai

Мнооого се кефя ,как няма Българи тук дето Царе са прекланяли дори и Монголите .Срамувам се от Бойка ,Стойка и Амед .

MAшалла , Ашкосум ! Ей това е правосъдие !!! Да живее "сития" прокурор Цацаров , така се работи и служи на делото .

Прокурорът и неговия пряк ръководител, както и главния прокурор трябва да се разследват за умишлено неспазване на служебните си задължение с вреда към държавата в особено големи размери!

Не само тези,трябва да се разследва и председтеля на КОНПИ,защото от там идва забавянето.

Като стана голям и аз така ще гледам!

Ами какво да кажа, БРАВОС, какво друго, да ви е.а м.....а, лекето си затвори устата срещу обещание да отпаднат обвиненията срещу него и след това "джентълменско" споразумение губещ е единствено и само Българския народ, за сметка на подулите се от преяждане с държавни пари Бисеров, Доган, Борисов и останалите политически лекета и плазмодии около тях...

Не са ги хванали "мокри" парите. Вече са изсъхнали.

те са ги крали. Тава в България не е престъпление,а ежедневие и е"нормално".

има хора които са над закона.законът в БГ се тълкува различно, според това КОЙ си.а това значи че няма правосъдие и равенство пред закона.равенството пред закона лежи в основата на правовата държава.БГ е държава на престъпноста,в особено големи размери.виновни сме всички ние.

Пътния полицай,за 200 лв по същото време е осъден на3,5 г

Ох ,камък ми падна от сърцето -бях сигурен ,че така ще стане ,ама все ме беше страх!!!Друго си е да чуеш и по телевизора!

"Адвокатите се мотивираха със законовото изискване, че е изтекъл срокът". Ako обикновен работник не си изпълни задължението в срок, то работодателят му със сигурност ще го санкционира. Някой от обвинителите трябва да бъде подведен в отговорност за това забавяне. Дразнещото е, че този номер редовно присъства в дела от този ранг. Е?

Още по-дразнещо е, че цялата съдебна система няма доверие от хората, защото не си върши работата, а всяка година искат по-голям бюджет и дори се сърдят, ако няма бонуси в края на годината.

СЪОБЩЕНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БИСЕРОВ ДОЙДЕ ОТ ВЪНКА!!!НО БИСЕРОВ ГО РАЗСЛЕДВА,ОБВИНЯВА И СЪДИ ДЕФОРМИРАНИ ИНСТИТУЦИИ ПОД МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!КАК НЯМА ДА Е"НЕВИНЕН"!!!ЗАЩО ОБАЧЕ"НЕВИННИЯТ"БИСЕРОВ ТАКА БЪРЗО НАПУСНА ВСИЧКИ ПОСТОВЕ В МАФИОТСКАТА СТРУКТУРА,НАРИЧАЩИ Я ПО ИНЕРЦИЯ ДЪРЖАВА???ГАВРА И НАГЛОСТ ПРИМЕСЕНИ В ЕДНО!!!

Че кой е казал такова нещо, моля ви се?

Народен съд ,ама искаме демокрация.По точно башибозук .Европата така иска.Беззаконие и кражби до дупка.

без народен съд по стадионите няма да стане реформата ....и наистина бисеров не е виновен а да се почне от Софийски градски съд (СГС)

не ви ли прилича на срамежлива момина сълза - бяла и ароматна.

loyola

време е за народен съд!

Да живее независимата ни прокуратура! Ако заснемат как някой депутатко извършва престъпление - пак няма да имат доказателства, но ще осъдят оператора на камерата, че е записвал. Измислена държава с измислени политици и най-вече - ИЗМИСЛЕНИ И МНОГО ЗАСПАЛИ ИЗБИРАТЕЛИ!

С М Е Х !

Novae

Вероятно ще се окаже, че е играл с Доган, а Местан е разбрал далаверите им.За това и изхвърча от ДПС като тапа от шампанско.

деер

Честито !! Гласувайте за 240-те проститутки на мафията - те ще ви оправят!

леле как е погледнал само както казва народа като суек из дупка

Не за пране, а за сушене на пари, разбрах най-после. Още ли си бърка в носа или ползва чаена лъжичка? Много го харесвам и пак ще гласувам за него. Само той и бившия кмет на Галиче за президент и вице!Никой друг! И всичко окончателно и завинаги ще се нареди. Забравих от емоции - а цар Киро - министър на културата /поне/.

Бисеров изобщо няма да бъде осъден, ама лека полека...

Мога само да кажа, че тази съдебна система не трябва да се реформира, а да се закрие. Тя повече пречи на хората отколкото помага.

Дано се задави с тия пари ТОЯ ГЪЗОБРЪК.

Участвайте активно в референдума на Слави Трифонов. ДА ИЗМЕТЕМ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ ВПИЛА СЕ КАТО КЪРЛЕЖ В ЖИВОТА НИ!!!!!

Той Слави е част от тази мафия...

Един по един всички политици имащи работа със съдилищата СЕ ОКАЗАХА "СВЕТА ВОДА" НЕНАПИТА ИЛИ СА РЕДОВНИ ЧЛЕНОВЕ И АКТИВИСТИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ В ДЪРЖАВАТА. УЧАСТВАЙТЕ АКТИВНО В РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ!!! ДА ПРОМЕНИМ УБИЙСТВЕНИЯТ РЕД И ИЗБОР НА МАФИОТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И СЪДА.

Въдяхте ли?Нито съм първия,нито последния оправдан престъпник

Браво, г-н съдия атанасов ! Следва да стане началник на някое съдилище. ХВАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД !

деер

Прочети отново статията!!! Този път съдията , просто е спестил да подведе под отговорност прокурорите!

нашият корумпиран и гнил съд не вкарва в кауша крадците,провинили се политици и управници,затова сдиите са милионери.....

и какво излезе сега, той пари не бил прал, само ги е простирал...

министър-председателят бойко борисов нещо омекна много....????

Как, прави перде- кириз и ни се подиграва!

Бисеров няма да бъде съден за пране на пари Че ние всички го знаем , че няма да бъде съден още преди самото дело. Достатъчно беше обаче, вместо да го обвиняват в пране на пари, да му направят една проверка за това как е придобил цялото си имущество от 1990г. до сега. Със сигурност щеше да отнесе 10 г.

Ех, ако правеха такива проверки, да почнат с Пеевски направо :)

Нашият съд е независим не е корумпиран!

Абе тук май пръст има прокуратурата ама то все тази....

Защо резултата е такъв?да погледнем реално.Народът е казал "Рибата се вмирисва откъм главата".Тези прокурори и съдии от кого се определят?По нататък смятам че е повече от ясно.

Ми сега го върнете като заместник председател на Народното събрание. Такъв пост заемаше тогава.

И всичките ни дупетати/ и не само те/са бисерчета чисти, че на обикновения гражданин му се иска да ги скрие в някоя тъмна каса, Слънце да не видят и и страшни джандари да ги пазят! Мечтиииии.....

САКЪН!!! Да не сте пипнали чистия като бисер Бисеров! Нямате ли си кокошкари за преследване та преследвате честните хорица.

Навремето прокурори ставаха тия дето не стават за друго- я рабфаци, я симеоновци! И сега се издигнаха и водят дела... срещу Бисеров. И се виждат скромните резултати