Първо дело срещу един от насилниците на жени в Германия

В Дюселдорф започна първият процес срещу нападател на жени в новогодишната нощ. 33-годишен мароканец е обвинен в сексуално насилие над 18-годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Първо дело срещу един от насилниците на жени в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно на 1100 колко процента е, че ми е слаба аритметиката!?

в грйско свърталище ,не случайно и нашия СЕР ГЕЙ е там

Над 480 от тях са свързани със сексуални престъпления, вариращи от тормоз до изнасилване. А се водят дела само срещу двама души. Не ми се четат повече такива новини, в които прозира гейската същност на западното общество.

По колко германки на ден изнасилват тия гадове?

на европейската толерантност и тактичност!!! Осакатихте физически и психически толкова много бели момичета с тази тъпа толерантност и не се и усещате колко свинщини продължавате да творите!

интересна цензура върви днес тук.

Тази тема нещо не ви върви. Моля по-живичко!

Сорос и меркел и олан пукнат ,европа ще се оправи

СРАМ СРАМ СРАМ

16 годишната му приятелка,която е бременна... Демек е забременяла,когато е била на 15,а този трябва да го осъдят за педофилия.... Циганска му работа! И на Мохамед се оказва,че изобщо не му пука,че е изнасилвал някоя си жена...

СРАМ ЗА МЕРКЕЛ,СРАМ ЗА ГЕРМАНСКАТА НАЦИЯ,СРАМ ЗА ВСИЧКИ СОРОСПОИДИ

"Бежанците в лагера в Харманли ще си имат фитнес на открито. За целта ресорната държавна агенция е обявила обществена поръчка, с която търси фирма за изграждането му. Планираните разходи за израждането на съоръженията са внушителните 140 хиляди лева, пише Хасково.нет.С толкова може да се направи фитнес за чудо и приказ, с известна завист коментираха хасковски собственици на зали, които се чудят откъде да докарат някой излишен лев за нов гладиатор или лежанка. Освен уреди за помпане на мускули, със средствата ще трябва да се направят и площадки за мини-футбол, волейбол и баскетбол с пълното им оборудване, и специална противоударна настилка." -------------- Как е,а?

Значи ще минат едни 140 хиляди през българския бизнес. Кое му е лошото на това?

да минат през бизнеса.Ще сложат бракувани уреди за 5-6 хиляди лева, а парите директно ще се откраднат и хайде в офшорката

АААА и Аз, съм бил в този лагер, само че тогава беше 22-ри Мотострелкови полк, и тогава Фесовете неможеха и да си помислят за минаване на границата

Някой да се изкаже по темата с каналджийството ? Че цяла Югоизточна България се препитава от това. И че цивилните хайки са нищо повече от камък в градината на конкурента ...Добре дошли в странат на к

На хранилката са полицаи, митничари ,горски и местни феодали+политици.Някой нещо ,а ?

Никой няма да лежи в затвора Насилниците отдавна са изведени от Германия Това си беше част от плана на германското правителство за ислямизиране на Германия Не случаино полицията пазеше насиниците и извзе всички телефони от германците а интернета на площада беше предварително прекъснат Случая щеше да остане покрит ако една полска и една холандска телевизия не предаваха пряко от площада Това може би е първия но нямаше да е последния случай на масово изнасилване Целта е да се всява страх и да се накарат всички германски жени да носят хиджаб или бурка

Тия ислямисти си мислят, че и ние като тях живеем още в средните векове. Как ще накарат свободни жени да се забулят? По-скоро ще се събудят и европейските мъже, които сега търпят, защото са възпитавани съвсем различно и тогава ще стане лошо. Съдът трябва да бъде непреклонен, да екстрадира такива, без право да се връщат в Европа. Забрана за всякакви "чаршафи" в Европа!!!

Това е за успокояване на страстите- малко пАра в свирката на медиите и нищо повече. Ще осъдят един, а там има вече над милион.

тия нагли животни ,неграмонти и тъпи ,малокултурни,но нахални,безпардонни,невъзпитани всичко животинско им е присъщо.

Индианци с Айфони.

Това бе класическо активно мероприятие на германската Атака за настройка германците против мигрантите и удар под кръста на германския Канцлер. Който не е съгласен, да каже, защо няма всеки ден насилвания в подобни мащаби, ако не в цяла Германия, то поне в Кьолн.

По минусите си личи кой пише тук. И срещу какво :)

Личи я. Взимаш доларчета

Аз не съм съгласен Активното мероприятие беше организирано от германската държава Целта беше да се накарат всички германки да ходят забулени че да не ги изнасилват Каза го кметицата на Кьолн а не тяхната Атака Предполагам че е било предвидено мероприятието да се повтори във всички германски градове а после и из цяла Европа

Всички германки забулени, а? И защо? Хахахахаха

Мангалска му работа. И евротолерастия.

Примитивна, долна измет със самочувствие на богоизбрани и безнаказани.

Внимавай, че ще те изкарат антисемит!

Само така, яко ебанье по уличките

Прекратете незабавно делото и го освободете! Този човек привнася от културата на собствената си страна в Европа! Нали това обяснявахте до вчера - как сме щели да се обогатим от културата на бежанците. Нека обогатяването започне сега!

Ами какво да коментираш дивашките нрави на някакви набедени за "бежанци" примати!

Много е показателен произхода на нападателите- те НЕ СА сирийци. Остава въпросът защо се водят бежанци, заедно с другите от Ирак, Афганистан или Пакистан, да не говорим за Еритрея или Сомалия. Ако пък са от дълго време в Германия- значи се добавя и проблема с мултикултурализма и интеграцията.

Празнувал с 16 годишната си бременна приятелка и напада сексуално 18 годишна друга. Браво туземци , ще събудите Хитлер.

а дано му пръснат шортите и 4 години само със свинска мас да го хранят!